dojenč
|
ana-p-hvala da si ji obrazlozila, mislim res jo ima rad, je pa on imel lih taki problem, jo je prevaral, in ji povedal, tista punca ni bila z njim noseča, zato pa ji je oprosto-če se njemu to nebi zgodilo, bi jo po mojem tud on cez prag pognal.milo za drago...v glavnem sem tak vesela, no, zato ker je ona...tak no, nevem ce je lih sama sposobna sklrbet ta otroka, je tak malo odvisna od njega, on pa je pravi . no dobro, dovolj o tem samo tolko da sem naredila zaključek te zgobde, ki se je hvala bogu končala fajn.... SAYURI-vidiš tudi za tebe se je zgodilo nekaj najlepšega, res se imej fajn uživaj, pocertaj svoje najdražje, predvsem pa počivaj, počivaj, in počivaj. sem vam povedala da sem imela včeraj pregled, z mojo babiko je vse ok, lepo raste, ima pa še 1700g se spomnite ko sem bila v bolnici 14 dni nazaj sem vam povedala kajs e mi je prepetilo, in kako grdo so se obnašali sestre, babice in navsezadnje se zdravnik(da če bom rodila nebo preživela....)se spomnite,tolko za inf.sem brala v novicah (če je katera)da je najlašji dojenček ki je preživel imel komaj 560g, in to pred leti, ko je inkubator, komaj začel se uveljalvlajti.moislim halo,..že takrat je bilo nekaj več vredno, današnja medicina pa namesto da bi napredovala, tone. sayuri-moram pohvalit tvojega bušija . sedaj pa za vse smo v zadnjih 2 mesecih, zato hitro aparate v roko, in se malo poslikajte.-to je naloga za vse moje so . ajde lepoticke, pokazite se. evo jaz zdaj grem domov, pridem se kaj pogledat ker imam delo za rac.do ponedeljka pa pridno lepite slikice. lepo pazite nase, uživajte, mejte se radi, pa pazite na bušije,jejte zdravo in pijte z glavo rada vas imam cveke dijooooooooooooooo