Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Čigavo fotko bi najraje videle? 9.6.2008 12:21:50
|
|
|
|
ajat
|
Še jaz. Jaz bi tudi rada vidla KArin24 Čerpav si sicer že napisala, da si blond, si te ne predstavljam tako. Jaz bi rekla, da si taka drobna s povdarjenimi boki, ampak rjavolaska. Mičkina in ojštra na pogled. Nenaličena (ker sem enkreat brala, da se nafarbaš ko se voziš v službo). Nekeko tako ;) Če lahko bi lepo lepo prosila za tvoje geslo.
|
|
|
|
RE: Čigavo fotko bi najraje videle? 9.6.2008 12:24:04
|
|
|
|
blue sky
|
Jaz bi tudi rada videla karin .
|
|
|
|
RE: Čigavo fotko bi najraje videle? 9.6.2008 12:25:17
|
|
|
|
srki
|
IZVIRNO SPOROČILO: puncica srki ti si pa men tud tako znana, sam verjetno si kateri podobna ki jo poznam, ma kaj pa vem, s kot si že? Drugač pa hvala Madona, pa Paštetki tudi. Mejim na Notranjsko-Dolenjsko oz. sem bolj na Ribniškem koncu.
|
|
|
|
RE: Čigavo fotko bi najraje videle? 9.6.2008 13:25:46
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: blue sky Jaz bi tudi rada videla karin . Pa sej so na facebooku slike Bom poslala geslo . Drgač pa ajat.....čist narobe si me predstavljaš
|
|
|
|
RE: Čigavo fotko bi najraje videle? 9.6.2008 13:28:00
|
|
|
|
Strawberrie Cherrie
|
KArin kdaj greš na morje?
|
|
|
|
RE: Čigavo fotko bi najraje videle? 9.6.2008 13:28:25
|
|
|
|
Taula
|
Jaz sem jo pa že videla
|
|
RE: Čigavo fotko bi najraje videle? 9.6.2008 13:29:21
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Strawberrie Cherrie KArin kdaj greš na morje? Postav se na moj nick pa boš izvedela vse moje najglobje skrivnosti
|
|
|
|
RE: Čigavo fotko bi najraje videle? 9.6.2008 13:30:09
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Taula Jaz sem jo pa že videla No dej firbcom pojasni da nič ne zamujajo . Jaz res ne štekam kaj hočte vse mene vidt. Očitno skrajni čas da neham tolk pisat kle gor
|
|
|
|
RE: Čigavo fotko bi najraje videle? 9.6.2008 13:32:09
|
|
|
|
Taula
|
Itak da zamujajo. Boš dobila ful vabil na kofe. Že veš kdaj prideš našo žabi gledati? Upam da pred tvojo poroko..ker potem boš na medenih tednih in boš zasedena polno.
|
|
RE: Čigavo fotko bi najraje videle? 9.6.2008 13:32:30
|
|
|
|
Strawberrie Cherrie
|
IZVIRNO SPOROČILO: karin24 IZVIRNO SPOROČILO: Strawberrie Cherrie KArin kdaj greš na morje? Postav se na moj nick pa boš izvedela vse moje najglobje skrivnosti Ok, ker te moram srečat še predenj, da greš na morje in nekje po tistem, ko mi pridemo iz morčka. Ti si mi fenomen, ker se zarad tebe zjutraj navsezgodaj v pisarni režim kot utrgana.
|
|
|
|
RE: Čigavo fotko bi najraje videle? 9.6.2008 13:35:46
|
|
|
|
Anonimen
|
Že veš kdaj prideš našo žabi gledati? Drug tedn k bom mela ful časa. Ta teden morem še neki končat, pol se pa poletno obdobje začene
|
|
|
|
RE: Čigavo fotko bi najraje videle? 9.6.2008 13:37:28
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Strawberrie Cherrie IZVIRNO SPOROČILO: karin24 IZVIRNO SPOROČILO: Strawberrie Cherrie KArin kdaj greš na morje? Postav se na moj nick pa boš izvedela vse moje najglobje skrivnosti Ok, ker te moram srečat še predenj, da greš na morje in nekje po tistem, ko mi pridemo iz morčka. Ti si mi fenomen, ker se zarad tebe zjutraj navsezgodaj v pisarni režim kot utrgana. Ne ne, po morju me boš vidla Ker sm do konc julija totalno vse vikende zabasana. Razen če boš kdaj med tednom v ljubljani
|
|
|
|
RE: Čigavo fotko bi najraje videle? 9.6.2008 13:38:27
|
|
|
|
Hope2
|
IZVIRNO SPOROČILO: karin24 IZVIRNO SPOROČILO: Strawberrie Cherrie KArin kdaj greš na morje? Postav se na moj nick pa boš izvedela vse moje najglobje skrivnosti Tole s poroko pa sem zamudila. Tako kot kafe s tabo in naty. A sta to spet tvoji mački na avatarju?
< Sporočilo je popravil Hope2 -- 9.6.2008 13:39:01 >
|
|
|
|
RE: Čigavo fotko bi najraje videle? 9.6.2008 13:42:47
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Hope2 IZVIRNO SPOROČILO: karin24 IZVIRNO SPOROČILO: Strawberrie Cherrie KArin kdaj greš na morje? Postav se na moj nick pa boš izvedela vse moje najglobje skrivnosti Tole s poroko pa sem zamudila. Tako kot kafe s tabo in naty. A sta to spet tvoji mački na avatarju? Moja mačkona ja itak Na kofe pa si še vedno vabljena, sam, sam z mano
|
|
|
|
RE: Čigavo fotko bi najraje videle? 9.6.2008 13:44:25
|
|
|
|
blue sky
|
IZVIRNO SPOROČILO: karin24 IZVIRNO SPOROČILO: blue sky Jaz bi tudi rada videla karin . Pa sej so na facebooku slike Bom poslala geslo . Drgač pa ajat.....čist narobe si me predstavljaš Saj vem, ampak sem zadnje čase bolj malo tam.
|
|
|
|
RE: Čigavo fotko bi najraje videle? 9.6.2008 13:44:30
|
|
|
|
Hope2
|
IZVIRNO SPOROČILO: karin24 IZVIRNO SPOROČILO: Hope2 IZVIRNO SPOROČILO: karin24 IZVIRNO SPOROČILO: Strawberrie Cherrie KArin kdaj greš na morje? Postav se na moj nick pa boš izvedela vse moje najglobje skrivnosti Tole s poroko pa sem zamudila. Tako kot kafe s tabo in naty. A sta to spet tvoji mački na avatarju? Moja mačkona ja itak Na kofe pa si še vedno vabljena, sam, sam z mano Očitno spet kaj ne vem . No glavno da ve na RR vse veste in izvohate
|
|
|
|
RE: Čigavo fotko bi najraje videle? 9.6.2008 13:44:41
|
|
|
|
Anonimen
|
Joj modro nebo.....zdej sm tvoje fotke gledala pa se moj sodelavc slini nad tabo . Je reku o kera Mislm sej ni čudno no....k res....mislm res hudo zgledaš
|
|
|
|
RE: Čigavo fotko bi najraje videle? 9.6.2008 13:45:19
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Hope2 IZVIRNO SPOROČILO: karin24 IZVIRNO SPOROČILO: Hope2 IZVIRNO SPOROČILO: karin24 IZVIRNO SPOROČILO: Strawberrie Cherrie KArin kdaj greš na morje? Postav se na moj nick pa boš izvedela vse moje najglobje skrivnosti Tole s poroko pa sem zamudila. Tako kot kafe s tabo in naty. A sta to spet tvoji mački na avatarju? Moja mačkona ja itak Na kofe pa si še vedno vabljena, sam, sam z mano Očitno spet kaj ne vem . No glavno da ve na RR vse veste in izvohate Itak
|
|
|
|
RE: Čigavo fotko bi najraje videle? 9.6.2008 13:48:41
|
|
|
|
Taula
|
Jaz bi tudi rada videla blue sky
|
|
RE: Čigavo fotko bi najraje videle? 9.6.2008 13:50:29
|
|
|
|
tanikaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Taula Jaz bi tudi rada videla blue sky Jaz tudi.
|
|
RE: Čigavo fotko bi najraje videle? 9.6.2008 13:52:08
|
|
|
|
Hope2
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanikaa IZVIRNO SPOROČILO: Taula Jaz bi tudi rada videla blue sky Jaz tudi. jaz ga pa vsak dan gledam .
|
|
|
|
RE: Čigavo fotko bi najraje videle? 9.6.2008 13:53:48
|
|
|
|
blue sky
|
IZVIRNO SPOROČILO: karin24 Joj modro nebo.....zdej sm tvoje fotke gledala pa se moj sodelavc slini nad tabo . Je reku o kera Mislm sej ni čudno no....k res....mislm res hudo zgledaš A dej nehi, ker me je kar zakuhalo .
|
|
|
|
RE: Čigavo fotko bi najraje videle? 9.6.2008 13:54:05
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Taula Jaz bi tudi rada videla blue sky Jaz sem jo videla.Prava lepotička.Res
|
|
|
|
RE: Čigavo fotko bi najraje videle? 9.6.2008 13:55:36
|
|
|
|
Taula
|
Verjamem. Ampak bi jo vseeno rada videla
|
|
RE: Čigavo fotko bi najraje videle? 9.6.2008 13:56:12
|
|
|
|
blue sky
|
IZVIRNO SPOROČILO: Hope2 IZVIRNO SPOROČILO: tanikaa IZVIRNO SPOROČILO: Taula Jaz bi tudi rada videla blue sky Jaz tudi. jaz ga pa vsak dan gledam . a imam dobro guzo, kaj ?
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?