Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Julijke 2008 III. del 6.6.2008 12:27:01
|
|
|
|
Inigo
|
ja, sasi13, jst tut ne vem kje pol ona vidi popadke, če jih pa pr teb, k maš isto črto ni... hmm... ma, oni to bolj vidijo kot me sicer pa bomo najkasneje v četrtek vidli ka bo v MB pokazal ctg, k ga mam pr G napovedanega.
|
|
|
|
RE: Julijke 2008 III. del 6.6.2008 12:33:00
|
|
|
|
Inigo
|
punce, ki še nimate ležalnika in bi ga mele, v BC je spet neka akcija: tukaj! vendar je bolj fantovska različica. ampak meni je všeč. samo za INFO!
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 6.6.2008 12:41:28
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Julijke 2008 III. del 6.6.2008 12:42:28
|
|
|
|
Anonimen
|
inigo poslala sem ti ZS blacky, hvala , samo moja je plastik fantastik, od inigo pa prava domača. ampak že veš
|
|
|
|
RE: Julijke 2008 III. del 6.6.2008 12:51:17
|
|
|
|
Blacky30
|
IZVIRNO SPOROČILO: flower Blacky kaj pa poleti, ko je sezona, pa recimo, da je še vikend? Kaj ni cesta do Ptuja obupna, gneče ful? Kaj če te takrat zagrabi? Moraš peljati zadaj čez Kidričevo, tu se midva vedno voziva na Ptuj. Ker po Ptujski cesti je obup. Zdaj imaš še 2 meseca časa, da preizkusita vožnjo do tja, pa gresta čez Hoče in potem čez Rogozo, pa Dobrovce, Kidričevo in sta tam. Jaz pa štartam iz Dobrovc, direkt za Kidričevo, ni nobene gužve, cesta vedno prazna.
|
|
|
|
RE: Julijke 2008 III. del 6.6.2008 12:52:04
|
|
|
|
Blacky30
|
IZVIRNO SPOROČILO: flower Moya jaz sem zaenkrat kupila samo kremo za ritko od Bubchen, nič drugega še. Mandljevo olje, fiziološka, 70% akohol - to se pa itak v lekarni nabavi al kako? Nisem videla še tega v otroški trgovini. Možno, da nisem našla. Ja, jaz sem te stvari kupila v lekarni.
|
|
|
|
RE: Julijke 2008 III. del 6.6.2008 12:53:06
|
|
|
|
Blacky30
|
IZVIRNO SPOROČILO: lunica24 inigo poslala sem ti ZS blacky, hvala , samo moja je plastik fantastik, od inigo pa prava domača. ampak že veš Ja, čuj, ti imaš prebavne težave, zato je zato bolj lahka - iz stiropora.
|
|
|
|
RE: Julijke 2008 III. del 6.6.2008 12:54:43
|
|
|
|
Blacky30
|
IZVIRNO SPOROČILO: Inigo punce, ki še nimate ležalnika in bi ga mele, v BC je spet neka akcija: tukaj! vendar je bolj fantovska različica. ampak meni je všeč. samo za INFO! Frajerski je, samo zdaj pa spet ne vem, če se ga da poležat do konca, če je namenjen od rojstva naprej in če ni slučajno tisti bedasti neprodušni plastični material, ko otrok ful švica not. Bo ga treba iti v živo prečekirat.
|
|
|
|
RE: Julijke 2008 III. del 6.6.2008 13:04:36
|
|
|
|
tims
|
Ojla, jest sem pa zdele prišla domov od G., kjer sem čakala več kot eno uro na napotnico za diabetologa. Gužva je bila taka, da se mi je kar trgal. Včeraj je bila G. na bolniški in potem so vse tiste, ki so bile včeraj naročene prišle dons, plus današnje in potem si lahko zamislite kakšna gužva je bila. In zdaj sploh ne vem kam moram it za tega diabetologa . Neboglasnica, čestitke ob obletnici poroke . Sem vidla, da je bila spet debata o EA in Ultivi. Jaz sem še kar prepričana, da bom šla v PO po EA, razen, če se ne bo tok vse hitr odvijal, da bom mogla it v Lj. P. No, bomo videli. Se pa strinjam s tem, kot je ena napisala, če hočeš iskat pozitivne in negativne strani, jih prav gotovo najdeš pri eni ali drugi zadevi. Jaz o Ultivi ne vem skoraj nič, EA sem pa sprobala, zato lahko samo to komentiram. Meni je bilo ok, tudi s Timom ni bilo nič narobe, ocene je dobil 9,10,10, s tem da tista ta prva ocena je redko ampak reeeees redko 10. Zato če bo le čas, se bom odločila še enkrat.
|
|
|
|
RE: Julijke 2008 III. del 6.6.2008 13:25:25
|
|
|
|
sasi13
|
bom jz slikala moj izpis iz ctg in ga prilimala gor da bote vidle. lunica24 men še nič ne kaže da bom šla kmal rodit, mam še v sredo pregled in ctg potem v 37 tednu bomo pa šli mnde kej proti bolnici pogledat ampak zarad preventive. je mojima polhcema tk fajn v trebuščku da bota kr blizu roka noter počakala.
|
|
|
|
RE: Julijke 2008 III. del 6.6.2008 13:26:27
|
|
|
|
sasi13
|
aja sm pozabla napisat da je ležalnik full lep, zdej še sam kok v živo zgleda. a lahk druge tud pridemo na torto?
|
|
|
|
RE: Julijke 2008 III. del 6.6.2008 13:46:20
|
|
|
|
lindy
|
A pa ta malinov čaj že lahko pijemo, a ni po 37 tednu? Včeraj sem dobila odločbo za porodniško in pa denar, tisti namesto paketa, a to bo že ta mesec nakazan al pol julija?
|
|
[Brisano sporočilo] 6.6.2008 13:47:28
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijke 2008 III. del 6.6.2008 13:48:33
|
|
|
|
lex
|
Prave popadke pokaže ctg, ko je krivulja daleč pod 100, potem pa naenkrat skoči čez 100 (spodnja črta) Jaz že tudi komaj čakam na torek, da grem pogledat našo babiko . Mi bo delala UZ, zaradi lege. Lunica jaz bom pa 22.6 rodila , da bom mela točno 13 mesecev razlike . Boma močno , da se vse zmehča in odpre, še prej pa si morem v gsm vnest 112, da bom v nizkem štartu . Pri nas priporočajo, da otroka namažeš po kopanju in vsako jutro vse gubice z "jekodermom" oz. z mazilom z ribjim oljem. Uh kako pol dišijo, čisto po dojenčkih . Ker če ga mažeš z oljem, mora bit koža mokra, drugače ni učinka. Zdaj vas pa morem še malo skregat . Bolečina po porodu MINE. jaz sem 2x rodila naravno brez vsega, pa sem bila čez par ur čisto fit (no pri Alini edino zaradi krvavitve nisem smela vstat sama, da se mi ne bi zvrtelo). Porod ni tako grozen, da bi bil pol čisto adijo. razen če je zelo težek porod (kot blacky). Saj kak dan še veš kako boli, potem te pa otrok tolk zaposli, da ne misliš več na bolečine. Vsem želim čim lažji porod jaz grem KUHAT (ta teden namreč sploh nimam filinga za kuhat)
|
|
RE: Julijke 2008 III. del 6.6.2008 13:49:43
|
|
|
|
lex
|
blacky jaz imam babay welta, čisto podobnega, grem gledat, če se da poležat
|
|
RE: Julijke 2008 III. del 6.6.2008 14:02:28
|
|
|
|
Nasara88
|
Tudi mi smo prejšnji mesec naročili po spletu iz BC tak ležalni (je bil v dnevni akciji; če se ne motim iz 49 EUr znižan na 29 EUR). Je čisto identičen temu in je bil zgleda znižan ker je očitno ta model, ki je zdaj v akciji novejši, tisto pa so bili stari modeli. Razlika je samo, da je dodana blazinica za glavo in malo drugačen vzorec je v ležalnem delu. Medvedki so čisto enaki. Grem pogledat, če se da poležati in iz kakšnega materiala je podloga. Sem ravno danes vse prala na 30 stopinj, češrav piše, da bi se naj pralo samo na roko. No izpadlo je čist o.k.
|
|
|
|
RE: Julijke 2008 III. del 6.6.2008 14:05:19
|
|
|
|
Blacky30
|
IZVIRNO SPOROČILO: lindy A pa ta malinov čaj že lahko pijemo, a ni po 37 tednu? Včeraj sem dobila odločbo za porodniško in pa denar, tisti namesto paketa, a to bo že ta mesec nakazan al pol julija? Ja, po 37. tednu je, samo me zanima, če ga bo katera pila? Pa ene so že skoraj blizu 37. tedna. Jaz pa se itak vedno veliko vnaprej pripravim. Moram ga še najprej najt, kje to prodajajo, ker ga baje nekaj časa ni bilo v prodaji.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 6.6.2008 14:06:59
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijke 2008 III. del 6.6.2008 14:08:15
|
|
|
|
Nasara88
|
material 100% poliester prav tako polnilo (je rahlo oblazinjen). Na otip je sicer ful prijeten in fajn praln. Upam, da bo pomagalo če spodaj dam plenico. Naš se poleže do konca. V kolikor pa se ne bi pa je mogoče ena rešitev (mi smo jo pri prvem prakticirali v lupinici), da se v jamico podloži kakšna odejica ali plenička, ki ležalno površino zravna.
|
|
|
|
RE: Julijke 2008 III. del 6.6.2008 14:09:06
|
|
|
|
Blacky30
|
Lindy, če si oddala papirje do konca maja, dobiš nakazilo 13.6. Tak je meni povedala, ko sem oddala 28.5. Kaj zdaj, punčare, ste že polegle ležalnike??? Jaz moram v vrtec po tamalega, nimam časa čakat.
|
|
|
|
RE: Julijke 2008 III. del 6.6.2008 14:10:01
|
|
|
|
Blacky30
|
Upsss, nasara88, sem že tiho. Si bila hitra, res.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 6.6.2008 14:10:03
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijke 2008 III. del 6.6.2008 14:11:44
|
|
|
|
Blacky30
|
Flower, te lenitis daje??? Mene tudi. Nasara, torej je ta zadeva iz poliestra. Joj, pa to mi ni všeč. Sploh, če je otroček taki švicko kot naš Nejc, ko mu revčku zdaj v tej vročini kar kapljice iz lask kapljajo, pa je pri miru, nič ne divja. Ima v genih to od atija in babice. Grozno!
|
|
|
|
RE: Julijke 2008 III. del 6.6.2008 14:12:02
|
|
|
|
Nasara88
|
Blacky jaz sem malinov čaj prvič dobila iz ene trgovinice, kjer prodajajo samo takšne stvari (mislim da je bila, če je še ne vem v Vetrinjski ulici v MB). Mislim, da je to to: http://www.viva.si/clanek.asp?arhiv=1&id=1328
|
|
|
|
RE: Julijke 2008 III. del 6.6.2008 14:13:19
|
|
|
|
Nasara88
|
Saj vem poliester pa to, samo je bil tako ugoden, da na to sploh nisem pomislila
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?