Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 9.6.2008 11:16:36
|
|
|
|
kapica
|
Zvesta, saj to tud steje, vazno da ves rezultate . Joj, pupike, uboge ste no, z sluzbo in deljenim casom. Ceprav pri meni bo tud tako, ko bo spet treba it. Ampak do tja je se doolgo .
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 9.6.2008 11:54:20
|
|
|
|
corfu
|
Punce s septembrom bo moj delavnik od 6-14 in od 14-22, se pravi, da družine tisti teden ko bom popoldne praktično sploh ne bom videla a imam že v planu eno menjavo...na morje gremo v v Zadar
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 9.6.2008 12:03:39
|
|
|
|
zvesta
|
IZVIRNO SPOROČILO: corfu Punce s septembrom bo moj delavnik od 6-14 in od 14-22, se pravi, da družine tisti teden ko bom popoldne praktično sploh ne bom videla a imam že v planu eno menjavo...na morje gremo v v Zadar ja, saj, pri meni bo od septembra isto... Otroka bom zjutraj dala v vrtec in ga videla šele naslednje jutro... Zadar... tja pa mene vleče... poslušat morske orgle....
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 9.6.2008 12:07:30
|
|
|
|
corfu
|
Že kaj sestavljate "morsko lekarno" za seboj pri nas je obvezen , Bepanten plus kamagel spreji proti komarjem nekaj proti vročini... kasneje nadaljujem...
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 9.6.2008 12:12:28
|
|
|
|
Freycha
|
joj corfu, dobro, da si me spominla..... bom kar sedaj hitro prepisala tvoj izbor, pa še kaj zraven.....
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 9.6.2008 12:18:54
|
|
|
|
angel_rebelde
|
IZVIRNO SPOROČILO: corfu Že kaj sestavljate "morsko lekarno" za seboj pri nas je obvezen , Bepanten plus kamagel spreji proti komarjem nekaj proti vročini... kasneje nadaljujem... O, hvala Bom kar šla seznamček pisat, da kaj ne pozabim. Aja, gremo pa v Cres
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 9.6.2008 12:23:07
|
|
|
|
madejka
|
Jaz sem si tud kr prepisala... kar nadaljuj Corfu
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 9.6.2008 12:27:32
|
|
|
|
Freycha
|
a_r NA Cres...... to je otok Sicer pa je super, da greste
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 9.6.2008 12:34:52
|
|
|
|
angel_rebelde
|
Ja.. Samo se moram pozanimati, kako je sploh tam, že zaradi malega.. Je že bila katera tam, ti Freycha morda? Nisem vedela, da je to otok
< Sporočilo je popravil angel_rebelde -- 9.6.2008 12:35:49 >
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 9.6.2008 12:57:46
|
|
|
|
Ajvy
|
mi ne gremo na morje....ah ja..mogoče drugo leto
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 9.6.2008 14:21:45
|
|
|
|
zvesta
|
dvig...
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 9.6.2008 14:40:01
|
|
|
|
corfu
|
no, sabo vzamem še tolpomer, hansaplast, ponavadi tudi kar tiste zadeve proti komarjem, katere se uključijo v vtičnico, da imamo ponoči v spalnicah mir, pa seveda kreme za zaščito pred soncem, pa vlažilna mleka po sončenju, vedno imam pri sebi tudi fiziološko za v nos od niveje...in to je to...vsaj mislim, če se še kaj domislim, pa javim
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 9.6.2008 15:28:29
|
|
|
|
kapica
|
Corfu, si pa res na vse pripravljena . Ajvy, mi tud ne vemo se ce bomo sli. Ker nas bo ze tako v sloveniji dost stalo, pa pot in to, tako da bova videla, ce bo kaj za morje. Si pa zeloo zelimo it.
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 9.6.2008 18:47:04
|
|
|
|
rumba
|
IZVIRNO SPOROČILO: corfu Že kaj sestavljate "morsko lekarno" za seboj pri nas je obvezen , Bepanten plus kamagel spreji proti komarjem nekaj proti vročini... kasneje nadaljujem... Jaz vzamem še: razkužilo za rane, claritin sirup za mularijo, če bi prišlo do kake močnejše alergijske reakcije, ventolin ali berudual (smo rabili skoraj vsako leto ), termometer, lekadol zame, sterilni povoji, hanzaplasti, škarje, pinceta, vata, namesto fiziološke pa mi uporabljamo kar morje . Nekako tako izgleda naša potovalna lekarna.
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 9.6.2008 19:17:06
|
|
|
|
madejka
|
IZVIRNO SPOROČILO: rumba IZVIRNO SPOROČILO: corfu Že kaj sestavljate "morsko lekarno" za seboj pri nas je obvezen , Bepanten plus kamagel spreji proti komarjem nekaj proti vročini... kasneje nadaljujem... Jaz vzamem še: razkužilo za rane, claritin sirup za mularijo, če bi prišlo do kake močnejše alergijske reakcije, ventolin ali berudual (smo rabili skoraj vsako leto ), termometer, lekadol zame, sterilni povoji, hanzaplasti, škarje, pinceta, vata, namesto fiziološke pa mi uporabljamo kar morje . Nekako tako izgleda naša potovalna lekarna. Za kaj pa je Ventolin?
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 9.6.2008 20:36:35
|
|
|
|
Taši*
|
Ventolin je za astmo. Na morje pa jaz ne vem, če bom šla. Otroka in oči bojo šli v začetku septembra, jaz pa še ne vem, če bom šla zraven. Pa tud če ne, se ne sekiram. Rumbini potovalni lekarni bi pa jaz dodala še kak Linex. Pa medicinsko oglje.
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 9.6.2008 20:40:08
|
|
|
|
kapica
|
Men je spet dolgcajt . Zakaj ste tako nezgovorne zadnje dni?
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 9.6.2008 20:41:30
|
|
|
|
Taši*
|
Jaz ne vem, kaj bi povedala...
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 9.6.2008 20:59:31
|
|
|
|
madejka
|
Jaz tud ne
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 9.6.2008 21:01:18
|
|
|
|
kapica
|
Jaz pa pravkar gledam po netu oz. iscem kaksno Tagesmutter. Pa nic ni v nasi okolici. Mal mi gre po glavi ideja, kaj ce bi sama kaj taksnega ponujala. Ne vem koliko lahko imas otrok in kaj vse za to rabis, ampak ideja se mi ne zdi tako slaba no. Pa bi doma mela se kaksnega otrocka zraven za par uric na dan.
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 9.6.2008 21:01:21
|
|
|
|
Freycha
|
mater..... linex in oglje dobra ideja. Sam a to otročki smejo? Mene zase ne skrbi preveč, bolj za tamalo. sem pa žalostna, da ni na Pagu DM, ker to pomeni, da bom fuuull hrane trogala s sabo..... ampak ****, drugo leto bo boljše Pa full se veselim, ker bom jaz vozila tja grede, pa gremo ob ene dveh, treh ponoči, da bomo zjutraj oz. zgodaj dopoldan že tam....... še 5. gremo spat pa gremooooo
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 9.6.2008 21:03:17
|
|
|
|
kapica
|
Linex in oglje niti ne vem kaj je oz. za kaj se uporablja .
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 9.6.2008 21:08:35
|
|
|
|
baja*
|
taši kaj pa je to medicinsko oglje? vidim, da nimam pojma o otroški lekarni bepanthen, calgel, fiziološka... hm, tu pa se pri meni konča še svečk nisem nikol od blizu vidla Včeraj sma avto prodala in sma trenutno brez. Boma neko cenejšo varianto kupla, ker rabima dnar za streho, je začela puščat tak da bom popiz*** ob naslednjem nalivu. Ko mamo kak obisk, samo boga molim, da se ne vlije , bom začela marele talat ob vhodu al pa palerine . No saj ni tak hudo, sam mater ej... Dve leti nazaj smo sanirali pa zgleda ni ok. Plus tega me ful žere, ker nisma mela nekega namena vlagat v to bajto, ker ne boma tu ostala, sam ka pa naj nimaš kaj zaj... eh... drugače pa jaz tud nimam kaj več za pisat
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 9.6.2008 21:09:05
|
|
|
|
baja*
|
kapica Linex je za drisko
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 9.6.2008 21:13:02
|
|
|
|
Taši*
|
Linex jemlješ pri driski, da uravna črevesno floro, v bistvu so to probiotiki. Medicinsko oglje je pa pri morebitnih zastrupitvah fajn met, ker vso svinjarijo nase veže. No, pa mogoče je fajn met s sabo kak rehidracijski sokec, to mi je zdele na pamet padlo.
|
|
|
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.