|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  68 69 [70] 71 72   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 2008 III. del
9.6.2008 15:41:01   
Inigo
balonchy - kupi tisto Theraline blazino, ja. jst jo imam. rumeno. in je zakon. jst brez nje zdle ni šans, da bi spala. tko pa se založim z njo in je super. še sploh bo pa fajn, ko se bo mali začel učit sedet, ga bom lahko podprla... to je super stvar! tudi tebi jo priporočam, ko boš malo začela trebušeka dobivat user posted image kak fajn! tak sem vesela zate. pa za železni okus tudi. to je dobra stvar! znak nosečnosti pač user posted image poskusi s kakimi zeliščnimi bomboni. samo ne žajblovimi. baje povečujejo možnost splava, kar pa ti najmanj želim zdaj!!! kupi kako Ricolo.

(odgovor članu Inigo)
Neposredna povezava do sporočila: 1726
   [Brisano sporočilo]
9.6.2008 16:18:26   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Inigo)
  Neposredna povezava do sporočila: 1727
   [Brisano sporočilo]
9.6.2008 17:07:17   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Blacky30)
  Neposredna povezava do sporočila: 1728
   [Brisano sporočilo]
9.6.2008 17:12:11   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 1729
9.6.2008 17:14:08   
jocika
Hmmmm, js pa tud skoz jem pašteto, nisem vedla, da naj ne bi - ampak sam argeta mi šmeka. Sem pa po čudežu baje nekoč prebolela toxo in sem v stanju prekuženostiuser posted image
Hm, v šoli za starše je blo pa prav hecno. Moj je ful čveka(pri nama to, da smo ženske večje čveke ne držiuser posted image ) in se je izkazalo, ko je babica zastavljala vprašanja, da je pametnjakovič bolj izobražen o porodu, kot vse ženske skup - pa še tak pogumno je tiste diapozitive gledu o rojevanju, ko so drugi deci kr zeleni postajal...Tak da mam upanje, da bo res zdržu ob men - sem se že bala, da ne, ko je taka nežna dušica...user posted image

Patricija je sonček, ki nama je polepšal svet...

Neposredna povezava do sporočila: 1730
   [Brisano sporočilo]
9.6.2008 17:31:11   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1731
   [Brisano sporočilo]
9.6.2008 17:32:58   
Brisani uporabnik

(odgovor članu jocika)
  Neposredna povezava do sporočila: 1732
   [Brisano sporočilo]
9.6.2008 17:33:13   
Brisani uporabnik

(odgovor članu jocika)
  Neposredna povezava do sporočila: 1733
   [Brisano sporočilo]
9.6.2008 17:36:08   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1734
   [Brisano sporočilo]
9.6.2008 17:36:10   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1735
   [Brisano sporočilo]
9.6.2008 17:40:41   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1736
   [Brisano sporočilo]
9.6.2008 17:50:00   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1737
   [Brisano sporočilo]
9.6.2008 17:51:57   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1738
   [Brisano sporočilo]
9.6.2008 17:53:30   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1739
9.6.2008 18:01:26   
tims
No, evo Populis, če se drugač ne spomniš name, se me pa vsaj po tem kako težim z vodo. Tud našmu mulotu nonstop težačim:" Treba je pit, treba je pit".... Grem sama seb že tok na živce.... Se pa obnese. Fajn se je že zdaj navadit, pa bo potem tudi pri dojenju lažje. Se nam bo veliiiiiiiiko mleka delal, če bomo pridne user posted image

Lex, se mi prav smiliš, sem imela občutek ko sem brala, da sta najini tašči sestri user posted image . Je pa to ena fajn terapija, kako se lahko naučiš brzdat jezo, kljub temu, da ne vem kokl časa bom zdržala. Mi je pa kakšne deset minut nazaj povedala, da gre naslednji teden na dopust in bomo sami domauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Komi čakam.

Neposredna povezava do sporočila: 1740
9.6.2008 19:13:28   
neboglasnica
Glede pitja pri dojenju: pri Sari nisem smela spiti več kot kozarec ali dva tekočine, saj mi je mleko dobesedno lilo. Zdaj bomo pa videli.

(odgovor članu tims)
Neposredna povezava do sporočila: 1741
9.6.2008 19:51:53   
neboglasnica
Pa saj to ni res!!! Resnično ničesar ne najdem. Od prej naj bi imela kar nekaj modrčkov za dojenje, še od Triumpha in Beti..pa nič ne najdem. Le kdaj bo konec te norišnice? Da ne govorim o tem, da me še vedno dlesen zaj... in zobozdravnik pravi, da ne more nič narediti, bo šlo samo nazaj ko bo.
Vsa jezna grem sedaj malce sortirati oblačilca za bebo. Sicer je pa že čas.

Lepe sanje, drage user posted image

(odgovor članu neboglasnica)
Neposredna povezava do sporočila: 1742
9.6.2008 19:55:15   
maja24
Pozdravljene,

eno vprašanje mam:A ti CSD pošlje odločbo o začetku porodniške v firmo al moraš to sam v firmi sporočit,ker men ni na CSDju nč omenla,da to oni sporočijo oz da moram sama sporočit?

(odgovor članu neboglasnica)
Neposredna povezava do sporočila: 1743
9.6.2008 20:10:49   
Majuska
Ej punce, nekje sem ujela debato o dekompresiji, nekatere hodite a ne? A mi lahko katera malo bolje razloži, k čemu pripomore ta reč? user posted image

(odgovor članu maja24)
Neposredna povezava do sporočila: 1744
   [Brisano sporočilo]
9.6.2008 20:20:35   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Majuska)
  Neposredna povezava do sporočila: 1745
9.6.2008 20:28:56   
Katy\o/
IZVIRNO SPOROČILO: maja24

Pozdravljene,

eno vprašanje mam:A ti CSD pošlje odločbo o začetku porodniške v firmo al moraš to sam v firmi sporočit,ker men ni na CSDju nč omenla,da to oni sporočijo oz da moram sama sporočit?

Oni sami pošljejo kopijo odločbe k delodajalcu. Tudi na tvojem izvodu piše, kam so poslali vse kopije. Ena ostane na CSD, ena gre v tvojo službo, ena pa k tebi. Tako, da ne bo potrebno nič posebej sporočat. user posted image

Postali smo mala družinica! :)

(odgovor članu maja24)
Neposredna povezava do sporočila: 1746
9.6.2008 20:33:20   
glugluglu
maja24, na odločbi, ki sem jo prejela iz CSD-ja nič ne piše, da bi poslali oni to še v mojo službo. So si pa v službi sami zračunali datum takrat, ko  sem jim oddala potrdilo o datumu poroda.

majuska, dekompresija pomaga pri zatekanju rok in nog, pa še kaj, bolj natančno vedo tuiste, ki so pred kratkim bile na MŠ, izvaja se samo v LJ.

lex,
tale zgodba z jajčki mi je pa znana izpred kakšnega 1-2 meseca nazaj.user posted image Tudi pri meni se je zadnjič ponovila zgodba z energijskim napitkom (tašča je našima dvema že drugič dala to sranje za pit) in sem znorela. Pa piše: ni za otroke in za nosečnice!
Potem so mi pa rekle prijateljice, da je dobro, da svoji mami njen sine razloži kako in kaj in bo mogoče bolj upoštevala. Ker očitno me ne bomo nič dosegle, dokler se sinčki ornk ne razbunijo tako kot treba.
Jaz pa se tudi nočem kregat, ker dugače sta tast in tašča kar v redu, (poznam dosti hujše primere) in če ne bi bilo takih fint vsake toliko časa bi bilo mogoče user posted image že kar kičasto.

Jaz tudi jem kdaj pašteto, pa kakšen kolobarček suhe salame, pa še nisem prebolela toxe, Blacky po porodu pa spet ne boš mogla takoj jesti paštete, če boš dojilauser posted image .
Drugače se pa vseeno ni za zafrkavati, so ženske že dobile toxo med nosečnostjo, kljub temu, da jim prej ni uspelo v 25 letih ali še več.

(odgovor članu Majuska)
Neposredna povezava do sporočila: 1747
9.6.2008 20:36:56   
glugluglu
IZVIRNO SPOROČILO: Katy\o/

IZVIRNO SPOROČILO: maja24

Pozdravljene,

Oni sami pošljejo kopijo odločbe k delodajalcu. Tudi na tvojem izvodu piše, kam so poslali vse kopije. Ena ostane na CSD, ena gre v tvojo službo, ena pa k tebi. Tako, da ne bo potrebno nič posebej sporočat. user posted image

očitno so pri meni pozabili poslati v službo, na zadnji strani piše samo, da gre v arhiv in meniuser posted image /quote]

(odgovor članu Katy\o/)
Neposredna povezava do sporočila: 1748
9.6.2008 20:50:22   
sasula
Danes sem imela kontrolo, pupa ima 1,9kg in jaz +10kg:( 33 teden. Ctrg mi še ni delala. Je pa obrnjena na dol. Vzeli so mi bris, ki pa me je bolel kot še nikdar v življenju. Očitno je že vse razboleno notri.

Naslednji pregled 2.7.2008.

(odgovor članu glugluglu)
Neposredna povezava do sporočila: 1749
   [Brisano sporočilo]
9.6.2008 21:01:23   
Brisani uporabnik

(odgovor članu sasula)
  Neposredna povezava do sporočila: 1750
Stran:   <<   < Prejšnja stran  68 69 [70] 71 72   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  68 69 [70] 71 72   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Kateri so prvi znaki začetka poroda?
Ko se bliža dan poroda, je vse več znamenj, ki nakazujejo na to, da se bo porod začel. Nekatera so prava, nekatera pa ne...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?