Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Čigavo fotko bi najraje videle? 6.6.2008 14:04:11
|
|
|
|
tanikaa
|
tanika72@gmail.com
|
|
RE: Čigavo fotko bi najraje videle? 6.6.2008 14:05:06
|
|
|
|
anitaz
|
še meeeeeni
|
|
|
|
RE: Čigavo fotko bi najraje videle? 6.6.2008 14:05:38
|
|
|
|
tanikaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: anitaz še meeeeeni Saj mi lahko svojo fotko pošlješ na isti mejl kot sem ga dala mišni.
|
|
RE: Čigavo fotko bi najraje videle? 6.6.2008 14:05:49
|
|
|
|
anitaz
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanikaa tanika72@gmail.com tanika-pa tvojo bi rada videla
|
|
|
|
RE: Čigavo fotko bi najraje videle? 6.6.2008 14:06:35
|
|
|
|
anitaz
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanikaa IZVIRNO SPOROČILO: anitaz še meeeeeni Saj mi lahko svojo fotko pošlješ na isti mejl kot sem ga dala mišni. Bi, pa nimam v službi nobene novejše. Lahko ti eno izpred parih let nazaj Ko sem bla še čupava
|
|
|
|
RE: Čigavo fotko bi najraje videle? 6.6.2008 14:07:01
|
|
|
|
tanikaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: anitaz IZVIRNO SPOROČILO: tanikaa tanika72@gmail.com tanika-pa tvojo bi rada videla saj ni blema, samo na tem računalniku nimam slikice. Bom morala doma nekaj spacat. Samo zdaj me tudi že čas baše, tak da ... počasi grem, naslednji teden pa se vse zrihata, ok?
|
|
RE: Čigavo fotko bi najraje videle? 6.6.2008 14:08:01
|
|
|
|
tanikaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: anitaz IZVIRNO SPOROČILO: tanikaa IZVIRNO SPOROČILO: anitaz še meeeeeni Saj mi lahko svojo fotko pošlješ na isti mejl kot sem ga dala mišni. Bi, pa nimam v službi nobene novejše. Lahko ti eno izpred parih let nazaj Ko sem bla še čupava Lahko mi pošlješ na moj mejl, pa ti potem jaz doma pošljem še svojo.
|
|
RE: Čigavo fotko bi najraje videle? 6.6.2008 14:08:36
|
|
|
|
Mišni
|
Tanikaaa, jaz ti bom tudi od doma poslala.
|
|
|
|
RE: Čigavo fotko bi najraje videle? 6.6.2008 14:10:11
|
|
|
|
anitaz
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanikaa IZVIRNO SPOROČILO: anitaz IZVIRNO SPOROČILO: tanikaa IZVIRNO SPOROČILO: anitaz še meeeeeni Saj mi lahko svojo fotko pošlješ na isti mejl kot sem ga dala mišni. Bi, pa nimam v službi nobene novejše. Lahko ti eno izpred parih let nazaj Ko sem bla še čupava Lahko mi pošlješ na moj mejl, pa ti potem jaz doma pošljem še svojo. Poslano
|
|
|
|
RE: Čigavo fotko bi najraje videle? 6.6.2008 14:11:09
|
|
|
|
tanikaa
|
Anitaz, saj sem ti odgovorila, pa mi je napisalo da ni šlo Mišni, ni blema.
|
|
RE: Čigavo fotko bi najraje videle? 6.6.2008 14:14:33
|
|
|
|
anitaz
|
tanika-ti si pa huda bjond bejba
|
|
|
|
RE: Čigavo fotko bi najraje videle? 6.6.2008 14:15:30
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: anitaz tanika-ti si pa huda bjond bejba Res je V bistvu so kle gor same hude babe Klinc, jst sm pa pač simpatična
|
|
|
|
RE: Čigavo fotko bi najraje videle? 6.6.2008 14:15:35
|
|
|
|
tanikaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: anitaz tanika-ti si pa huda bjond bejba Blond že, to ja, samo Ojej punca, a si ti videla svoje slike? In potem meni praviš huda bejba Ajmo, pot pod noge pa k okulistu.
|
|
RE: Čigavo fotko bi najraje videle? 6.6.2008 14:16:07
|
|
|
|
tanikaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: karin24 IZVIRNO SPOROČILO: anitaz tanika-ti si pa huda bjond bejba Res je V bistvu so kle gor same hude babe Klinc, jst sm pa pač simpatična In kak naj bi jaz vedela, če si ti simpatična ali nisi?
|
|
RE: Čigavo fotko bi najraje videle? 6.6.2008 14:17:00
|
|
|
|
Volga
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanikaa IZVIRNO SPOROČILO: Volga jaz se globoko opravičujem, ampak meni je danes plesen udarila na možgane, kar ni nič čudnega, če že milijon dni pada. grem raje domov še jaz Ne samo danes, ne samo danes. Ja, pa včeraj še, no.
|
|
|
|
RE: Čigavo fotko bi najraje videle? 6.6.2008 14:17:00
|
|
|
|
anitaz
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanikaa IZVIRNO SPOROČILO: anitaz tanika-ti si pa huda bjond bejba Blond že, to ja, samo Ojej punca, a si ti videla svoje slike? In potem meni praviš huda bejba Ajmo, pot pod noge pa k okulistu. K okulisti hodim že skor celo življenje Mam špegle že skor od rojstva
|
|
|
|
RE: Čigavo fotko bi najraje videle? 6.6.2008 14:18:43
|
|
|
|
tanikaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: anitaz IZVIRNO SPOROČILO: tanikaa IZVIRNO SPOROČILO: anitaz tanika-ti si pa huda bjond bejba Blond že, to ja, samo Ojej punca, a si ti videla svoje slike? In potem meni praviš huda bejba Ajmo, pot pod noge pa k okulistu. K okulisti hodim že skor celo življenje Mam špegle že skor od rojstva Zakaj pa jih potem ne uporabljaš? Volga, pejd na pir. Jaz zdaj grem ... na pir Danes je petek in si ga lahko privošim.
|
|
RE: Čigavo fotko bi najraje videle? 6.6.2008 14:18:59
|
|
|
|
anitaz
|
IZVIRNO SPOROČILO: karin24 IZVIRNO SPOROČILO: anitaz tanika-ti si pa huda bjond bejba Res je V bistvu so kle gor same hude babe Klinc, jst sm pa pač simpatična Ti bi tud lahko se pokazala
|
|
|
|
RE: Čigavo fotko bi najraje videle? 6.6.2008 14:19:43
|
|
|
|
anitaz
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanikaa IZVIRNO SPOROČILO: anitaz IZVIRNO SPOROČILO: tanikaa IZVIRNO SPOROČILO: anitaz tanika-ti si pa huda bjond bejba Blond že, to ja, samo Ojej punca, a si ti videla svoje slike? In potem meni praviš huda bejba Ajmo, pot pod noge pa k okulistu. K okulisti hodim že skor celo življenje Mam špegle že skor od rojstva Zakaj pa jih potem ne uporabljaš? Volga, pejd na pir. Jaz zdaj grem ... na pir Danes je petek in si ga lahko privošim. Saj jih Sam tam sem gliiih dol dala
|
|
|
|
RE: Čigavo fotko bi najraje videle? 6.6.2008 14:19:48
|
|
|
|
Volga
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanikaa IZVIRNO SPOROČILO: anitaz IZVIRNO SPOROČILO: tanikaa IZVIRNO SPOROČILO: anitaz tanika-ti si pa huda bjond bejba Blond že, to ja, samo Ojej punca, a si ti videla svoje slike? In potem meni praviš huda bejba Ajmo, pot pod noge pa k okulistu. K okulisti hodim že skor celo življenje Mam špegle že skor od rojstva Zakaj pa jih potem ne uporabljaš? Volga, pejd na pir. Jaz zdaj grem ... na pir Danes je petek in si ga lahko privošim. Jaz grem zdajle via za Postojno, pa se na prvi pumpi ustavim na piru. Joj, svetnice, ne bom jaz vozila, no.
|
|
|
|
RE: Čigavo fotko bi najraje videle? 6.6.2008 14:20:28
|
|
|
|
Anonimen
|
Tanika sej si me že vidla. Al ne Drgač mam pa sam eno sliko v šihtu, pa še ta je dve let stara pa še na msnju je, je ne znam dol shranit Sm se od srki nalezla
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 6.6.2008 14:22:19
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Čigavo fotko bi najraje videle? 6.6.2008 14:22:39
|
|
|
|
anitaz
|
IZVIRNO SPOROČILO: karin24 Tanika sej si me že vidla. Al ne Drgač mam pa sam eno sliko v šihtu, pa še ta je dve let stara pa še na msnju je, je ne znam dol shranit Sm se od srki nalezla Ne znam dol shranit
|
|
|
|
RE: Čigavo fotko bi najraje videle? 6.6.2008 14:22:58
|
|
|
|
puncica
|
IZVIRNO SPOROČILO: karin24 V bistvu so kle gor same hude babe Zanimivo tud jaz to ugotavljam, sam nobena si pa ne upa slike gor napopat
|
|
|
|
RE: Čigavo fotko bi najraje videle? 6.6.2008 14:23:11
|
|
|
|
Volga
|
IZVIRNO SPOROČILO: lukrecija Ah, ta naša srki. Mi kar manjka zdaj. Vedve tanikaa in volga... da se vama pivo zatakne na polovici požiralnika Uuuuuuu, bi dlje užitek trajal
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?