valči
|
Vmes gledam BB,pa še nekaj vam napišem. Prosim,ne me hvalit,ker mi bo špeh rastel,namesto dol šel,nisem tako pridna,kot zgledam.Bi še lahko več nbaredila,če ne bi bilo ringaraje Saj ste ve tudi,vsaka ima svcoje delo. Danes me še likanje čaka,pol pa upam,da ob eni spodobni uri spat. Danes je si nastopal in me je tašča nagovarjala,naj Nino doma pustim,da se ne bom matrala tam v kulturnem domu,pa še dež je šel.Meni je bilo groza,prav bad,jo pustit doma.Ampak prav je imela,vzela sem pol Laro,Nino nahranila,dala spat in šla s težkim srcem.Možu se je 2 krat pokakala,pri babici pa začuda pridna Nisem mogla verjet,ker ponavadi tečka,ker jo zobi zgornji grozno mučijo.Evo,pa smo preživeli,se mi zdi,da je meni bilo najhuje,ne vem,zakaj smo mame take.Imam skoz v mislih,kako bo brez mene,jo bodo znali potolažit? lane 31tebi pa sploh ni videt,da imaš toliko let,sploh ne,kaka slavba 30. ti zgleda,pa kile?Kje jih imaš,zgledaš nekaj takega,kot jaz sedaj,le bauhija nimaš nič Pa upam,da se vama kaj zalomi,da boš še kdaj cartala Jasna,Neli je carica na kubik,ti bo kmalu shodila,mislim,da ste na skrivaj že pihali 1. svečko,le ker smo oktoberke tak fajn,si se uštulila Pa tako postavo imaš,da dol padeš,take ozke hlače.Si že zdavnaj na prednosečniški teži,ne? Mišk,meni je tako vreme fajn,ker mi je skoz vroče,po porodu sem taka,me tašča skoz pošilja oblačit.Dolghih hlač ne maram,sem vedno v kratkih ali kapri hlačah,čeprav imam debele noge,pač mi je tako fajn,ko ni dolgih hlač.Pa kratki rokavi,zakon. Kako hodite obute trnutno?Jaz v japonkah,ker jih obožujem,vse vrste natikačev imam rada. Samo noge moram pa vsakih nekaj dni čohat,mazat,da so zmosne.Če ne bi,bi imela podplate,kot slon A ve kera,obstajajo nežni podplati,ki nimajo trde kože,pri odraslem človeku? Tega pač ne vprašujem ljudi,vas lahko.Ker jaz pač morem skrbet za moje nogale,da so užitne Kako ve hodite obute not,po stanovanju?Trenutno sem v japonkah,ki jih obožujem,nasplošno vse vrste natikačev imam rada. Podplati