|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  46 47 [48] 49 50   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrke 08 - 2. del
6.6.2008 22:23:17   
gold fish
..user posted image user posted image  vidim, da ste mi vse pobegnile.....

...grem pa še jaz.....user posted image user posted image user posted image

..bodite fajn, ne čvekajte prevečuser posted image , da ne bom imela toliko za bratuser posted image ......  pa hrano user posted image tud malo pustite, da se želodčki spočijejouser posted image ......... 

...da ne pozabim...da ne boste kakega srečanja imele ta teden, ker potem bom user posted image

user posted image , ko pridem nazaj.....

user posted image       ......   Ribica gre na morje....................pa si bo pela ono....#po morju plava kit....iz vode

kaže rit#.....    (pa tako naprej....)user posted image user posted image

Čao......                       user posted image

(odgovor članu gold fish)
Neposredna povezava do sporočila: 1176
6.6.2008 22:25:09   
coko
Lara Croft kdaj pa si bila na Floridi? Midva sva bila lani.
Ali sta bila samo v Miamiju al še kje drugje?

(odgovor članu Lara Croft)
Neposredna povezava do sporočila: 1177
6.6.2008 22:45:34   
Lara Croft
IZVIRNO SPOROČILO: coko

Lara Croft kdaj pa si bila na Floridi? Midva sva bila lani.
Ali sta bila samo v Miamiju al še kje drugje?

Lani tudi midva... ma več ali manj smo se potikali po Miamiju in okolici... no najeli smo tudi avto in šli v Orlando.... pa tudi na West key.... Ma kok je blo lepo..... niti vlaga mi ni prišla do živega, ki mi ponavadi dela preglavice.... sva takrat mislila, da bo naša bejba made in USA, ma ni ratalo.... user posted image

(odgovor članu coko)
Neposredna povezava do sporočila: 1178
6.6.2008 22:47:11   
ključek
Čao...... user posted image  

uživaj....................................................user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1179
6.6.2008 22:47:27   
Lara Croft
Joj ti ribica zlata.... preden se jaz prebijem čez tvoja sporočila...... user posted image

Aja, pa lepo, lepo se imej..... upam, da boste imeli lepo vreme... user posted image

< Sporočilo je popravil Lara Croft -- 6.6.2008 22:48:54 >

Neposredna povezava do sporočila: 1180
6.6.2008 22:52:48   
arabela*
user posted image uživajte,pa srečno pot vam želim.

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

Neposredna povezava do sporočila: 1181
6.6.2008 23:30:02   
lana luna
morju plava kit....iz vode

kaže rit#..... (pa tako naprej....

popravljam besedilo.... po morju plava kit, iz vode kaže trebuhuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 1182
6.6.2008 23:58:11   
lana luna
uživajte,pa srečno pot vam želim.

user posted image , tudi jaz vam želim enako!! pa mal na nas misli.user posted image

(odgovor članu lana luna)
Neposredna povezava do sporočila: 1183
7.6.2008 8:49:08   
*bubi*
Gold fish veš zanima me,če se to da kje dobiti v Sloveniji ali pa o čem se gre na tej strani.Kolko je poštnina pa od kje to sploh prihaja iz Nemčije ali iz Avstrije?

emi*, kolikor sem jaz ugotovila, teh Tako vozičkov ne moreš nikjer videt. No, v Nemčiji bi jih lahko, se mi zdi, da ima ena spletna trgovina tudi dejansko trgovino.

Jaz sem se čisto vrgla v te vozičke, ker so na videz enkratni. Pa več modelov obstaja, včasih že težko ločiš med njimi. Edini veliki minus, ki ga trenutno vidim, je teža. Imajo tudi do 20 kg! Pa zložijo se tudi ne kaj bistveno.

Včeraj sem malo gledala po Avstriji, saj je večina teh ta pravih terencev težkih user posted image

No, od Tako pa je en model, ki ima alu ogrodje, to je ALU City Voyager. Poišči po ebayu. Ne vem, če ne bom kar tega naročila, se moram samo še okol gum malo pozanimat.

Kar pa se nevrtljivih koles tiče - terenci so običajno dobro amortizirani in imajo dolg ročaj nazaj, tako da z malo moči privzdigneš sprednja kolesa. Saj boste same videle, ko boste z vozičkom hotele zapeljat na makadam, travo...., bo treba sprednja kolesa zablokirat, da se lahko pelje.

Saj če jaz ne bi imela enega PP doma za v prtljažnik dajat in se okol fijakat, tudi ne bi terenca kupovala.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

(odgovor članu emi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1184
7.6.2008 8:54:14   
*bubi*
Ojoj, zdaj sem vas še malo prebrala..... dobro da me včeraj ni bilo, se je očitno samo o hrani govorilo user posted image user posted image user posted image

Jaz pa od vozička do vozička, moj user posted image  pa živce zraven zgubljal. user posted image

Evo, moj favorit (od terencev seveda):

user posted image

Samo glede barve se bo težko odločit. Celo paleto vidite TUKAJ.

Če si ne bom upala na blef naročit, pa bo ta ta pravi (HOCO Diamond):

user posted image

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1185
7.6.2008 9:28:17   
lana luna
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!

kolk sem zdele vesela. upam da se ne veselim preveč. sm šla na spletno stran od sončka in je spet moj ta rdeč voz objavljen, tko da upam da to pomen da so ga dobil!!! ga morm naročit. nujno!!! kuj u pondelk. po netu jest to ne upam pa morm počakat, da se bo dal po telefonu!!

aaaaaaaaaaaa!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image
zdk mi pa čist dogaja!!

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1186
7.6.2008 9:46:34   
alysa
IZVIRNO SPOROČILO: lana luna

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!

kolk sem zdele vesela. upam da se ne veselim preveč. sm šla na spletno stran od sončka in je spet moj ta rdeč voz objavljen, tko da upam da to pomen da so ga dobil!!! ga morm naročit. nujno!!! kuj u pondelk. po netu jest to ne upam pa morm počakat, da se bo dal po telefonu!!

aaaaaaaaaaaa!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image
zdk mi pa čist dogaja!!

super, si le dočakala tapravega ... user posted image user posted image user posted image , tej pa le hitro naroči ... user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1187
7.6.2008 9:48:13   
lana luna
pa sm mela naročilo že sestavljeno pa sploh ne upam naročituser posted image user posted image kolk sem jest koza!!!user posted image

(odgovor članu alysa)
Neposredna povezava do sporočila: 1188
7.6.2008 9:55:00   
alysa
lana luna, pa zakaj ne po netu, saj še vedno lahk v ponedeljek preveriš svoje naročilo po telefonu, pa še pol lahk vrneš nazaj, če ti ne bo všeč ... user posted image user posted image  ti kar pogumno oddaj naročilo

Neposredna povezava do sporočila: 1189
7.6.2008 9:56:18   
amor real
Jutrooooo user posted image  !

No, da se tudi mi malček pohvalimo user posted image

Včeraj smo bili v baby centru in smo kupili voziček peg perego pliko P3 modular sistem v bamboo (svetlo zeleni barvi) pa ležalnik peg perego tudi v svetlo zeleni barvi - ima zraven lok z igračami in glasbo, lahko ga pa tudi uporabljaš kot gugalnik, kupili smo tudi posteljico, previjalno komodo in omaro od Lip Poljčane v beli barvi, pa komplet rjuha, vzglavnik, vzmetnica, kovtrček in še zraven 1 komplet za preobleč posteljo, pa koš za plenice, pa copatke, pa črke za ime našega fantiča, pa flaškice, dudice, nekaj kozmetike. Super mi je pri vzmetnici, ker se jo da slečt in oprati na 95 stopinj C. Naš Pikec je zgleda bil zeloooo vesel, je kar poskakoval po buščku! user posted image

Midva sva kar vse vzela v baby centru. Na voziček in ležalnik sva dobila 5 % popusta, ker sva plačala z gotovino. Verjetno bi s tekanjem naokrog prihranila kak euro, ampak, če pomislim, da moj user posted image  prihaja med tednom pozno domov in se zelo malo vidiva, bova raje porabila najin čas za kaj bolj koristnega, kot je skakanje po LJ in Italiji user posted image

Punce lepo se imejte, midva pa greva sedaj v Poreč videt, če naša hiša še stoji in da je ni zarastla trava, ker naju ni bilo dol že 3 tedne.

Ciao

Neposredna povezava do sporočila: 1190
7.6.2008 10:09:37   
lana luna
ti kar pogumno oddaj naročilo

sej smuser posted image user posted image user posted image user posted image pa bom v pondelk res klicala, če sem prou naročil, mislm sej sm, sam nkol ne veš pr nosečniški pozabljivostiuser posted image user posted image

amor real user posted image user posted image user posted image bravo za toliko kupljene opreme. zdj maš pa glavne stvari že vse... jest mam pa zdj vozičkuser posted image

alysa hvla za vzpodbudouser posted image

(odgovor članu amor real)
Neposredna povezava do sporočila: 1191
7.6.2008 10:11:03   
lana luna
zdj bi pa kr še lupinco naročila, pa nimajo rdečeuser posted image pa tut je znižana na 120 eurov. bomo pa s tem še mal počakali.

Neposredna povezava do sporočila: 1192
7.6.2008 12:44:48   
emi*
Jutro!

Sploh ne vem,če je katera gor.user posted image Jaz sem kar malo mimo prišla preden začnem pospravljat.Tej vozički pa so res full lepi.Samo mojega še moram prepričat.user posted image On bi najraje trikolesnike,meni pa niso všeč.user posted image

user posted image

Kako pa je temu ime?HOCO Diamond,kje pa jih imajo??

user posted image

Jaz sem tudi obsedena s temi vozički,nikakor najt tapravega.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1193
7.6.2008 12:51:26   
emi*
Jaz bi tega!!!

user posted image

Ampak ne vem kako barvo spremenit na naročilnici,če pa nimam pojma nemščine!!user posted image user posted image Katastrofa!Meni je tako lep,da bi šla takoj zdaj po njega,ampak v Nemčijo-hvala lepa!user posted image

(odgovor članu emi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1194
7.6.2008 13:00:00   
emi*
Mah grem jaz malo pospravljat,že ki ni nobenga za bla bla.user posted image

(odgovor članu emi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1195
7.6.2008 13:59:13   
gloria
Zdravo....mam eno vprašanje ker sem že tolk zmedena da ne vem kaj nardit....mam možnost kupit rabljen voziček 3 mesce(kupljen 12/07 v uporabi od marca do junija)peg perego modularni sistem za 450 evrov(ona je dala 560),ali takiga novega za 540 evrov(v torek je 10% popust pri pp).Ne zdi se mi velik 90 evrov pa še noviga mam,čeprav mi je pa tud tisto mamljiva ponudba....
pooooooooooooooooooooooooooooomagajteuser posted image

(odgovor članu emi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1196
7.6.2008 15:08:30   
Lara Croft
Glih danes greva v Monfalcone po prevozno sredstvo za našo punco..... sem že dopoldne klicala dol in glih tisto barvo, ki hočeva imajo na zalogi.... yihaaaaaaaaaaaaaaaauser posted image

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 1197
7.6.2008 15:10:39   
Lara Croft
Ma če bi bil točno tak, kot bi ga jaz hotela... bi vzela rabljenega.... user posted image Tri mesece.... oštja, sej to je skoraj ku novo... 

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 1198
7.6.2008 15:53:27   
arabela*
čao,babeuser posted image
Sem tud jaz malo pokukala na net.Moja dva spita,pa imam malo miru.Jao,kak to paše,ko živčki počivajo.user posted image user posted image
Bubi,jaz sicer nisem navdušena nad temi vozički,sploh pa nad 4 kolesniki,ampak so mi ti na slikci noro všeč.Pa barve so vse možne.Ne morem verjet.Res luškano.user posted image
Gloria,jaz sem tud kupla rabljen voziček,ampak se niti malo ne vidi.Dala sem samo 10 eur manj,kot če bi novega vzela.Ampak sem hotela imet zelenega,ker pa je barva lanska,ga nimajo več nikjer na zalogi.Pa mi ni žal,pa zelo sem zadovoljna.
Skratka,mi imamo že vse,samo lupinica še manjka,pa postelja,pa tetra pleničkeuser posted image .
Drug tedn pa žačnem cotike prat,bo kar nekaj strojev.Tako da bo počasi vse lepo pripravljeno zauser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu Lara Croft)
Neposredna povezava do sporočila: 1199
7.6.2008 16:04:09   
emi*
Ola!

Spet se bo ulilo!user posted image Komaj sonce posije pa spet isto.

No spet jaz utrujam z nemščino,katera ve kaj pomeni menge, mi primorci tega ne kapiramo.user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 1200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  46 47 [48] 49 50   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  46 47 [48] 49 50   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.