|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  84 85 [86] 87 88   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Poroka 2008/II.
9.6.2008 10:25:52   
baguSka
5 vražjih babnic mas bo...

upam, da bo frej...

drzim pesti da bo frej... user posted image

joj, to se boste mele super!!!user posted image  pojstel je sicer za 4 (ena francoska za 2 in se dve v drugi spalnici), je pa se kavc ki se raztegne za eno osebo oz pri nas sta spale tud po 2 gor, ker so zloooooo suhice in ker se rade stiskajo... user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Bubamaraa)
Neposredna povezava do sporočila: 2126
9.6.2008 10:27:36   
pikovit
O helouuu,

včeri je skoz nekaj ven metalo.Sem na koncu obupala in ugasnila PC.
FRAGOLA ČESTITKEuser posted image user posted image user posted image user posted image
Baguska vidim,da ste uživale.user posted image user posted image user posted image A pol praviš,da ste bile take user posted image
user posted image user posted image user posted image .Superuser posted image

Bubica user posted image user posted image user posted image  a pr vas je tud kronika laufalauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2127
9.6.2008 10:28:36   
pikovit
IZVIRNO SPOROČILO: baguSka

5 vražjih babnic mas bo...

upam, da bo frej...

drzim pesti da bo frej... user posted image

joj, to se boste mele super!!!user posted image  pojstel je sicer za 4 (ena francoska za 2 in se dve v drugi spalnici), je pa se kavc ki se raztegne za eno osebo oz pri nas sta spale tud po 2 gor, ker so zloooooo suhice in ker se rade stiskajo... user posted image user posted image user posted image

Ma ni lepšega čez babji žuruser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 2128
9.6.2008 10:33:40   
pikovit
Baguska bi rabila tvojo pomoč.Moj išče tako srajco,kot jo je imel tisti mladenič na porokiuser posted image .A bi se  lahko pozanimala,kje jo je kupil?Plizzzzzzz.

Aja zadnjič sem bila v Super Novi in sem gor v neki trgovini našla prav kjut oblekce.CCa. 120€Pojdi malo uč vršt tja.

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 2129
9.6.2008 10:34:00   
baguSka
Ma ni lepšega čez babji žur

Iiiiiiitak!!!!!! user posted image user posted image user posted image

user posted image

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 2130
9.6.2008 10:38:28   
baguSka
IZVIRNO SPOROČILO: pikovit

Baguska bi rabila tvojo pomoč.Moj išče tako srajco,kot jo je imel tisti mladenič na porokiuser posted image .A bi se  lahko pozanimala,kje jo je kupil?Plizzzzzzz.

Aja zadnjič sem bila v Super Novi in sem gor v neki trgovini našla prav kjut oblekce.CCa. 120€Pojdi malo uč vršt tja.

Uff... u bistvu bi tole lahko zvedla sele v zacetku julija!!user posted image  Ker sta onadva v soboto odpotovala na Bali za 14 dni, pol pa naju ni do 1.7. user posted image  Tko da ti zal lahko sele takrat povem... Vem pa, da sta vecino dala delat po narocilu, ker je ta fant tko posebno rascen, da mu ni blo nic prav... za srajco pa nimam pojma!user posted image

Glede moje oblekc pa tole: v petek ko smo se razsle, sem itak zavila se v par stacun, kamor sla metat svoje ucke in sem nasla koncno oblekco zase!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Je bla pa full cenej kot si ti napisala..... user posted image

In zdej sem cist sto % prepricana, da je to to... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 2131
9.6.2008 10:39:00   
pikovit

user posted image

O ful good slikcauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 2132
9.6.2008 10:41:00   
pikovit

Glede moje oblekc pa tole: v petek ko smo se razsle, sem itak zavila se v par stacun(ITAKuser posted image ), kamor sla metat svoje ucke in sem nasla koncno oblekco zase!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Je bla pa full cenej kot si ti napisala..... user posted image

In zdej sem cist sto % prepricana, da je to to... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Jupiiiiiiiiii,bravouser posted image user posted image user posted image Slikca,slikca,slikcauser posted image

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 2133
9.6.2008 10:42:01   
pikovit
Ja velja za srajco.<ko boš lahko,mi povej.Ker ne vem,kje bi našla tako srajco.Zlata si.Hvala.

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 2134
9.6.2008 10:48:50   
baguSka
Slikca,slikca,slikca

user posted image user posted image user posted image  joj... ne vem ce jo boste vidle dokler ne prideva z jadranja... ker zdele je pr moji mami - jo mal krajsa... pa jo bom kar tam pustila do srede, ko ja najin dan... user posted image  pa ne vem ce jo bom kej slikala vmes... user posted image  bom se vidla hehehe... user posted image

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 2135
9.6.2008 10:50:19   
baguSka

user posted image

O ful good slikcauser posted image user posted image user posted image

to slikco smo nasi nevesti, ki je skocila s padalom dale za podlago v vabilu na dekliscino!!user posted image user posted image

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 2136
9.6.2008 10:51:38   
baguSka

Ja velja za srajco.<ko boš lahko,mi povej.Ker ne vem,kje bi našla tako srajco.Zlata si.Hvala.

Ok. Dej me se enkrat spomni do takrat... ker ko bom jaz prsla z jadranja se ne vem ce bom tole se mela v glavi... user posted image  Ne res, ce je do takrat se vedno ne najdes, me spomni da vprasam.user posted image  Ok???

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 2137
9.6.2008 10:53:37   
pikovit

Ok. Dej me se enkrat spomni do takrat... ker ko bom jaz prsla z jadranja se ne vem ce bom tole se mela v glavi... user posted image  Ne res, ce je do takrat se vedno ne najdes, me spomni da vprasam.user posted image  Ok???

Veljauser posted image

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 2138
9.6.2008 11:41:46   
Bubamaraa

Bubica user posted image user posted image user posted image  a pr vas je tud kronika laufalauser posted image

sploh ne govor..... sem bila v soboto pri prijateljici na 40-letnici!!! in bilo je tako hudoooo, da se še nisem nikol v življenju imela tako dobr...user posted image user posted image user posted image

včeri sem se pa itak cel dan sestavljala...user posted image

...KO TI ŽIVLJENJE PRINESE LIMONE ,ZAPROSI ZA TEQILO,SOL IN SEVEDA ME POKLIČI…

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 2139
9.6.2008 12:32:23   
baguSka
včeri sem se pa itak cel dan sestavljala...

in se ocitno se nisi cist sestavla, a ne!?user posted image user posted image user posted image

ja tud pr men je blo kr fajn... me je pa tok sonce opeku, da skor naga okol hodm, ker me kr boli ce mam karkol na seb!!user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2140
9.6.2008 12:44:26   
Bubamaraa
tja do srede upam, da mi se porata sestavt nazaj...user posted image

sam je blo res tko hudoooo...res ne bom pozabila tega dneva...user posted image

in kje ste čveke???

fragola kako slikico prosimmmmmmm...user posted image user posted image user posted image

...KO TI ŽIVLJENJE PRINESE LIMONE ,ZAPROSI ZA TEQILO,SOL IN SEVEDA ME POKLIČI…

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 2141
9.6.2008 12:45:20   
bt08
Ojla!

Dans sem bolj leteča,pa še mal žalostna,ker tista oblekica ni frejuser posted image user posted image user posted image ,tako da ostajam pri že izbrani.
V petek mam probo zadnjo,in upam da mi ne bo žal da sem jo izbrala.Kr nekej me daje,sploh ne vem zakaj.Včerej sva zvečer gledala posnetek najine žurke,sem kr spet jokala,za vsak drek jokam.

6.3.2005 prijokal moj sonček Ožbej!

100 ljudi in 100 različnih pogledov!

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 2142
9.6.2008 12:52:36   
ellie
Hej punceuser posted image  da se še jaz mal javim po dolgem časuuser posted image

Najprej iskrene čestitke vsem sveže poročenim parčkomuser posted image

Jaz pa se še kar "zdravim" od sobotne žurke. Sem imela kao dekliščinouser posted image  čeprav je bil kao v ospredju še moj rojstni dan. Ampak bilo je superuser posted image  bi še kar enkrat ponovilauser posted image  podrobnosti pisala ne bom...bom pa dala kakšno fotko v album, če bo želela katera pogledat.

Danes pa imam še dopust (hvalaboguuser posted image )...tak da se imam še do jutri čas spravit k sebiuser posted image

(odgovor članu bt08)
Neposredna povezava do sporočila: 2143
9.6.2008 12:57:36   
baguSka
za vsak drek jokam.

taka je bla moja mami... dons je pa moj brat star 33 let user posted image user posted image

(odgovor članu bt08)
Neposredna povezava do sporočila: 2144
9.6.2008 12:58:59   
baguSka
Jaz pa se še kar "zdravim" od sobotne žurke. Sem imela kao dekliščino

hehe.. ja sej pol sva jo pa skupi mele.. samo da je pr men trajala 3 dni... user posted image user posted image

(odgovor članu ellie)
Neposredna povezava do sporočila: 2145
9.6.2008 12:59:55   
baguSka
fragola kako slikico prosimmmmmmm...

jst bi tud gledala mal... user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2146
9.6.2008 13:01:21   
bt08
Baguska vse njaboljše tvojemu bratu!user posted image user posted image user posted image

6.3.2005 prijokal moj sonček Ožbej!

100 ljudi in 100 različnih pogledov!

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 2147
9.6.2008 13:03:14   
baguSka
IZVIRNO SPOROČILO: barbara.a.

Baguska vse njaboljše tvojemu bratu!user posted image user posted image user posted image

pa neeeeeee.. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ni on dobesedno dopolnil 33 let!!!!!user posted image

ampak jih tok pac steje...

hotla sem ti povedat, da je moja mami tud jokala za vsak drek, ko je njega nosila!!!user posted image

(odgovor članu bt08)
Neposredna povezava do sporočila: 2148
9.6.2008 13:17:02   
ellie
hehe.. ja sej pol sva jo pa skupi mele.. samo da je pr men trajala 3 dni... user posted image user posted image

joj ne se hecat...men je bil 1 dan prek zadost...se bom zdaj še 3 dni zdravilauser posted image

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 2149
9.6.2008 13:20:07   
baguSka
user posted image user posted image  nc se ne hecam... je blo kr pestro ja... smo si najele apartma na morju in smo cist zabluzile... user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ellie)
Neposredna povezava do sporočila: 2150
Stran:   <<   < Prejšnja stran  84 85 [86] 87 88   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  84 85 [86] 87 88   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Najtežje stvari v materinstvu
To so resnične in prav nič olepšane izpovedi novopečenih mam. Občutek krivde, nenehna utrujenost in težave z dojenjem. D...
Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...
Zimske počitnice 2025: Kam z otroki?
Zimske počitnice so priložnost za družinsko povezovanje in sprostitev. Naj bodo aktivne ali sproščujoče, pomembno je, da...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?

Da. (86%)

Ne. (14%)

Število vseh glasov: 7

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!