Laubica
|
1. Gre lisjak po gozdu in opreza, kje bi oplenil kaksno malico. Pride do drevesa, kjer sedi vran s kosom kruha v kljunu. Lisjak je po nekem naravnem zakonu močnejši od vrana, torej je vranu nadrejen. Zato vranu ukaže, naj mu prepusti ta kruh. Ker vran ne nasede, lisjak iz gole togote zakriči: "Vran, nategnil sem ti ženo!" "Kaaaj," se začudi vran, takrat pa mu kruh pade iz kljuna, naravnost v lisjakov gobec. NAUK: Če ti nadrejeni nategne ženo, bodi raje tiho, da ne ostaneš brez kruha! Posojilo: Mož in žena prideta domov oba precej slabe volje. "Kaj je narobe?" jo vpraša mož. "Pozabi name, kaj pa je narobe s tabo?" ga vpraša žena. "Danes sem bil odpuščen z dela." ji odgovori mož. "O moj Bog, tudi jaz sem bila! Kaj bova pa zdaj? Pa ravno sva vzela ogromno posojilo." reče žena. "Vidim samo eno opcijo, da greš delati na cesto dokler spet ne dobiva dela." ji odvrne mož. "Ampak jaz še nikoli nisem bila prostitutka, kako bom vedela kaj storiti?" zastoka žena. "Ne skrbi, bom jaz tvoj zvodnik. Zberi svoje stvari in greva." reče mož. "Tako, zdaj pa se postavi na oni ovinek, jaz pa se bom skril za vogalom. Če potrebuješ pomoč, pridi za vogal in me vprašaj." "Prav." odvrne žena, živčna a hkrati rahlo vzburjena. Jaguar pripelje mimo in voznik spusti steklo: "Koliko za poln seks?" "Samo trenutek." reče ona in prišepa v rdečih petkah, kratkem krilcu s torbico okoli vogala. "Ta moški hoče ves seks, koliko mu naj računam?" mu zašepeta. "Reci mu 70 funtov." odgovori soprog. Žena prišepa nazaj k avtomobilu: "70 funtov za seks, gospod." "O Bog, tega si pa ne morem privoščit! Imam samo 30 funtov, plače pa ne dobim do petka. Kaj dobim za ta denar?" vpraša moški v avtu. "Samo trenutek." odvrne ona in prišepa nazaj za vogal k možu. "Pravi, da ima samo 30 funtov, kaj naj naredim za to?" "Daj mu potem en blowjob, pa pohiti." odgovori soprog. Hitro se opoteka nazaj do avta in zine: "Za ta znesek dobite samo blowjob." "Joooooj. Prav, naj bo. Sem obupan, greva na zadnji sedež." reče moški v avtu. Oba se spravita na zadnji sedež avta in ona mu odpne zadrgo. Ven skoči NAJVEČJI tič, kar ga jih je kdaj videla. "Uuuuuu!" presenečeno izusti žena. "Samo trenutek!" odvrne in leti ven iz avta ter spet prišepa k možu za ogal. "A res ne moreš temu gospodu posodit 40 funtov do petka?" Tip gre po nudisticni ... in zagleda lepoticko na trebuhu ... Bulji vanjo, obcuduje krasno zaobljeno rit, na kateri je vtetoviran Josip Broz - Tito! "Ojooooj, pa saj imate sliko nasega pokojnega marsala! Nikoli vec ne bo tako dobro, kot za casa Tita! Ga lahko poljubim?" Ona prikima, tip pritisne en doooolg socen poljub. ona se nasmehne in obrne, tip, kar paf od vsega razkosja, pa na trebuscku zagleda vtetoviranega Milana Kucana!!! "Ja pa tud'' Kucana imate! Nikoli vec ne bomo imeli takega predsednika, kot je bil Milan! A lahko tudi njega poljubim?" In ona spet prikima, on pa poljubi Kucana pa se kaj okoli ... In gleda tip nize in vidi med dlacicami se eno tetovazo: "Kaj pa je tista kosmata glava spodaj?" "Ja to je pa Dimitrij Rupel ..." "Ooooo, veste kaj, ne mi zamerit, ampak tega bi pa jaz ****l do nezavesti..."