|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  142 143 [144] 145 146   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Desetke007 part 3
7.6.2008 22:09:33   
mama06
IZVIRNO SPOROČILO: skuštrana

Mamka, mogoče pa tvojega zobki mučijo..Kot bi opsovala Arsena kak teden nazaj, mu spodaj zob ven rine in ga je očitno full bolelo..zdej je pa ok, pa še ni zob ven pogledal, samo bela črta se vidi pod dlesnijo..

Ja saj sem pomislila na to, ampak to zdaj že 2 tedna traja. Dlesni sicer ima ful narezljane in rdeče ter občasno otečene, samo pod dlesnijo pa še ni videt nič. Vem kako zgleda, pa ni in ni.

(odgovor članu skuštrana)
Neposredna povezava do sporočila: 3576
7.6.2008 22:11:25   
skuštrana
ker se on super počuti in je baje zelo priden

Ja, to pa vse babice in dedki rečejouser posted image Ko je Liza pri mojih bi lahko cel čas tečnarla, ampak ko mamao vprašam če je bila ok, vedno reče- ja, super je bilauser posted image user posted image

Mama06, kdaj greš na dopust? Si me spomnila - jaz bi tudi rabila pedikerja..Bom kar k Janici šlauser posted image (Kosteličevi, ima salon tu pri nas, v sosedstvuuser posted image )..Samo ne vem kakšne ima kaj cene, če so za moj žepuser posted image

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

"A clean house is a clear sign of a wasted life"

(odgovor članu mama06)
Neposredna povezava do sporočila: 3577
7.6.2008 22:13:28   
skuštrana
Ajoj, jaz sem namesto OPISOVALA napisala OPSOVALAuser posted image user posted image Kura na kubik, bi se reklouser posted image

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

Neposredna povezava do sporočila: 3578
7.6.2008 22:13:32   
*kinnie*
Skuštrana: Jaz sem tudi tako navdušena, da se mali sam zaigra, ravno zato, ker se ta večja ni....ja in on tudi pripuza do igrače in aleluja.....ga kar gledam, koliko ima opraviti z igračamiuser posted image

Mehurčica: ti praviš, da se vagamo šele v ponedeljek? Jaz sem pa normo za ta teden že doseglauser posted image user posted image user posted image . Sem malo uspešnejša kot prejšnji tedenuser posted image

Pandica:Slišim, da imate mraz na Štajerskem....

Vreme: Res  je obupuser posted image . Dež pa malo nedežja..pa dež...sopara...vlaga dež...
Za vse bolančke pa user posted image . Saj ne vem, če je jaz tudi ne rabim....včeraj ko sem prišla s sprehoda, se nisem počutila ravno najboljše, ok...si mislim, kaj pa laziš okoli, samo vem da to ni to, ker z malo res velikooo prehodiva. Ponoči se zbudim z zelo hudo bolečino za prsnicouser posted image . Sem imela občutek, da me prav prsnica boli. Nekajkrat sem se obrnila, pa s težavo zaspala. Nisem panik, samo sem se pa sedaj kar malo zasekirala...da z mojim srčkom ni kaj vredu, ker to počutje, napori...ni ok. In nočne slabosti pri meni+ izrazito otekanje zjutraj tudi ni tako poredko. Ah ja....bom še zbolelauser posted image

Dost jamranja, vas grem še mal prebratuser posted image

(odgovor članu *kinnie*)
Neposredna povezava do sporočila: 3579
7.6.2008 22:18:39   
Pandica
Kinnie    ja, naj gre v rit to vreme user posted image
Prejšnji vikend je bilo tako toplo, da se mi je mala zunaj kopala v bazenčku pred hišo, zdaj pa spet tako mrzlo, eh...
Pol pa res ni čudno, da smo vsi bolani.

Evo, častim vam en  user posted image       user posted image

(odgovor članu *kinnie*)
Neposredna povezava do sporočila: 3580
7.6.2008 22:22:43   
mama06
IZVIRNO SPOROČILO: skuštrana

ker se on super počuti in je baje zelo priden

Ja, to pa vse babice in dedki rečejouser posted image Ko je Liza pri mojih bi lahko cel čas tečnarla, ampak ko mamao vprašam če je bila ok, vedno reče- ja, super je bilauser posted image user posted image

Mama06, kdaj greš na dopust? Si me spomnila - jaz bi tudi rabila pedikerja..Bom kar k Janici šlauser posted image (Kosteličevi, ima salon tu pri nas, v sosedstvuuser posted image )..Samo ne vem kakšne ima kaj cene, če so za moj žepuser posted image

Kadar se vračam ponj, vedno tiho vstopim, saj v 90% še spi, sicer se lepo igra. Samo 1x sta imela težave z jokom, da sta me baje že mislila poklicat, naj pridem domov, pa so se pomenili sami.

Odhajam 18.6. in komaj čakam na odklop, ker imam trenutno tak tempo, da je joj. Samo čas, da nas spakiram še moram najtuser posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3581
7.6.2008 22:23:15   
*kinnie*
Tako vidiš Pandica pivceuser posted image , sem že pogrešala kakšno rundouser posted image

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 3582
7.6.2008 22:25:05   
*kinnie*
No Pandica , evo pa sva same tu gor,....

(odgovor članu *kinnie*)
Neposredna povezava do sporočila: 3583
7.6.2008 22:25:07   
skuštrana
Odhajam 18.6. in komaj čakam na odklop, ker imam trenutno tak tempo, da je joj. Samo čas, da nas spakiram še moram najt

Ma, saj ne rabiš nič s sebj, imajo vse tam..Samo debelo denarnico, pa jeuser posted image

(odgovor članu mama06)
Neposredna povezava do sporočila: 3584
7.6.2008 22:25:10   
Pandica
Kar privoščite si ga vse, ki se vam ga lušta al pa vinček, kaj želite user posted image  user posted image  user posted image  

(odgovor članu *kinnie*)
Neposredna povezava do sporočila: 3585
7.6.2008 22:26:28   
*kinnie*
Mama06: kam pa greš na user posted image dopust? Če ni skrivnost, seveda

Neposredna povezava do sporočila: 3586
7.6.2008 22:34:38   
*kinnie*
Zdaj ste pa vse ušle user posted image user posted image

(odgovor članu *kinnie*)
Neposredna povezava do sporočila: 3587
7.6.2008 22:34:43   
Pandica
Jaz se pa zdaj bašem z Milko user posted image  user posted image  user posted image   a bo katera košček? user posted image  

(odgovor članu *kinnie*)
Neposredna povezava do sporočila: 3588
7.6.2008 22:34:49   
VANILI
skuštrana, brako lahko samo še ful staro kupiš, ker jih ne delajo več - mogoče kje v tujini, pri nas gotovo ne. Bompobrskala ob priliki in tiposlala kako fotk, kako to zgleda od znotraj. Od zunaj zgleda ta prikolica, ko je zložen, kot en prepečenec na kolesih, potem pa zgornji delopreš in ga raztegneš kot harmoniko. Tisti zgornji del daš na tla in potem zgleda tko,da spiš v unem delu, ki je na kolesih, tistidel, ki je prejstreha, mamo mi tud za spat, pol je pa še predprostor pod baldehinom. Vse skupaj približno 12-15 metrov kvadratnih. No, naš je Treska letnik 1982. Še letos jo bomo meli, potem pa kupimo prikolico. Brakoje boljše od šotora, smo prej šotorili, ampak vseeno je prikolica boljša, ker če pada dež, isto noter rata vlažno četudi ne pušča). Pa nam je ena veja lani padla  gor in naredila luknjo.

The only man who had his work done by Friday, was Robinson Crusoe.

(odgovor članu *kinnie*)
Neposredna povezava do sporočila: 3589
7.6.2008 22:35:14   
Pandica
IZVIRNO SPOROČILO: *kinnie*

Zdaj ste pa vse ušle user posted image user posted image

Nismo. Jaz sem tu user posted image

(odgovor članu *kinnie*)
Neposredna povezava do sporočila: 3590
7.6.2008 22:38:04   
mehurčica
Sem prebrala. Joj, zdaj pa morem še kaj napisat? Če pa sem tak zaspana....user posted image

Šele, ko postaneš mama, začneš resnično cenit zdravje.

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 3591
7.6.2008 22:41:38   
*kinnie*
IZVIRNO SPOROČILO: Pandica

Jaz se pa zdaj bašem z Milko user posted image  user posted image  user posted image   a bo katera košček? user posted image  

ne boš me user posted image ...hujšamuser posted image user posted image

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 3592
7.6.2008 22:43:08   
skuštrana
Vanili,kolk cajta pa rabiš da to razstaviš in postaviš? A je komplicirano?

(odgovor članu mehurčica )
Neposredna povezava do sporočila: 3593
7.6.2008 22:47:40   
mehurčica
Vsem bolančkom + kinnie: user posted image

Kinnie, super za hujšanje!user posted image Jaz se tudi danes lepo držim, ker sem se zdaj že dva dni zaporedoma prekršila.

Janja, vidim da si se mi pridružila na orbitreku.user posted image Jaz sem danes že 4.dan zaporedoma delala. 45min spet. Delam 30min naprej, potem pa še 15min nazaj. Potem pa naredim še vsak drug dan TNZ. Pa jabolko sem pojedla še prej, ampak sem še kar lačna. Pa bom šla raje spat, da me kaj ne premami.

Mama06, tebe pa že odtisi in slina na parketu moti? Joj, boljše da te ne vabim na kavo, ker ne boš dolgo zdržala.user posted image

Žan, ti pa kar pridno začni nagajati mamici. Tam proti straniščni krtački je fajn potka.user posted image

Skuštrana, jaz sem čisto fascinirana, če vidim kakega otroka, ki sedi in se igra. Imam že drugega paglavca, ki nima mira. Ej, ma po isti poti gre, kot David, edino da ga še celo šiba v vsem za vsaj en mesec.

Maja zarja, pridi kaj na srečanje.

Srečanje MB, naju pa ne bo to sredo, ker imava dermatologinjo, potem imam pa še sestanek v vrtcu za Eni.

Verjetno sem kaj pozabila, ampak grem spat, ker sem kar malce utrujena.

Šele, ko postaneš mama, začneš resnično cenit zdravje.

Neposredna povezava do sporočila: 3594
7.6.2008 22:53:45   
*kinnie*
Ooo Mehurčica, orbitrek!! Pa si me spomnila na mojo štorijo izpred nekaj let. Sem bila po prvem porodu, isto kot sedaj odločena, da je potrebno shujšati in si nabavim orbitrek. najprej seveda napravim celo študijo o teh zadevah in na koncu kupim enega za hjuuu denarja. No vadba se je začela....prvi vtisi ok, drugi dan....pa tretji...no potem pa se pri meni kmalu začne zgodba o nabiranju prahu. Dam oglasv salamonca, kličejo kot nori....in ja še kanček pameti sem premogla, da sem klicala nazaj v trgovino, če mi orbitrek zamenjajo za navadno kolo. In na moje presenečenje so mi ga....in tako sem dobila novo kolo...na začetku pomladi.....---> jeseni so se pa prijatli delali norca, naj pokličem nazaj v trgovino....

Neposredna povezava do sporočila: 3595
7.6.2008 23:00:59   
*kinnie*
Na, danes se pa jaz pogovarjam sama s sabouser posted image user posted image .
user posted image pa pridno tipkajte, se beremo jutri!

(odgovor članu *kinnie*)
Neposredna povezava do sporočila: 3596
7.6.2008 23:02:58   
Pandica
Kinnie   user posted image  

(odgovor članu *kinnie*)
Neposredna povezava do sporočila: 3597
7.6.2008 23:25:39   
VANILI
skuštrana,poglej "brako" valbumih. Če maš grif ga postaviš v 15 minut (brez fines)

The only man who had his work done by Friday, was Robinson Crusoe.

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 3598
7.6.2008 23:32:25   
janja
Pandica si še tu?

Jaz sem lepo izpod tuša. Še prej pa sem se mal namučila na orbitreku. Mehurčica men gre bolj počasi. Danes sem bla gor celih 20 minut, pa je spet tolk teklo od mene kot da bi bila vodena. Ampak zdej se pa fino počutim. No, začetek je že, sam ne smem obupat. Kaj pa ti delaš medtem, da zdržiš celih 45 minut? Jaz sem danes gledala TV, pa mi je mal hitreje minil. Ker če gledam na display, se cajt nikamor ne premakne.

Pandica jaz sem žejna, sam danes ne bi piva, bi kej bl zdravga. Kak juice?

Otroci so naše največje bogastvo! Čuvajmo jih!

http://janja73.mojalbum.com
http://zo-ja.mojalbum.com

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 3599
7.6.2008 23:33:47   
janja
vanili - ti si pa bolj redkobesedna danes. Kaj ti nič ne dogaja? Skor ne verjamem. Men si ful pozitivna oseba, pa tko flegma.

Otroci so naše največje bogastvo! Čuvajmo jih!

http://janja73.mojalbum.com
http://zo-ja.mojalbum.com

(odgovor članu janja)
Neposredna povezava do sporočila: 3600
Stran:   <<   < Prejšnja stran  142 143 [144] 145 146   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  142 143 [144] 145 146   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?