marty5
|
O, pa se nas je le nekaj nabralo in fanti konkretno prevladujejo . Mi smo imeli pestre dneve, že prve obiske, prvi izhod - sicer kratek, 10 minutk. Drugače smo ok in moram rečt, da jaz se počutim, kot da nisem rodila . Vam ne morem povedat, kaka razlika je od prvič, ko sem bila sesuta in brez energije cel mesec. Mogoče je zdaj drugače, ker sem še vedno "noter", saj imam razliko med otrokoma komaj dobri 2 leti in so mi nočna vstajanja in previjanje že stalna praksa....Predvsem pa mislim, da zato, ker se pol manj sekiram! To predvsem tebi kaja- jaz sem v prvo imela z dojenjem čisto iste težave, ki jih opisuješ, s patronažno, ki mi je samo pametovala, konkretno pomagat pa ni znala. Dojenje je super oh in sploh, se strinjam, ampak včasih je pač potrebno najti kompromis in ne silit z glavo skozi zdi. Ti doji čim več, vseeno pa bi mu jaz po vsakem obroku dodala. Zakaj bi bil otrok lačen? Tvoja protitelesa bo dobil, hkrati pa bo bil z dodatkom sit, se bo naspal in bil zadovoljen in s tem boš tudi ti bolj mirna in zadovoljna! Mi smo tako furali s ta prvim: dojenje in dodatek in ti povem, da je šlo super in ima tudi svoje prednosti. Z Matijo imam mleka več, ampak bi se tudi dojil cel dan, tako da mu vsak drugi obrok dodajam. Lepo napreduje po teži, za opazke in pametovanja sem gluha in vsi smo srečni in zadovoljni. Sem bila dolga, ampak me kr stisne, ko berem o tem, ker vem, kako mi je bilo težko.... Matija je zaspal, se grem še jaz malo uležt. Lep preostanek nedelje