|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  44 45 [46] 47 48   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrke 08 - 2. del
6.6.2008 13:01:50   
arabela*
jaz pa vas povabim na en velik vanilijev sladoleduser posted image user posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 1126
6.6.2008 13:04:16   
arabela*
za seznam bom dodala podatke:pregled imam 17.6user posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 1127
6.6.2008 13:31:47   
emi*
Joj uni voziček mi je tako lep pa se mojemu user posted image  ne dopade,ker se koleščki ne vrtijo.user posted image user posted image  Jah pač,ko ga bo treba obrnit,kam zavit,ga bom jaz obračala.user posted image user posted image

Jaz pa vas vabim na lubenico!!user posted image Kaj bi raje sladoled ali lubenico?user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 1128
6.6.2008 13:32:15   
alysa
*bubi*, user posted image user posted image  za pregled

gold fish, uživaj na morju ... user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 1129
6.6.2008 13:41:06   
arabela*
danes pa je res zatišje tu gor.
Grem jaz spat za kako urco.NOOOOOOOOOOččččččččččččččuser posted image

(odgovor članu alysa)
Neposredna povezava do sporočila: 1130
6.6.2008 13:43:54   
lana luna
dan...

jest pa vas vabim na tavelko milko s piškotomuser posted image sam hit pridte, da je nau zmankal...user posted image user posted image user posted image

gold fish a veš da je na morju tut dežuser posted image jest upam da se povsod kmal sonce prkaže. sam bl čudn vse skup zgleda. k če je na Hvaru dež pol je pa to res katastrofauser posted image user posted image

(odgovor članu alysa)
Neposredna povezava do sporočila: 1131
6.6.2008 13:47:22   
ključek
ena sladoled, druga lubenico, tretja čokolado......................user posted image user posted image user posted image  jaz pridem kar k vsaki na pokušnjo!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lana luna)
Neposredna povezava do sporočila: 1132
6.6.2008 13:48:02   
ključek
danes pa je res zatišje tu gor.
Grem jaz spat za kako urco.NOOOOOOOOOOčččččččččččččč

sej je res zaspan dan.....................user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 1133
6.6.2008 14:05:41   
lana luna
sej je res zaspan dan.....

ne ne sej je čist super dan, poln energije. ful sm pridna, pa skos bolš mi gre. (se hočm samo sebe okol prnest, da se mi bo kej daluser posted image user posted image user posted image psst, nbenmu povedat)

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 1134
6.6.2008 14:06:11   
lana luna
aja pa za čokolado pohitie, ker gre počasi proti koncu!!! in to tavelka!!!user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1135
6.6.2008 15:09:04   
arabela*
dobro jutro.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1136
6.6.2008 15:09:06   
emi*
uffa zamudila sem čokolado,jaz bi jo z veseljem pojedlauser posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1137
6.6.2008 15:12:01   
emi*
jutro;user posted image

(odgovor članu emi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1138
6.6.2008 15:12:52   
emi*
Hotela sem dat enega smejkota iz msn-ja pa ne greuser posted image

(odgovor članu emi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1139
6.6.2008 15:50:34   
amor real
Čiv, punce!

user posted image  vidim, da vam je padel sladkor user posted image  Jaz sanjam kremšnite user posted image

(odgovor članu emi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1140
6.6.2008 15:54:43   
Tejchy
kaj si mi zdj nardila lušte s kremšnitami user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  ...
evo, sem jih že dala na seznam za v trgovino user posted image  user posted image  user posted image  ...
ja petek je... mormo si mal privoščit user posted image

(odgovor članu amor real)
Neposredna povezava do sporočila: 1141
6.6.2008 16:39:43   
gold fish
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

user posted image ,pa verjetno danes odhajaš?user posted image

ne, jutri dopoldan....

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 1142
6.6.2008 16:40:24   
gold fish
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi*

ribica, lepo se imejte na  morju! user posted image

hvaaaaaaaaaaaaalaaaaaaaaauser posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1143
6.6.2008 16:45:52   
gold fish
IZVIRNO SPOROČILO: emi*

uffa zamudila sem čokolado,jaz bi jo z veseljem pojedlauser posted image user posted image user posted image user posted image

jaz tud.....user posted image

(odgovor članu emi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1144
6.6.2008 16:47:18   
gold fish
...če sem čisto odkrita.....user posted image ...nisem še.......user posted image user posted image user posted image ....saj sploh ne upam napisat.....

(odgovor članu gold fish)
Neposredna povezava do sporočila: 1145
6.6.2008 16:55:08   
lana luna
nisem še....

kaj še nisi? a spokala? mah sej boš pol k bo nujnouser posted image user posted image

jest mam pa to zmer ful na hitrco narjen. moj mi itak ne pusti nobene hrane sabo vlačt, ker prav da tam dol majo trgovine, tko da vzamem sam eno oblekco eno trenerko, ene hlače, ene tri majce, sedem gat, kšne štumfe, pa kšne kopalke. pa še mal kozmeteke. pa kšno brisačo. a sm kej pozabla?? pa šotor sevede... to je 15 minut dela..

tko da nč bat, k se bo mudil boš že spokalauser posted image user posted image user posted image

čokolade je pa še mal ostal. sam preden boste ve do mene prtekle je pa res nau več. ker čez kšno urco se bo kosilo poleglo, pa bo čokolada padal za svobodouser posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1146
6.6.2008 16:58:07   
lana luna
ej a veste da je naš user posted image ful sladkosnedek... samo takrat zbija notr, ko mami je čokolado. pa včasih kšno naktarino odobrava. prej sem pa jedla tolk slastn frišn pečen krompirčk je pa spal notruser posted image user posted image user posted image

učer sva se tko smejala z user posted image . sva gledal urgenco, pa zravn jedla čokolado. pa sm čokolado postavla na trebuh (mam tako lušno poličkouser posted image ) in je tamalu tko brcalu, da je tisto bogo čokolado kr premetavla po trebuhuuser posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1147
6.6.2008 17:44:19   
gold fish
IZVIRNO SPOROČILO: lana luna

nisem še....

tko da nč bat, k se bo mudil boš že spokalauser posted image user posted image user posted image

saj to čakam....user posted image ...zdaj pa vse druga delam.....user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1148
6.6.2008 18:02:57   
Lara Croft
Nehite se basat..... user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1149
6.6.2008 18:20:58   
Lara Croft
Dejte rajši malo zapjevat...user posted image user posted image

http://www.youtube.com/watch?v=_RgL2MKfWTo

(odgovor članu Lara Croft)
Neposredna povezava do sporočila: 1150
Stran:   <<   < Prejšnja stran  44 45 [46] 47 48   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  44 45 [46] 47 48   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Top ideje za nosečniške pustne maske
photo
Če si si za letošnji pust že omislila nosečniški trebušček, ga lahko izkoristiš za odličen pustni kostum. Tvoj trebuh la...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.