pf
|
Pozdravljene punce. Smo že nazaj iz morja. Vreme je bilo solidno, štiri dni od 26 do 30, tri dni pa dežek in sonce, vse skupaj. Imeli smo se super, prehodili smo dosti, se naplavali, šli na izlet z ladjico, pa gledat amfiteater v Pulo, jedli smo kar precej in se tudi malo vidi. Vam povem, da je sedaj na morju ogromno nosečnic in družinic z majhinimi dojenčki, ki še niso ravno za v največjo vročino poleti. Moram pa reči, da nisem neki strahopetec, ampak v glavni sezoni pa nebi več šla na morje, mislim visoko noseča. Tako da vam drage punce predlagam, da čimprej mahnete na morje, dokler še lahko hodite na sprehode in ste še bolj mobilne. Meni so kar vsak dan že nogice zatekale. Vidim, da ste pridno pisale in bom vse prebrala, ko bo malo več časa. Zdajle, ko sva prišla iz Poreča sva še skočila v Baby center, ker je prišla posteljica in predal in jo že imamo doma, naročila pa sva še Dormeo vzmetnico, druge malenkosti pa še naslednji mesec, ker bom v tem kar zasedena. Delavnico bomo širili in bomo imeli dva do tri mesece delavce (4) za katere bom mogla kuhati. Upam, da bom vredu in da se bom dobro počutila, da mi ne bo pretežko čez kak mesec, dva. Seveda pa tudi upam, da bodo čimprej gotovi, da ne bo galame okrog hiše, ko bomo dobili novega družinskega člana. Bodoči očka je kupil na morju igralni center za pupo, meni pa modrc za dojenje, tako da naju je malo razvajal, no saj potem sva tudi midve njega in mu kupile take frajerske boksarce. Toliko imam za prat, da ne vem več kam naj dam sušiti vse. Rada bi vsaj to uredila do ponedeljka, ko pridejo delavci.
|