|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  91 92 [93] 94 95   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Klomifenke 2008
6.6.2008 9:42:18   
Fargesia

user posted image

user posted image   KLUB POZITIVNIH KLOMIFENKuser posted image
  • miska73 - 6.ciklus (čaka na laparo)
  • maša82 - 6.ciklus - 1.IUI (25 m) - 9.6. test
  • Efi - 5.ciklus (3.IUI)
  • lučka25 - čaka na IVF (37m)
  • PENCA - 6.ciklus
  • neela - prestala laparo (23m)
  • Tiara123 - 4.ciklus
  • waiting - 4.ciklus 
  • nf-8.7. laparo-4.ciklus(22m) 
  • roth - 4.ciklus
  • jazzz27 - 4.ciklus
  • Lu33 - 4.ciklus (čaka na laparo)
  • reby - 3. ciklus(laparo 7.3.)
  • dinasajo - 3.ciklus
  • pandka - 3.ciklus
  • naska - 3.ciklus
  • bozza - 3.ciklus- 12.6. posvet pri Rešu za umetno
  • S1902 - 3.ciklus (drugače 5.ciklus)
  • trinity22 - 3.ciklus
  • pa3cija - 3.ciklus
  • stella81 - 3.ciklus
  • biba12 - 3.ciklus
  • sonček85 - 3.ciklus (23m) 16.7 pregled
  • Čačka - počiva en ciklus(3.ciklusi so za njo-laparo)
  • biba77 -  IUI (2. ciklus K)
  • Tamara 79 - 2.ciklus
  • nati80 - 2.ciklus (čaka na nadaljna navodila od G)
  • Arual - čaka na posvet - neplodnostna
  • pegas - 2.ciklus
  • METULJ1 - brez K (2.ciklus) (13m)
  • bayb77 - 2.ciklus
  • andre3a - 2.ciklus, prestala laparo
  • Cari - 2.ciklus - 8.5. test
  • PikaV - 2. ciklus
  • tejčica30 - 2.ciklus
  • Mona Liza - 1.ciklus (laparo in hormonske preiskave)
  • inda1 - 1.ciklus
  • mimikimi - 1.ciklus
  • atina1 - 1.ciklus
  • sanna - 1.ciklus
  • s.k.. - 1.ciklus
  • tina77 - 1.ciklus
  • malagala - 1.ciklus
  • HEL36 - 1.ciklus - 8.6. test
  • dana - 1.ciklus
  • miš - ponovno na K
  • TIAPIA - 1.ciklus
  • honey - 1.ciklus
  • pancottina - 1.ciklus
  • BEBIII - 1.ciklus
  • tinkatinka - 1.ciklus

SREČKE KLOMIFENSKE NOSEČKE

• stunfek - 4.ciklus (test 14.2.)user posted image
  • mmanca - 1.ciklususer posted image
  • nosečka maja - 5.ciklus user posted image
  • amor realuser posted image

• Bety upa user posted image

• Petra1111 - 5.ciklus user posted image

• Janney - naravno user posted image

• pike -1. ciklus user posted image

• Bimba80 user posted image

• LUNA06 user posted image

• Vesny196 - naravnouser posted image
  • tasa.m - naravno user posted image

• Detece - 1.ciklus user posted image

• Almera (julijka 08)user posted image
  • spabuser posted image
  • jenyj - 3.ciklususer posted image

"KLOMIFENSKE" MAMICE
  • pati0102 - 1.ciklus (4.10.)

• tejči77 - 1.ciklus (oktober 2006)
  • bozza
  • biba77 (rodila fantka junij 2006)
  • S1902 (rodila punčko februar 2007)
    "bivše klomifenke"
  • oktavija - 6.ciklus (zanositev v 1.ciklusu-nov.2006 )
  • kitka1 - 1.ciklus (gonal F)-4.ciklus K
  • snežinka7 - 3.ciklus IUI

Kandidatke za "Srečanje klomifenk 2008":

1. neela (Dolenjska)
2. janney
3. nf (Ljubljana)
4. stunfek  (Vransko)
5. maša82 (okolica Ljubljane - prke vzhodu)
6. bozza 
7. kitka1 (Gorenjska)
8. petra1111
9. Lučka25 (Gorenjska)
10. PENCA (Kamnik)
11. sonček85
12. Hator

Nenehno izgubljam kilograme, pa me vedno najdejo.

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 2301
6.6.2008 9:56:02   
Anonimen
maša, kako pa kaj tvoji živčki in znakci?? Je že kaj ali nič?? Še 2x greš spat, potem boš pa vedela...

DRŽIM PESTI ZATE!!!!!!!!!!!!!! RESNIČNO!!!!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2302
6.6.2008 9:57:31   
nf
Ojla!
Glede jemanja K in nosečnosti, mislim, da je to zelo zelo odsvetovano. Tako da raje začni jemat kasneje, ko si sigurna, da je prišla M, kot pa v negotovosti. Ja naša Luna je imela podobno situacijo s temi izcedki in je šla testirat v laboratorij, ker ji test ni pokazal. No bila je nosečka user posted image

Jaz sem imela pa včeraj zvečer ovulacijo. user posted image  user posted image  user posted image  Akcija je bila in dan prej in včeraj, tak da zihr bo ane, samo še do testa je treba počakat user posted image

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 2303
6.6.2008 10:23:29   
Fargesia
IZVIRNO SPOROČILO: biba12

maša, kako pa kaj tvoji živčki in znakci?? Je že kaj ali nič?? Še 2x greš spat, potem boš pa vedela...

DRŽIM PESTI ZATE!!!!!!!!!!!!!! RESNIČNO!!!!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

o bibika, veš da me je danes začelo malo dajat...me vsake tolko špikne tam spodaj. moj je 100% da je ratalo, mene je pa že vnaprej ful strah ponovnega razočaranja...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2304
6.6.2008 10:26:37   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: maša82

IZVIRNO SPOROČILO: biba12

o bibika, veš da me je danes začelo malo dajat...me vsake tolko špikne tam spodaj. moj je 100% da je ratalo, mene je pa že vnaprej ful strah ponovnega razočaranja...

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image maša bo pa srečka nosečka.sestrinjam s tvojim dragim da si nosečka

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 2305
6.6.2008 10:28:37   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: honey

Jaz imam pa še eno vprašanje. Mogoče je že bilo kje govora o tem, ampak ne bom čekirala vseh 92 strani user posted image  Kakšna je nevarnost, če je ženska noseča in vseeno jemlje klomifen? A je kateri kaj znano? Sprašujem, ker imam tale ciklus malo "čuden". Že dva imam samo rjavkasto sluz oz. malenkost tudi krvavo, ampak ni pa prav tista "prava" M - samo obarvana sluz. In če sem slučajno user posted image  (kar sicer dvomim, ampak vseeno) in da začnem v nedeljo s K, kaj to pomeni? Ker test mi pa itak ne bo nič pokazal, tudi če ga naredim, ker meni to pokaže bolj pozno user posted image
sam vem da imam pri jemanju klomifea tudi prvi ali drugi dan rjavkasto potem se pa nekje do 5 dne ko sem pričela z jemanjem že ulije,tako da raje počakaj da se ti ornk ulije kot je že ena rekla in boš potem začela z jemanjem,ker to ni dobro,lahko imaš ss ali kakšne druge probleme ali pa tudi nobenih.pa ne misli da te strrašim.vso srečo obema tetbi in  bebii

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu honey)
Neposredna povezava do sporočila: 2306
6.6.2008 11:23:49   
Anonimen
honey, jaz bi tud počakala na malo bolj pravo M. Tudi če je ne bo in bo skos sam rjav izcedek, boš pač spustila en mesec.. Vseeno boljše, kot, da bi jedla K in bila user posted image .

Ali pa pejt rečmo 5 dan ciklusa - preden vzameš K- v laboratorij.

(odgovor članu sonček85)
  Neposredna povezava do sporočila: 2307
6.6.2008 11:43:08   
nf
Maša držim pesti user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  iii kako bi bilo fajn, če bi vama ratalo user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2308
6.6.2008 14:23:14   
lučka 25
user posted image Maša, že navijam. user posted image user posted image                          user posted image

< Sporočilo je popravil lučka 25 -- 6.6.2008 14:24:00 >

(odgovor članu nf)
Neposredna povezava do sporočila: 2309
6.6.2008 15:04:25   
neela

mene je pa že vnaprej ful strah ponovnega razočaranja...

Maši, tvoje soborke ti toliko ene pozitivne energije pošiljamo, tako da druge variante, kot da rata itak ni. user posted image user posted image user posted image Poleg tega pa vsaj enkrat zaupaj svojemu dragemu....user posted image

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 2310
6.6.2008 15:05:58   
neela
IZVIRNO SPOROČILO: nf

Jaz sem imela pa včeraj zvečer ovulacijo. user posted image  user posted image  user posted image  Akcija je bila in dan prej in včeraj, tak da zihr bo ane, samo še do testa je treba počakat user posted image

Evo, še ena, ki se bo kmalu izpisala iz našega kluba, ker je vendarle ob pravem času najdla svojega plemenskega bikca..user posted image ...user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu nf)
Neposredna povezava do sporočila: 2311
6.6.2008 15:48:36   
nf
IZVIRNO SPOROČILO: neela

Evo, še ena, ki se bo kmalu izpisala iz našega kluba, ker je vendarle ob pravem času najdla svojega plemenskega bikca..user posted image ...user posted image user posted image user posted image user posted image

Glih za glih! user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  Evo babe, če pa ta mesec rata, pa vse klomifenke častim rundo! user posted image  user posted image  user posted image

Ko smo že glih pri tem, kdaj bo naše srečanje???

(odgovor članu neela)
Neposredna povezava do sporočila: 2312
6.6.2008 16:43:29   
lučka 25

Glih za glih! user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  Evo babe, če pa ta mesec rata, pa vse klomifenke častim rundo! user posted image  user posted image  user posted image

Ko smo že glih pri tem, kdaj bo naše srečanje???

Prvo kot prvo, se strinjam z neelo in navijam tudi zate nf.user posted image user posted image

In ja, tudi mene zanima kdaj bo srečanje?  Ker ne bi blo slab, če bi nf in še kakšna nova klomifenska nosečka častila kakšno rundo več kot me ostale.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu nf)
Neposredna povezava do sporočila: 2313
6.6.2008 16:54:49   
Rakica_80
Punce dejte mi nekaj povedat, če katera veuser posted image ...jaz več nevem kaj imam ali user posted image  ali še vedno mi se čisti od Laparouser posted image
Pred točno pol ure me je tako močno zašpikalo v desnem jajčniku ali tam okoli njega, da sem mislila da je slepič pa še križ me je zabolel, jaz sem tako zgubljena, da sem še sebi zoprnauser posted image .
Danes je 4 dan klomifena in sem v prvem ciklusu, kaj pa če sem prezgodaj začela jemati klomifenuser posted image je lahko kaj narobe in kaj naj naredim če se je v slučaju zdej pojavila pravauser posted image user posted image user posted image user posted image
Hvala, hvala, hvala in tisoč krat hvala!!!!
P.s:od laparo je že 8 dni!

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 2314
6.6.2008 17:25:55   
Fargesia
Punce, kok ste ve fajn!!!! sem kr mal zajokcala zraven!!!

BEBIII, slepič menda ful ful boli, pa bruhaš, pa vročino maš...tist ne popusti!

< Sporočilo je popravil maša82 -- 6.6.2008 17:26:05 >

(odgovor članu Rakica_80)
Neposredna povezava do sporočila: 2315
6.6.2008 17:30:11   
Fargesia

Maši, tvoje soborke ti toliko ene pozitivne energije pošiljamo, tako da druge variante, kot da rata itak ni. user posted image user posted image user posted image Poleg tega pa vsaj enkrat zaupaj svojemu dragemu....user posted image

neelika, tale je pa dobra...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu neela)
Neposredna povezava do sporočila: 2316
6.6.2008 23:13:48   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: BEBIII

Punce dejte mi nekaj povedat, če katera veuser posted image ...jaz več nevem kaj imam ali user posted image  ali še vedno mi se čisti od Laparouser posted image
Pred točno pol ure me je tako močno zašpikalo v desnem jajčniku ali tam okoli njega, da sem mislila da je slepič pa še križ me je zabolel, jaz sem tako zgubljena, da sem še sebi zoprnauser posted image .
Danes je 4 dan klomifena in sem v prvem ciklusu, kaj pa če sem prezgodaj začela jemati klomifenuser posted image je lahko kaj narobe in kaj naj naredim če se je v slučaju zdej pojavila pravauser posted image user posted image user posted image user posted image
počakaj da se ti ornnk ulije in šel potem jemlji klomifen pa kaj če bo to 10 dan pač bo samo da bo vse ok če si slučajno noseča.vso srečo in slabe misli na stran.jasno!!!!

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

Neposredna povezava do sporočila: 2317
7.6.2008 14:47:20   
neela

neelika, tale je pa dobra...user posted image user posted image user posted image

Ja Maša?!?!?!?!??  user posted image ....kaj ti svojemu dragemu nič ne verjameš??? Res, da imamo ženske močnejši in boljši instinkt...samo moški nas pa tud znajo kdaj presenetiti, kajne???

Evo, jaz vam sporočam, da sem srečna kot televizor - namreč moja prva user posted image po laparo se je včeraj prikazala - točna kot še nikoli (29.dan!)....to pomeni, da bo čez slaba dva tedna potresno obdobje.....user posted image user posted image user posted image ....user posted image user posted image user posted image .... potem pa mi julij prinese user posted image ....tako sem se odločila in glede na ponujanje nf bom potem tudi jaz ob srečanju dala za rundo...hik...user posted image

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 2318
7.6.2008 16:15:07   
trinity22
Ojla pupike vidim, da je veselo ...

mašika stiskam pesti in navijam, da bo tokrat uspešno in boš zagledala user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

nf tudi zate bom že kar začela  navijat in boš vidla da bouser posted image user posted image user posted image user posted image

neela tudi zate stiskam pesti močno, močno, da ta mesec ratauser posted image user posted image user posted image user posted image

navijam pa seveda tudi za vse ostale, da gredo čim prej med nosečkeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Zase pa sporočam, da tako zvana lastna terapija s pol tabletke ni obrodila sadov,  se je danes moja user posted image napovedala, sicer še malo prej kot sem jo pričakovala, vendar če je že morala prit je dobro, da je prišla prej kot pa z zamudo, ko bi jaz imela že ful upanja da je pa kaj ratalo ... je pa res, da sva ta mesec bila ful pridna in sva vse tiste dneve, ko naj bi bila O user posted image pa kljub temu ni rezultata, sem pa že mislila, da bo ko so me po ful dolgem času spet prsi bolele in me je špikalo kar en teden v jajčnikih, no pol pa danes M, tako da grem v 4. krog z 2, 5 tabletke, to mi je še ostalo, pol grem pa do G in da mi pove kako naprej.

Bodite pridne in veliko user posted image

(odgovor članu neela)
Neposredna povezava do sporočila: 2319
7.6.2008 16:56:16   
Fargesia
hvala za vse pestke!!!
no, zdej mi pa resno povejte kdaj se dobimo?!!in KJE?

(odgovor članu trinity22)
Neposredna povezava do sporočila: 2320
7.6.2008 19:41:00   
Rakica_80
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85

IZVIRNO SPOROČILO: BEBIII

počakaj da se ti ornnk ulije in šel potem jemlji klomifen pa kaj če bo to 10 dan pač bo samo da bo vse ok če si slučajno noseča.vso srečo in slabe misli na stran.jasno!!!!

Ja ma meni se ni ulilo ornk, teče mi samo po malo temno rdeči flek že 9 dni od Laparo in sem tudi klicala G in je rekel da je user posted image , brez da me pregleda, kr po telefonu, user posted image danes pa je zadnji dan Klomifena- konec za ta ciklus.
Kaj je lahko kaj narobe, če slučajno ni bila user posted image , klomifene pa sem jemalauser posted image user posted image
Zdej že delam paniko,user posted image ker če mi bo še teklo do torka, grem direktno v bolnico do G, ki me zdravi....
user posted image pa nisem 100%, ker pred laparo sem imela 0% možnosti, zdej pa nisva še ničuser posted image user posted image -Čakam da neha padatuser posted image
Povejte mi kaj da naredim.....user posted image

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 2321
7.6.2008 23:25:45   
andre3a
BEBIII jaz sem po laparo pred 14imi dnevi krvavela samo tri dni zelo malo.Bila sem operirana 8 dan ciklusa.Danes zvečer pa se mi je že malo nakazalauser posted image tako da se bo jutri vlilo na 28 dan,tako kot mora biti.Po končaniuser posted image pa štartama na polno da končno zagledam user posted image user posted image .
Vsem držim pesti za user posted image user posted image .

ANDREJA

Neposredna povezava do sporočila: 2322
7.6.2008 23:51:22   
Rakica_80
IZVIRNO SPOROČILO: andre3a

BEBIII jaz sem po laparo pred 14imi dnevi krvavela samo tri dni zelo malo.Bila sem operirana 8 dan ciklusa.Danes zvečer pa se mi je že malo nakazalauser posted image tako da se bo jutri vlilo na 28 dan,tako kot mora biti.Po končaniuser posted image pa štartama na polno da končno zagledam user posted image user posted image .
Vsem držim pesti za user posted image user posted image .

Jaz pa sem po Laparo krvavela skoraj tako kot med pravo mojouser posted image  , za tem pa mi skozi teče nekaj rjavegauser posted image
No vglavnem, sem prej pojedla še zadnjo tabletko v 1 ciklusu in KOMAJ ČAKAM da se vse ščisti, da lahko veselo tudi jaz začnem dvigat noge v luftuser posted image user posted image user posted image

Vsem, pa tudi sebi, želim hitro user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu andre3a)
Neposredna povezava do sporočila: 2323
8.6.2008 9:18:01   
neela
IZVIRNO SPOROČILO: andre3a

Bila sem operirana 8 dan ciklusa.Danes zvečer pa se mi je že malo nakazalauser posted image tako da se bo jutri vlilo na 28 dan,tako kot mora biti.Po končaniuser posted image pa štartama na polno da končno zagledam user posted image user posted image .

Jupi, še ena, ki bo skupaj z mano julija ugledala user posted image !!! user posted image user posted image user posted image user posted image

Maša - jutri je dan D, kajne??? Te že kaj zvija, da bi prej naredila test????? Kakšni znaki????? user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu andre3a)
Neposredna povezava do sporočila: 2324
8.6.2008 10:15:19   
Fargesia

Maša - jutri je dan D, kajne??? Te že kaj zvija, da bi prej naredila test????? Kakšni znaki????? user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

neela, prav nervozna že ratujem...doma ne upam delat testa...sem zjutraj okol 6 morala na wc in sem prav razmišljala al čem narest test al ne...pa me je preveč strah...

(odgovor članu neela)
Neposredna povezava do sporočila: 2325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  91 92 [93] 94 95   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  91 92 [93] 94 95   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?
Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.