pingi
|
Hej ho! No, pa sva tudi midva z Jakatom ostala sama. Možek je šel na eno fantovščino in pride jutri popoldne (je pač v Bovcu ) Pa kaj je bilo danes s to nočjo? Naš je tudi imel neke šituacije po posteljici in ne spat, pa se dret, pa... Pa prejšnjo noč tudi. Saj bi še šlo, pa sem šla spat ob polnoči (kako ostale lahko hodite tako pozno spat??), ker sem se šele ob ene 22h spomnila, da bi me možek lahko postrigel in potem je to valda trajal. Sem bila pa kar malo , ker sva se zmenila, da me postriže na paž (ene -10cm) in potem na sredi vidim, da so po tleh nekam kratki lasje in mi je samo za ene 3,4 cm skrajšal. Grrrr. Seveda, ko pa so njemu bolj všeč malce daljši lasje... No, čez par dni bova pa še pramene delala. Upam, da takrat ne bo kakšnih komunikacijskih šumov Jogurt - res dober in masten je grški jogurt, ki se ga dobi v 1kg kanglicah (firma Weidegluck, gor piše Sahne jogurt). Ima 10% mm in je ful kremast. Odličen je tudi za ljubitelje grške kuhinje oz. tzatzikija. Pa seveda z medom in orehi. Njami. Naš ga ima najraje s pretlačeno banano. Herbalife - jao, moj tast se je ukvarjal s tem in je totalno precenjena zadeva. Se strinjam z Mehurčico, da lahko kakovostne proteine dobiš za precej manj denarja, če že želiš jest take zadeve. Konec porodniške - ja, s 5.9. grem v nove boje. Mogoče pa celo kaj prej.... Majoli - ja, sej je ful fajn, da ti mal dogaja Tudi meni se že včasih malo frlička in potem s tamalim nabijeva muziko in se malo zdivjam(va). Jaz sem tudi za en tak ženski večer Lane - samo na tisti slikci sta pa res fajn. Taka, gremo vsi na žur!!! Pikijakob - dobro si ju ujela. Nova10ka - joj, veš kolikorat se spomnim na te lepe čase Pa kadar vidim kakšno nosečko sem kar ohh, jaz bi tudi. No, saj še bom (upam), samo včasih bi kar takoj. Jasna, Neli pa res ne razmetava. Bolj ureja. Superdan v ZOO - sem tudi jaz sprintala kupone. Vstopnina v ZOO je le draga Mama06 - vi pa kmalu šibate na lepše? V Turčijo, a ne? Bo Jernej lahko že kebab jedel Je katera že bila v Atlantisu s svojim ? Vam je bilo OK? Izgleda, da bo spet huda ura. Že grmi... Se bo treba odklopit. Oktoberka, mislim nate in držim pesti Lep pozdravček vsem!
|