|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  92 93 [94] 95 96   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Klomifenke 2008
8.6.2008 10:32:12   
neela
IZVIRNO SPOROČILO: maša82

IZVIRNO SPOROČILO: neela

Maša - jutri je dan D, kajne??? Te že kaj zvija, da bi prej naredila test????? Kakšni znaki????? user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

neela, prav nervozna že ratujem...doma ne upam delat testa...sem zjutraj okol 6 morala na wc in sem prav razmišljala al čem narest test al ne...pa me je preveč strah...

Maša, meni v takih trenutkih mogoče malce pomaga razmislek, kako bom reagirala v obeh situacijah, negativni in pozitivni. Seveda več razmišljam o negativnem izzidu, ker je le ta psihično bolj utrujajoč.
Kaj potem jutri greš na GK al delaš test doma?

Res ti ful želim, da ti rata....močno močno držim pestke zate. Pa ne pozabi nas takoj obvestit, da se bomo veselile s tabo!

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 2326
8.6.2008 10:36:45   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: BEBIII

IZVIRNO SPOROČILO: sonček85

Punce dejte mi nekaj povedat, če katera veuser posted image ...jaz več nevem kaj imam ali user posted image  ali še vedno mi se čisti od Laparouser posted image
Pred točno pol ure me je tako močno zašpikalo v desnem jajčniku ali tam okoli njega, da sem mislila da je slepič pa še križ me je zabolel, jaz sem tako zgubljena, da sem še sebi zoprnauser posted image .
Danes je 4 dan klomifena in sem v prvem ciklusu, kaj pa če sem prezgodaj začela jemati klomifenuser posted image je lahko kaj narobe in kaj naj naredim če se je v slučaju zdej pojavila pravauser posted image user posted image user posted image user posted image
Hvala, hvala, hvala in tisoč krat hvala!!!!
P.s:od laparo je že 8 dni!
počakaj da se ti ornnk ulije in šel potem jemlji klomifen pa kaj če bo to 10 dan pač bo samo da bo vse ok če si slučajno noseča.vso srečo in slabe misli na stran.jasno!!!!

Ja ma meni se ni ulilo ornk, teče mi samo po malo temno rdeči flek že 9 dni od Laparo in sem tudi klicala G in je rekel da je user posted image , brez da me pregleda, kr po telefonu, user posted image danes pa je zadnji dan Klomifena- konec za ta ciklus.
Kaj je lahko kaj narobe, če slučajno ni bila user posted image , klomifene pa sem jemalauser posted image user posted image
Zdej že delam paniko,user posted image ker če mi bo še teklo do torka, grem direktno v bolnico do G, ki me zdravi....
user posted image pa nisem 100%, ker pred laparo sem imela 0% možnosti, zdej pa nisva še ničuser posted image user posted image -Čakam da neha padatuser posted image
Povejte mi kaj da naredim.....user posted image
sama nisem po laporo in histero nič krvavela ,zato titudi ne morem svetovati kaj glede tega.bila pa sem operirana ko sem imela zadnji dan M in potem samo še tisti dan ko sem bila operirana in potem nič več.
po moje bi bilo blje da še počakaš do torka potem pa direkt h G,da te pregleda ,saj to je njena dolžnost,za to je plačana.da si pa klomifen jedla pa ne more biti nič narobe ,če si 100%,da nisi noseča.

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Rakica_80)
Neposredna povezava do sporočila: 2327
8.6.2008 10:38:48   
sonček85
maša ,maša jutri dela testek in seveda bo + ,kaj pa misliš.držim pesti in navijam  
user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image ,a moram pazit da si noge ne zlamam

lp vsem skupaj

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu neela)
Neposredna povezava do sporočila: 2328
8.6.2008 10:43:36   
sonček85

user posted image

user posted image   KLUB POZITIVNIH KLOMIFENKuser posted image
  • miska73 - 6.ciklus (čaka na laparo)
  • maša82 - 6.ciklus - 1.IUI (25 m) - 9.6. test
  • Efi - 5.ciklus (3.IUI)
  • lučka25 - čaka na IVF (37m)
  • PENCA - 6.ciklus
  • neela - prestala laparo (23m)
  • Tiara123 - 4.ciklus
  • waiting - 4.ciklus 
  • nf-8.7. laparo-4.ciklus(22m) 
  • roth - 4.ciklus
  • jazzz27 - 4.ciklus
  • Lu33 - 4.ciklus (čaka na laparo)
  • reby - 3. ciklus(laparo 7.3.)
  • dinasajo - 3.ciklus
  • pandka - 3.ciklus
  • naska - 3.ciklus
  • bozza - 3.ciklus- 12.6. posvet pri Rešu za umetno
  • S1902 - 3.ciklus (drugače 5.ciklus)
  • trinity22 - 3.ciklus
  • pa3cija - 3.ciklus
  • stella81 - 3.ciklus
  • biba12 - 3.ciklus
  • sonček85 - 3.ciklus (23m) 16.7 pregled
  • Čačka - počiva en ciklus(3.ciklusi so za njo-laparo)
  • biba77 -  IUI (2. ciklus K)
  • Tamara 79 - 2.ciklus
  • nati80 - 2.ciklus (čaka na nadaljna navodila od G)
  • Arual - čaka na posvet - neplodnostna
  • pegas - 2.ciklus
  • METULJ1 - brez K (2.ciklus) (13m)
  • bayb77 - 2.ciklus
  • andre3a - 2.ciklus, prestala laparo
  • Cari - 2.ciklus - 8.5. test
  • PikaV - 2. ciklus
  • tejčica30 - 2.ciklus
  • Mona Liza - 1.ciklus (laparo in hormonske preiskave)
  • inda1 - 1.ciklus
  • mimikimi - 1.ciklus
  • atina1 - 1.ciklus
  • sanna - 1.ciklus
  • s.k.. - 1.ciklus
  • tina77 - 1.ciklus
  • malagala - 1.ciklus
  • HEL36 - 1.ciklus - 8.6. test
  • dana - 1.ciklus
  • miš - ponovno na K
  • TIAPIA - 1.ciklus
  • honey - 1.ciklus
  • pancottina - 1.ciklus
  • BEBIII - 1.ciklus
  • tinkatinka - 1.ciklus

SREČKE KLOMIFENSKE NOSEČKE

• stunfek - 4.ciklus (test 14.2.) user posted image
  • mmanca - 1.ciklus user posted image
  • nosečka maja - 5.ciklus user posted image
  • amor real user posted image

• Bety upa user posted image

• Petra1111 - 5.ciklus user posted image

• Janney - naravno user posted image

• pike -1. ciklus user posted image

• Bimba80 user posted image

• LUNA06 user posted image

• Vesny196 - naravno user posted image
  • tasa.m - naravno user posted image

• Detece - 1.ciklus user posted image

• Almera (julijka 08) user posted image
  • spabuser posted image
  • jenyj - 3.ciklususer posted image

"KLOMIFENSKE" MAMICE
  • pati0102 - 1.ciklus (4.10.)

• tejči77 - 1.ciklus (oktober 2006)
  • bozza
  • biba77 (rodila fantka junij 2006)
  • S1902 (rodila punčko februar 2007)
    "bivše klomifenke"
  • oktavija - 6.ciklus (zanositev v 1.ciklusu-nov.2006 )
  • kitka1 - 1.ciklus (gonal F)-4.ciklus K
  • snežinka7 - 3.ciklus IUI

Kandidatke za "Srečanje klomifenk 2008":

1. neela (Dolenjska)
2. janney
3. nf (Ljubljana)
4. stunfek  (Vransko)
5. maša82 (okolica Ljubljane - prke vzhodu)
6. bozza 
7. kitka1 (Gorenjska)
8. petra1111
9. Lučka25 (Gorenjska)
10. PENCA (Kamnik)
11. sonček85
12. Hator

sem morala dasti zenam bolj naprej ,da ko nam sporoči maša 82 veselo novico ,da jo vpišemo pod nosečke.user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 2329
8.6.2008 11:48:21   
Fargesia
joj, sonček kok si prisrčna!

Neelika moja, krvni test mam jutri če prej ne priteče...domač test bom naredila, če bo krvni pozitiven, da končno ugledam tisti famozni plus!

Nenehno izgubljam kilograme, pa me vedno najdejo.

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 2330
8.6.2008 11:53:01   
aqua77
Držim pestke zate za jutri Maša!!!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Pa velikoooooooooooo sreče..... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  In ne pozabi nam prit povedat, ker te bomo nestrpno čakala tu gor!! user posted image user posted image user posted image  Ne glede na rezultat, pa vedi, da smo s tabo in da ti stojimo ob strani!!! user posted image user posted image user posted image

" Neka bude, što biti nemože."
P.P.Njegoš

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 2331
8.6.2008 13:57:42   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: katalina

Držim pestke zate za jutri Maša!!!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Pa velikoooooooooooo sreče..... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  In ne pozabi nam prit povedat, ker te bomo nestrpno čakala tu gor!! user posted image user posted image user posted image  Ne glede na rezultat, pa vedi, da smo s tabo in da ti stojimo ob strani!!! user posted image user posted image user posted image
se na veliko podpišem .user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image in bom držala pesti pa čeprav delam zjutraj.kdaj pa imaš prgled oz.krvni test.

vso srečo

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 2332
8.6.2008 14:10:26   
Rakica_80
Sonček85user posted image , hvalauser posted image
Maša82user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 2333
8.6.2008 14:34:19   
Fargesia
dopoldne grem in pol pomoje okol 12h izvem...

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 2334
8.6.2008 14:36:15   
sonček85
ko pridem okoli 15 ure iz službe bom videla veselo novičko.jupi

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 2335
8.6.2008 14:38:45   
Fargesia
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85

ko pridem okoli 15 ure iz službe bom videla veselo novičko.jupi

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 2336
8.6.2008 14:41:00   
Rakica_80
In, je kejuser posted image ?

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 2337
8.6.2008 14:50:11   
Fargesia

In, je kejuser posted image ?

sonce je! pa češnje!!! MLJASK!!!!user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2338
8.6.2008 14:52:22   
sonček85
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image pa res sije sonček pa češnje so na moji mizi.ne bebii nič še ni jutri izve kako in kaj,ker mislim da si ti to mislila.jutri nas sporoči veselo novičko.

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 2339
8.6.2008 15:00:35   
Rakica_80
user posted image user posted image user posted image a tako touser posted image user posted image user posted image pol pa nič do jutriuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 2340
8.6.2008 15:13:59   
nedi
Tudi jaz sem na Klomifenu. Tokrat že 4. mesec neuspešno. Sem pri dr. Rešu, ki mi je predpisal od 3.-5. dne po polovičko tablete. Zasledila sem, da nekatere jemljejo tudi celo, pa me zanima, če je smiselno, da bi tudi jaz povečala dozo. Prejšnjič, ko sem bila pri dr. Rešu v času ovulacije mi je povedal, da je en jajčnik prazen, v drugem pa sta dva folikla (en 12mm, drugi 18mm). Je to dobro ali slabo? Bi jih moralo biti več? Ali ve hodite vsak mesec h ginekologu, da pogleda folikle? Pa še to, koliko časa naj bi še jemala Klomifen, preden se zdravnik odloči za nadaljne korake (injekcije, laparoskopijo)?
Hvala za pomoč. Sem že čist depra. Delam na otroku leto in pol, od tega 4 mesec na Klomifenu. Res si ga želim, in tudi vsak mesec verjamem, da bo ratalo, potem pa sem zelo razočarana.
Nedi

Neposredna povezava do sporočila: 2341
8.6.2008 15:21:25   
sonček85
kako je s folikli ti sama ne znam opovedati saj v času jemanja klomifena sedaj tri mesece še nisem bila na pregledu in sploh ne vem ali sem imela vse ok ali sem se odzvala na njih ali ne.čakam pa na pregled in bomo videli kako in kaj.sama sem jih jemala od 5 dne naprej zjutraj in zvečer po eno.odvisno kako ti predpiše G ,glede na postopke prej in odvisno kaj misli da bi lahko bilo narobe ,da ne zanosimo.

veliko sreče in da kmalu zagledamo dve črtici na testu.user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu nedi)
Neposredna povezava do sporočila: 2342
8.6.2008 15:24:24   
Rakica_80
Draga moja Nedi, nerazumem kako ti lahko G predpiše Klomifen, brez nobenega pregleda?????user posted image
Meni je osebno G povedal, da mi bo Klomifene predpisal takrat kadar ugotovijo vzrok moje neplodnosti........imela sem Laparo in ugotovili, da imam zamašena oba jajcevoda, to so mi rešili in zdej jemljem, da prej rata!!!!!
Ti se kar resno pogovori s tvojim G, ker tako boš lahko jemala 2 leti tablete, vzroka pa še vedno neveš!!!!!!!user posted image
Jaz nisem mogla zanositi leto pa pol pa se zdej zdravim pol leta- 2leti žeuser posted image
Nemorem verjet da je tako dolgo.....Upam da nam čim prej ratauser posted image user posted image user posted image user posted image
Reši čim prej in držim pesti da ti hitro, hitro ratauser posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu nedi)
Neposredna povezava do sporočila: 2343
8.6.2008 17:07:55   
nedi
bebii, saj sem bila pri dr. Rešu na pregledu, pa je ugotovil, da imam policistične jajčnike. Hkrati sem mu povedala, da si merim temperaturo 2 meseca, pa da ni opaziti nobenih sprememb, ravno tako mi ovulacijski testi niso kazali, da bi imela ovulacijo. Dr. reš me je tudi napotil na hormonske preiskave. Izvidi so bili ok, edino hormon prolaktin je bil nekoliko povišan. Vendar Reš ni delal okoli tega panike. Na podlagi tega se je potem odločil za Klomifen. Res pa je to, da odkar jemljem Klomifen, se mi zviša temperatura in tudi ovulacijski tesi so mi pokazali ovulacijo. To je vse ok, zato ne štekam, zakaj se ne prime? user posted image  tudi redno, ko so pa pridvideni plodni dnevi pa sploh večkrat na dan.
Jezi pa me, ko mi kdo svetuje, naj si preveč ne želim, naj odmislim, se sprostim pa bo ratalo. Bolj sproščena ne bi mogla bit! Ko pa dobim user posted image  sem pa jezna!

Danes sem tečna, jutri bo že bolje. :)
Pozdrav vsem,

Nedi   

Neposredna povezava do sporočila: 2344
8.6.2008 17:39:11   
neela
Kaj je sedaj Maša s tabo? Cel dan po malem visiš tle gor (aja, saj res - jaz tudi!user posted image ) in nas dražiš. Svaka čas, da zdržiš do jutrišnjega uradnega testa, ker jaz ne bi mogla.

nedi - pozdravljena! Ja, tud jaz ne vem (pa mislim, da tud dohtarji ne čisto v nulo) koliko in kakšni folikli so pravi za K. Edini pravi rezultat je itak samo user posted image . G nekje predpisujejo max. 6 mes K - različne 'doze' in pa različne termine, v primeru neuspeha s K pa se gre s postopki naprej. Če imaš za sabo že laparo (nekatere še histero), pa krvne preiskave, HSG pa tvoj dragi še spermiogram je potem situacija zrela že za umetno.
Vem, da ti je skrajno neumno poslušati vse tiste, ki ti pravijo 'sprosti se', ker vse, ki smo tukaj to poslušamo in vemo, kako se počutiš. In vse skušamo ne misliti na user posted image , user posted image in user posted image - ampak (vsaj zase mislim tako) naj še tako ne mislim na te zadeve, psiho in podzavest ne morem ugnati. Zato je čisto kul, da si en dan jezna, žalostna ali depresivna....zato pa moraš v naslednji dan z optimizmom, da enkrat pa le ugledaš ta magični user posted image . Držim pesti, da ti dve črtici čimprej ugledaš!! user posted image

(odgovor članu nedi)
Neposredna povezava do sporočila: 2345
8.6.2008 17:46:10   
Fargesia
neela, pa sej sama veš kako je po tako dolgem času in po tolikoh razočaranjih in negativnih testih...pa še trmasta sem!

(odgovor članu neela)
Neposredna povezava do sporočila: 2346
8.6.2008 17:57:18   
sonček85
punce vztrajnost je pomembna in nikoli obupat

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 2347
8.6.2008 18:10:59   
neela
IZVIRNO SPOROČILO: maša82

neela, pa sej sama veš kako je po tako dolgem času in po tolikoh razočaranjih in negativnih testih...pa še trmasta sem!

ah, še predobro vem Maša, kako to zgleda...midva obračava 24m...pa se mi zdi, kot da ne bom nikoli ugledala user posted image - verjetno vedno kupim teste, ki jim je rok potekel user posted image user posted image user posted image user posted image ....ajaaa, zato greš ti jutri raje na krvni test - za ziher. Kaj si na ta test naročena s strani G ali greš na 'svojo roko'??? Ker kolikor vem obravnavajo user posted image po IUI kot čisto navadne nosečke, brez kakšnih 'privilegijev'.

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 2348
8.6.2008 18:48:16   
Fargesia
midva trenutno obrača 25m...to je navodilo s strani koordinatorke za IVF...ja, nosečnost po IUI se smatra kot navadne nosečke...nič privilegijev...no, meni je moja osebna G rekla, da glede na to da se že tok časa zdravim in vse te kolobocije, da gre lahko takoj ko izvem za nosečnost, na bolniško...pa še razmišljam o tem...vsi mi pravijo naj bom doma takrat ko bom noseča...meni je pa dolgčas če sem preveč doma...sploh če sem sama...tkole dopoldne me ubija...Kaj bi ti naredila?

(odgovor članu neela)
Neposredna povezava do sporočila: 2349
8.6.2008 21:13:45   
sonček85
poslala zs

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 2350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  92 93 [94] 95 96   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  92 93 [94] 95 96   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.