|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  86 87 [88] 89 90   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Poroka 2008/II.
10.6.2008 7:50:59   
FLASK_A
nataši, ne bom se neki afnala, skos imam čop in ga bom tut zdej mela. Bom najbolj komotuser posted image
Ja, priči bom pa tolk sladoleda nabavla, da grla sploh čutla ne bo več in bo glas kar sam od sebe prišeluser posted image user posted image user posted image user posted image

Si doma? Doma si. http://www.facebook.com/doma.si.vesna

(odgovor članu NATAŠI)
Neposredna povezava do sporočila: 2176
10.6.2008 8:39:01   
FLASK_A
ajde, nej ena hitr vreme pripopauser posted image Da vidim, če bo res dežuser posted image

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 2177
10.6.2008 8:48:35   
bt08
http://povezave.kopa.si/Vreme_takoj.html

6.3.2005 prijokal moj sonček Ožbej!

100 ljudi in 100 različnih pogledov!

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 2178
10.6.2008 8:49:10   
bt08
Da jaz ne govorim kako bo vreme 21.6. na prvi poletni dan,mi je kr slabo ko grem pogledat.user posted image

(odgovor članu bt08)
Neposredna povezava do sporočila: 2179
10.6.2008 8:52:17   
FLASK_A
IZVIRNO SPOROČILO: barbara.a.

Da jaz ne govorim kako bo vreme 21.6. na prvi poletni dan,mi je kr slabo ko grem pogledat.user posted image

joj, sam sej se bo še spremenilo do takrat...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu bt08)
Neposredna povezava do sporočila: 2180
10.6.2008 8:55:13   
NATAŠI
pa saj bo vreme ker bomo pesti držali, flaška imamo mi tudi poroko v soboto user posted image  user posted image  user posted image  ... glede frizurce imaš prav, imej tako ki ti najbolj odgovarja user posted image

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 2181
10.6.2008 8:56:29   
NATAŠI
flaška a Jaka bo tudi na ohceti ali kako imaš organizirano zanj

(odgovor članu NATAŠI)
Neposredna povezava do sporočila: 2182
10.6.2008 9:07:14   
FLASK_A
Ohcet je pri sorodnikih, tako da bo lahko kar v njihovi hiši spal, v svoji sobiciuser posted image Njegov stric ima kmečki turizem, tako da bo ful super, domače vzdušjeuser posted image user posted image

(odgovor članu NATAŠI)
Neposredna povezava do sporočila: 2183
10.6.2008 9:10:59   
NATAŠI
To bo pa super user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 2184
10.6.2008 9:51:46   
baguSka
A ostale niste imele nč pestrega tedna pred poroko?

Ja zgleda da se je tud men zacel... se dobr da sm vsaj prejsnji teden ko sem se mela avto, svojo oblekco najdla pa jo dostavla k mami... ker drugac ne vem... moram pa se roze do konca zrihtat, pa prstan za mojga kupt, pa vrgravirat moram se dat napise v prstane... pa se vem kako bom to izvedla brez avta!?user posted image

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 2185
10.6.2008 9:57:23   
baguSka
Flaska ti mas pa full lepo vreme.. user posted image

http://www.weather.com/outlook/travel/businesstraveler/tenday/SIXX0002?from=36hr_fcst10DayLink_business 

Midva mava pa tok cudno napovedan... kr vse! Dobr da niso se snezinke narisane.. user posted image

Barbara ti pa res lohk se mal pocakas s tem vremenom...

Sej konc koncev smo vse lohk do zadnjega tih. Ker se z dons na jutr ne ve kaj bo... user posted image

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 2186
10.6.2008 9:59:27   
baguSka
kmečki turizem, tako da bo ful super, domače vzdušje

wau superca!!!!user posted image

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 2187
10.6.2008 10:01:36   
baguSka
pikovit cestitke za srajco!!!! vids, samo mene moras vprasat, pa jo takoj najdes!!!user posted image user posted image

bankc, vem kako vama je... in upam in zelim vama, da se tale problem z avtom cimprej resi...

men je un model vceri sicer reku, da bo moj avto vseen vzel, da pa ga moram zrihtat itak... kar mi spet nanese in bom bl mal dobila pol... user posted image  mah, samo da gre...

v racun pa dobim tegale... user posted image

http://www.avto.net/2004/osebna/oglas.asp?id=2081493#

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 2188
10.6.2008 10:04:42   
baguSka
aja bankc, pa ti kr poslusi nasvet od serendy.. user posted image  vedno je boljs ce mas 5 oblek za rezervo vec s sabo, kot 1 premal!!! user posted image  nikol ne ves kdaj rabis... pac si v porocni, dokler ti je ql, ob ene 5ih zjutri se bos pa mogoce ze hotla mal preoblect... pa tud ce ne, je boljs da mas s sabo... user posted image

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 2189
10.6.2008 10:12:45   
sepetalka
Hallo,

evo mene spet nazajuser posted image !
Žurka za mojga atija je uspela, sicer smo mel pod streho ampak pikik je pa le bil!user posted image
Mal se ga je napil, ampak za 70. se kar spodobiuser posted image !
Drugač pa vse po starem razen,da sem sedaj osebna voznica mojega user posted image ,ker mu je pretekvozniški in mora ponovno delat zdravstvenega! Tako veselo sedaj letam na okoli z njegovim mondeo karavanom in uživam v udobni vožnjiuser posted image user posted image user posted image user posted image !
Jutri greva v MB, ga peljem na pregled in kupit grem nov mobi, ker majo eno akcijo in sem vidla full dobrega za 1€. Nazaj grede pa se ustaviva še pri cvetličarki, da se zmenim za šopek in za šopke za avto!user posted image user posted image user posted image user posted image
Aja pa prstane mava. Očitno sva oba še mal shujšala ( by the way, men so dr prepovedal nadaljne hujšaje, pa tako lepo sem hotla do 65kg pridet), ker so nama obema prstani malo preveliki in jih bova dala po poroki popravit, da ne bova mela probleme na poroki za gor dat!
Sedaj vas grem pa še malo brat, da vidim kaj se kaj dogaja!user posted image user posted image

Brez ljubezni so ljudje le tujci in obrazi le galerije slik in govorjenje le prazno pozvanjanje činel.

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 2190
10.6.2008 10:15:39   
baguSka
Tako veselo sedaj letam na okoli z njegovim mondeo karavanom in uživam v udobni vožnji !

user posted image user posted image  A se nisi zadnjic hvalila kok je Punto fini??? user posted image user posted image

(odgovor članu sepetalka)
Neposredna povezava do sporočila: 2191
10.6.2008 10:18:11   
sepetalka
IZVIRNO SPOROČILO: baguSka

Tako veselo sedaj letam na okoli z njegovim mondeo karavanom in uživam v udobni vožnji !

user posted image user posted image  A se nisi zadnjic hvalila kok je Punto fini??? user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

Brez ljubezni so ljudje le tujci in obrazi le galerije slik in govorjenje le prazno pozvanjanje činel.

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 2192
10.6.2008 10:20:15   
baguSka
IZVIRNO SPOROČILO: sepetalka

user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  a sm te dubla a?? user posted image  joooooj... drzte pesti zame, da se ga jst znebim in unga cliota dobim!!!user posted image

(odgovor članu sepetalka)
Neposredna povezava do sporočila: 2193
10.6.2008 10:26:40   
bt08
Baguska dober avtočekuser posted image user posted image user posted image user posted image Midva mava pa drugo leto namen novga družinskega kupit,letos nama ne znese,ker je preveč stroškov s poroko,pa še kuhnja pride takoj po poroki montirat in morva it zdaj še belo tehniko kupit.user posted image Ampak komej čakam novo kuhnjo.

Sepetalka sam da je piknik uspel!user posted image user posted image user posted image user posted image

No jaz pa morem zaradi predsednika ZDA  že zdaj v službo,če želim pridt,drugače do 17 ni pogojev da pridemo do Kranja.Včerej smo eno uro okol se vozil,da smo do doma prišli,ker nikamor noben ne sme.Tukej okol nas je kot da bi bili v Iraku,vojaki,policaji na vsakem koraku,Ožbeju je itak fajn,ko gleda tiste avtomobile ki so čudo z raketami na vrhu in sateliti.user posted image user posted image user posted image On res kr skoz bi bil zunej da bi jih gledu,pa vojake.Tk oda počas šibam,in grem če pridem čez,še v zlatarno po iglo za mojga dragega.Pol pa se prklopm na net spet in ne vem mal čekiram kaj je novega.

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 2194
10.6.2008 10:27:11   
baguSka
jst sm vam pa hotla dans par slikc prlimat v nas album... z morja... pa sem napacen kabel za fotkic zagrabla, pa jih zdej ne morem dol potegnit...

user posted image

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 2195
10.6.2008 10:28:27   
NATAŠI
baguska ja zdaj pa le pejta počas iskat za tvojega prstanček user posted image  ... in kaj bosta dala vgravirat .. in kaj ste dale ostale. Baguska cliota sem imela tudi jaz (ravno takega z enako barvouser posted image ) takoj ko je ven prišel ... bom pa full držala pesti da ti uspe dobit cliota user posted image user posted image user posted image user posted image

šepetalka user posted image  user posted image  za uspelo žurko ... ja le glej da ne boš preveč shujšala, že ni dobro za organizem

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 2196
10.6.2008 10:30:45   
baguSka
zaradi predsednika ZDA

zgine naj od koder je prsu... joj... kr alergicna sm ratala...

user posted image

(odgovor članu bt08)
Neposredna povezava do sporočila: 2197
10.6.2008 10:31:16   
NATAŠI
barbara ja kar zanimivo imate... jaz sem  včeraj zvečer videla letalo je obkrožilo našo hišo in potem na Brnik (smo ravno na taki lokaciji) in se je full lepo  videl čist od blizu .. Koliko pride ta igla za kravato?

baguska ja si pa res še čist aut od vikenda.. .kabel je pa ja pomemben user posted image  user posted image  user posted image , bomo potrpele do jutri user posted image

(odgovor članu NATAŠI)
Neposredna povezava do sporočila: 2198
10.6.2008 10:32:26   
NATAŠI

zaradi predsednika ZDA

zgine naj od koder je prsu... joj... kr alergicna sm ratala...

user posted image

user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 2199
10.6.2008 10:33:04   
baguSka
... in kaj bosta dala vgravirat ..

Carpe Diem 18.6.08 - verjetno vse veste zakaj, a ne?user posted image

Kako pa si bla kej zadovojlna s tem Cliotom??? user posted image

(odgovor članu NATAŠI)
Neposredna povezava do sporočila: 2200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  86 87 [88] 89 90   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  86 87 [88] 89 90   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Najtežje stvari v materinstvu
To so resnične in prav nič olepšane izpovedi novopečenih mam. Občutek krivde, nenehna utrujenost in težave z dojenjem. D...
Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...
Zimske počitnice 2025: Kam z otroki?
Zimske počitnice so priložnost za družinsko povezovanje in sprostitev. Naj bodo aktivne ali sproščujoče, pomembno je, da...

romantika
hibela

Ali s partnerjem raje večerjata ob svečah ali luči ???

ob svečah ker varčujeva z električno energijo (9%)

ob svečah ker je to bolj romantično (29%)

ob luči ker je to bolj sexi (16%)

ob luči koga briga elektrika (47%)

Število vseh glasov: 296

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!