Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del 7.6.2008 21:29:00
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: April IZVIRNO SPOROČILO: poopsika IZVIRNO SPOROČILO: April poopsika, a veš po čem se jaz tebe spomnim....po tem da sem zmeraj tvoj nik vidla v eni maratonski temi o robiju w. sem si mislila, še ena zmešana najstnica ja takrat sem odprla temo, če gre katera na njegov koncert in potem je iz tega ratala fuuuuuuuul huda zafrkancija, ful dobr čvek, fajn je blo . Najstnica nisem, zmešana pa And i loooooooooove it pa si šla na koncert? jaaaaaaaaaaaaaaaaaa sej sem že pisala o tem...ne slediš aprilka Huudo noro!!60.000 ljudi poje v en glas mi2 s simonom pa 3 metre stran od njega( robija) nepozabno!!
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del 7.6.2008 21:29:26
|
|
|
|
*lenc@*
|
se mal dajeta pupsa in april?? no, saj je zdaj konectega, sta obdelali adrenalinsko sceno poopsie, mislim, da ti ne bo hudega, odmisli in misli na lepe stvaru v zvezi s potovanjem je pa moj fotr mel res tak strah pred letenjem, da je po evropi hodil z avtom na sestanke, so se mu režal v službi sam tak je blo če je bla pa res kaka dolga varianta, je pa nekaj takratkih spil
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del 7.6.2008 21:30:42
|
|
|
|
*lenc@*
|
a je pri vas tudi Evromanija doma? ne, je šel ven gledat je prej vse posesal...(da ne bom huda)pol pa ven
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del 7.6.2008 21:31:58
|
|
|
|
*lenc@*
|
IZVIRNO SPOROČILO: poopsika IZVIRNO SPOROČILO: April IZVIRNO SPOROČILO: poopsika IZVIRNO SPOROČILO: April poopsika, a veš po čem se jaz tebe spomnim....po tem da sem zmeraj tvoj nik vidla v eni maratonski temi o robiju w. sem si mislila, še ena zmešana najstnica ja takrat sem odprla temo, če gre katera na njegov koncert in potem je iz tega ratala fuuuuuuuul huda zafrkancija, ful dobr čvek, fajn je blo . Najstnica nisem, zmešana pa And i loooooooooove it pa si šla na koncert? jaaaaaaaaaaaaaaaaaa sej sem že pisala o tem...ne slediš aprilka Huudo noro!!60.000 ljudi poje v en glas mi2 s simonom pa 3 metre stran od njega( robija) nepozabno!! pol nisi bla ti tista k eno za...
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del 7.6.2008 21:32:00
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: *lenc@* se mal dajeta pupsa in april?? no, saj je zdaj konectega, sta obdelali adrenalinsko sceno poopsie, mislim, da ti ne bo hudega, odmisli in misli na lepe stvaru v zvezi s potovanjem je pa moj fotr mel res tak strah pred letenjem, da je po evropi hodil z avtom na sestanke, so se mu režal v službi sam tak je blo če je bla pa res kaka dolga varianta, je pa nekaj takratkih spil dolgcajt nama je ...mi danes ne sede fuzbal k turki igrajo , aprilka je pa verjetno sama mislim, da sem jst en tak kaliber kot tvoj ati
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del 7.6.2008 21:32:41
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: *lenc@* a je pri vas tudi Evromanija doma? ne, je šel ven gledat je prej vse posesal...(da ne bom huda)pol pa ven priden, da je posesal ...je že vedel kaj in kako mora, da bo mir pr bajti
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del 7.6.2008 21:33:25
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: *lenc@* IZVIRNO SPOROČILO: poopsika IZVIRNO SPOROČILO: April IZVIRNO SPOROČILO: poopsika IZVIRNO SPOROČILO: April poopsika, a veš po čem se jaz tebe spomnim....po tem da sem zmeraj tvoj nik vidla v eni maratonski temi o robiju w. sem si mislila, še ena zmešana najstnica ja takrat sem odprla temo, če gre katera na njegov koncert in potem je iz tega ratala fuuuuuuuul huda zafrkancija, ful dobr čvek, fajn je blo . Najstnica nisem, zmešana pa And i loooooooooove it pa si šla na koncert? jaaaaaaaaaaaaaaaaaa sej sem že pisala o tem...ne slediš aprilka Huudo noro!!60.000 ljudi poje v en glas mi2 s simonom pa 3 metre stran od njega( robija) nepozabno!! pol nisi bla ti tista k eno za... tista ne..
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del 7.6.2008 21:33:33
|
|
|
|
*lenc@*
|
ani123 nas pa kar spremlja saj ne grizemo
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del 7.6.2008 21:34:10
|
|
|
|
April
|
IZVIRNO SPOROČILO: poopsika IZVIRNO SPOROČILO: April IZVIRNO SPOROČILO: poopsika IZVIRNO SPOROČILO: April poopsika, a veš po čem se jaz tebe spomnim....po tem da sem zmeraj tvoj nik vidla v eni maratonski temi o robiju w. sem si mislila, še ena zmešana najstnica ja takrat sem odprla temo, če gre katera na njegov koncert in potem je iz tega ratala fuuuuuuuul huda zafrkancija, ful dobr čvek, fajn je blo . Najstnica nisem, zmešana pa And i loooooooooove it pa si šla na koncert? jaaaaaaaaaaaaaaaaaa sej sem že pisala o tem...ne slediš aprilka Huudo noro!!60.000 ljudi poje v en glas mi2 s simonom pa 3 metre stran od njega( robija) nepozabno!! ja to se spomnim, da si pisala, sam nisem bla sure, da sta šla na njegov koncert
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del 7.6.2008 21:34:25
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: *lenc@* ani123 nas pa kar spremlja saj ne grizemo pa nič ne napiše Ani123 opogumi se
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del 7.6.2008 21:34:35
|
|
|
|
*lenc@*
|
IZVIRNO SPOROČILO: poopsika IZVIRNO SPOROČILO: *lenc@* IZVIRNO SPOROČILO: poopsika IZVIRNO SPOROČILO: April IZVIRNO SPOROČILO: poopsika IZVIRNO SPOROČILO: April poopsika, a veš po čem se jaz tebe spomnim....po tem da sem zmeraj tvoj nik vidla v eni maratonski temi o robiju w. sem si mislila, še ena zmešana najstnica ja takrat sem odprla temo, če gre katera na njegov koncert in potem je iz tega ratala fuuuuuuuul huda zafrkancija, ful dobr čvek, fajn je blo . Najstnica nisem, zmešana pa And i loooooooooove it pa si šla na koncert? jaaaaaaaaaaaaaaaaaa sej sem že pisala o tem...ne slediš aprilka Huudo noro!!60.000 ljudi poje v en glas mi2 s simonom pa 3 metre stran od njega( robija) nepozabno!! pol nisi bla ti tista k eno za... tista ne.. "srečnica"
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del 7.6.2008 21:35:17
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: April ja to se spomnim, da si pisala, sam nisem bla sure, da sta šla na njegov koncert ja, ja, šla, šla sva že januarja imela karte za julij
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del 7.6.2008 21:35:43
|
|
|
|
April
|
IZVIRNO SPOROČILO: *lenc@* se mal dajeta pupsa in april?? no, saj je zdaj konectega, sta obdelali adrenalinsko sceno mate pol vsaj kaj za brat ...sam kaj dost mi je pa ne uspe sprovocirat
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del 7.6.2008 21:35:54
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: *lenc@* "srečnica" jst al ona?
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del 7.6.2008 21:36:18
|
|
|
|
*lenc@*
|
sam mene še zdaj to zanima a te punce, ki nas sam berejo to imajo tud otročke take starosti ne? to mi je pol razumljivo, da jih zanima... ne bi mi blo pa jasno, da bi nas kdo bral, da ni kakorkol povezan z nami, to pa bi mogal biti dolgčas v življenju ja
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del 7.6.2008 21:36:45
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: April IZVIRNO SPOROČILO: *lenc@* se mal dajeta pupsa in april?? no, saj je zdaj konectega, sta obdelali adrenalinsko sceno mate pol vsaj kaj za brat ...sam kaj dost mi je pa ne uspe sprovocirat kontra...sva kr dobre, ni kej
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del 7.6.2008 21:37:03
|
|
|
|
*lenc@*
|
IZVIRNO SPOROČILO: poopsika IZVIRNO SPOROČILO: *lenc@* "srečnica" jst al ona? of course( za moje pojme, kera bi rekla da ti)
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del 7.6.2008 21:37:48
|
|
|
|
Anonimen
|
a gleda katera Kako pustiti fanta v 10 dneh? Kaj je to simpatičen film
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del 7.6.2008 21:37:55
|
|
|
|
*lenc@*
|
ti si bla bolj v takem položaju kot sladoled za šipo joke stara, fajn, da si bla na koncertu in da si uživala s svojim
< Sporočilo je popravil *lenc@* -- 7.6.2008 21:38:15 >
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del 7.6.2008 21:38:10
|
|
|
|
April
|
ja jaz sem tud sama...moj pa enim amerikancem špila...sam upam, da ne bo preveč zadet prišel domov. pol še cel dopoldan ne bo nč z njega
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del 7.6.2008 21:38:18
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: *lenc@* IZVIRNO SPOROČILO: poopsika IZVIRNO SPOROČILO: *lenc@* "srečnica" jst al ona? of course( za moje pojme, kera bi rekla da ti) ja zato ker sem stala tolk blizu, da sem skor vohala kako švica
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del 7.6.2008 21:38:57
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: *lenc@* ti si bla bolj v takem položaju kot sladoled za šipo joke stara, fajn, da si bla na koncertu in da si uživala s svojim
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del 7.6.2008 21:39:15
|
|
|
|
*lenc@*
|
IZVIRNO SPOROČILO: April ja jaz sem tud sama...moj pa enim amerikancem špila...sam upam, da ne bo preveč zadet prišel domov. pol še cel dopoldan ne bo nč z njega a ga kaj rukne na ohcetih?
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del 7.6.2008 21:39:49
|
|
|
|
April
|
IZVIRNO SPOROČILO: *lenc@* sam mene še zdaj to zanima a te punce, ki nas sam berejo to imajo tud otročke take starosti ne? to mi je pol razumljivo, da jih zanima... ne bi mi blo pa jasno, da bi nas kdo bral, da ni kakorkol povezan z nami, to pa bi mogal biti dolgčas v življenju ja ja kakšna v dobri veri pride brat, da bo kaj pametnega zvedla o otrocih, pol pa reva na take bedarije naleti
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del 7.6.2008 21:39:49
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: *lenc@* sam mene še zdaj to zanima a te punce, ki nas sam berejo to imajo tud otročke take starosti ne? to mi je pol razumljivo, da jih zanima... ne bi mi blo pa jasno, da bi nas kdo bral, da ni kakorkol povezan z nami, to pa bi mogal biti dolgčas v življenju ja jst upam, da je taprvo
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?