Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: November 2006 - 3. del 5.6.2008 9:47:34
|
|
|
|
Nogavica
|
Zamima, vse najboljše za rojstni dan!
|
|
RE: November 2006 - 3. del 5.6.2008 11:32:38
|
|
|
|
Aja1
|
ZAMIMA, VSE NAJBOLJŠE IN NAJLEPŠE!!! Lepo praznuj. No, ja..itak, da boš, saj boste na morčku . Pa naj ti sonček močno, močno sveti v prihodnosti.
|
RE: November 2006 - 3. del 5.6.2008 16:59:09
|
|
|
|
Anonimen
|
Vse najboljše, Zamima!
|
|
|
|
RE: November 2006 - 3. del 5.6.2008 19:16:05
|
|
|
|
Aja1
|
Kje ste? Evo, pri nas po starem. Tastar na šihtu, tamala spi, jaz pa na netu. No, likalnik se greje in kupček perila čaka... Jutri je pa petek in sledi vikend. Jupi. Samo kaj, ko bo slabo vreme in vsi tečni.... tastar pa cel vikend na šihtu....
|
RE: November 2006 - 3. del 6.6.2008 9:12:47
|
|
|
|
max81
|
IZVIRNO SPOROČILO: Aja1 Kje ste? Evo, pri nas po starem. Tastar na šihtu, tamala spi, jaz pa na netu. No, likalnik se greje in kupček perila čaka... Jutri je pa petek in sledi vikend. Jupi. Samo kaj, ko bo slabo vreme in vsi tečni.... tastar pa cel vikend na šihtu.... dan...no pri nas je pa za spremembo tastar že drugi dan doma, sam kaj ko je tako gnilo vreme...včeraj smo šli v trgovino, ker smo imeli totalno izropan hladilnik, pa jest sem si kupla v hervisu ene bele teniske, ker sem tastre vrgla stran, pa v kopitarni sem gledala ene ful lepe balerinke, sam jih ne bom šla iskat, sva ble zmenjeni da mi jih da do danes na stran....ker so kr mal predrage 75 ojrov danes sem spet prižgala radiator, ker se mi cunje že spet par dni tenstajo na balkonu in so še bol mokre kot so bile aja1 drugače pa dobrodošla v klubu tudi moj ma cel vikend spet šiht, tko, da bomo spet sami...bomo šli pa verjetno v soboto k eni kolegici, ki je tudi marca rodila Zamima vse najboljše za tvoj rojstni dan...želim ti vse lepooooo
|
|
|
|
RE: November 2006 - 3. del 6.6.2008 19:10:28
|
|
|
|
Aja1
|
Čer. Pa smo prilezli do vikenda. Ta teden je bilo v službi noro...dela čez glavo Max, Kopitarna je res draga. Jaz sem kupila mojmu in sebi po ene natikače in plačala skor 100 ojrov. Ja, drag špas. Ampak so pa res kvalitetne in lepe. Odkar imamo evre, se vse skoz draži . Ponavadi je bil liter mleka 120sit, zdaj je pa skor 1 evro . Groza. Plače so se povečale pa za en procent.
|
RE: November 2006 - 3. del 6.6.2008 20:01:29
|
|
|
|
Anonimen
|
Joj, tale dež. Lije kot iz škafa. Čez 1 teden imam že izpit, pa bolj malo pojma. Meh... Nimam pojma, kaj naj še napišem, pišem samo za to, da ne bo Aja1 edina, ki se še kaj javlja. Lep vikend vsem skupaj!
|
|
|
|
RE: November 2006 - 3. del 7.6.2008 8:43:45
|
|
|
|
Aja1
|
Jutro. Itak smo bile spet na drugi strani. Dejte se kaj več javljat, da me bo naš november čist zamrl. Škoda bi bilo. Smo skupaj pridno klepetale že več kot dve leti.... Naša pa zdaj sedi na pametnem kužkuin skače po njem....ja, se ji zdi to tako zelo fino Tastar zdaj spi, ker je prišel ob 4ih iz službe. Ko se zbudi pa pojemo kosilo (golaž od včeraj) in mogoče kidnemo v Lj na Rudnik malo v šoping. Enkrat bi šli v ZOO, pa vreme skoz nagaja
|
RE: November 2006 - 3. del 7.6.2008 9:59:47
|
|
|
|
max81
|
jutro....no mi3je smo pred pol urce šele vstali, tastar je pa že naekaj časa pokonci ....zdejle smo pofruštkal in počasi šibnemo na en sprehod , pol pa kosilce narest, pa zjagat tastarga na šiht.....ne morem verjet, da se je danes celo sonček pokazal, tako, da ga je treba na brzino izkoristit, ker čez urco je lahko že dež ja nč jest se po vsej verjetnosti javim zopet po kosilu, če bo tavelka zaspala seveda
|
|
|
|
RE: November 2006 - 3. del 7.6.2008 14:01:27
|
|
|
|
Anonimen
|
Midva sva šla pa danes v shopping, si je moj kupil eno novo obleko, bila v 4 različnih trgovinah, nazadnje sva jo našla v Muri, cena zasoljena, samo je pa res tipi topi kvaliteta in izgled. Res super izgleda moj v njej! Ana je nekaj tečna, spet, od kar je v varstvu je dosti bolj cmerava in trmasta. Pa še 2 zobka ji izraščata.
|
|
|
|
RE: November 2006 - 3. del 7.6.2008 19:10:33
|
|
|
|
krfjolca
|
Čer punce. Jaz sem bila pa te dni bolj leteča, se ves čas nekaj dogaja in nimam časa pisat. V četrtek smo bili v gardalandu, danes pa sva šli s prijateljico malo na izletek na obalo. Sva se imeli prav luštno. Zamima, vse naj naj!
|
|
RE: November 2006 - 3. del 7.6.2008 19:22:26
|
|
|
|
Aja1
|
Krfjolca si imela Anžeta v Gardalandu s sabo? Al ste šli s šolo?
|
RE: November 2006 - 3. del 7.6.2008 19:48:55
|
|
|
|
Nogavica
|
Večer! Midva sva pa danes po kakih 8 mesecih Živo dala spat v svojo posteljico. Je dva dni nazaj sama rekla, da bo v njej ajala. Pa sva jo morala najprej izprazniti, ker sva jo te mesece uporabljala za odlaganje cunj. Me pa prav zanima, kako se bo to obneslo, glede na to da je ponoči še na zizi. Zdaj je zaspala v najini tako trdno, da sem jo komot prestavila, ponoči pa jo bom morala ven vzet, potem bom pa itak po vsej verjetnosti zaspala zraven. No, bomo videli.
|
|
RE: November 2006 - 3. del 7.6.2008 19:50:35
|
|
|
|
Aja1
|
MucaMaca - bom držala pesti za izpit. V službi je ok? Danes smo bili popoldne malo v Leclercu. Imajo full akcij. Zdaj hladilnik poka po šivih...jaz pa tudi . Naša Neja je pa že prav zvita lisička. Danes dopoldan sva šli malo do naših in takoj zavila k hladilniku in govorila skuta, skuta,... Jaz sem ji lepo rekla, da skute ne bo jedla, ker je pred eno uro zajtrkovala. In ona se lepo obrne, gre do babi in jo lepo pogleda, se stisne k njej, reče z nežnim glaskom babi, babi, jo prime za roko in via hladilnik. Ja, itak, da ji babi ni mogla rečt ne....
|
RE: November 2006 - 3. del 7.6.2008 19:54:20
|
|
|
|
Aja1
|
Nogavica, poročaj kako se bo obneslo. Naša itak spi pri nama že več kot pol leta. Sva dolgo vztrajala, da bi spala v posteljici in ni hotela oz. sem morala vstajat tudi po 20x na noč. Zdaj pa pri nama spi cele noči od 14tega meseca . Dokler se vsi zbudimo naspani, ni problema.
|
RE: November 2006 - 3. del 7.6.2008 20:28:17
|
|
|
|
Aja1
|
Jao, tole me mika http://www.lunette.si/ Ima katera?
|
RE: November 2006 - 3. del 7.6.2008 20:50:44
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Aja1 MucaMaca - bom držala pesti za izpit. V službi je ok? Lepa hvala za pestke, samo ne vem, če bo kaj pomagalo, ker še vedno nimam prav dosti pojma. Služba je kul, še 3 tedne pa bom morala čisto samostojno delat. Upam, da ne bom preveč mimo streljala. Jaz sem te mens. skodelice gledala v DM-ovem katalogu. Se mi zdi, da je kar praktična zadeva. Mogoče bi bilo res jo pametno nabavit.
|
|
|
|
RE: November 2006 - 3. del 7.6.2008 20:55:15
|
|
|
|
Anonimen
|
Btw glede spanja, mi spimo cele noči od kar spi v svoji (mladinski) posteljici. To se pravi od 18 meseca naprej. Je tako super, ko se zjutraj prav vsi 3 zbudimo lepo naspani in ne celi pomučkani tako kot prej. Btw naslednji vikend gre moj brat k birmi. Sta šla zdajle z mojim naročit torto. Knjiga, pol čokolada, pol gozdni sadeži.
|
|
|
|
RE: November 2006 - 3. del 7.6.2008 21:09:20
|
|
|
|
krfjolca
|
V Gardalandu smo bili s šolo, ja :) Sem pa videla kar nekaj družin s malimi otročki, so bili prav pridni. Do 1 m višine imajo prost vstop. Pa tudi tako stari že lahko kaj najdejo zase - npr. ogled delfinov, kak šov z mehurčki, ali kaj podobnega. Pa tista vas za male otroke, se veliko najde zanje. Mi bomo sigurno šli poleti še z Anžetom. Ker bo že od opazovanja raznih vlakov že ves navdušen. Za Monncup (ali Lunette) sem pa jaz tudi že slišala. Najprej mi je bilo čisto anti, zdaj me pa ob vseh pohvalah že mika, da bi poskusila. Pa še ful problemov imam s tamponi in s tem sranjem, bom ob priliki kupila. Zdaj grem pa spat, ker sem čisto izmučena od tega tedna. Komaj še držim oči odprte, pa je komaj 9!
|
|
RE: November 2006 - 3. del 7.6.2008 22:00:57
|
|
|
|
majas
|
Čer! Dnevi mi tako letijo... nevem kje je čas ki sem ga vedno imela za RR... Te dni sem bila leteča, Kaja je bila cel teden na počitnicah pri mojih, tako da sem imela vsaj malo časa za sebe,,,minilo je pa 123.. Full sem jo pogrešala-a priznam da mi je pasalo. Tudi v službi za enkrat spet vse ok. Sve se prejšni teden z šefico tako skregale, da sva kar kričale ena na drugo.... čez vikend pa sem se morala odločiti ali bom ostala ali ne.. v nedeljo po 2urnem pogovori pa sva se pomenile... tako da je zdaj spet vse vredu. Nič se ne veselim prehitro, ker nikoli nevem kdaj bo spet počilo-upam in želim pa si da več nikoli. Smo prišli iz roj.dneva oz.samo midve s kajo, moj se je moral spet napiti pa je ostal doma. Tako sem besna.. že tako ga ni nič z nama, potem pa mora biti z drugimi, pa največji hudič ko nima mere,,, ah... Si mislim,,, ta teden sem bila skos dobre volje, imela čas za sebe, za premisleke... tako da mi tudi ta dan ne bo nihče pokvaril. lepo mi bodite...upam da se jutri vsaj sonček malo pokaže čez dan. Zamima tebi pa koš poljubčkov, pa čeprav z zamudo...
|
|
RE: November 2006 - 3. del 8.6.2008 16:06:28
|
|
|
|
Zamima
|
Punce, hvala za čestitke , mi smo se imeli super, fino fajn, vreme nam je kar lepo služilo, čeprav je pa voda za moje pojme še vedno premrzla za kopanje .... , se zvečer javim pa prilepim nekaj fotk ,... čau čau p.s. Majas, ne sekiraj se, važen je namen, hvala ti
|
|
RE: November 2006 - 3. del 9.6.2008 0:20:02
|
|
|
|
Nogavica
|
Evo, pa sem končno uredila album. Tukaj je link - klik Pa lahko noč vsem
|
|
RE: November 2006 - 3. del 9.6.2008 8:31:43
|
|
|
|
viv_
|
Dan... spet po 100 letih... Zamima - vse naj naj Nogavica - lušne fotke Mi smo po starem OK. Punci rasteta in sta kukrtok pridni... Ni, da bi se pritoževali. Zdajle se pozna, da je že počasi toplo in smo precej naokrog. Čeprav tale deževen vikend je bil za znoret zoprn...
|
|
RE: November 2006 - 3. del 9.6.2008 9:47:33
|
|
|
|
Zamima
|
joj, nisem še uspela nalepit fotk , .... bom danes obljubim Nogavica, lepotičke sta prave , tamala pa vedno bolj tebi podobna
|
|
RE: November 2006 - 3. del 9.6.2008 12:30:47
|
|
|
|
max81
|
dan, dan...mater kako neumno vreme...pa še sami smo, ker je šel tastar na šiht in ga do jutri verjetno sploh ne bo, dokler gospod buš ne gre dam ......evo tavelko sem dala spat, ker mi nenormalno veli spi popoldan ...no se vsaj malo spočijem....južno mamo že kuhano, valda da spet eno čorbo, da bo za 2dni mir ...naša pikica je ful drgač pridna, vesela, non stop cvili , da me že kr ušesa bolijo, pa tko lepo se stisne k meni da mi kr srček začne hitreje bit.....nasledn teden mamo pa P in bosta oba2 cepljena, pa kontrolo kolkov mamo s fantičem in upam, da se je stanje popravilo, pa še pregled pri ortopedeu bomo mel, če se stanje ne bo popravilo ...no ja sej bo, ne bom preveč jamrala Nogavička ful luštne slikice....vsi ste kjut a se bo dane s kej čvekal al nč
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Še poznate stare igre? Se jih še igrate?Igre poznajo vse kulture sveta. Skozi igro spoznavamo sebe in druge, pridobivamo dragocene izkušnje, rešujemo konflikte,...
Zadnje s foruma
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......