|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  93 94 [95] 96 97   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Klomifenke 2008
9.6.2008 6:35:21   
lučka 25
Včeraj sem se kar nekaj časa trudila, da bi poslala ta post, pa mi ga ni hotelo. Upam, da mi danes uspe.

Maša! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Te čisto zastopim, da se bojiš testov in ponovnega razočaranja, ampak jaz ti želim, da vama tokrat uspe in boš tako lahko tako na krvnem testu videla pravi rezultat in doma končno magični +.

Sem tudi jaz včasih že po 37 mesecih truda naveličana, razočarana nad neuspehi, ampak se ne dam. Optimizem prevladuje in vem, da bo tudi nama kdaj uspelo. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 2351
9.6.2008 6:36:05   
lučka 25
Celo uspelo mi je! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Zdaj pa user posted image  šibam v službo. user posted image

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 2352
9.6.2008 7:03:00   
jenyj
Maša!

Džim pesti za tebe danes user posted image user posted image user posted image . Naj uspe!!!

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 2353
9.6.2008 9:51:21   
nf
Punce se vam kasneje za malo dlje oglasim. Zdaj bi samo rada malo navijala za našo Mašiko user posted image  user posted image  user posted image  user posted image
Go girl go girl go girl user posted image  user posted image  user posted image  user posted image
Takoj sporoči ok?

(odgovor članu jenyj)
Neposredna povezava do sporočila: 2354
9.6.2008 11:15:58   
Rakica_80
Dejmo Mašaaaa,user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image navijamo zate in srčno upam da ti uspe zagledat velik +user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Naj ponovim, da kadar čutim, me ponavadi nikoli ne razočarajo občutki, tako da......user posted image

(odgovor članu nf)
Neposredna povezava do sporočila: 2355
9.6.2008 11:20:25   
Rakica_80
Meni pa kar še naprej teče user posted image user posted image user posted image user posted image , v četrtek bo 2 tednauser posted image
Jutri grem do G v Bolnico!!!!

(odgovor članu Rakica_80)
Neposredna povezava do sporočila: 2356
9.6.2008 11:24:48   
nf
Bebiii pojdi na pregled, da te pomirijo. Jaz sicer mislim, da ne more biti nič preveč narobe.

Neposredna povezava do sporočila: 2357
9.6.2008 11:30:49   
Rakica_80
Hvalauser posted image , sej vem, da ni nič kaj takega, ampak grem, ker želim se prepričat še z njihove strani, da je vse vreduuser posted image ,
da bom res bolj mirnauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu nf)
Neposredna povezava do sporočila: 2358
9.6.2008 12:25:37   
Anonimen
ojla punce.

Kako ste preživele vikend?

Maša, kje si? Oglasi se!!!!!!!

Jaz mam pa dobre novice: danes sem mela UZ (13. dan). V desnem jajčniku sta vidna 2 folikla - eden 17 mm, eden pa 18 mm. Tako, da lahko naredimo dvojčke!!user posted image  Sluznica je tudi dovolj debela - 5 mm, pa itak mal se bo še zadebelila. Skratka, očitno so 3 tabletke na dan naredile svoje. user posted image user posted image user posted image user posted image  Čeprav mi ni jasno kako G to gledajo - velikost foliklov. Zadnjč sem mela en folikel velik 19 mm in je rekla, da je bolj slabo, danes je pa rekel, da je to čist ok.

Skratka, naslednjih 10 dni moramo biti pridni.. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu nf)
  Neposredna povezava do sporočila: 2359
9.6.2008 12:42:28   
PikaV
Ojla punce!

Držim pesti za vse ki ne čakete M! Imam pa tudi eno vprašanje: ko ti ovulacijski test pokaže pozitivno naj bi user posted image  oz. imel največjo možnost za zanositev po 24 urah in pred 48! Zdej pa ?: a to pomeni, da je večja možnost zanositve glih takrat ko imaš O? Kaj pa je z unimi spremiji, ki so že notri? Kateri spermiji pridejo prej do jajčeca: tisti, ki so že notri shranjeni ali novi? Ubistvu je čist bedasto vprašanje, ampak vseen,...

Pa še to: sem imela ta vikend O in rojstni dan - bi bilo najlepše darilo če bi ratalo user posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2360
9.6.2008 14:19:25   
Anonimen
maša.. Kje si? Zakaj nas pustiš čakat??

(odgovor članu lučka 25)
  Neposredna povezava do sporočila: 2361
9.6.2008 14:28:24   
honey
Jaz sem se tudi ravnokar spomnila, da moram it na RR pogledat - pa še zmeraj nič. Maša?????

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2362
9.6.2008 14:30:33   
nf
Biba čestitke za lepe folikelčke! Lahko jih je še več, mogoče bosta dva para enojajčnih dvojčkov user posted image  user posted image  user posted image
PikaV, O testi pokaže porast LH, kar pomeni, da naj bi prišlo do O v 24-48 urah po pozitivnem testu. Pomoje da je čim bolje vedno sveže spermije dozirat user posted image  Mislim, da je nasploh največja verjetnost za zanositev dva ali en dan pred O, na dan ovulacije pa so možnosti občutno manjše.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2363
9.6.2008 14:30:50   
Anonimen
Jaz sem že včeraj malo računala, da bo delala test. Pa ni bilo nič... In še vedno čakam na user posted image !!!!

(odgovor članu honey)
  Neposredna povezava do sporočila: 2364
9.6.2008 15:05:31   
trinity22
mašika kaj je rekel krvni test?  čakamo in navijamo upam, da je pozitivno in si od veselja pozabila na nasuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu neela)
Neposredna povezava do sporočila: 2365
9.6.2008 15:36:10   
tinč407
maša je ziher zagledala user posted image   user posted image   in se sigurno zdaj veseli z svojim dragim user posted image user posted image  UPAJMO NA NAJBOLŠE

če bi bil - bi se ziher prišla malo potolažit
dajmo maša user posted image user posted image user posted image

sijaj, sijaj sončece...
in sonce je posijalo z vso močjo!

(odgovor članu trinity22)
Neposredna povezava do sporočila: 2366
9.6.2008 15:36:32   
Anonimen
Biba čestitke za lepe folikelčke! Lahko jih je še več, mogoče bosta dva para enojajčnih dvojčkov

bo en par čisto dovolj.. user posted image

A ni tako, da ponavadi potem dozori le en folikel? Al kako je to?

Maša??? user posted image user posted image

(odgovor članu nf)
  Neposredna povezava do sporočila: 2367
9.6.2008 17:13:05   
sonček85
maššaaaaaaaaaaaaaaa ?user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image kje si ,pustiš nas pa čakat ,ti ti borka

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2368
9.6.2008 17:54:41   
Rakica_80
Naša Maša je zagledala user posted image  100% od šoka nemore niti pisatuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
ali pa je šla še po en tester, ker nemore verjetuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 2369
9.6.2008 17:56:29   
Rakica_80
Zdej pa resno, Maša kje siuser posted image
Jaz sem komaj čakala, da pridem domov in da zagledam tvoj +, pa nič od tega!!!

Neposredna povezava do sporočila: 2370
9.6.2008 17:59:16   
Lu33
Zdaj sem pa že tud jest full firbčna, Maša!Držim pesti!

Biba12 ta mesec ti pa mora ratat! Bravouser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2371
9.6.2008 18:03:28   
Anonimen
user posted image js mam pa občutek, da naši Maši na žalost ni uspelo.. Res.. Ker če bi imela dobro novico bi jo 100% že napisala.. user posted image user posted image user posted image  Upam in držim pesti, da se motim!¨!!!!!!!

(odgovor članu Lu33)
  Neposredna povezava do sporočila: 2372
9.6.2008 18:07:24   
Rakica_80
Jooj Biba12, a mislišuser posted image
Ma ne, jaz pravim od sreče, da je pozabila na nasuser posted image *za trenutek*-se bo že javilauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2373
9.6.2008 18:11:07   
tinč407
ma ja, jaz tudi pravim, da ji je uspelo in se mora zdaj pocartati z svojim lubijem, pa najboljše kolegice poklicati pa tako dalje... saj bomo tudi me prišle na vrsto.. ko se bo končno spomnila na nas user posted image

sijaj, sijaj sončece...
in sonce je posijalo z vso močjo!

Neposredna povezava do sporočila: 2374
9.6.2008 18:12:25   
Anonimen
ne vem, no.. Jaz bi vam takoj prišla povedat ko bo ratalo... Če pa vidim -, se mi pa ne mudi tako zelo..

res upam, da se motim...user posted image

(odgovor članu tinč407)
  Neposredna povezava do sporočila: 2375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  93 94 [95] 96 97   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  93 94 [95] 96 97   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Trije znaki, ki kažejo, da je ženska plodna
Ko je ženska v, tako imenovanih, plodnih dneh, njeno telo to pokaže tudi na zunaj, z drobnimi signali, ki se jih lahko n...
3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.