hanna1
|
čeeer.....končno doma...iz službe...sine me klical na šiht,da ma vročino,pa grlo in trebuh ga boli- mu je ati prej dal Lekadol.....kake lepe slikce stephany-lepo si to zrihtala ,jaz tud nekaj tuhtam s torto,sam mormo še malo uskladit prosti čas-eno nedeljo bomo šli ziher k dediju v MB,ker če povabim dedija z njegovo družino,pa bai,ker sta ločena,se bodo postrani gledali,pol pa raj nardim ločeno-ena fešta dol,ena tu,pa ima da mi rata vse zadovoljit ...drgač...bravo Peter za kakanje...eeeeee,kaj je še novega...pa zobki,pa Matija pozdravi se ,...pa drage moje,ne pretiravajte z likanjem,ker vas lahko pol resno zgrabi,pa čiščenje je zdaj sizifovo delo ,pa....eh vse kar sem pozabla omenit...sam tolko,da veste,da mislim na vas,sam malo mi cajta zmanjka,...danes in včeraj me je mučil glavobol,za povrh,pa je Hana od 4 do pol 6 gledala okroglo kot čuk -jaz pa zjutraj,ko zombi-greva pa jutr kri dat za hemoglobin,sam mislim,da bova morali na železo,ker je bila zdaj tako prehlajena-ampak zaenkrat sva kar z domačimi rcnijami preganjali