|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  151 152 [153] 154 155   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Desetke007 part 3
9.6.2008 21:53:00   
VANILI
o suzanamai!kaj boš??

The only man who had his work done by Friday, was Robinson Crusoe.

(odgovor članu suzanamai)
Neposredna povezava do sporočila: 3801
9.6.2008 21:54:19   
ninka80
VANILI, dej poklič uno teto, ko ma čez strokovce, je full prijazna, ti bo povedla, kuk je.
Sem drgač Zasavčanka, prženjena v posavje, delam pa v NM.

http://nina80.moj-album.com/

(odgovor članu noa1)
Neposredna povezava do sporočila: 3802
9.6.2008 21:55:07   
mehurčica
IZVIRNO SPOROČILO: noa1
.

Mehurčica: kaj sedaj ste pa brez avta? Pa ne se ga tak fejst napit.

Ne, prodali smo Astro. Mazde pa ne damo še tak hitro.user posted image

Neo, tudi tebi user posted image

Šele, ko postaneš mama, začneš resnično cenit zdravje.

(odgovor članu noa1)
Neposredna povezava do sporočila: 3803
9.6.2008 21:59:16   
suzanamai
Mehurčica sem pogledala vse tvoje videe in sta oba cortik, pa saj to že veš. david pa res že dobro bere za svoja leta. veš kaj mi povej, kolk je velik, ker mam doma en manjši board, sicer brez vezi, je pa profi varianta.

Kar hudo mi je, ko berem kako so bolani oktoberčki. Naj jih tele user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image pozdravijo in to takoj.

2ursae jutri pa hitro slikco gor od novih frizuric.

Kinnie to da imaš manj kil kot pred nosečnotjo naj ti bo vzpodbuda za naprej, saj si že zmagala.user posted image user posted image user posted image

Ljubezen mame ob ljubečem očetu
je nekaj najmogočnejšega na svetu!

Neposredna povezava do sporočila: 3804
9.6.2008 21:59:40   
Pandica
Noa1   joj, a user posted image si "že" dobila? Upam, da pri meni še ne pride hitro.

Zgleda nebo nič v sredo z našim Štajerskim srečanjem, ker nas je pol bolanih, ne? user posted image

Dojenje   sem se zdaj spomnila. Moja mala se zadnje dni full več doji. In posledično imam jaz spet toliko več mleka, da mi kr ven šprica, ko odprem modrček in odstranim ono blazinico user posted image   Moram te hitro Zali ziz v usta potisnit, drugač sma obe mokri user posted image   user posted image
A se še kateri od vaših user posted image kaj več doji dojilje?

Joj, naj že miška zaspi, da lahko grem gasa dol v kuhinjo, ker sem lačna.
Pa saj to ni kaj novega, ne? user posted image

(odgovor članu ninka80)
Neposredna povezava do sporočila: 3805
9.6.2008 22:00:19   
VANILI
ninka80, kero tetko??

kako pa kaj tvoj klemenček? povej nam kaj o njem! kakšno fotko?

(odgovor članu mehurčica )
Neposredna povezava do sporočila: 3806
9.6.2008 22:00:20   
suzanamai
o suzanamai!kaj boš??

enga italijančka z limonco please

(odgovor članu VANILI)
Neposredna povezava do sporočila: 3807
9.6.2008 22:01:05   
drobižek
mehurčica - hvala za idejo za večerjo - tuna+riževi oblati. Ni več.....zvagala se še pa nisem. Enkrat jutri.

VANILI - meni si presuha na slikah. Zdaj si sigurno glih prav.

2ursae - a Bor pa že k frizerju?

(odgovor članu mehurčica )
Neposredna povezava do sporočila: 3808
9.6.2008 22:01:51   
suzanamai
Aja Ninka80 dobrodošla, pa hitro poročaj o svojem princu. Smo vesele vsake, ki se nam pridruži.

Neposredna povezava do sporočila: 3809
9.6.2008 22:02:46   
suzanamai
VANILI - meni si presuha na slikah. Zdaj si sigurno glih prav.

A vidiš Vanili, meni si res bolj všeč sedajuser posted image . jaz bi te takoj vzela za svojo

(odgovor članu drobižek)
Neposredna povezava do sporočila: 3810
9.6.2008 22:03:09   
VANILI
suzanamai, dobiš!
pandica, meni tudi več teče, pa levi jošk je bil včeraj tako poln čez noč, da me je tiščal in zjutraj sem si iz obeh načrpala  skoraj 400ml mleka! Ga spravljam v vrečke in v skrinjo, spet... in Teo tudi več papca, se mi zdi, da si kar oddahne, ko ga neham silit z zelenjavo in zagleda pred očmi jošk.

Neposredna povezava do sporočila: 3811
9.6.2008 22:04:43   
suzanamai
Teo tudi več papca, se mi zdi, da si kar oddahne, ko ga neham silit z zelenjavo in zagleda pred očmi jošk.
user posted image user posted image user posted image

Počakaj da pride na pravo hrano. Naša je pravi makaronar in zadnje čase jemo samo še testenine na 1001 način.

Glede mleka, sedaj mislim je že več kot 2 meseca, kar se ne dojiva in če stisnem še vedno ven priteče mleko. Pa sem ji za foro zadnjič pokazala joško, joj punce se ne da povedat, to faco bi morale videtuser posted image

< Sporočilo je popravil suzanamai -- 9.6.2008 22:05:58 >

(odgovor članu VANILI)
Neposredna povezava do sporočila: 3812
9.6.2008 22:05:16   
VANILI
suzanamai- joj kakšen cukrček je pa Zoja!!!!! Jaz pokažem vsako fotkico in filmček od oktobrčkov (in seveda novembrčkov in septembrčkov) Teotku in se karsmeje zraven!!!
Ne, ne in ne. nisem bla presuha bila sem glih prav, nisem stradala, jedla sem normalno in kaj, a pol me e ne boste marale, ko bom spet ožja???user posted image

(odgovor članu VANILI)
Neposredna povezava do sporočila: 3813
9.6.2008 22:05:57   
ninka80
VANILI,
HERMINA POHAR SONC  01-400-54-62.
Ona je kontakta oseba na MSS za strokovne izpite. Tko da ti bo ona iz prve roek povedla. Pa boš mirna, al pa se spokala učit.

Naš Klemnečke je prava mala čveka. Cel cajt čebla in se meni. Sloke imaš v podpisu. Dej copy paste, pa boš vidla.

(odgovor članu drobižek)
Neposredna povezava do sporočila: 3814
9.6.2008 22:06:01   
*kinnie*
Suzanamai, sem ti enkrat že napisala, ampak Zoja je res ful ful luštkanauser posted image

(odgovor članu VANILI)
Neposredna povezava do sporočila: 3815
9.6.2008 22:06:37   
Pandica
IZVIRNO SPOROČILO: suzanamai

Počakaj da pride na pravo hrano. Naša je pravi makaronar in zadnje čase jemo samo še testenine na 1001 način.

Jeee, bravo Zoja user posted image user posted image pol pa lahko mi2 skupaj jema, ker jaz sem tut nora na testenine user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3816
9.6.2008 22:07:36   
nova10ka
STROKOVNI IZPIT VEČ NE BO POTREBEN !!!!!!

To sem tudi jaz slišala (vsaj za področje državne uprave). Oz. sem prebrala na strani MJU pred časom... dobra taktika Vaniliuser posted image

Sem pogledala tvoje slikice. Joj, se mi zdi da si v ful slaben položaju, ker prej in potem FUL dobro izgledaš (resno mislim). Pomoje se tebi ni treba toliko sekirati zaradi postave, k maš tako osebnost, da vedno izpadeš super.

(odgovor članu VANILI)
Neposredna povezava do sporočila: 3817
9.6.2008 22:08:00   
*kinnie*
A ni čas za še eno rundo? Katea bo postregla?

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 3818
9.6.2008 22:09:31   
ninka80
Suzanamai, hvala. Sem vidla vašo prinčipeso. kaka frizurauser posted image user posted image . Midva se že en teden ne dojivaa, pa ni panike. Drgač pa papca vse, je pravi jedec. Se vid na slikcah.user posted image

(odgovor članu *kinnie*)
Neposredna povezava do sporočila: 3819
9.6.2008 22:10:05   
suzanamai
Kinnie še še pa še paše

Ninka80 sem pogledala slikce, kolk je luštkan Klemen, pa mami in ati tud sevedauser posted image

Vanili do -5 te pustim, pol pa ne bom več tvoja prijateljicauser posted image

(odgovor članu *kinnie*)
Neposredna povezava do sporočila: 3820
9.6.2008 22:10:28   
janja
IZVIRNO SPOROČILO: VANILI

user posted image mamčice povejte aje možno da bipo 1 tednu dajanja skute v sadje dobil reakcijo - malo želejasto blato res malo in malo zelenkasto in malo kot driske? smrdi nič ekstra. a bi morala prej z glutenom začet al kaj? čist sem nesrečna zarad tegauser posted image

user posted image  zelenjave prav nič ne jeuser posted image

Lahko  bi dobil reakcijo po 1 tednu, sam ne vem. Pri nas se reakcija na mlečne izdelke kaže v redkejšem blatu in smrdi po kislem. Poskusi malo prekinit s skuto (ne daj mu niti jogurta) mogoče za kak teden, pa boš videla če se bo stanje normaliziralo. Nato pa lahko ponoviš vajo in vidiš, če se spet zgodi enako. Jaz Urbana tudi testiram. Je pred 14 dnevi vsak dan pojedel ali skuto ali jogurt pa je bilo na začetku vse v redu, pred dvema dnevoma pa rahlo mehkejše blato, smrdeče po driski in kislem. Žal nisem ziher, da je to ravno od jogurta in skute, ker sem mu vmes dala Milupino kašico z banano, ki ima noter že adaptirano mleko. Mislim, da je prej alergičen na mleko. Bom ponovila vajo.

Zelenjava? Večne muke. Ko mu dam zelenjavno mesni frutek, ga zmaže brez besed. Če mu pa sama pripravim, pa protestira. Ampak mislim, da tu zelenjava nima take vloge. Mulček je razvajen. Če je zmiksano je, če mu samo pretlačim, pa mu gre kar na bruhanje in po par žlicah ne odpre več ust.

Otroci so naše največje bogastvo! Čuvajmo jih!

http://janja73.mojalbum.com
http://zo-ja.mojalbum.com

(odgovor članu VANILI)
Neposredna povezava do sporočila: 3821
9.6.2008 22:11:30   
nova10ka
Drobižek, tut jst sem ga nardila pred dvema letoma.
Kao da bo ukinjen v javni upravi, razen v šolstvu. Tu ostane nespremenjen.

Jaz sem slišala, da ga mislijo ukiniti za javno upravo, za šolstvo pa ne vem. Ga imam pa tudi jaz že 6 let. Namesto izpita naj bi uvedli samo izobraževanja. 

(odgovor članu ninka80)
Neposredna povezava do sporočila: 3822
9.6.2008 22:12:53   
suzanamai
Pomoje se tebi ni treba toliko sekirati zaradi postave, k maš tako osebnost, da vedno izpadeš super.

Bravo Nova10ka, lepše nisi mogla povedat. Se podpišem

Sem se pa ravno prejle spomnila na tisto njeno zgodbico, ko se je kobacala ven iz prazne baneuser posted image user posted image user posted image  in takrat je še nismo poznale, potem sem pa iskala eno debelo, pa je nikjer ni blouser posted image user posted image user posted image . madonca Vanili opisala si se kot da si šerbi klasauser posted image user posted image

(odgovor članu nova10ka)
Neposredna povezava do sporočila: 3823
9.6.2008 22:15:14   
ninka80
IZVIRNO SPOROČILO: janja

Zelenjava? Večne muke. Ko mu dam zelenjavno mesni frutek, ga zmaže brez besed. Če mu pa sama pripravim, pa protestira. Ampak mislim, da tu zelenjava nima take vloge. Mulček je razvajen. Če je zmiksano je, če mu samo pretlačim, pa mu gre kar na bruhanje in po par žlicah ne odpre več ust.

janja, je imel tut naš tako foro, ene dva dni. Pa sem mu doma nardila, pol pa dala v flaško od frutka, je pa jedu, tko ko treba.
Mu pa nikol nisem pasirala, sam z vilco mu pretlačim, pa lepo poje.

(odgovor članu janja)
Neposredna povezava do sporočila: 3824
9.6.2008 22:15:59   
lane31
Joj ga ve pijete user posted image  Mehurčin izbor bi mi pasal user posted image ...kero mazdo pa imaš....mi smo imeli 323 je bla super user posted image

Ninka80 tebe pa že dolgo ni bilo k nam ....daj uleti večkrat

Vanili....naj se izteče po tvojih željah user posted image

Drobižek........slovenija user posted image .......jaz pa rabim licenco vsakih 7 let user posted image  -zdravstveni tehnik.....in če si brez službe je ne moreš dobit user posted image

TEMENCA -olivno olje ...še kaj če ne bo boljše user posted image a je to normalno pri teh mesecih.....ima še kdo

Pikijakob.......zgleda ,da je res viroza....medve sva danes že skoraj ok

Ko te bom poljubila za lahko noč,
te bom še tesneje
in še malo dlje stiskala k sebi.
Takrat se bom zahvalila Bogu zate.
Ničesar drugega ga ne bom prosila,
kot le za še en dan s teboj...

(odgovor članu VANILI)
Neposredna povezava do sporočila: 3825
Stran:   <<   < Prejšnja stran  151 152 [153] 154 155   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  151 152 [153] 154 155   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?