Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del 6.6.2008 10:23:48
|
|
|
|
*lenc@*
|
Rivi, a sem jst tolk slab modela al pa ti slabo slikaš?? Matrk kaka sem jst na slikah...kaka neskladna postava k trimotorni konj preveč si samokritična pupsa
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del 6.6.2008 10:26:16
|
|
|
|
Talika19
|
Meni je pa danes toooolk dolgčas. No ne čisto dobesedno, saj Mark skoz za mano leze. Ampak vseeno, pa tako bedno vreme. Ful ne maram hodit zunaj ko je dež, ker si ves moker. Pa ne vem, če ne bom vseeno malo šla, vsaj do trgovine, da kakšno vaško čenčo ujamem.
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del 6.6.2008 10:29:30
|
|
|
|
April
|
fak, fak...jaz grem na morje drug teden, pa mi zdaj na pamet pade, da jaško nima osebne...letim zdaj v grosuplje slikat, kam pa pol ga bom pa švercala drgač
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del 6.6.2008 10:30:23
|
|
|
|
April
|
talika, midva sva bla eno uro zunaj z nahrbtnikom-super
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del 6.6.2008 10:31:42
|
|
|
|
Antigona
|
IZVIRNO SPOROČILO: *lenc@* antigona , saj ne vem sem ti javla za zobke? zdaj je že 8. zunaj 4.6. 2008 še za 7. mi javi kdaj ga je dobila...
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del 6.6.2008 10:33:29
|
|
|
|
*lenc@*
|
IZVIRNO SPOROČILO: April fak, fak...jaz grem na morje drug teden, pa mi zdaj na pamet pade, da jaško nima osebne...letim zdaj v grosuplje slikat, kam pa pol ga bom pa švercala drgač na upravno enoto, pohit k je petek in so do 1h uradne če clo manj, šibaj
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del 6.6.2008 10:34:55
|
|
|
|
*lenc@*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Antigona IZVIRNO SPOROČILO: *lenc@* antigona , saj ne vem sem ti javla za zobke? zdaj je že 8. zunaj 4.6. 2008 še za 7. mi javi kdaj ga je dobila... aha, nisem še nisem vedla k kar letijo ven 7.zob 28.5. 2008
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del 6.6.2008 10:36:27
|
|
|
|
*lenc@*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Talika19 Meni je pa danes toooolk dolgčas. No ne čisto dobesedno, saj Mark skoz za mano leze. Ampak vseeno, pa tako bedno vreme. Ful ne maram hodit zunaj ko je dež, ker si ves moker. Pa ne vem, če ne bom vseeno malo šla, vsaj do trgovine, da kakšno vaško čenčo ujamem. mi je blo enako, pol je pa kolegica z 1,5 l staro pinčko pršla na kavico in je lina jokaa k sta šli, to je blo 1. da je za kom jokala naša ma ful rada otroke in bo mrbit drug let že vrtec rabla, ne vem...
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del 6.6.2008 10:53:31
|
|
|
|
zalenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: abc100 IZVIRNO SPOROČILO: zalenka IZVIRNO SPOROČILO: Antigona IZVIRNO SPOROČILO: abc100 IZVIRNO SPOROČILO: April saskija, hepi brzdej abc, hvala..sem rivi prosila, da ti nakaže za šparovc. ful sta lepo pobarvala. daj še pol poslikaj, ko bo opremljena. lepe slikce Ni za kej. JA, ko bo opremljena vam ziher pokažem.- Moram še lepo zaveso kupit. Poglej v Anvini. Jaz sem tam vidla ful lepo zavesico z motivom medvedka Puja za otroško sobico. Pa je nimam kam dat, drgač bi jo že mela BTW ful sta lepo pobarval ain zrihtala sobico. Tisto z odtisi in okvirjem je pa res ful dobra ideja. Za sedi 5 al pa v kristini v loki. mao tud včasih lušne zadevce. anvina je pa itak zakon Kje pa je ta kristina v loki? nasproti merkator tehnike al kaj je un merkator gor. v prvem štukuno - v zraven zlatarne.
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del 6.6.2008 11:20:23
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: zalenka na pikniku ste ble ful luštne in vaši tamali itak cortki. **** dej povej mi geslo za album - a sem trot al tvoje standardno mi ne dela A mam album????
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del 6.6.2008 11:20:25
|
|
|
|
abc100
|
IZVIRNO SPOROČILO: zalenka IZVIRNO SPOROČILO: abc100 IZVIRNO SPOROČILO: zalenka IZVIRNO SPOROČILO: Antigona IZVIRNO SPOROČILO: abc100 IZVIRNO SPOROČILO: April saskija, hepi brzdej abc, hvala..sem rivi prosila, da ti nakaže za šparovc. ful sta lepo pobarvala. daj še pol poslikaj, ko bo opremljena. lepe slikce Ni za kej. JA, ko bo opremljena vam ziher pokažem.- Moram še lepo zaveso kupit. Poglej v Anvini. Jaz sem tam vidla ful lepo zavesico z motivom medvedka Puja za otroško sobico. Pa je nimam kam dat, drgač bi jo že mela BTW ful sta lepo pobarval ain zrihtala sobico. Tisto z odtisi in okvirjem je pa res ful dobra ideja. Za sedi 5 al pa v kristini v loki. mao tud včasih lušne zadevce. anvina je pa itak zakon Kje pa je ta kristina v loki? nasproti merkator tehnike al kaj je un merkator gor. v prvem štukuno - v zraven zlatarne. A mogoče misliš trgovino Oblaček? K prodajajo postelnino, trenirke,...
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del 6.6.2008 11:30:09
|
|
|
|
Anonimen
|
Lenč@ a 8 zobkov imate?Bravo bravo
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del 6.6.2008 11:32:27
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz moram tud za Tiso osebno narest Joj kr odlašam.Pol bo pa panika Še kr mi niso iz službe sporočili a sem sprejeta na drug oddelek a ne
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del 6.6.2008 11:33:18
|
|
|
|
Anonimen
|
Talika a ne kako naju je ujela Katastrofn
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del 6.6.2008 11:40:29
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: *lenc@* Rivi, a sem jst tolk slab modela al pa ti slabo slikaš?? Matrk kaka sem jst na slikah...kaka neskladna postava k trimotorni konj preveč si samokritična pupsa je bil đouk lenča ja škooooda no da se nismo prej zmenle... Jst sem šla pogodbo podpisat v vrtec, pa pravica za otroške doklade mi je potekla , morm podaljšat, en kup papirovja kok gre men to na živce Je danes rekla v vrtcu, da bi plačala 381€ jasli, če ne bova oddala vloge za znižanje vrtca...kake cene ej!!
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del 6.6.2008 12:23:10
|
|
|
|
birdy
|
Punce, jst mam pa en problem... Glede Nelijinih cunj, oz. bolj natančno hlač. Ta moja češpla je tok suha da so ji redkokere hlače prov v pasu. Nosiva številko 74, ki ji je ravno prav, no, ubistvu ji ratuje že mal premajhna, sam v pasu bi pa zraven lohk dala še pol Neli. Pa mi še nebi šlo tok na živce, če ji nebi seveda pol hlače dol lezle in jih vleče še par centimetrov za sabo. Seveda se lahko posledično zvrne. Aja, ene hlače ki imajo pa zelo oprijet (ampak res zelo oprijet pas) pas so pa dolge kot pondeljk. Pa se mi spet lohk zvrne. Ma je ko en reper k ma hlače dol na kolenih
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del 6.6.2008 12:26:20
|
|
|
|
Anonimen
|
Birdy a je Neli taka suhletina ratala? Men grejo na živce hlače,ki so v pasu tako oske,da jih komej gor navlečem Boš očitno mogla kupovat hlače,ki imajo znotraj pas in gumbke za štelat.
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del 6.6.2008 12:34:11
|
|
|
|
April
|
Midva sva nazaj s slikanja. Sva potem atu v službo nesla dokumente in ga poslala na ue. Zdaj pa čaka, revež ima listek, da je 35 v vrsti.
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del 6.6.2008 12:34:49
|
|
|
|
mojca 32
|
ja take hlače imajo pa v C&A in v h&m ,moja ni suhica pa imamo isti problem pa smo kr s temi hlačkami rešli problem drugače pa ji najraje dajem pajkice
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del 6.6.2008 12:36:45
|
|
|
|
birdy
|
IZVIRNO SPOROČILO: **** Birdy a je Neli taka suhletina ratala? Men grejo na živce hlače,ki so v pasu tako oske,da jih komej gor navlečem Boš očitno mogla kupovat hlače,ki imajo znotraj pas in gumbke za štelat. Najbolj hecn je da zgleda ne suha, zgleda taka bolj močna. Po kilaži pa po cunjah je pa suheck njen oči.
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del 6.6.2008 12:38:14
|
|
|
|
birdy
|
IZVIRNO SPOROČILO: mojca 32 ja take hlače imajo pa v C&A in v h&m ,moja ni suhica pa imamo isti problem pa smo kr s temi hlačkami rešli problem drugače pa ji najraje dajem pajkice Ja, pajkice ja, ma ji štrlijo vsepovsod, v pasu, okol stegn,...
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del 6.6.2008 12:39:26
|
|
|
|
birdy
|
Pa še neki me zanima... A je sploh še kera k ni dobila vrtca?
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del 6.6.2008 12:46:09
|
|
|
|
April
|
moj ni nč opravu. bi moral imet pooblastilo od mene, da lahko za svojga sina da osebno delat. ker nimamo skupnega naslova. na meji bodo pa men težil, če bom brez rojstnega lista, ker nimam istga priiimka. grem pa jaz jutr v vrsto
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del 6.6.2008 12:46:29
|
|
|
|
mojca 32
|
IZVIRNO SPOROČILO: birdy IZVIRNO SPOROČILO: mojca 32 ja take hlače imajo pa v C&A in v h&m ,moja ni suhica pa imamo isti problem pa smo kr s temi hlačkami rešli problem drugače pa ji najraje dajem pajkice Ja, pajkice ja, ma ji štrlijo vsepovsod, v pasu, okol stegn,... jaz mam oprijete sem jih kupla v ZARJI pa so jih meli take lušne ,sem jih hotla pa kolegici kupit včeraj jih je pa zmankalo,ker ona ima tud ene take da ji štrlijo vsepovsod
< Sporočilo je popravil mojca 32 -- 6.6.2008 12:48:08 >
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del 6.6.2008 12:47:40
|
|
|
|
mojca 32
|
IZVIRNO SPOROČILO: April moj ni nč opravu. bi moral imet pooblastilo od mene, da lahko za svojga sina da osebno delat. ker nimamo skupnega naslova. na meji bodo pa men težil, če bom brez rojstnega lista, ker nimam istga priiimka. grem pa jaz jutr v vrsto to mi je pa znano,ja nč se bo treba žent
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?