|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  83 84 [85] 86 87   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Poroka 2008/II.
6.6.2008 19:40:07   
Bubamaraa
enibodi hir? user posted image

...KO TI ŽIVLJENJE PRINESE LIMONE ,ZAPROSI ZA TEQILO,SOL IN SEVEDA ME POKLIČI…

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 2101
6.6.2008 21:02:04   
bt08
jazzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz,končno mal frej!!!!!!!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Jaz pa ne vem kako mi bo uspel do poroke zdržat?user posted image user posted image user posted image

Veste kako mam ta teden natrpan.V pondeljk sem popoldan,dopoldan morem k zlatarju po Tomaževo darilo,zvečer greva v gostilno se ment,torek hmmmmmmmmm sem frej dopoldan,sreda delam od 6-19,četrtek 5,20-19, petek grem v grazio za obleko,sobota merkatoriada delava,nedelja pa frejjjjjjjjjjjjjjjjjj,jeeeeeeeeeeeeeeeee!!!!Po lpa teden pred poroko pa veste kaj me čaka.A mi bo ratal ka mislte?Itak da bo!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image Poc poroki pa da ne govorim kaj me čaka,kuhnja delo spet.Hudo a ne?

6.3.2005 prijokal moj sonček Ožbej!

100 ljudi in 100 različnih pogledov!

(odgovor članu Bubamaraa)
Neposredna povezava do sporočila: 2102
7.6.2008 9:19:56   
Bubamaraa
fragola pa je prišel tvoj dan.....user posted image user posted image user posted image   mislim nate in ti želim, da ga preživiš maksimalno lepo....user posted image

< Sporočilo je popravil Bubamaraa -- 7.6.2008 9:20:26 >

(odgovor članu bt08)
Neposredna povezava do sporočila: 2103
7.6.2008 9:24:36   
bt08
Fragola no pa sije sonček samo za vaju,vidiš kako držimo pesti,mam kr bele členke.Izkoristi današnji dan maximalno!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

No da vam povem dans se gre Tomaž sam ment za civilno poroko,ker jaz delam in ne mormo skupej pridt:Tako da bo moral se vse zment kaj in kako bo potekal protokol.user posted image user posted image user posted image

No lep sončen vkend!

Neposredna povezava do sporočila: 2104
7.6.2008 9:36:16   
Bubamaraa
kje pa imate vi sončka??? user posted image

(odgovor članu bt08)
Neposredna povezava do sporočila: 2105
7.6.2008 9:40:10   
bt08
IZVIRNO SPOROČILO: Bubamaraa

kje pa imate vi sončka??? user posted image

Buba v Kranju je sonce,pa še kr dost toplo je že ratal!

Neposredna povezava do sporočila: 2106
7.6.2008 9:42:04   
FLASK_A
V LJ je tut sončekuser posted image user posted image user posted image

ragola, vreme smo zrihtale, ti samo UŽIVAAAAAAAAAJJJJJJuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Si doma? Doma si. http://www.facebook.com/doma.si.vesna

(odgovor članu bt08)
Neposredna povezava do sporočila: 2107
7.6.2008 10:01:36   
Bubamaraa
pr ns pa mrzl kot 300 hudičev.... sem prov dolge hlače mogla oblečt...user posted image

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 2108
7.6.2008 10:18:49   
bt08
Pol pa prid mal na gorenjsko boš pa se kmal slekla.Upam da bo popoldan tud tako,da greva z Ožbejam mal na igrišče.

Neposredna povezava do sporočila: 2109
7.6.2008 10:21:11   
Anonimen
Jutrouser posted image

Pri nas je sonček. Midva pa letiva v postojno vse dokončno zment seuser posted image
Jutri pa na kosilo v gostilno kjer bova rezervirala tisto kosilo poročno, da bo tašča srečnauser posted image .

Uživajte vikenduser posted image

(odgovor članu bt08)
  Neposredna povezava do sporočila: 2110
7.6.2008 14:08:42   
pikovit
Fragola user posted image user posted image user posted image  danes jepa tvoj daaanuser posted image user posted image user posted image Uživaj ga maksimalno.No vidiš,pa imaš vse.Dež in sonce.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2111
7.6.2008 17:20:07   
Anonimen
No midva sva vse uredilauser posted image

Poroka je 6.8., je pa na upravni enoti ker je pač med tednom. Kar je nama še miljonkrat bolj všečuser posted image
Priimek pa......ja kolkr sm delala problemov okol tega sm danes kar neki ven bleklna, moj me je butasto gledal, gospa mojga vprašala če se strinja k je bil revež cel cajt čist tihouser posted image , gospa zapisla, midva podpisala in olauser posted image , problem rešenuser posted image

Jutri gremo pa v eno gostilno na kosilo, ker tašča misli da bomo mel tam tisto južno. No....pa ne bomouser posted image . K sva se že zmenila kje bouser posted image . Sam nej ma reva mal veseljauser posted image .

Lubi je pa priden in že vabila dela. Idejo mi je dala ena RRjevka in jo bova kar uporabila.

(odgovor članu pikovit)
  Neposredna povezava do sporočila: 2112
7.6.2008 22:19:05   
pikovit
Fragolca čestitke,postala si gospauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2113
7.6.2008 22:38:03   
bt08
Punce jaz pa že cel popoldan jokam ker mi je všeč tole

http://www.ateljeprinc-iff.com/porocni_unikati/?id_gallery=61

ta srednja,pa ne vem kaj naj nardim!!!!!

grem kr prespat,pa bom jutri vidla kaj in kako naprej!

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 2114
8.6.2008 0:33:46   
pikovit
Barbara ti lepo prespi,potem pa takoj na mail napiši ali je še fraj in da bi jo prišla probat.Ni nujno,da ti bo dobro stala.Ampak izgubiti itak nimaš kajuser posted image

(odgovor članu bt08)
Neposredna povezava do sporočila: 2115
8.6.2008 20:05:42   
Špacka
IZVIRNO SPOROČILO: barbara.a.

Punce jaz pa že cel popoldan jokam ker mi je všeč tole

http://www.ateljeprinc-iff.com/porocni_unikati/?id_gallery=61

ta srednja,pa ne vem kaj naj nardim!!!!!

grem kr prespat,pa bom jutri vidla kaj in kako naprej!

Draga moja, pridi k marčevkam, si lahko ogledaš mojo obleko user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu bt08)
Neposredna povezava do sporočila: 2116
9.6.2008 8:54:51   
Balonchy
Čestitke vsem "frišnim" nevesticam!!! user posted image user posted image user posted image

Karin24, če smem vprašat - v kateri oštariji bosta mela kosilo???

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2117
9.6.2008 9:05:55   
fragola
dobro jutro punce!!!!!
Sem postala gospa!!!!!!!!
Bilo je fenomenalno, ni besed za opisat ta dan!!!!
Vreme nam je sicer mal zagodlo ma nič zato, cel dan je zdržalo je blo toplo, ko sva se šla poročit pa je začelo deževat in bliskat da je joj!!! Tako, da smo morali malo počakat za slikat, ma potem je nehal dež in je spet posijalo sonce!!!!! Ma v glavnem čez cel dan smo imeli kup presenečenj!!!!! Mamo super prijatle!!!!!!!!!

Imela sva se res nepozabno, pouno emocij, skratka neverjetno, fantastično!!!!!!!!!!!!!!!

Upanje zadnje umre!

(odgovor članu Balonchy)
Neposredna povezava do sporočila: 2118
9.6.2008 9:19:31   
baguSka
Imela sva se res nepozabno, pouno emocij, skratka neverjetno, fantastično!!!!!!!!!!!!!!!

Cestitke Ga.Fragola!!!!user posted image user posted image user posted image

user posted image

(odgovor članu fragola)
Neposredna povezava do sporočila: 2119
9.6.2008 9:23:05   
baguSka
Kje pa ste danes vse babnice!?!?

Evo, jaz sem prezivela podaljsan babji vikend.. user posted image  Imele smo se super fajn!!! Niso mi nic uspicle - tnx gad, sem pa baje vseeno opravila test, ker sem cel vikend skrbela za njih - jim kuhala in pomivala posodo!user posted image

Drugac pa je bil fajn zur... alkota kr precej velik... vceri smo uspele celo do morja pridt, da smo se dvakrat ofriskale!!user posted image user posted image user posted image

Buba, a ste vi Ivano ze poklical mogoce?? Ker nam je vceri rekla, da jo je ze nekdo klicu.. pa si nisem imena zapomnla, samo vem, da je blo neki na V.user posted image

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 2120
9.6.2008 9:26:01   
Anonimen
Čestitke fragolauser posted image

Balonchy odločili smo se da bo kosilu v gostilni Pav na Rakeku. Gledat sva šla pa eno drugo. Sam smo se na koncu vseeno odločili za pava ker so njegovi čist zraven doma in je zarad starga ata boljš, pa še poznamo se z lastnikiuser posted image

(odgovor članu baguSka)
  Neposredna povezava do sporočila: 2121
9.6.2008 9:48:35   
Bubamaraa
morningggg....... evo mene vso bolano in še kar prekrokano...user posted image

zdej pa po vrsti;

fragolaaaaa: čestitke za pridobljeni naziv ga.Fragola user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image

baguska ja je sodelavka  V klicala v petek Ivano in jo mormo dons še 1x poklicat, da pove, če bo imela frej 5 in 6 julija... ker če bo gremoooooooo z babami na morjeeeeeeee user posted image user posted image   dej kake lsikice v album, da vidmo kako je bilo...user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2122
9.6.2008 10:00:55   
baguSka
ej slikice so pa tok pijanske..... da nebi.... user posted image user posted image user posted image

drugac pa je bil apartma fuuull kjut!!! me smo ble vse ciiiist navdusene!! jst bi mela takoj tak flet doma... :)) je pa do morja kr mal za hodt... no, ene dobrih 5 minut je do prvega morja, do tiste lepe plaze je pa kr ene 10 minut do 15 hoje... ampak je tak lep sprehod... :))) nam je blo super, ker smo se mal rezale vmes pa tko..

gres pa na tisto lepo plazo skozi kamp in na koncu kampa na desni seveda, je ta plaza... user posted image

ce vas ne spustijo v kamp (zarad sezone), greste lahko tud po plazi... user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2123
9.6.2008 10:03:57   
baguSka
Buba, kok pa vas bo slo??

Mate pa tam cist blizu tud eno trafiko in market, pa lokalcek... user posted image  tko da greste lohk pes..

Neposredna povezava do sporočila: 2124
9.6.2008 10:09:41   
Bubamaraa
IZVIRNO SPOROČILO: baguSka

Buba, kok pa vas bo slo??

Mate pa tam cist blizu tud eno trafiko in market, pa lokalcek... user posted image  tko da greste lohk pes..

5 vražjih babnic mas bo...user posted image  user posted image user posted image user posted image

upam, da bo frej...user posted image user posted image

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 2125
Stran:   <<   < Prejšnja stran  83 84 [85] 86 87   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  83 84 [85] 86 87   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Najtežje stvari v materinstvu
To so resnične in prav nič olepšane izpovedi novopečenih mam. Občutek krivde, nenehna utrujenost in težave z dojenjem. D...
Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...
Zimske počitnice 2025: Kam z otroki?
Zimske počitnice so priložnost za družinsko povezovanje in sprostitev. Naj bodo aktivne ali sproščujoče, pomembno je, da...

kajenje
tailor

ali kadite v nosečnosti?

da (28%)

ne (72%)

Število vseh glasov: 337

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!