Svojeglava
|
Živjo, jaz naši Živi dajem homeopatske kroglice, ki se jih kupi v Arniki v Škofji Loki. Mislim, da pomagajo, ker ni tako hudo, vseeno pa imamo zvečer malo večernega ringaraja... pa zdaj ne vem a je to zaradi krčkov ali posledica celodnevnega dogajanja, skratka zvečer je podobna zgodba, kot sem jo prebrala že nekajkrat tule gor: začne se okrog 19, 20: dojenje, previjanje, jok, dojenje, previjanje, jok,... prazne prsi, skrb, da je lačna, prekuhavanje vode za dodatek, nošenje, zibanje,... potem pa zaspimo okrog 22, 23 za 3 ure...poje in zaspi za kakšno urco.. Ni pa tako hudih krčev kot opisujete nekatere... Naš problem je potem okrog 4, ko začne kakat, spoh ne joka ene pol ure v zibki, samo napenja se ko nora,... in kaka, prdi,...potem pa začne šele jokat, ko se po moje dokončno zbudi zaradi tega... včasih jo kar ven vzamem preden začne jokat in jo podojim, da se potem lažje pokaka, takoj ko poje... potem pa previjamo ob 5 zjutraj, ker so plenice tako polne,... Ne vem zakaj kaka ob tako nemogoči uri Danes smo satri 1 mesec!!! Joj kako je hitro minilo... Če bi me katera dala na seznam: Živa 9.5. 2008, 3630 g in 52 cm, posvetovalnico imamo 12.6., glede na to koliko poje in na okrogla lička, pričakujem veliko KILAŽO, ha, ha... Svojeglava
|