bella02
|
Mishel in Gabriel, vsem trem pošiljam kup in upam, da bo vse uredu. Naj se malemu nikamor še ne mudi! Katja in Matjaž, tudi vam trem kup in upam, da Katjo kmalu vidimo na forumu! Neža7, škoda, da niste videli pikice. Je pač malo bolj sramežljive sorte . Bambi, lepa previjalna in igrača . Meni je to tudi zelo včeš. Ali je ta pliš tako narejen, da se da oprati v stroju? Upam, da ja. Čipka, fajn, da si si zrihtala EA. Jaz moram poklicat v Lj. porodnišnico, kako je s to ultivo. Močno upam, da so si jo že omislili . Jaz sem 1. rodila v LJ in nimam nobene pripombe čez nikogar, porod pa je druga stvar, samo za to ni odgovoren nihče. Pa za dober nakup! Sandra123, za nesladkorno in močno upam, da bo kalvarija z vrati končno končana! Kaja02, midva bova letos kar brez morja, ne upava reskirat. Vsak pa zase ve ... Pa pri nama tudi ni izvedljivo, ker ima kolektivnega prvih 14 dni v avgustu, takrat pa bo že zunaj. Erin, ne sekiraj se zaradi kg. Tudi jaz jih pridno pridelujem, pa mi tudi moj včasih očita, naj malo pazim. Je pa res, da sem imela že dovolj (beri preveč) podlage. Se bom potem ukvarjala s tem. tejkaz, jaz sem se tako veselila 2-eh piknikov, pa se obeta samo eden, pa še to odvisno od vremena . Bom si kupila kg čevapov in si jih spekla v kuhinji, me to vreme prav jezi . So mi pa carski tisti puranovi, mislim, da so od PP . Julija08, meni tudi ni še nikoli rekla za dolžino MV, za težo mi pa pove. Morda se to vidi že na prvih, vaginalnih UZ, pojma nimam . Mene še vedno čaka kup cunj, pa kar odlašam. Je pa danes moja zelo lena in če je ne bi nič čutila, bi bla že panična, tako pa se sem pa tja malo zgane. Upam, da je vremenska. Če pa ne bo zvečer tko aktivno kot ponavadi, se pa zjutraj grem pokazat. Ne bom reskirala. Pa še vedno me trebuh tako zelo srbi . Pa se mažem tudi z Justovim Body fresh, pa ni nič bolje. Še najbolj mi pomaga mrzla voda. Zdaj ene 2 dni so se trebuhu pridružila še prsa . Ker imamo doma zrele jagode, si jih kar privoščim in če bi bila to alergija nanje, bi se to kazalo še kje drugje. Pa ker niso niti enkrat špricane z ničemer . Mislim, da če bi bila alergija nanje, bi me srbelo še kje drugje in bi imela pikice tudi drugod po telesu, ne samo po trebuhu. Lepo se imejte in lep vikend!
|