|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  47 48 [49] 50 51   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrke 08 - 2. del
7.6.2008 16:38:06   
pf
Pozdravljene punce. Smo že nazaj iz morja. Vreme je bilo solidno, štiri dni od 26 do 30, tri dni pa dežek in sonce, vse skupaj. Imeli smo se super, prehodili smo dosti, se naplavali, šli na izlet z ladjico, pa gledat amfiteater v Pulo, jedli smo kar precej in se tudi malo vidi. Vam povem, da je sedaj na morju ogromno nosečnic in družinic z majhinimi dojenčki, ki še niso ravno za v največjo vročino poleti. Moram pa reči, da nisem neki strahopetec, ampak v glavni sezoni pa nebi več šla na morje, mislim visoko noseča. Tako da vam drage punce predlagam, da čimprej mahnete na morje, dokler še lahko hodite na sprehode in ste še bolj mobilne. Meni so kar vsak dan že nogice zatekale. Vidim, da ste pridno pisale in bom vse prebrala, ko bo malo več časa. Zdajle, ko sva prišla iz Poreča sva še skočila v Baby center, ker je prišla posteljica in predal in jo že imamo doma, naročila pa sva še Dormeo vzmetnico, druge malenkosti pa še naslednji mesec, ker bom v tem kar zasedena. Delavnico bomo širili in bomo imeli dva do tri mesece delavce (4) za katere bom mogla kuhati. Upam, da bom vredu in da se bom dobro počutila, da mi ne bo pretežko čez kak mesec, dva. Seveda pa tudi upam, da bodo čimprej gotovi, da ne bo galame okrog hiše, ko bomo dobili novega družinskega člana. Bodoči očka je kupil na morju igralni center za pupo, meni pa modrc za dojenje, tako da naju je malo razvajal, no saj potem sva tudi midve njega in mu kupile take frajerske boksarce. Toliko imam za prat, da ne vem več kam naj dam sušiti vse. Rada bi vsaj to uredila do ponedeljka, ko pridejo delavci.

(odgovor članu emi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1201
7.6.2008 16:39:09   
alysa
IZVIRNO SPOROČILO: emi*

Ola!

Spet se bo ulilo!user posted image Komaj sonce posije pa spet isto.

No spet jaz utrujam z nemščino,katera ve kaj pomeni menge, mi primorci tega ne kapiramo.user posted image

po mojem te sprašuje za količino

(odgovor članu emi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1202
7.6.2008 16:48:02   
lana luna
pf dobrodošla nazaj!!! gold fish smo pravkar poslali na morje, ti pa si že nazajuser posted image

gloria če poznaš tisto, ki ti bo prodala voziček in veš da je res v dobrem stanju, potem ne vem zakaj ga ne bi kupila. 90 eurov pa za kakšno drugo pomembno stvar prišparaš. vem pa da je vsaka odločitev kr težka. jest se tut zjutri nism mogla odločt a nej prtisnm enter za nakup vozka... pol sm pa naročila in sm zdj ful happy...user posted image user posted image najbolj da malo prepiš vse skup. pa se boš jutri lažje odločla...

(odgovor članu alysa)
Neposredna povezava do sporočila: 1203
7.6.2008 16:48:56   
lana luna
emi* o nemščini tut jest nimam pojmauser posted image je pa voziček res lepuser posted image pa barve so hude!!!

(odgovor članu lana luna)
Neposredna povezava do sporočila: 1204
7.6.2008 16:52:22   
lana luna
Kako pa je temu ime?HOCO Diamond,kje pa jih imajo??

tega Hoco Diamond lahko kupiš v Rutarju imajo ga pa v ponudbi do konca julija tudi v Neckermanu, pa je še cenejši... evo tukaj je link...

http://www.neckermann.si/artikel/2601770/Kombiniran-otroski-vozicek

vem da so meli prej tut oranžnega, zdj je pa očitno sam take barveuser posted image

(odgovor članu emi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1205
7.6.2008 17:32:32   
arabela*
Ljubljančanke,helllllp!!!
Naj mi pove ena,kako je vreme tam seda?? Ja kaj deževalo danes??
hvalauser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

Neposredna povezava do sporočila: 1206
7.6.2008 18:09:28   
lana luna
evo eno Kranjčanko, k je bliz Ljubljane (oz mal bližje kot tiuser posted image user posted image ).

u Kranju je malo bolj jasno kot v LJ. v lj je vidt precej oblačno, ampak ta grdi nevihtni oblaki so pa odplavali že drugam. pa tle od delč ni vist, da bi šu kej dž.

upam da nism preveč mem udarlauser posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 1207
7.6.2008 18:40:31   
*bubi*
Drug tedn pa žačnem cotike prat,bo kar nekaj strojev.Tako da bo počasi vse lepo pripravljeno za user posted image

Ni to vseeno malo prehitro? Kaj pa jaz vem, jaz sem imela v planu prat tam sredi poletja. Aja, saj res, moram najprej počakat, da dobim nazaj celo vrečo začetnih cotik, ki jih bo nečakec nosil. Pa se še niti rodil ni user posted image user posted image user posted image  Tak da bodo itak prišle čisto frišno oprane nazaj user posted image

emi* , pri teh vozičkih je običajno tako, da naročiš in hkrati preko e-maila sporočiš, katero barvo želiš. Nekatere trgovine pa dajo pač 20 različnih ponudb na ebay, če je 20 barv. Tako da najboljše, da preko iskalnika poiščeš.

Aja, pa nisem še uspela preverit, če pošiljajo v Slo! Ali pa vsaj v A na poštno ležeče.

< Sporočilo je popravil *bubi* -- 7.6.2008 18:41:28 >

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 1208
7.6.2008 18:50:15   
arabela*
Bubi,zakaj bi bilo prehitro??
Počasi bo sredina junija.Pol pa še julij,avgusta bomo pa že čakali kaj bo.Nikoli ne veš,kaj te preseneti.
Hočem bit bolj ziher.ko sem Anejo rodila,nisem imela popolnoma nič pripravljeno,je moj med mojo odsotnostjo še zibko rihtaluser posted image user posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1209
7.6.2008 19:59:25   
lana17
Ojla,

končno mal sončka. Ampak sem bla bol mal zunaj , ker sem po stanovanju pospravljala. Sem bal pridna in sem garderobno omarp spravila v red, pa kopalnico. user posted image user posted image user posted image user posted image
Skoz govorite o hrani, jaz bi tud jedla. Pa ne smem.user posted image Se mi že tolk lušta kaj sladkega.  Sploh ne vem kako bonm zdržala do septembra.user posted image
Midva greva pa drugi teden v juliju namorje. Upam, da bo vreme ok. Sicer greva sam za pet dni. Je blo kr težko najdit kaj blizu in  s klimo.

Vozički, sploh se ne morem odločit kakšnega naj kupim oz. izbere. Kupila ga bo tašča.user posted image user posted image Še nič ne pripravljam za user posted image , čakam na dopust. Bom pa večina oblekic dobila od sestre, tko da več al manj že imam. sam kakšen luškan kompleten moram kupit, pa seveda voziček.

Nikoli ne kažite otroku česa, kar ni mogoče videti. Ko razmišljate, kaj bi bilo zanj koristno, ko bo starejši, govorite o tistem, kar je lahko koristno sedaj.
Rousseau

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 1210
7.6.2008 20:01:27   
emi*
Alysa in Lana luna kako imata vidve to naštimano,ko se  miška premakne na vaše ime imata naštimane slikice gor,cel koledar pa še piše koliko dni je pa tednov.Jaz bi tudi to!user posted image user posted image

Ajde caw!

Treba nekaj pojest.

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 1211
7.6.2008 20:44:08   
*bubi*
Bubi,zakaj bi bilo prehitro??

Ne, saj je ok. Jaz začnem v začetku julija z dopustom in prej ni šans, da sploh pomislim na take priprave user posted image

Potem pa že počasi, saj vem, kako je bilo pri bubiju.Sem komaj čakala.

Mi smo danes dve novi omarici v otroško sobo postavili, to je sicer bubiju namenjeno, ampak je pa tudi že v sklopu preureditve za 2. otroka user posted image

Malo pa je v podzavesti verjetno še lansko poletje, ko sva tudi že pridno nakupovala, potem pa je bilo treba vse pospravit user posted image . Sem bila ravno nekje v 29. tednu user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 1212
7.6.2008 20:52:40   
Lara Croft
Ola... mi imamo tudi vozek doma... kok sva zadovoljna....user posted image user posted image
Zdej se pa ne moreva odločit glede pojslic.... sva vidla čez ene modele, ki je na začetku dolžina 140cm... čisto zraven pa se drži previjalna miza, ki pa jo ko otrok zrase odstraniš in uporabiš za pisalno mizo + nočno omarico... posla pa pride dolga 180 cm.... ful dobro.... samo toooook enih modelov je, da se ti sfuzla.... user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1213
7.6.2008 21:13:33   
arabela*
Ja bubi,saj te razumem,popolnoma.Ostane to v tebi.user posted image
Jaz sem pri Aneji imela take čudne pomisleke,z vsem smo čist do konca čakali,ker nisem upala prej.
Zdaj pa nekako drugače na to gledam.Sploh si ne upam pomislit na kaj grozljivega.
Bomo držali pesti za vse septemberke od A do Ž in za njihoveuser posted image .

(odgovor članu Lara Croft)
Neposredna povezava do sporočila: 1214
7.6.2008 21:29:36   
Lara Croft
Če smem vprašat in če ti hočeš pisat o tem... kaj se je pa zgodilo? user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1215
7.6.2008 21:34:45   
lana luna

emi* tistim slikcam se reče ticker. ticker ustvariš lahko na spodnjem linku:

http://lilypie.com/create_baby_days.php

samo po navodilih delaj pa mislim da ti bo uspelo. sej angleščina gre gotovo vsem malo bolje kot nemščinauser posted image user posted image

in ko na tej strani ustvariš ticker, kopiraš kodo pred katero je napisano <a href= (kopiraš vključno s to kratico) in jo prilepiš v SVOJ PROFIL (to je na vrhu strani našega foruma tam kjer piše MOJA RINGARAJA), pod točko DODATEN OPIS.

upam da sem razložila dovolj razumljivo, ker jest res znam zelo zakompliciratuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 1216
7.6.2008 22:06:37   
Lara Croft
Kako si pa to malo slikico prilepiš gor? Mislm to, pod imenom? Moje fotke so vse ful velike... user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1217
7.6.2008 22:32:23   
Lara Croft
Zdej pa premajhne....

Neposredna povezava do sporočila: 1218
7.6.2008 22:57:43   
lana luna
user posted image user posted image user posted image bravo Lara!!!

Neposredna povezava do sporočila: 1219
8.6.2008 7:13:59   
*bubi*
Dobro jutro!

Zaspano jutro user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1220
8.6.2008 8:23:27   
pf
Dobro jutro tudi z moje strani. Kakšno slabo vreme, pa se mi zdi, da bo takšno tudi še ta teden naprej. Uh katastrofa. Vidim, da ste imele debato glede pranja cotik. Midva bova drugo nedeljo počasi sestavila previjalno in posteljico, potem bom pa že počasi tudi kaj oprala in pospravila noter, ker imam zdaj en kup vrečk za bebija v svoji omari.  Sem vesela, da imam vsaj doma skoraj vse že, da v slučaju če me kaj preseneti pripravijo do konca moji domači. Tudi vse ostale ste že fajn v nakupih, no sicer pa saj zdaj je pa res že primeren čas. Lepo se imejte.

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1221
8.6.2008 8:48:51   
lana luna
dobro jutro tudi od nasuser posted image

mi smo bili že na user posted image , pa sem jo še za vas malo pustilauser posted image

sem čist pridna zadnje cajte, kr prostovoljno vstanem ob osmih zjutraj. upam da se moji možgančki tako že pripravljajo na to, da ne bodo več mogl spat takt k bodo hotl, ker jih bo user posted image zbujalauser posted image

pr ns je pa mal sončka, sam je precej sramežljivuser posted image

lepo nedeljo želim vsem skupaj!!

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 1222
8.6.2008 10:00:37   
Lara Croft
IZVIRNO SPOROČILO: lana luna

user posted image user posted image user posted image bravo Lara!!!

Hja... sam ni nič kej dost videt tega krokodila.... user posted image

Dobro jutro tudi vam....

Sam kruha nimam pa solate tudi ne.... v trgovino se mi pa ne da..

Neposredna povezava do sporočila: 1223
8.6.2008 11:14:14   
emi*
Dobro jutro!

Evo Lana luna mi je uspelo,angleščina gre.user posted image
user posted image  mi pripravlja nekaj za jest,šmorn z jagodami.user posted image Ne pade mi na pamet kako se mu že reče,saj veste kaj mislim.

user posted image

Grem njam njam!

Caw

Neposredna povezava do sporočila: 1224
8.6.2008 11:43:53   
arabela*
Jutro punce.
Spet je ena burna noč za mano.Nič spala do šestih zjutraj.Ob pol petih bi pa morala vstat,da gremo v Lj na dirko z mojimuser posted image ,pa sem bila tako nenaspana,pa glava me je bolela ,pa ušesa,da sem se odločila ,da z malečko ostaneva doma.Pa saj boljše po eni strani,ker itak spet dežujeuser posted image .No in ko se je moj odpravil ob šestih od doma,mi je uspelo zaspat in sva z malo dremale do pol dvanajstih.S tem,da sem imela nočne more,da sem kričala.Sem sanjala tako grozno,da Je našo Anejo dedek čuval,potem pa je izginila in je več ni bilouser posted image .
Zdaj pa lepo v miru sedim ob smokiju in user posted image .Bova zgleda kar cel dan lenarle,pa še dan je pravšen za to.Čeprav bi morala malo pospravljat,pa urejat.
Se beremo kasneje.user posted image

(odgovor članu emi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  47 48 [49] 50 51   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  47 48 [49] 50 51   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.