|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  140 141 [142] 143 144   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Desetke007 part 3
7.6.2008 13:26:31   
Pandica
Ojla,

Mi2 sma danes tut bolj slabo spali user posted image
Ko sem včeraj oz. danes ponoči napisala moj zadnji post, da grem spat se je začel jok. Princeska se je zbudila, sem jo podojila, spat pa ni hotela. Sem jo nosla gor in dol po sobi, ona pa jokala. Zraven je pa par krat na veliko prdnila user posted image tako, da ji mogoče ni bilo kaj v želodčku dobro.
Pa prehlajena je spet full bogica, kašlja, kiha in nosek ima full zamašen user posted image

Vedra   joj, bogi Lan, ko je padel s postelje user posted image Ampak samo, da je vse ok, to je glavno. Ja, mene je tut tega strah, hb se mi še to ni zgodilo, ker bi me zgleda tut kap

Herbalife   nikoli si nisem kupovala kakšnih "pripomočkov" za hujšanje in si tut ne mislim. Ko se spravim hujšat si samo rečem:"manj žri" user posted image  user posted image in več se gibaj pa je.
Bom tut mogla počasi malo se tega začet držat, ker se res prenajedam. Kot, da imam trakuljo, samo jem in skozi nekaj meljem, pa saj to ni res.

maja zarja   bravo za vrtec in izgubljene kg user posted image
Jaz se nisem glih zredila v nosečnosti 30 kg, sem pa se 16 kg user posted image . Ampak ni ne duha in sluha več o teh kilah, jih že zdavnaj ni več, so šle hb pa pa user posted image user posted image  
Kdaj boš pa prišla spet na kakšno srečanje?

Alina_alin & Teka kje ste pomorščaki? user posted image

Klaudia   kako je Lia? In kdo je šel ven pri BB včeraj? Sara? Nisem ziheruser posted image

No, bom kr poslala zdaj...

(odgovor članu maja zarja)
Neposredna povezava do sporočila: 3526
7.6.2008 13:39:32   
lane31
Majazarja....bravo za kg in vrtec..........kako to da že veš datum začetka službe....a si jih klicala ??? Kaj pa dopusta ne bo nič skoristila - ali je že tu zajet ??? Ker meni poteče zadnega septembra user posted image  Pa kakih 14 dni ld bi že vzela.....in bo glih tu nekje kot ti user posted image user posted image user posted image user posted image  ,a bova šle pri malici v bife na kavo in se skupaj zjokali user posted image  Joj kako mine vse ..........naši user posted image  pa še vedno tako drobičkeni in neobogljeni user posted image  ,ko bi vsaj bil način kako podaljšati porodniško za 3 m ..saj vem hb da ni treba.....da imamo vse zdrave otročke ....samo tako rada bi še bila SAMO z njo user posted image  moja,moja

Ko te bom poljubila za lahko noč,
te bom še tesneje
in še malo dlje stiskala k sebi.
Takrat se bom zahvalila Bogu zate.
Ničesar drugega ga ne bom prosila,
kot le za še en dan s teboj...

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 3527
7.6.2008 13:40:33   
lane31
Teka,alina............pa kaj je zdaj to user posted image  a boste celo poletje doli ostali ......hočemo slikice in full report user posted image

te bom še tesneje

(odgovor članu lane31)
Neposredna povezava do sporočila: 3528
7.6.2008 13:41:08   
lane31
Pandica..Sara je šla pa-pa

te bom še tesneje

(odgovor članu lane31)
Neposredna povezava do sporočila: 3529
7.6.2008 13:42:38   
Pandica
Lane31    Alina_alin in Teka sta nas dale na ignor user posted image  user posted image  user posted image
Vidiš, da se nam nič ne javita, me pa vse radovedne user posted image

(odgovor članu lane31)
Neposredna povezava do sporočila: 3530
7.6.2008 13:43:28   
Pandica
IZVIRNO SPOROČILO: lane31

Aha, hvala. Kaj misliš kdo bo pa zmagal? user posted image

(odgovor članu lane31)
Neposredna povezava do sporočila: 3531
7.6.2008 13:44:00   
lane31
Kar tri štajerski user posted image  prehlajeni user posted image ..........upam,da še Zala od zale007 ne dobi kaj,ko greste glih na morje zdaj user posted image

te bom še tesneje

(odgovor članu lane31)
Neposredna povezava do sporočila: 3532
7.6.2008 13:45:29   
lane31
IZVIRNO SPOROČILO: Pandica

Aha, hvala. Kaj misliš kdo bo pa zmagal? user posted image

Sploh ne spremljam tega ker mi gre na user posted image  zraven.....hči od moža je včeraj gledala zato vem

te bom še tesneje

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 3533
7.6.2008 13:46:02   
Pandica

Kar tri štajerski user posted image  prehlajeni user posted image ..........upam,da še Zala od zale007 ne dobi kaj,ko greste glih na morje zdaj user posted image

Ja ne. Saj Zala od zale07 je bila več ali manj izolirana od naših user posted image   , samo vseeno.
Moja je včeraj začela kihat in to. Boga miška kako se mi smili. Upam, da bo čimprej spet ok.

(odgovor članu lane31)
Neposredna povezava do sporočila: 3534
7.6.2008 13:47:40   
*kinnie*
Klaudia: Naš se je takrat, ko je imel šesto bolezen normalno dojil, pa tudi normalno živahen je bil....je bilo kar malo skregano z mojo logiko, razen visoke vročine, je bilo vse ok.

(odgovor članu Klaudia)
Neposredna povezava do sporočila: 3535
7.6.2008 13:48:31   
Pandica
Saj jaz tut ne gledam BB, mogoče imam samo ob petkih prižgano, da samo vidim kdo gre ven, včeraj pa smo imeli obisk pa ni šlo. Ja, itak, da ti gre lahko zraven na user posted image kak so smotani user posted image  

Joj, zunaj pa se tako dela kot da bo sodni dan user posted image

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 3536
7.6.2008 13:52:11   
Pandica
Oooo, Kinnie  včeraj si ponujala pir, pol pa pobegnila spat, kaj je zdaj to? user posted image  user posted image  user posted image  

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 3537
7.6.2008 14:05:20   
*kinnie*
oooo Pandica dober dan!!!!

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 3538
7.6.2008 14:06:12   
*kinnie*
Nisem ušla , internet ( Telemach) je spet crknu, smo šele sedaj dobro dobili povezavo nazaj

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 3539
7.6.2008 14:07:22   
*kinnie*
Drgač pa hujšam.....drugim sam lušte delamuser posted image user posted image user posted image user posted image ,....

(odgovor članu *kinnie*)
Neposredna povezava do sporočila: 3540
7.6.2008 14:12:56   
*kinnie*
Datum, kdaj se mi izteče porodniška, sem jaz dobila že takrat, ko sem jo nastopila.....13.septemberuser posted image user posted image user posted image
user posted image a potem naknadno še kaj pošljejo?

(odgovor članu *kinnie*)
Neposredna povezava do sporočila: 3541
7.6.2008 16:06:35   
Klaudia
evo da se javim...

Lia is back! user posted image  Ponoči se je lepo dojila, čez dan spet lepo je, po začetnem pregovarjanju.

BB - mi je beden. Ampak če se hočeš o čem pogovarjat s kolegi, moraš bit na tekočem user posted image . Tako da samo ob petkih gledam. Če zamudim, si pa tukaj preberem kdo je šel ven.

*kinnie* - nekatere potem še dopust izkoristijo

herbalife - totalna bedarija. Pa še draga po vrhu vsega... Raje pazite na to, da res jeste zajtrk in potem še ostale 4 obroke. Torej zajtrk, malica, kosilo, malica, večerja. Ko sem delala preko študenca, sem vmes hodila na veliko malico. V bistvu sem jedla zjutraj, v službi, ko sem domov prišla... pa sem ful shujšala. Takoj ko sem prišla nazaj v šolo brez malice sem dobila kile nazaj...

If your kids are giving you a headache, follow the directions on the aspirin bottle, especially the part that says "keep away from children."
Susan Savannah

(odgovor članu *kinnie*)
Neposredna povezava do sporočila: 3542
7.6.2008 16:13:16   
pingi
Hej ho!

No, pa sva tudi midva z Jakatom ostala sama. Možek je šel na eno fantovščino in pride jutri popoldne (je pač v Bovcuuser posted image )

Pa kaj je bilo danes s to nočjo? Naš je tudi imel neke šituacije po posteljici in ne spat, pa se dret, pa...user posted image  Pa prejšnjo noč tudi.
Saj bi še šlo, pa sem šla spat ob polnoči (kako ostale lahko hodite tako pozno spat??), ker sem se šele ob ene 22h spomnila, da bi me možek lahko postrigel in potem je to valda trajal. Sem bila pa kar malo user posted image , ker sva se zmenila, da me postriže na paž (ene -10cm) in potem na sredi vidim, da so po tleh nekam kratki lasje in mi je samo za ene 3,4 cm skrajšal. Grrrr. Seveda, ko pa so njemu bolj všeč malce daljši lasje...
No, čez par dni bova pa še pramene delala. Upam, da takrat ne bo kakšnih komunikacijskih šumov user posted image

Jogurt - res dober in mastenuser posted image je grški jogurt, ki se ga dobi v 1kg kanglicah (firma Weidegluck, gor piše Sahne jogurt). Ima 10% mm in je ful kremast. Odličen je tudi za ljubitelje grške kuhinje oz. tzatzikija. Pa seveda z medom in orehi. Njami. Naš ga ima najraje s pretlačeno banano.

Herbalife - jao, moj tast se je ukvarjal s tem in je totalno precenjena zadeva. Se strinjam z Mehurčico, da lahko kakovostne proteine dobiš za precej manj denarja, če že želiš jest take zadeve.

Konec porodniške - ja, s 5.9. grem v nove boje. Mogoče pa celo kaj prej....user posted image

Majoli - ja, sej je ful fajn, da ti mal dogajauser posted image  Tudi meni se že včasih malo frlička in potem s tamalim nabijeva muziko in se malo zdivjam(va).
Jaz sem tudi za en tak ženski večeruser posted image

Lane - samo na tisti slikci sta pa res fajn. Taka, gremo vsi na žur!!!
Pikijakob - dobro si ju ujela.user posted image

Nova10ka - joj, veš kolikorat se spomnim na te lepe časeuser posted image  Pa kadar vidim kakšno nosečko sem kar ohh, jaz bi tudi.
No, saj še bom (upam), samo včasih bi kar takoj.

Jasna, Neli pa res ne razmetava. Bolj ureja.user posted image

Superdan v ZOO - sem tudi jaz sprintala kupone. Vstopnina v ZOO je le draga user posted image

Mama06 - vi pa kmalu šibate na lepše? V Turčijo, a ne? Bo Jernej lahko že kebab jedel user posted image

user posted image Je katera že bila v Atlantisu s svojim user posted image ? Vam je bilo OK?

Izgleda, da bo spet huda ura. Že grmi... Se bo treba odklopit.

Oktoberka, mislim nate in držim pesti user posted image

Lep pozdravček vsem!

(odgovor članu *kinnie*)
Neposredna povezava do sporočila: 3543
7.6.2008 16:14:02   
Pandica
Moja miška pa ima vročino user posted image
Sem si misla, da ni zastonj tako jokala ponoči in, da nekaj ni vredu.
Sicer je ravno na meji, 37C, pa vendar.

user posted image   Na kaj moram zdaj paziti? Da mi spije veliko tekočine vem, kaj še?
Kdaj pa lahko začnem zbijati TT, če se ji bo zvišala?

(odgovor članu Klaudia)
Neposredna povezava do sporočila: 3544
7.6.2008 16:17:43   
Pandica
Pingi   a tebe pa kuj tvoj user posted image   striže? user posted image  user posted image   Dobra si, da mu pustiš, jaz ne vem, če bi komu drugemu zaupala, da bi me postrigel kot moji frizerki user posted image

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 3545
7.6.2008 16:22:06   
Klaudia
IZVIRNO SPOROČILO: Pandica

Moja miška pa ima vročino user posted image
Sem si misla, da ni zastonj tako jokala ponoči in, da nekaj ni vredu.
Sicer je ravno na meji, 37C, pa vendar.

user posted image   Na kaj moram zdaj paziti? Da mi spije veliko tekočine vem, kaj še?
Kdaj pa lahko začnem zbijati TT, če se ji bo zvišala?

Zbijaš lahko, ko naraste nad 38,5 pod pazduho. V ritki ali ušesu pa mislim da 38. Drugače pa naj samo veliko pije, pa bo...

If your kids are giving you a headache, follow the directions on the aspirin bottle, especially the part that says "keep away from children."
Susan Savannah

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 3546
7.6.2008 16:23:18   
Klaudia
IZVIRNO SPOROČILO: pingi
user posted image Je katera že bila v Atlantisu s svojim user posted image ? Vam je bilo OK?

Sestra je bila s svojim ko je bil star okoli 1leto (torej 3 leta nazaj), pa je fasal glivice. Takrat sem si rekla, da nikol ne grem tja. Raje se zapeljem v dolenjske toplice.

Susan Savannah

(odgovor članu pingi)
Neposredna povezava do sporočila: 3547
7.6.2008 16:29:19   
suzanamai
Jogurt - res dober in masten je grški jogurt, ki se ga dobi v 1kg kanglicah (firma Weidegluck, gor piše Sahne jogurt). Ima 10% mm in je ful kremast. Odličen je tudi za ljubitelje grške kuhinje oz. tzatzikija. Pa seveda z medom in orehi. Njami. Naš ga ima najraje s pretlačeno banano.

Joj kolk se mi zdaj sline cedijo. Obožujem grški jogurt z medom in bananami. Poleti skoraj vsak dan natepavam, mi je tolk osvežilno.

Pingi a tvoj je frizer al kaj?

Pandica velik tekočine, jaz ji ne zbijam, če ne preseže 38,5.

Ljubezen mame ob ljubečem očetu
je nekaj najmogočnejšega na svetu!

(odgovor članu pingi)
Neposredna povezava do sporočila: 3548
7.6.2008 16:37:21   
suzanamai
Sem prehitro oddala. Pandica enouser posted image za Zalo. Pa saj ta vreme res ni normalen, sploh ni čudno, da so pikci potem bolani. jaz sem včeraj kar kalorifer prižgala med kopanjem je bilo tako mrzlouser posted image .

Zoja ima siesto, mene pa čaka polna klet perila. Sploh nimam kam stopituser posted image . Sem zjutraj ugotovila, da pogrešam ene hlače in ko sem začela brskat med kao zimsko garderobo, ugotovim, da sploh še nisem zamenjala vsegauser posted image . no zdaj mam pa vse za preprat, saj večine lansko leto nisem nosila, zakaj že?user posted image

Drugač je imela pa naša danes full zdravo kosilo, dunajce pa zelenjavno juhico - kašouser posted image . Za predjed je pa 3 jagode zmazala, saj ni mogla dočakat kosila.

Na vsak način je hotla jest isto kot midva z Maiem, ki si je za danes zaželel pohančke. Jih res že celo večnost nismo, ker je moja starina na dieti, saj veste holesterlo pa te zadeve, ki pridejo po 40-em.user posted image user posted image user posted image

Nič grem v klet, da vsaj kaj naredim.

Lane31 zgleda ma naš poštar problemeuser posted image user posted image user posted image . ti bom v ponedeljek osebno nesla do nabiralnika, sem že zjutraj znamko kupilauser posted image .

Ljubezen mame ob ljubečem očetu
je nekaj najmogočnejšega na svetu!

(odgovor članu suzanamai)
Neposredna povezava do sporočila: 3549
7.6.2008 16:43:38   
maja zarja

Majazarja....bravo za kg in vrtec..........kako to da že veš datum začetka službe....a si jih klicala ??? Kaj pa dopusta ne bo nič skoristila - ali je že tu zajet ??? Ker meni poteče zadnega septembra user posted image  Pa kakih 14 dni ld bi že vzela.....in bo glih tu nekje kot ti user posted image user posted image user posted image user posted image  ,a bova šle pri malici v bife na kavo in se skupaj zjokali user posted image  Joj kako mine vse ..........naši user posted image  pa še vedno tako drobičkeni in neobogljeni user posted image  ,ko bi vsaj bil način kako podaljšati porodniško za 3 m ..saj vem hb da ni treba.....da imamo vse zdrave otročke ....samo tako rada bi še bila SAMO z njo user posted image  moja,moja
Oj ne nič me niso obvestili samo javla sem kdaj mi poteče 24.9 pol pa sem vzela še 14 dni dopust in to je to 13.10user posted image user posted image user posted image ........ja bova pa se res mogle dobiti malo v bifeju pa skupaj user posted image in druga drugo tolažile in si držale rame.Tvoja pikica bo vsaj imela babico moja pa vrtecuser posted image žal ni druge rešitve,.......tam je pa nihče ne bo tolk nosil in cartal kot mamiuser posted image user posted image .......ča pa je taka cartikauser posted image .Pa še vsake tolko cajta mi kdo reče "kak jo maš scartano, v vrtcu bo pa hudo, ko jo nihče nebo tolk nosouser posted image "....da mi še dodatno sipljejo sol na rane.........user posted image

Je pa ena dobra stran tega da je malo prej rojena, bo stara že polno leto dni ,ko bom šla v službo.

(odgovor članu lane31)
Neposredna povezava do sporočila: 3550
Stran:   <<   < Prejšnja stran  140 141 [142] 143 144   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  140 141 [142] 143 144   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

15.10.

Ime za punčko

Tia (33%)

Lia (11%)

Ema (56%)

Število vseh glasov: 397

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!