Kaja08
|
IZVIRNO SPOROČILO: nInAzWeRiNa aja a že imate pediatra? midva že dva tedna čakava kaj se bojo že končno odločl tuki na rudniku ker se zdej selijo na vič al neki tazga in vsakič k smo klical še niso vedli kaj in kako, mala je pa danes že 3 tedne stara tko da upam da se bojo hitr zjasnl da ne bomo zamudl pregleda za en mesc... zanima me pa še če ste vse dobile na prvem r. listu neznanega očeta in če je katera že dobila tistega drugega kjer že piše oče? Mi imamo tudi pediatra na Rudniku. Sem klicala začetek prejšnjega tedna in je rekla, da nimajo pojma, kdaj nas lahko naroči - zaradi selitve na Vič in da naj pokličem konec tedna. Takrat je pa že dala datum, tako da imamo pregled 2.7. Pri katerem pediatru pa se hočeš naročit? Rojstni list sem dobila brez imena očeta. In naj bi zdej enkrat dobila še z očetovim imenom... IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28 Dojenje,sem se namatrala ze v porodnisnici,pa sem imela cist mal mleka,pa se tamala nikakor ni znala pravilno prijet bradavice.So se mi vnele(kot prvic),pa krvavele,pol sem pa pumpala,pa s tem tudi doma nadaljevala,zdaj pa ze 2dni ne vec ker mi je kar cez noc mleko presahnilo .Kaj cem,zdaj je pa na Aptamilu Pre.me pa zanima katero mleko ve dajete po flaski(tiste ki dodajate,ali pa sploh ne dojite) Krcki so se ze zaceli,sem prav zalostna,je danes veliko manj pojedla ker jo je tako zvijalo.Mi je mami prinesla iz Slo.kapljice gorenjskih lekarn,pa ne pomagajo,tako da grem zdele tukaj v lekarno mal povprasat ce majo kaj kar vsaj malo pomaga. Živijo Kleopatra!! Še dobr, da si nas našla Jap, tudi mi dodajamo mleko. Sem si včeraj, ko je mali spal, spumpala mleko, da vidim, koliko ga sploh imam in je iz ene joške priteklo 30 ml, iz druge pa samo par kapljic Do danes sva dodajala Novalac, ki nama ga je zmanjkalo. Imam še eno vrečko Aptamila, ki mi ga je dala prijateljica in bova sedaj z njim probala - če bo imel mogoče mali kaj manj krčev. Čudno se mi zdi, da ima že pri dobrih 2 tednih krče, če pa povsod piše, da naj bi se začeli šele okoli 6. tedna A dodajate kakšne kapljice proti krčem? Midva bova naslednjič kupila mleko, ki je proti krčem, če bo kej pomagalo...
|