|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  107 108 [109] 110 111   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 2007 - 6.del
9.6.2008 21:14:17   
kapica
Baja, to je sr.nje ja, ce nimas namena vlagat, pa mores, ker ne gre drugaceuser posted image . za otrokso lekarno sem ap jaz na istem kot tiuser posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu baja*)
Neposredna povezava do sporočila: 2701
9.6.2008 21:16:02   
kapica
Linex jemlješ pri driski, da uravna črevesno floro, v bistvu so to probiotiki. Medicinsko oglje je pa pri morebitnih zastrupitvah fajn met, ker vso svinjarijo nase veže. No, pa mogoče je fajn met s sabo kak rehidracijski sokec, to mi je zdele na pamet padlo.
+

Jooj, na kaj vse pomislite no. Ampak verjetno zato, ker imate ze vse starejse otroke (tasi,corfu, rumba, v glavnem vse ki ste nastevale)user posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu Taši*)
Neposredna povezava do sporočila: 2702
9.6.2008 21:17:37   
Češnca
Hej, punce!

Žal sem čist zakopana v prevajanje... Se mi že mal kisa... user posted image user posted image

Zato samo pozdravček od Anžeja:
user posted image

18. julij je prav poseben dan!

(odgovor članu baja*)
Neposredna povezava do sporočila: 2703
9.6.2008 21:17:41   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: zvesta

IZVIRNO SPOROČILO: corfu

Punce s septembrom bo moj delavnik od 6-14 in od 14-22, se pravi, da družine tisti teden ko bom popoldne praktično sploh ne bom videla user posted image  a imam že v planu eno menjavo...na morje gremo v v Zadaruser posted image

ja, saj, pri meni bo od septembra isto... Otroka bom zjutraj dala v vrtec in ga videla šele naslednje jutro...

Zadar... tja pa mene vleče... poslušat morske orgle....

pri nas imamo pa možnost popoldanskega vrtca ( do 21ih), tako da če bi morala v izmenih delat, bi ulo peljala pred kosilom, po njo bi pa moj šel, ko bi pač prišel domov....ampak hvalabogu zaenkrat sem samo zjutraj....da pa cel teden nebi videla tamale, mi je nepredstavljivo....sploh ne vem če bi jo vozla v vrtec tisti tedenuser posted image hvalabogu da je tako, kot je...

drgač smo ok, počas se privajamo na nove pogojeuser posted image absolutno mi cajta primankuje, pa spanja tud....tko da grem v bano, pol se pa pod kovter zavlečem....user posted image

(odgovor članu zvesta)
  Neposredna povezava do sporočila: 2704
9.6.2008 21:48:55   
rumba
Ćer!

Ja še katera tu?user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2705
9.6.2008 21:52:40   
rumba
madejka, kot je rekla že Taši, je Ventolin za astmo, je pa tudi za bronhitis, ki smo ga že miljonkrat preboleli. Tako da sedaj že točno vem, kdaj začeti z vpihi.
Ja, Linex in oglje je tudi super ideja, ta je pri nas obvezen za kam dlje, na Hrvaško pa ga običajno ne nesem. Pa Nelit (oz. zdaj ga menda ni več, pač kaka druga rehirdacijska zadeva je super). Midva sva dosti potovala po državah tretjega sveta, tako da so bile to res najbolj uporabne zadeve.user posted image

Jaz pa moram še kruh speči, tako da imam sedaj čas tukaj viset.user posted image

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 2706
9.6.2008 21:57:28   
Freycha
rumba veš kaj sem se spomnila? da na piknik nisi nobenega kruha v poizkušino prinesla user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 2707
9.6.2008 22:01:42   
rumba
Res je.user posted image
Ma, s tamalo, ki mi je kuhala na 39 stopinj in čez, se mi res ni dalo peči. Bom pa drugič, a prav?user posted image

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 2708
9.6.2008 22:13:28   
Freycha
ok... ti je oproščeno user posted image

ja drugič boš pa lahko, če boste babike iz LJ regije organizirale - hočemo revanžuser posted image

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 2709
9.6.2008 22:16:07   
rumba
A se je že katera javila?user posted image  Meni nikoli ni šlo glih dobro..... kadarkoli sem jih hotela skup zbobnat, smo prišle samo po 3 ali 4.user posted image  No, razen ko si prišla tudi ti in so to vedele. Torej.... ti si ta glavni kolešček.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 2710
9.6.2008 22:19:14   
Freycha
ja ja ja... nič dobrikanja user posted image user posted image user posted image user posted image  sej je lepo to prebrati, samo sem prepričana, da bi prišle ne glede na organizatorjauser posted image

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 2711
9.6.2008 22:20:30   
Taši*
Jaz nisem organizatorski tip.user posted image Za piknik sem pa vedno, če mam le čas.user posted image

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 2712
9.6.2008 22:24:07   
rumba
OK, sej ni panike, se lahko potrudim.user posted image  Čeprav tudi jaz nisem glih nek organizatorski tip.
Pa vi to resno, da bi spet kak piknik? Kdaj pa? Jeseni?

(odgovor članu Taši*)
Neposredna povezava do sporočila: 2713
9.6.2008 22:30:18   
Freycha
ja ja... jeseni..... prej itak pomoje ne bo šlo, ker je čas morja....... sicer pa, si lahko vzemeš kake pomočnice, meni je Sanekova zelo pomagala user posted image user posted image

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 2714
9.6.2008 22:32:41   
rumba
Ja, točno, zadaj mi je neki padlo na pamet, da bo ena naša še na porodniški septembra.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 2715
9.6.2008 22:42:09   
rumba
Kje je pa madejka? Ob večerih je bila ponavadi tu......

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 2716
9.6.2008 22:53:14   
Freycha
IZVIRNO SPOROČILO: rumba

Ja, točno, zadaj mi je neki padlo na pamet, da bo ena naša še na porodniški septembra.user posted image user posted image user posted image

šiškamiška?

madejka se pa zadnje čase ob svojem carta ob večerih user posted image

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 2717
9.6.2008 22:55:22   
rumba
IZVIRNO SPOROČILO: Freycha

šiškamiška?

madejka se pa zadnje čase ob svojem carta ob večerih user posted image

Sedi 5.user posted image

No, to je pa lepo za madejko. user posted image Zdaj se ji bo pa kolcalo. Upam, da to njenega ne preveč moti.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 2718
9.6.2008 23:00:04   
siskamiska
jaja, jst uradno do 2 oktobra, upam da pa še malo dlje user posted image

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 2719
9.6.2008 23:02:23   
Freycha
šiškamiška privošči si user posted image user posted image user posted image user posted image  sicer je pa fajn, da si doma, da bo res piknik realiziran user posted image

(odgovor članu siskamiska)
Neposredna povezava do sporočila: 2720
9.6.2008 23:02:32   
rumba
Evo, moja pomočnica se je javila!user posted image  Jao, jo bom matrala.user posted image user posted image user posted image  

Neposredna povezava do sporočila: 2721
9.6.2008 23:03:36   
rumba
Me smo pa danes gospo Buševo videle.user posted image  Kako smo zdaj važne!user posted image
Nam nihče ne uide.user posted image user posted image

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 2722
9.6.2008 23:07:27   
siskamiska
ne vem ne vem če ne bom preveč važna da bi vam pomagala, ker sem vidla Buševo od uspredi in od uzadi.

Ja komot pomagam, itak me je vedno dost povsod. Samo plac je treba najdt.user posted image user posted image .

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 2723
9.6.2008 23:08:14   
siskamiska

Me smo pa danes gospo Buševo videle.user posted image  Kako smo zdaj važne!user posted image
Nam nihče ne uide.user posted image user posted image

pa pomembne tud user posted image user posted image

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 2724
9.6.2008 23:12:20   
Freycha
če ji nista roko dali, je to tak, kot bi jo na TV videle user posted image user posted image user posted image

ne res.... fajn je videti take znane ljudi v živo - i ja biuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2725
Stran:   <<   < Prejšnja stran  107 108 [109] 110 111   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  107 108 [109] 110 111   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.