|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  82 83 [84] 85 86   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Poroka 2008/II.
6.6.2008 10:25:51   
FLASK_A
Fragola, uživaj jutrijšnji danuser posted image user posted image user posted image

Si doma? Doma si. http://www.facebook.com/doma.si.vesna

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 2076
6.6.2008 10:27:06   
FLASK_A
Jaz imam pa samo še 8 dniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiuser posted image user posted image user posted image user posted image

Pol pa spet vse po staremuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 2077
6.6.2008 10:30:28   
pikovit
IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A

Jaz imam pa samo še 8 dniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiuser posted image user posted image user posted image user posted image

Pol pa spet vse po staremuser posted image user posted image user posted image user posted image

No Flaska nekaj novega pa bo.Boš gospauser posted image

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 2078
6.6.2008 10:31:47   
bt08

Ka si dober napisala dober drugi del!user posted image user posted image user posted image user posted image

6.3.2005 prijokal moj sonček Ožbej!

100 ljudi in 100 različnih pogledov!

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 2079
6.6.2008 10:34:33   
FLASK_A
user posted image user posted image user posted image

Ja, sej se res lepš sliši aneuser posted image

Žena, a si že oprala štumfe?!! user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu bt08)
Neposredna povezava do sporočila: 2080
6.6.2008 10:48:29   
bt08
Bejbe drug teden bo pa pestro pri men.Me je Tomaž klicu če bi šla drug teden pomagat k njim na šiht ko majo ful dela,tk oda bi tam delala od 6 do 13 pol pa k men na šiht od 14 do 19.Tko da bom en teden pred poroko ful pridna.V soboto pa sem frej pa bomo ležal cel dan,če vrjamete.Morem pa za obleko it,civilno se do konca zment.To bo juhuhu!

Nč niste povedale a ste šle na kavo?

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 2081
6.6.2008 11:24:43   
Bubamaraa
IZVIRNO SPOROČILO: pikovit

IZVIRNO SPOROČILO: Bubamaraa

petekkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk...........user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Buba tili prašički so pa hudiuser posted image Znanilci vikendauser posted image

za mene je tale smajli:

user posted image user posted image user posted image user posted image

pa tale mi je všeč;

user posted image

...KO TI ŽIVLJENJE PRINESE LIMONE ,ZAPROSI ZA TEQILO,SOL IN SEVEDA ME POKLIČI…

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 2082
6.6.2008 11:25:32   
Bubamaraa

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 2083
6.6.2008 12:37:00   
lan
Drage moje,...

Za včeraj se opravičujem. Sem zahinavla. Na žalost sva morala na hitro iti v Graz pa nisem utegnila. Mi je zelo žal.

Kako kaj? Kdo se jutri poroči?

(odgovor članu Bubamaraa)
Neposredna povezava do sporočila: 2084
6.6.2008 12:40:03   
NATAŠI
Evo jaz sem prišla iz nakupov za dekliščino .. .sem ji dala zavit penino, dva kozarca, sl.smetano in sl.greh .... potem sem kupila košaro, dojenčka ki joka in kuhinjski sarvet... pa ves material da ji naredim šopek (iz kuhinjskih krp, rokavic za šiščenje, klinčkov za perilo ... ) kuhalnice... .tko da se bo mal dogajal user posted image

(odgovor članu lan)
Neposredna povezava do sporočila: 2085
6.6.2008 12:45:19   
NATAŠI
lan jutri se pa poroči Fragola user posted image  user posted image  

(odgovor članu NATAŠI)
Neposredna povezava do sporočila: 2086
6.6.2008 12:47:37   
bt08
No Nataši bravo,tako sem jaz tud dobla,pa sem bla ful zadovoljna.Imam pa še vse spravljeno,nič še nismo rabili in podrli.

(odgovor članu NATAŠI)
Neposredna povezava do sporočila: 2087
6.6.2008 12:57:01   
NATAŠI
sploh mi je všeč to da bom naštimala v pleteno košaro dojenčka, ga pokrila s sarvetom in povrhu natrosla orehe ... user posted image  user posted image  user posted image  to je simbol plodnosti pa itak še nimata dojenčka tako da upam da se bo prijelo user posted image  user posted image

barbara saj pri tebi sem dobila idejo za šampanjec,kozarce,smetano in čokolado user posted image  user posted image  user posted image  , seveda po predhodnem pogovoru s teboj user posted image

(odgovor članu bt08)
Neposredna povezava do sporočila: 2088
6.6.2008 13:02:53   
bt08
Nataši jaz nič ne kompliciram če ma kera isto kot jaz,mi je brez veze,če pa lahko kaj pomagam pa sem zelo vesela.Upam da tebi sem.

Jutr pa delammmmmmmm!!!!!!!!!!!!!Brez veze!

A vam nekej povem?

Ko bom na medenem tednu se mi bo kuhnja doma montirala,sem tok vesela user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ,bom pa čist nova,tralalala.Sam takoj po porok iv ponedeljek mormo ven metat staro kuhnjo pa pa ploščice položit,komej čakam.Dans grem pa ploščice gledat,pa bodoča tašča prav če gre lahko zraven.Ne vem kaj ji je,mogoče bo pa kej zraven dala,če vrjameš!

Šibam,nekam na kavo pa domov skuhat za mojedva moška.user posted image

Fragolca tebi pa lep poročni nepozabni dan,bom jutri tukej ko bom delala mislila nate,pa da posije sonček.Mal dežka pa mora bit za polno denarnico!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu NATAŠI)
Neposredna povezava do sporočila: 2089
6.6.2008 13:04:48   
NATAŠI
barbara full si mi pomagala user posted image user posted image  ... bravo za kuhinjo user posted image  user posted image  user posted image  taščo pa kar doma pust kaj pa ima ona za zraven delat pri pološčicah user posted image

(odgovor članu bt08)
Neposredna povezava do sporočila: 2090
6.6.2008 13:08:48   
bt08
To Nataši ji bom pokazala tvoj post,pa bo kr tih.Sej itak da jo nam vozila s seboj,ker če kam grem z njo pol pridem dam čez 5 ur,ne čez eno koker mam namenjo za to stvar.Morem mal likat dans,da bom jutr frej pol popoldan.

(odgovor članu NATAŠI)
Neposredna povezava do sporočila: 2091
6.6.2008 13:12:22   
NATAŠI
ti ji kar reč da imaš še full dela doma in boš šibala pogledat in to je to user posted image  pa lepo kofetkaj user posted image

(odgovor članu bt08)
Neposredna povezava do sporočila: 2092
6.6.2008 13:17:40   
NATAŠI
fragola želim ti da ti jutrišnji dan mine v čarobnih trenutkih, uživaj ga od jutra do večra... že danes pa imejte krasne priprave ko imate tako super običaj ... zares ti želim en čudovit dan user posted image user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu NATAŠI)
Neposredna povezava do sporočila: 2093
6.6.2008 13:19:51   
NATAŠI
baguska vi ga pa žurajte na full ... imejte se res noro in si dajte duška user posted image   user posted image   user posted image

(odgovor članu NATAŠI)
Neposredna povezava do sporočila: 2094
6.6.2008 13:26:43   
Bubamaraa
lan sej kufetov bo še dost....user posted image user posted image user posted image

Nataši ful dobre priprave za dekliščino...imejte se noroooo...

sem dobila od baguske sms in pravi, da je noooroooooooooo.........user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu NATAŠI)
Neposredna povezava do sporočila: 2095
6.6.2008 14:47:57   
fragola
Punce, se pripravljam za jutri in danes, ko bomo imeli prton, v glavnem sem v sredo zbolela, včeraj sem imela 39 vročine, danes je pa boljše, me drži pokonci adrenalin!!!!

Punce, držte pesti, da jutri ne bo dežja!!!

Juhu, jutri se poročim!!!!!!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image

Upanje zadnje umre!

(odgovor članu Bubamaraa)
Neposredna povezava do sporočila: 2096
6.6.2008 15:07:03   
Bubamaraa
fragola pozdravi se in vedi, da mislim nate!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image

(odgovor članu fragola)
Neposredna povezava do sporočila: 2097
6.6.2008 15:53:53   
maya2
Fragola: srečno! sej se boš pozdravila, mal čajčka pa bouser posted image Držim pesti za lepo vreme, čudovito poroko in ohcet!user posted image user posted image user posted image user posted image

Jaz grem pa danes mal k frizerko bomo eksperimentiraleuser posted image z mojimi lasmi
me je moj ravno klical sva ugotovila, da nama sploh niso sporočili če pridejo na poroko,... le enih par je poklicalo... zdaj pa ne vem... to verjetno pomeni da pridejo ne??

Za dekliščino vabila sem poslala, tri ne morejo, ostale zaenkrat lahkouser posted image user posted image , 23 babnc na kupu, to bo še dežuser posted image user posted image
še en mesec pa bom tudi jaz gospaaaauser posted image kako hitro.... kako hitro mislite, da se bom navadila na nov priimek?
A ja pa v torek sva rezervirala dopust/medeni tedenuser posted image user posted image user posted image user posted image

lp

(odgovor članu fragola)
Neposredna povezava do sporočila: 2098
6.6.2008 17:18:02   
lan
Fragola želim ti en lep,popoln dan jutri! Uživaj maksimalno! Baje se samo enkrat poroči,hehehehe

(odgovor članu maya2)
Neposredna povezava do sporočila: 2099
6.6.2008 19:23:43   
pikovit
Punce tiste,ki še nimate prstanov,ima zlatarna Celje do 15.6 popust na briljante.Popusta je pa 10%.

(odgovor članu lan)
Neposredna povezava do sporočila: 2100
Stran:   <<   < Prejšnja stran  82 83 [84] 85 86   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  82 83 [84] 85 86   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Najtežje stvari v materinstvu
To so resnične in prav nič olepšane izpovedi novopečenih mam. Občutek krivde, nenehna utrujenost in težave z dojenjem. D...
Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...
Zimske počitnice 2025: Kam z otroki?
Zimske počitnice so priložnost za družinsko povezovanje in sprostitev. Naj bodo aktivne ali sproščujoče, pomembno je, da...

GH
dejzi

Koliko obrokov GH so imeli vaši sončki pri 7m?

1 (25%)

2 (26%)

3 (32%)

4 (7%)

5 (11%)

Število vseh glasov: 332

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!