|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  45 46 [47] 48 49   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrke 08 - 2. del
6.6.2008 18:30:03   
gold fish
....lara -user posted image

(odgovor članu Lara Croft)
Neposredna povezava do sporočila: 1151
6.6.2008 18:37:02   
alysa
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft

Dejte rajši malo zapjevat...user posted image user posted image

http://www.youtube.com/watch?v=_RgL2MKfWTo

user posted image user posted image  ja, to ti je angleščina ... user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1152
6.6.2008 18:45:04   
lana luna
ja tale ken lee je pa res močnauser posted image user posted image user posted image

pravkar sem čokolado uničila do koncauser posted image user posted image tko da ste mal prepozne, tiste k s te hotle pridt. najbolj da greste kr u trgovino po svojouser posted image user posted image user posted image

pr ns je pa končno sončk posijaluser posted image user posted image user posted image

zdj pa u akcijo!!!

(odgovor članu alysa)
Neposredna povezava do sporočila: 1153
6.6.2008 19:17:41   
gold fish
jaz sem si kar svojo odprla....milka marzipan....pa je tudi samo še en koščekuser posted image ...

pri nas je tud sonček...... zdaj grem še malo ven....pol pa dokončam zadevouser posted image

Me to you - a ti si že prštimana.....da ne bomo še tebe jutri čakaliuser posted image ...

(odgovor članu lana luna)
Neposredna povezava do sporočila: 1154
6.6.2008 19:24:16   
arabela*
hoj hoj.
eto mene,ravnokar se napokala s kosilom.Zdaj pa sem spet lenauser posted image .
Še babico smo imeli na obisku.Nas je zasipala s češnjami,pa jagodami.To bomo kasneje prakticiraliuser posted image
Opažam,da še samo o hrani zadnje čase govorim,nekoč niti na to stvar nebi pomislila.
A si mislite,da me je danes po sladoledu pekla zgaga?? To sem prvič doživela.user posted image
user posted image ,upam,da ti je ratalo,saj veš kajuser posted image user posted image .

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

Neposredna povezava do sporočila: 1155
6.6.2008 19:38:19   
lana luna
A si mislite,da me je danes po sladoledu pekla zgaga??

to ni fajn. k se mu bo težko odpovedatuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 1156
6.6.2008 19:40:37   
Lara Croft
Saraya.... matr, jaz bi tudi češnje jedla.... ena bejba je rekla, da mi jih bo prinesla - že včeraj... ma kaj, ku je deževalo... upam, da se danes kej oglasi....

Ma ne varjamem, da bi te zaradi sladoleda peklo.... mene je zadnjič glih po sladoledu nehalo.... sicer je bil res zlo mlečen.... Ježek.... user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 1157
6.6.2008 19:45:44   
arabela*
ma ni šanse,da se mu odpovem.
Temu pa res neuser posted image
Ja tale ju bil tud vanilijev,samo ne preveč mlečen,ker tistih nimam rada.user posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

Neposredna povezava do sporočila: 1158
6.6.2008 19:52:10   
lana luna
Ja tale ju bil tud vanilijev,samo ne preveč mlečen,ker tistih nimam rada

kako pa je lahko vanilijev sladoled nemlečenuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 1159
6.6.2008 19:52:42   
lana luna
jest pa zdj marelice papcamuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1160
6.6.2008 20:01:15   
arabela*
lana luna,ja tak pač,da ima več vode in manj mlekauser posted image .Ainfoh ko pasuljuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1161
6.6.2008 20:01:24   
emi*
Samo jeste pa jeste,mene pa čaka pizza od tune.user posted image Potem pa še desert jagode s sladkorjem.

Saj jaz tudi ko jem sladke stvari ta mala kar skače,zdaj bi očitno spet nekaj jedla ima spet pripombe,mi že trka na vrata.user posted image A pred eno urco sem jedla pomfri s ketchapom.Nekam zahtevna je v zadnje čase.

Nič ajde bay bay,grem jo nahranit pa se slišimo!!user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1162
6.6.2008 20:10:43   
ključek
pa dejte že nehat od te hrane govorit..................user posted image ...............že cel dan.............user posted image ................in jz morm pol skoz jest................user posted image ..................zdle bova kr pizzo naročila...............user posted image .....................naš user posted image  pa odobrava mamino hranjenje v MC....................user posted image .....................ker vedno brca, ko tam jeva.................user posted image ..............upam, da zato, ker mu / ji je dobro, ne pa ker mu / ji je bljak.......................user posted image

< Sporočilo je popravil Me to you -- 6.6.2008 20:13:30 >

(odgovor članu emi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1163
6.6.2008 20:16:15   
ključek
Me to you - a ti si že prštimana.....da ne bomo še tebe jutri čakali ...

.............user posted image ...............lase sem si oprala..............user posted image ........rožce zalila.................user posted image .............ti boš pa tkole uživala namesto mene.............user posted image

(odgovor članu gold fish)
Neposredna povezava do sporočila: 1164
6.6.2008 20:22:13   
ključek
Dejte rajši malo zapjevat...

http://www.youtube.com/watch?v=_RgL2MKfWTo

user posted image  

user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1165
6.6.2008 20:30:13   
lana luna
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Me to you midve mava pa drug tedn malo šolo pisanja zanimivh postov. k bom jest mela mičkn več časa...

zdele sem se nasmejala do solz...user posted image user posted image user posted image user posted image

ja pa tut jest opažam da je skos bolj pogosto na spordu pogovor o hrani... njami... najbolj da grem lubenico papcat.

aja, pa itak da je tvojmu user posted image všeč MC... sej se morjo revčki navadt, ker itak dons brez fast fooda pa sladkarije ni za prežvetuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 1166
6.6.2008 20:32:00   
lana luna
ja tak pač,da ima več vode in manj mleka .Ainfoh ko pasulj

user posted image user posted image user posted image user posted image zanimivo

Neposredna povezava do sporočila: 1167
6.6.2008 20:32:36   
lana luna
A pred eno urco sem jedla pomfri s ketchapom.Nekam zahtevna je v zadnje čase.

ja punca raste, pa rab skos več papcatuser posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1168
6.6.2008 20:32:40   
Lara Croft
Ma jst brez sladkarij bi komot preživela..... ma brez čikna... hmmm.. to pa nisem sigurna.... user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1169
6.6.2008 20:44:24   
gloria
Ribica uživajte na morjuuser posted image
...vam povem kaj pa jaz jem...jagodni sladoled katerega sem včeraj sama nardila....a bo katerauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1170
6.6.2008 21:15:41   
coko
tejchy hvala za nasvet glede vozička. Upam da bom čim več dobila, za malo denarja user posted image . Sem bila danes v baby centru in sem si še enkrat ogledala voziček (majo full izbire, pa eno 4-5  barv). Komaj čakam, da ga naložim oz. da ga moj user posted image  v avto. Za previjalno sem pa full zbirčna tako da upam da kaj dobim.

bark glede MŠ: ker sem zdej še na bolniški hodim kar dopoldne ob 9.00. Mi bolj paše, ker ni take gužve. Drugače se pa drugi teden vidimo, se mi zdi da v torek,pa v sredo na fizioterapiji. Če grem v četrtek nazaj v službo pa bom itak hodila ob 16h. Zdej sta dve skupini ob 16h. Ali imate vsi skupaj, ali ločeno?
Drugače pa  mi je full dobro v MŠ, čeprav je podatkov in stvari kar veliko. To kopanje je pa cel proces. Verjetno, ko se navadiš gre to hitreje.
Iz predavanja pridem polna energije in bi najrajši imela že najinga user posted image  pri sebi, da bi ga lahko stisnila, pa pleničko previla,...

Glede hrane pa vidim, da smo vse prave požeruhinje user posted image user posted image user posted image . Tudi meni se zdi, da se sploh ne morem najesti. Pojem res za dva!
Punce imejte se lepo, danes je petek user posted image user posted image user posted image !

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 1171
6.6.2008 22:00:33   
gold fish
IZVIRNO SPOROČILO: lana luna

jest pa zdj marelice papcamuser posted image

jaz sem jih pa prej, pa še malo češenj...kar z drevesa...take so mi najbolj dobre.....

....ejte...pri nas se je pa spet tak vlilo...user posted image

Saraya - saj bo..... počasiuser posted image ..... sem na ful dobri poti....sicer pa tak veš, če imaš otroka na kaj moraš vse študirat.... maska, plavutke, deska, igrače, knjige...aja pa skiro, pa ....sigurno sem še kaj pozabila ...... user posted image ....mam še ponoči cajt študirat....

Neposredna povezava do sporočila: 1172
6.6.2008 22:03:10   
gold fish
IZVIRNO SPOROČILO: gloria

Ribica uživajte na morjuuser posted image
...vam povem kaj pa jaz jem...jagodni sladoled katerega sem včeraj sama nardila....a bo katerauser posted image

jaz bi......user posted image

pa hvala za želje.....  Ti šibaš pol konec meseca ne?

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 1173
6.6.2008 22:08:12   
gold fish
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you

user posted image ........rožce zalila................. .............

si me spomnila...moram vse sobne rožce zalit....da  me ne bodo pol žalostno gledale, ko pridem domov....(Jih je enih 40 )..

..pa moje user posted image ......že imajo varstvo.....

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 1174
6.6.2008 22:20:48   
Lara Croft
Ma jst pa ne jem več kot je treba.... tudi, če sem lačna... Za večerjo sem pojedla malo čokolešnika, tistega brez dodanega sladkorja in pol še eno jabolko... glih zdej mi kruli v želodcu, ma bom samo malo vode spila in šla spat... pa kaj še... user posted image

(odgovor članu gold fish)
Neposredna povezava do sporočila: 1175
Stran:   <<   < Prejšnja stran  45 46 [47] 48 49   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  45 46 [47] 48 49   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.