Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del 7.6.2008 21:39:55
|
|
|
|
*lenc@*
|
IZVIRNO SPOROČILO: poopsika a gleda katera Kako pustiti fanta v 10 dneh? Kaj je to simpatičen film ja, fuuuuuuuuuuuuulllllllllllllllllllllllll, sploh pa ta moški.........................
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del 7.6.2008 21:40:20
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: April IZVIRNO SPOROČILO: *lenc@* sam mene še zdaj to zanima a te punce, ki nas sam berejo to imajo tud otročke take starosti ne? to mi je pol razumljivo, da jih zanima... ne bi mi blo pa jasno, da bi nas kdo bral, da ni kakorkol povezan z nami, to pa bi mogal biti dolgčas v življenju ja ja kakšna v dobri veri pride brat, da bo kaj pametnega zvedla o otrocih, pol pa reva na take bedarije naleti sam res, katastrofa
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del 7.6.2008 21:41:09
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: *lenc@* IZVIRNO SPOROČILO: poopsika a gleda katera Kako pustiti fanta v 10 dneh? Kaj je to simpatičen film ja, fuuuuuuuuuuuuulllllllllllllllllllllllll, sploh pa ta moški......................... ja pa ona je men tolk lepa Ful sta oba luškana!! On je pa itak...hm...ne vem, če lahko napišem...
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del 7.6.2008 21:41:38
|
|
|
|
April
|
IZVIRNO SPOROČILO: *lenc@* IZVIRNO SPOROČILO: April ja jaz sem tud sama...moj pa enim amerikancem špila...sam upam, da ne bo preveč zadet prišel domov. pol še cel dopoldan ne bo nč z njega a ga kaj rukne na ohcetih? ja, saj veš roknrol .... eh kakšen viksi...
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del 7.6.2008 21:41:39
|
|
|
|
*lenc@*
|
IZVIRNO SPOROČILO: April IZVIRNO SPOROČILO: *lenc@* sam mene še zdaj to zanima a te punce, ki nas sam berejo to imajo tud otročke take starosti ne? to mi je pol razumljivo, da jih zanima... ne bi mi blo pa jasno, da bi nas kdo bral, da ni kakorkol povezan z nami, to pa bi mogal biti dolgčas v življenju ja ja kakšna v dobri veri pride brat, da bo kaj pametnega zvedla o otrocih, pol pa reva na take bedarije naleti na RR je dost tega, saj vejo v kaj se spuščajo, bolj ko so blesave teme bolj je folku, kaj pa r...šovi, to je ista fora zato jih ne gledam
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del 7.6.2008 21:42:35
|
|
|
|
*lenc@*
|
eh kakšen viksi... kaj novga, ne poznam
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del 7.6.2008 21:42:48
|
|
|
|
April
|
IZVIRNO SPOROČILO: poopsika IZVIRNO SPOROČILO: *lenc@* IZVIRNO SPOROČILO: poopsika a gleda katera Kako pustiti fanta v 10 dneh? Kaj je to simpatičen film ja, fuuuuuuuuuuuuulllllllllllllllllllllllll, sploh pa ta moški......................... ja pa ona je men tolk lepa Ful sta oba luškana!! On je pa itak...hm...ne vem, če lahko napišem... ****čki
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del 7.6.2008 21:43:19
|
|
|
|
*lenc@*
|
On je pa itak...hm...ne vem, če lahko napišem... ne rabiš, vem o čem govoriš
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del 7.6.2008 21:43:45
|
|
|
|
April
|
poglej k sem cenzurirana ...matr aprilka, zresn se no
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del 7.6.2008 21:43:50
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: April IZVIRNO SPOROČILO: poopsika IZVIRNO SPOROČILO: *lenc@* IZVIRNO SPOROČILO: poopsika a gleda katera Kako pustiti fanta v 10 dneh? Kaj je to simpatičen film ja, fuuuuuuuuuuuuulllllllllllllllllllllllll, sploh pa ta moški......................... ja pa ona je men tolk lepa Ful sta oba luškana!! On je pa itak...hm...ne vem, če lahko napišem... ****čki uhuhu, k te pa citiram pa ni cenzurirano ...ja taprava beseda
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del 7.6.2008 21:44:03
|
|
|
|
*lenc@*
|
****čki 3 od treh tak mislimo, strinjamo se 100%
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del 7.6.2008 21:44:42
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: *lenc@* On je pa itak...hm...ne vem, če lahko napišem... ne rabiš, vem o čem govoriš sva na isti valovni dolžini
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del 7.6.2008 21:45:10
|
|
|
|
April
|
IZVIRNO SPOROČILO: *lenc@* eh kakšen viksi... kaj novga, ne poznam se me že prijemlje
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del 7.6.2008 21:46:16
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: April IZVIRNO SPOROČILO: *lenc@* eh kakšen viksi... kaj novga, ne poznam se me že prijemlje otroke daš spat, mož gre od doma, ti ga pa srkaš a?
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del 7.6.2008 21:46:52
|
|
|
|
April
|
jaz pa tud citiram, sam da vidim kako ima ktera umazan jezik
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del 7.6.2008 21:49:09
|
|
|
|
April
|
IZVIRNO SPOROČILO: poopsika IZVIRNO SPOROČILO: April IZVIRNO SPOROČILO: *lenc@* eh kakšen viksi... kaj novga, ne poznam se me že prijemlje otroke daš spat, mož gre od doma, ti ga pa srkaš a? grem zdaj supermami brat...no saj to ni dost drgač, ker je zmeraj vsaj pol rr-ja notri
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del 7.6.2008 21:49:32
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: April jaz pa tud citiram, sam da vidim kako ima ktera umazan jezik citiraj...****iš
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del 7.6.2008 21:49:45
|
|
|
|
srursa
|
Koliko veliko ste napisale za soboto. Se vidi, da je fuzbal po televiziji.
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del 7.6.2008 21:50:22
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: April IZVIRNO SPOROČILO: poopsika IZVIRNO SPOROČILO: April IZVIRNO SPOROČILO: *lenc@* eh kakšen viksi... kaj novga, ne poznam se me že prijemlje otroke daš spat, mož gre od doma, ti ga pa srkaš a? grem zdaj supermami brat...no saj to ni dost drgač, ker je zmeraj vsaj pol rr-ja notri
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del 7.6.2008 21:50:39
|
|
|
|
Anonimen
|
Evo mene Sploh ne morem ugotovit katera beseda je bla zvezdičasta Res Glede letenja-če bi mi en podaril hišo z bazenom in osebnim šoferjem-samo da en krat letim NEE BI.
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del 7.6.2008 21:51:58
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: **** Evo mene Sploh ne morem ugotovit katera beseda je bla zvezdičasta Res Glede letenja-če bi mi en podaril hišo z bazenom in osebnim šoferjem-samo da en krat letim NEE BI. ****, citiraj besedo oz. lenčo si pa taka prpa kt jst glede letenja
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del 7.6.2008 21:52:03
|
|
|
|
April
|
IZVIRNO SPOROČILO: poopsika IZVIRNO SPOROČILO: April jaz pa tud citiram, sam da vidim kako ima ktera umazan jezik citiraj...****iš a dej no, da te kdo ne sliši
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del 7.6.2008 21:52:54
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: April IZVIRNO SPOROČILO: poopsika IZVIRNO SPOROČILO: April jaz pa tud citiram, sam da vidim kako ima ktera umazan jezik citiraj...****iš a dej no, da te kdo ne sliši ups
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del 7.6.2008 21:53:21
|
|
|
|
Anonimen
|
A dej no,tolk kletvic poznam tle pa pojma nimam
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del 7.6.2008 21:53:23
|
|
|
|
April
|
IZVIRNO SPOROČILO: **** Evo mene Sploh ne morem ugotovit katera beseda je bla zvezdičasta Res Glede letenja-če bi mi en podaril hišo z bazenom in osebnim šoferjem-samo da en krat letim NEE BI. kako ne? SAM na pop tv prklop, pa se ti bo posvetlo
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?