|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  22 23 [24] 25 26   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majski hroščki 2008 - 1. del
7.6.2008 20:18:17   
barbaw
tally vaša princeska je pa prav user posted image . Ful je cortkana.

Naša pupa pa je danes dobila en ful dober kompletek in dve pižamci iz HM. Ful sta lepi in material je kvaliteten. Sicer pa imamo vsi radi HM, samo bi mogli imet manjše količine in več različnih stvari, da ne bi bili otroci isto oblečeni. Sicer pa tole na našem koncu bolj velja za Hofer. Imajo otroci iste stvari oblečene in obute. Zame je HM še vedno zakon, sploh za punčke. Aladin (je samo v MB) pa za fantke, ampak samo do 2-eh let, pol pa je že tako tako.

Moja otroka že spita. user posted image  Moram zdaj izkoristit tole in grem uživat v kopalnico pa lase si grem poštrihat. user posted image

Nobody is perfect and I'm nobody!

(odgovor članu tally)
Neposredna povezava do sporočila: 576
7.6.2008 21:00:02   
špelin@
tally, krasno princesko imaš user posted image

Katina, mene so sramne in medenične kosti tako bolele dober teden po porodu, zdaj je na srečo vse ok user posted image  Je bilo pa fajn hudo in sem bila čisto razbolena user posted image  Sem se pa držala nasvetov fizioterapevtke in poleg pravilnega vstajanja, dvigovanja,... tudi redno delam Keglove vaje in vaje za trebušne mišice, ker sem imela prej občutek, da mi bo spodaj vse ven padlo user posted image

Našega user posted image  dajejo krčki, ampak tele koroške vetrovne kapljice očitno čudežno pomagajo - naj tako tudi ostane user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 577
7.6.2008 21:03:23   
zalazoya
jana81 pošlji mi mail na ZS, da ti pošljem.

Punce moj user posted image  je bil čist prehlajen, zdej pa še mene grlo boli, kakšna je možnost da se je mali okužil, baje če se doji je full zaščiten, sam kdo ve, bošček bi se mi čist preveč smilu. Pa še lupčkat ga ne upam user posted image . Prav patronažna naj nabavim masko v lekarni in jo uporabljam ko dojim, če bom full nahodna, da ne bi glih kihala vanga, drugač pa da ni panike. no mene vseeno skrbi.

Mi smo bli dons na pikniku, pa jutri gremo še na enga, če bom vredu seveda.

Sem čist zmatrana, tko da še malo TV, počakat da se mali zbudi, ga zrihtamo in mižule.

pa kupčke smo začel podirat, user posted image  user posted image  user posted image in to k taprav dec user posted image

pa pa

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 578
7.6.2008 21:19:44   
aurora28
Špelin midva tudi uporabljava vetrovne kapljice koroških lekarn in so zakon, zelo pomagajo. user posted image user posted image user posted image

Jana mislim, da si že dobila odgovor. user posted image

Zakaj pa si črpate mleko? Ali ga imate preveč in vas dojke bolijo??

Našemu Galu zelo paše kopanje in po kopanju zaspi kot polh user posted image .  Se vidi da ima nekaj po mamici, ki obožuje vodo, morje, bazen karkoli sam, da je voda. user posted image

30.4.2008 ob 15. uri se nama je rodil najin sonček Gal.

(odgovor članu zalazoya)
Neposredna povezava do sporočila: 579
7.6.2008 21:33:12   
kasso
zalazoya, ker dojiš je otrok zelo odporen, a vseeno naj si tvoj dragi da masko gor in tudi ti, če se te loteva prehlad.
Smo bili tudi pri nas en čas vsi marsovci za našo dojenčico. Jaz zaradi herpesov, moj pa zaradi prehlada, a se vsaj ni nič nalezla user posted image Ja, maske pa kupiš v lekarni.

IZVIRNO SPOROČILO: aurora28

Jaz sem si pri prvem otroku črpala, ko sem imela mleka več kot ga je otrok popil in sem ga dala v skrinjo, da so mu dali, ko mene npr. ni bilo. Pri drugem otroku in pri Varji pa imam kar dodatek. Sem si probala črpat, nekaj mi je uspelo, a ni prišlo do zamrzovalnika, ker je moja dveletnica z užitkom spila, se obliznila in zahtevala še...

kodrana, super, da so zdravila prijela

Kolikor sem imela bolečo medenico in sramne kosti v nosečnosti je sedaj HB vse ok in me niti malo ne boli. Pa tudi z uhajanjem urina nimam težav, čeprav keglove vaje so zeloooo redkooo na sporedu.... se ne spomnim.

tally ful je lešna tvoja princeska... maš pa brez gesla

< Sporočilo je popravil kasso -- 7.6.2008 21:45:10 >

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 580
7.6.2008 22:24:56   
tally
Šment kako si pa geslo naštimam?

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 581
7.6.2008 22:33:47   
CatJa
Greš na album -> administracija -> popravi in vneseš geslo.

Lepo punčko imaš!

Niso časi slabi, temveč človek.
John BEAUMONT

(odgovor članu tally)
Neposredna povezava do sporočila: 582
7.6.2008 22:43:25   
tally
Hvala mislim da je uspelo, če ni pol sm pa res blond!

(odgovor članu CatJa)
Neposredna povezava do sporočila: 583
7.6.2008 22:48:39   
jana81

ja točno to, danes sem morala ob 4 h zjutraj vzeti črpalko v roke, in sem samo iz ene napumapala 125 ml ( drugo je pocuzal), pa je nisem čist spraznala sam flaško sem napolnila pa se mi ni dal it po drugo....verjetn so ble mlekarne zato tak polne ker sem včeraj jedla polento.user posted image

z medeničnimi kostmi HB nimam problemov, sem pa fasala neko vnetje mnda, ker mam skos nek izcedek...HB da mam v ponedeljek pregled.user posted image

...21.4.08 sva dobila najlepše darilo,ki naju bo spremljalo skozi življenje...

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 584
7.6.2008 23:10:34   
Pepita
Oj punce, mi smo pa danes prvič dodali po flaški user posted image . Mi je večino dneva prebedel, pa vsako uro bi bil na zizi, jaz pa že vsa izpraznjena. Upam, da se bo ponoči stanje izboljšalo in da imamo le kakšen poskok v rasti.

Drugače smo pa ful pridni, da mi je prav dolgčas zraven njega. Pa upam, da ga ne prehitro hvalim.

Aja, pa slikco imam v albumu, sam sem jo preveč pomanjšala, ker mi za vsako večjo napiše, da je prevelika. Malo se pa le vidi našega malega-velikega.

LP

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 585
8.6.2008 7:29:43   
jana81
ojla...

še nikjer nobene? no potem vam jaz pripravim user posted image .

mi smo spali kar dobro, zbujali na 4 ure, zdej smo že od pol sedmih imeli razgibalne vaje, podeljevanje nasmeškov in čebljanja...
zdej bo pa menda zaspal, čeprav še kar čeblja v postlci.
sem zjutraj cela zmedena ko se pogovarjam z njim, bog ve kaj si otrok misli,ko kr v tri dni nekaj govorim user posted image ...sicer pa važno da me posluša, samo da se mu nekaj dogaja a ne?

no zdej si pa grem pripravit zajtrk in kavico.

(odgovor članu Pepita)
Neposredna povezava do sporočila: 586
8.6.2008 8:49:01   
špelin@
Pepita, srčkan fantiček user posted image user posted image

jana81, hvala za user posted image  user posted image

Da se malo pohvalim: danes smo spali od pol desetih pa vse do pol treh user posted image user posted image user posted image  Sicer se je mali princ vmes zbudil ob pol dveh, ampak je s pomočjo dudike hitro zaspal nazaj. Po hranjenju je pridno "potegnil" skoraj do šestih user posted image

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 587
8.6.2008 9:07:57   
aurora28
Jaz nujno potrebujem nasvet, ker nevem kaj storiti. Moj sinek bi kar naprej bil na joški. Nekaj časa ziza, po 20 minutah pa bi on bil kar prisesan na bradavico in nič počel in to lahko traja po uro, dve. Nevem kaj naj naredim, ker mene že bradavice skelijo. Sej se naje, ker imam dovolj mleka, sam se kar nekaj napravlja zraven, ko pa ga odložim pa začne jokat. user posted image Nekaj časa je še tiho v ležalniku, pa jok, potem ga postavim na blazino nad katero so igrala in spet je nekaj časa tiho in spet jok.  Pa se pogovarjamo z njim, sam njemu je tako krasno v maminem naročju, da bi kar bil v njemu ure in ure, jaz pa enostavno ne morem. user posted image

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 588
8.6.2008 9:19:11   
natasa34
Dobro jutro!

Aurora, to se nam včasih dogaja po cel dan. Meni je rekla patronažna, da enostavno iščejo cartanje, očitno smo jim nadomestilo za dudo user posted image  (o bradavicah pa ne bi ... je včasih kar hudo)

Eno vprašanje za vse, posebno za tiste, ki dojite. Ali vam po hranjenju polivajo, koliko in kolikokrat - mislim po enem hranjenju. Pri nas je kar pestro, verjetno najbolj zato, ker imamo težave s podiranjem kupčkov.

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 589
8.6.2008 9:30:37   
špelin@
Jaz nujno potrebujem nasvet, ker nevem kaj storiti. Moj sinek bi kar naprej bil na joški. Nekaj časa ziza, po 20 minutah pa bi on bil kar prisesan na bradavico in nič počel in to lahko traja po uro, dve. Nevem kaj naj naredim, ker mene že bradavice skelijo. Sej se naje, ker imam dovolj mleka, sam se kar nekaj napravlja zraven, ko pa ga odložim pa začne jokat. user posted image Nekaj časa je še tiho v ležalniku, pa jok, potem ga postavim na blazino nad katero so igrala in spet je nekaj časa tiho in spet jok.  Pa se pogovarjamo z njim, sam njemu je tako krasno v maminem naročju, da bi kar bil v njemu ure in ure, jaz pa enostavno ne morem. user posted image

Ni treba v luft skakat, ampak jaz v takih primerih navijam za dudko user posted image

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 590
8.6.2008 10:15:32   
jana81
aurora se strinjam s špelin, pr nas pomaga dudka, ko vidim da ni več lačen in bi še kr zizal, mu enopstavno v usta porinem dudo, potem jo zadovoljno vleče in včasih zaspi, včasih pa tud ne, gleda v luft in je srečen.
Probaj z dudo, tudi če ti jo bo na začetku ven metal, mu jo devaj nazaj in drži.

nataša34 pr nas včasih sploh ne podre kupčka in potem bruhne,posledica je pa potem še kolcanje, ki traja tud kako uro.

špelin user posted image user posted image  bravo za Gregorja, da se mami lahk naspi.

< Sporočilo je popravil jana81 -- 8.6.2008 10:16:36 >

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 591
8.6.2008 11:12:02   
aurora28
Dudko vztrajno meče ven user posted image

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 592
8.6.2008 11:23:21   
špelin@
Dudko vztrajno meče ven user posted image

Tako kot je rekla jana81: Probaj z dudo, tudi če ti jo bo na začetku ven metal, mu jo devaj nazaj in drži.

Bodi bolj vztrajna in trmasta od user posted image  user posted image

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 593
8.6.2008 12:08:10   
aurora28
Bom probala, hvala vama. user posted image

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 594
8.6.2008 12:38:50   
tally
Aurora moja je tut taka, ko je priklopljena ali na rokah je tiho kot miška, samo če jo spustim iz rok se oglasi, takrat dobi dudiko, pa jo vn meče jst ji pa nazaj dajem, pa če je treba 10x. Potem pa ponavadi zaspi sama.........

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 595
8.6.2008 13:21:40   
Anonimen
aurora: potem sve pa čisto na istem, moja ko se zbudi najprej poje eno dojko, potem se previjeve, nato greve na drugo dojko in tukaj se vse lepo končauser posted image tudi po 4 ure jo znam držat na dojki, ker ko jo postavim v posteljico je mirna 1-2 minutki in takoj se začne galama. Jo ponovno pristavim in je mir. Ko pa sem že čisto izčrpana jo dam kar atiju in jo on tolaži, ponavadi kar pri njemu na prsih zaspi. O DUDI pa sploh ne bi, moja dobi živčnega če jo z dudo silimuser posted image Tako da niti slučajno nisi osamljen primer.

Drugače punce moje se trenutno pripravljam na izčrpavanje dojke, mala spi, jaz sem pa vročino fasala za enkrat je na 38, 5 zraslauser posted image dojka pa kar žari koliko je polna mleka, pa trda kot kamen, fuuuuul boliuser posted image user posted image . Sem klicala v PO pa mi je sestra rekla, da moram najprej v LJ na urgenco po napotnici šele nato mi bodo lahko pomagaliuser posted image , no sem izsilila pogovor z dr. Likarjem in mi je rekel, da je zihr začetek mastitisa in da bo vročina še kar rasla, vse dokler si dojke ne izpraznem

Tako zdaj se poslavljam, če preživim se javimuser posted image user posted image

(odgovor članu tally)
  Neposredna povezava do sporočila: 596
8.6.2008 14:23:04   
Majabo
ali ima katera občutek da sir otrokom povzroča krče?? jaz več ne vem kaj naj z našim cverglom, to ga tako zvija, da joj. Jaz pa sploh ne jem nič takega. user posted image  pa vedno huje je.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 597
8.6.2008 15:13:46   
aurora28
Edina hvala za tolažbo, da nisem sama v tem. user posted image
Drži se in upam, da boš kmalu bolje. A mastitis nastane čez noč?

Še ena stvar, ki mi ne da spati:

čez dan je nosek pri Galu suh in nič ne piska, ponoči pa se prepogosto prebuja in nosek piska, pa še sliši se kot da je zamašen. Kupila sem fiziološko raztopino od Nivea, ki je v majhnih flaškah in mu fiziološko vsak večer in čez dan nakapam v nos, ampak očitno ne pomaga. Ko naredim svaljek iz vate in mu ga porinem v nosek, pa se nič ne prime na vato in nos zgleda kot da ni ničesar v njemu. Nevem kaj naj storim, ker sumim, da je prepogostemu prebujanju kriv zamašen nos. 

(odgovor članu Majabo)
Neposredna povezava do sporočila: 598
8.6.2008 15:41:24   
sashy
Hoj hoh
Mi smo super, ponoči se zbujamo ob treh pa potem zjutraj ob sedmih in polno dojim. Ko pa čez dan spančka se pa mami pridno učiuser posted image

aurora: Glede noska, moj Anej ima tudi zamašen nosek in jaz pomočim vato v toplo vodo naredim svalek ga dam v nosek in vato zavrtim pa se prime veliko smrkcev goruser posted image , pote je pa boljeuser posted image
Kodrana:user posted image

Aja dudice pa sploh ne uporabljam, je pa tako, da ko je lačen začne kar celo rokico v usta dajat pol mu pa hitro tank štelo pristavimuser posted image

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 599
8.6.2008 16:28:49   
špelin@
edinaos: user posted image user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Majabo, žal so naši user posted image  v fazi, ko se krčem izognejo le izredno redki srečneži, pa naj bodo to polno dojeni otroci (ne glede na mamino prehrano) ali pa tisti na AM. Večina jih ima vsaj blažje krče, da ne omenjam hudih kolik, vse pa je samo faza dozorevanja prebavnega trakta in ne moremo kaj dosti pomagati, lahko se le poskušamo sprijazniti user posted image
Če se ti zdi, da gre za alergijo, pa lahko seveda nehaš jesti mleko in mlečne izdelke, da boš videla, če je kaj razlike.

sashy, ti si pa res carica user posted image

(odgovor članu sashy)
Neposredna povezava do sporočila: 600
Stran:   <<   < Prejšnja stran  22 23 [24] 25 26   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  22 23 [24] 25 26   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zakaj tako obožujemo buckasta lička pri do...
Preberite, zakaj so buckasta lička normalen in zdrav pojav pri dojenčkih ter zakaj starši v večini primerov ne bi smeli ...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.