gajka
|
Ojla, ! Je prav videt, da ste/smo za vikend okupirane z drugimi rečmi in je čvek rahlo v zatonu. Bom poskusla malo pokomentirat zadeve, pa upam, da ne bo nobene zamere, da sem katero izpustila, ker je enostavno preveč za komentirat, moj spomin pa je trenutno bolj kot švicarski sir. sayuri - lepo slišat, da si končno za vikend doma! Očitno si jih dobro šarmirala na viziti. košuta - upam, da se ti je stanje malo umirilo. Če bo pa prehudo, se pa pojdi malo pokazat ali pa vsaj G pokliči. naty13 - za Nejca. Upam, da ste na pikniku vseeno čim bolj uživali. sandra123 - in vendarle ste dobili vrata. A so že zdaj vsa fertik zmontirana? Pa super, da se te mala dva vseeno kdaj malo usmilita in te pustita spat. mishel in Katja - upam, da vama tile dnevi v P minevajo čim lepše in čim hitreje. Lahko pa naslednje Celjsko srečanje kar v P zorganiziramo, pa se še vidve pridružita. In kako je kaj situacija pri meni? Najin se je veselo razkomotil v mojem celem trebuhu, na momente se mi zdi, da ga tudi moja rebra ne ustavljajo več in namerava še to premaknit. Pa tudi grožnje, da mu bom najemno pogodbo odpovedala, če ga namerava toliko srat, mu ne pridejo do živega. Je pa poleg tega, da se je ta teden vendarle izkazalo, da ne bo hodil okrog nag in bos, v soboto dobil tudi svoje prevozno sredstvo - voziček in jajčko + isofix. Pa z sva danes iz zadnjega vogala garaže na plano potegnila mojo staro posteljico (je že moj brat spal v njej, pa jaz, pa bratranec, pa še nekaj otrok in posteljica šteje že častitljivih 33 let), preverila stanje, malo našpricala ene mehanizme, zdaj pa jo moj še malo pošmirgla in potem jo jaz prebarvam. Torej najin tudi spal ne bo na tleh. No, jogi še nabavima. Previjalno mizo mi bosta in brat naredila po mojih željah, tako da bo pasala lepo v kopalnico. Nočem nobenih predalov, ker jih ne rabim, previjalno podlogo sem že nabavila, banjico v enaki barvi pa še čakam, potem jima narišem načrte in se lahko kar lotita dela. Še dobro, da nista obsedena s fuzbalom, drugače bi moje ''ukaze'' najbrž drugače sprejemala. Jutri pa spet v službo. Dnevi se iztekajo, moji projekti so tik pred zaključkom in če bo vse po planih, se ta teden poslovim od sodelavcev za 1 leto.
< Sporočilo je popravil gajka -- 8.6.2008 19:30:14 >
|