|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  67 68 [69] 70 71   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
9.6.2008 10:47:57   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Balonchy)
  Neposredna povezava do sporočila: 1701
   RE: Julijke 2008 III. del
9.6.2008 11:05:37   
Balonchy
Babike hvala za info...

Lex, tebi pa še posebej, ker si 2x tipkala! user posted image   user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1702
9.6.2008 11:30:27   
Blacky30
Yasminka, VSE NAJBOLJŠE ZA TVOJ ROJSTNI DAN!!!!!!!!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image

(odgovor članu nima)
Neposredna povezava do sporočila: 1703
9.6.2008 11:38:54   
Blacky30
user posted image

Oj!

Danes sem se tudi jaz fajn naspala. Me je zmanjkalo še do pol enajstih, ko sem prišla iz vrtca.

Lex, ne sekiraj se zaradi taščice, ker ni vredna tvojih živcev. Res pa imaš dober razlog, da se ne sekiraš, saj še samo malo, pa boste na svojem.user posted image user posted image user posted image

Prekleti nogomet, mojega deda ni bilo včeraj celo popoldne gor, ker je moral gledat nogomet, formulo in še enkrat nogomet. Grrrrrr.........user posted image user posted image user posted image  Kdaj to že konec tega prvenstva??user posted image

Nima, super, da je Danaja že tako pri močeh, da jo dobiš k sebi. Zdaj pa samo še junačka Amadeja in že greste proti domu!user posted image user posted image user posted image

Grem nekaj za jest iskat v hladilnik.user posted image

(odgovor članu jocika)
Neposredna povezava do sporočila: 1704
9.6.2008 12:10:46   
Anonimen
dober večer user posted image  nima super novica, zdaj pa le naj se še fantek razvija pridno naprej, da tudi čimprej pride k mamici. bravo za malo punčko !user posted image user posted image user posted image     za vse ostale julijke: čez pol ure je zbor pred mojo hišo. prinesite sesalce, omela, mope, vedra, gobice in gremo čistit generalno celo stanovanje, preden pride nov član družine. Za hrano in pijačo ni poskrbljeno, prinesite si zraven. gremo gremo gremo user posted image user posted image  lp  ps. a ne pridete? no pol bom pa sama, prijatlce pa take user posted image user posted image

(odgovor članu Blacky30)
  Neposredna povezava do sporočila: 1705
9.6.2008 12:14:51   
Anonimen
še nekaj, a je katera pogledala na moj ticker. a se vam tudi zdi, da je dete že čist preveč zmečkano tam notri, pa da bi lahko počasi nas prišel pogledat??? user posted image  zdej ko sedim mi nogice nabije v rebra da so ven taki dve kepi in potem ko ga začnem božat po kepicah, me mulo majhno še brcne. hvaležnost pa taka, za kazen ga bom ko pride ven, cel čas božala pa lubčkala, pa me zanima kolk se bo lahko potem branu pa me brcal. zdej je lahko bit pogumen, ko je vmes veliiiiiiiko maščobe, pa maternica, pa plodovnica... user posted image   

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1706
9.6.2008 12:23:10   
Blacky30
Lunica, pa si pogledala, kaj ti piše pod slikico v tickerju??? Marička, mali te bere kot odprto knjigo!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

Poleg tega še nisi naredila generalke, nimaš kaj računat na porod. Zdaj lepo počisti vse skup, potem pa boš tak v formi, da lahko prideš še k meni, ok?user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1707
9.6.2008 12:39:25   
neboglasnica
Pa k meni... Saj bi si res lahko prišle pomagat druga drugi, samo se bojim, da bi zadnja sama čistila, ker bi ostale vmes rodile. Tudi meni ta teden pridejo položit tla, nato v torek drug teden sestavit sobe in sem zmagala user posted image user posted image .
Groza, sem gledala Varuško na A kanalu, potem me je pa zmanjkalo za dobro uro. Zdaj me pa buča boli, ker nisem navajena spati čez dan. Nič, najbolje, da plačam položnice in odprem banjico sladoleda.

(odgovor članu Blacky30)
Neposredna povezava do sporočila: 1708
9.6.2008 12:48:46   
lex
neboglanica - hvala za sončkauser posted image user posted image sva ga s pridom izkoristileuser posted image user posted image user posted image . Je prav pasalo po dolgem času šetat in čvekat.

lunica pridem, če imaš bano sladoledauser posted image .
Meni je včeraj dragi pomagal, je vse igrače pospravil, pa vse posesaluser posted image user posted image , jaz se še sklonit več ne morem, tak me že vse tišči. Se mi zdi, da jo imam že čisto med nogami, pa čisto pri rebrih, včeraj se je spravila še na moje jajčnikeuser posted image  in jih dodobra zbrcalauser posted image . Je bolelo ko ne vem kaj.

Najlubkejša stvar, ki se nam lahko zgodi, je dojenčkov smeh. (Sigmund Freud)
-----------------------------
Takole pa napreduje naša hiška. http://www.podsvojostreho.net/weblog.php?w=120

(odgovor članu neboglasnica)
Neposredna povezava do sporočila: 1709
   [Brisano sporočilo]
9.6.2008 12:50:55   
Brisani uporabnik

(odgovor članu neboglasnica)
  Neposredna povezava do sporočila: 1710
9.6.2008 12:54:48   
jocika
Soncica - ko bi bla jst zaprta, bi še pokapirala, odkod so hemeroidi. tak mam pa tko fajno prebavo, da kr ni res - vsaj dvakrat na dan grem wc obiskat. Sej v bistvu je sam ena bulica, sam jst hočem, da gre stranuser posted image user posted image user posted image

Patricija je sonček, ki nama je polepšal svet...

Neposredna povezava do sporočila: 1711
9.6.2008 12:57:12   
jocika
No, zdej mi je pa kr objavlouser posted image  Hotla sem še povedat, da grema dans z user posted image  prvič v materinsko šolo - končno. Sem že mislila, da bom prej rodila, preden se mi bo uspelo naročituser posted image user posted image user posted image
Pa še nekaj - na netu sem gledla cene za te preiskave streptokoka B - od 15 eur, do 35eur. A to je čist odvisno, kje se testiraš, al kaj?

(odgovor članu jocika)
Neposredna povezava do sporočila: 1712
9.6.2008 13:07:11   
nima
Hvala vsem za lepe želje...Počasi se odpravjam v porodnišnico in kdo ve mogoče že jutri ostanem tam...najkasneje v sredo....
Se vam javim ko bomo vsi trije doma do tedaj pa upam da nobene julijke ne srečam v porodnišnici....ja ja ja...kar lepo zdržite do julija :)

(odgovor članu jocika)
Neposredna povezava do sporočila: 1713
9.6.2008 13:10:35   
jocika
Evo, mam monolog - šele zdle sem šla brat vse nazaj-eno dopoldne, pa se tolk načvekauser posted image
Lex, fajn je, ko si za sebe, držim pesti, da bo to čim prej, ker ta stari ne znajo druzga, kot pametni bit - stvar je pač taka, da nas majo celo življenje za otroke...Enuser posted image  za tolažbo...
Nimauser posted image user posted image user posted image
Yasminka happy birthday!!!!!!!!!!!!!!!!
ok, zdej se pa grem zrihtat, ker user posted image  pride zdle po mene, pa greva, da vidim, če bom zvedela kaj, kar še ne vemuser posted image

(odgovor članu jocika)
Neposredna povezava do sporočila: 1714
9.6.2008 13:15:10   
lex
flower ne sekiraj se. to je dobra vaja za potem ko imaš otroka. Na začetku še gre kako pospravit, ker veliko spi. Ko pa začnejo hodit oz. ko dosežejo police z igračami (če si pa še vzgojiteljica z naukom v glavi, da more biti vse otrokom na dosegu rok) je pa citiram majčico dodi:"pospravljanje hiše pri majhnih otrocih, je kot kidanje snega med snežnim metežem." Jaz poberem 2 igrači, med tem Alina vrže na tla 10 igrač. če prištejem še, da se že itak ne morem več sklonit, dobiš ven rezultat - lex se ne sekira če so vse igrače po celi bajti, če tla niso pomita oz. sveže pomita tla so čez 10 minut polna odtisov od Aline, ki je med čiščenjem jedla jabolko (v svojem stolu, pa roke sem ji obrisalauser posted image user posted image user posted image user posted image , zgleda, da je mala čarovnicauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ). Sedi poleg okna z rožami, ampak jih ne dam vstran, se bo že naučila, da ne sme brskat po rožah (le kdaj se bo zgodilo????????). Aleks se je, se bo pa še ona.

nima pobožaj tvoja dva zaklada še v našem imenu!

(odgovor članu nima)
Neposredna povezava do sporočila: 1715
   [Brisano sporočilo]
9.6.2008 13:15:47   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1716
9.6.2008 13:17:14   
sasi13
pri nas se je tudi končno pokazal sonček.
če ma katera preveč časa in voljo lahk tud pride k men kaj pospravit.

Neposredna povezava do sporočila: 1717
   [Brisano sporočilo]
9.6.2008 13:46:53   
Brisani uporabnik

(odgovor članu sasi13)
  Neposredna povezava do sporočila: 1718
   [Brisano sporočilo]
9.6.2008 13:52:51   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1719
9.6.2008 13:56:00   
Motoristka
Zdravo klepetulje!

Jem že drugo pašteto-lakota me daje za znoret, pa še zgaga, pa povsod tiščanjeuser posted image ......zdaj spim z ornk vzdignjenim vzglavjem-šele zdaj vidim kaj je to zgaga....jaz imam v četrtek ctg-komaj čakam..

Neposredna povezava do sporočila: 1720
9.6.2008 14:07:11   
lex
motoristka tudi jaz vem kaj je to zgagauser posted image . Paradižnika in čokolade še povohat ne smemuser posted image  - svoji 2 najljubši jediuser posted image . Malo še, pa bo boljeuser posted image

(odgovor članu Motoristka)
Neposredna povezava do sporočila: 1721
9.6.2008 14:10:43   
Blacky30
Do zdaj sem sedela med papirji in jih sortirala, od odrezkov položnic, odločb, plačilnih list, bančnih izpiskov,.... koliko se je tega nabralo. Zdaj so sortirani po mapicah, jutri pa začnem zlagat v fascikle. Sem si zadala, da to vse lepo pospravim in bom potem tako pridna, da bom sproti odlagala. user posted image  
Zdaj pa grem počasi po malega v vrtec.

Nima, a imaš mogoče kakšno slikico od tvojih dveh srčkov? Daj jo objavi v album, plis. Pa povej nam svojo porodno zgodbo, ko boš našla čas, seveda.user posted image

Jocika, ja, jemanje brisa za streptokok B je ful različna cena, moj g. je rekel, da je okoli 20€. Glede hemoroidov pa se pojavijo tudi ob driski ne tudi zaprtju. Včasih pa enostavno zato, ker ti otroček tako močno že pritiska dol.

Auroraa, super, da je bilo na pregledu vse OK.user posted image user posted image user posted image  Mogoče pa je ta razdalja merjena na dejansko nosečnost, ne na štetje od zadnje M? Ne vem, samo razmišljam.user posted image

Motoristka, dober tek! Meni se tudi tako zelo pašteta lušta, a je v celi user posted image  nisem niti enkrat jedla. Sem brala, da tiste,ki še nismo imele tokse, tega ne smemo, poleg tega pa vsebuje veliko vitamina A, ki je nevaren za user posted image  oz. otroka. Ampak jaz sem bolj "šajser" in kar si zadam, tega se ful držim. Bom je pa potem en kamion nakupla, ko rodim.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu jocika)
Neposredna povezava do sporočila: 1722
9.6.2008 14:13:16   
Inigo
čau punce!

kk sm pa jst danes tečna... pa ka si ti ja nor! nočte me poznat, sploh... user posted image

zjutraj sem mela izpit, ki ni šel najbolj, vprašanje, če bo šlo to skos sploh, jutr mam še enga... pa se sploh ne morm učit. koncentracija pod nulo, hrbet me boli, trebuh otrdeva, špika vsepovsod... sama seb grem na jetre. sam jutr še to opravim in čau! in pol grem miselno na počitnice... aja, če nardim to angleščino od danes, pol mam v sredo še ustni izpit... no, pol pa res grem na počitnice!

in kako ste kaj ostale? fajn zgledate dans... za razliko od mene.

evo, sam jamram. bom kr nehala pisat, če ne še katero drugo v slabo voljo spravim...

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 1723
   [Brisano sporočilo]
9.6.2008 14:40:42   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Inigo)
  Neposredna povezava do sporočila: 1724
9.6.2008 15:37:59   
Inigo
hvala, flower, za tolažbo... nekak bo že ja. in kak izpit imaš ti jutri? mene čaka analiza poslovnega odločanja, zanimivo a? za popiz***!

glede hrane
- jst še nism mela toxe. pa tut jst jem vse kar sem prej. pa tut muce mamo doma. dva. sicer sta skos notr, tko da bi težje zbolela za toxo. pa če do zdj nism fasala te stvari... je tut zdj ne bom. je pa zanimivo to, da sem kot mala pojedla pol peskovnika, domov nosla potepuške muce kazat mami kako so lepe in boge ker nimajo doma user posted image , pojedla kup neumitega sadja in zelenjave pri babici, ki  je rastlo na vrtu in kjer smo pravtako meli kup muc, ki pa so bile vedno zunaj... pa je nism staknila!

Neposredna povezava do sporočila: 1725
Stran:   <<   < Prejšnja stran  67 68 [69] 70 71   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  67 68 [69] 70 71   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?