Blacky30
|
Do zdaj sem sedela med papirji in jih sortirala, od odrezkov položnic, odločb, plačilnih list, bančnih izpiskov,.... koliko se je tega nabralo. Zdaj so sortirani po mapicah, jutri pa začnem zlagat v fascikle. Sem si zadala, da to vse lepo pospravim in bom potem tako pridna, da bom sproti odlagala. Zdaj pa grem počasi po malega v vrtec. Nima, a imaš mogoče kakšno slikico od tvojih dveh srčkov? Daj jo objavi v album, plis. Pa povej nam svojo porodno zgodbo, ko boš našla čas, seveda. Jocika, ja, jemanje brisa za streptokok B je ful različna cena, moj g. je rekel, da je okoli 20€. Glede hemoroidov pa se pojavijo tudi ob driski ne tudi zaprtju. Včasih pa enostavno zato, ker ti otroček tako močno že pritiska dol. Auroraa, super, da je bilo na pregledu vse OK. Mogoče pa je ta razdalja merjena na dejansko nosečnost, ne na štetje od zadnje M? Ne vem, samo razmišljam. Motoristka, dober tek! Meni se tudi tako zelo pašteta lušta, a je v celi nisem niti enkrat jedla. Sem brala, da tiste,ki še nismo imele tokse, tega ne smemo, poleg tega pa vsebuje veliko vitamina A, ki je nevaren za oz. otroka. Ampak jaz sem bolj "šajser" in kar si zadam, tega se ful držim. Bom je pa potem en kamion nakupla, ko rodim.
|