Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Čigavo fotko bi najraje videle? 6.6.2008 13:04:09
|
|
|
|
srki
|
Saj mi je že ZS poslala, če ne bo šlo, bom doma, zdaj me čas baše. Ampak punce, pa saj nisem tako zarukana, kot zgleda da sem .
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 6.6.2008 13:05:24
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Čigavo fotko bi najraje videle? 6.6.2008 13:06:00
|
|
|
|
puncica
|
no srki ti lepo mirno domov, pa pol v miru pa kako musko si zavrt, pa pošl
|
|
|
|
RE: Čigavo fotko bi najraje videle? 6.6.2008 13:06:45
|
|
|
|
srki
|
Lukrecija, je zdaj kaj?
|
|
|
|
RE: Čigavo fotko bi najraje videle? 6.6.2008 13:06:52
|
|
|
|
lelaval
|
Jaz sem ti še enkrat poslala, imam odprto sliko, dam na pošlji, napišem tvoj naslovi in napiše, da je poslano. Kako se je tabela znašal in mogoče spet ponovno, ne vem.
|
|
RE: Čigavo fotko bi najraje videle? 6.6.2008 13:07:52
|
|
|
|
puncica
|
joj jst se bom res polulala
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 6.6.2008 13:09:40
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Čigavo fotko bi najraje videle? 6.6.2008 13:09:42
|
|
|
|
lelaval
|
Lahko tud meni, jaz sem neka dobra duša danes. prava mati Tereza sem pa le glej, da ti ta naziv ne bo preveč stopil v glavo.
|
|
RE: Čigavo fotko bi najraje videle? 6.6.2008 13:10:27
|
|
|
|
tanikaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: lukrecija IZVIRNO SPOROČILO: srki Lukrecija, je zdaj kaj? Ne, srki... si mi že drug mail poslala... tokrat brez priponke.
|
|
RE: Čigavo fotko bi najraje videle? 6.6.2008 13:10:30
|
|
|
|
lelaval
|
IZVIRNO SPOROČILO: srki Lukrecija, je zdaj kaj? Ne, srki... si mi že drug mail poslala... tokrat brez priponke. Brez slike ali brez tabele?
|
|
RE: Čigavo fotko bi najraje videle? 6.6.2008 13:11:21
|
|
|
|
tanikaa
|
Srki, sliko moraš zapreti. In komaj potem lahko priponaš sliko.
|
|
RE: Čigavo fotko bi najraje videle? 6.6.2008 13:12:04
|
|
|
|
Volga
|
IZVIRNO SPOROČILO: srki Saj mi je že ZS poslala, če ne bo šlo, bom doma, zdaj me čas baše. Ampak punce, pa saj nisem tako zarukana, kot zgleda da sem . Ah, Srki, nikoli se ne ve Presenečaš, punči
|
|
|
|
RE: Čigavo fotko bi najraje videle? 6.6.2008 13:13:00
|
|
|
|
lelaval
|
Srki, sliko moraš zapreti. In komaj potem lahko priponaš sliko. Tanika, ne delaj se norca. Saj ne more vsk pri 20. imet diplome.
|
|
RE: Čigavo fotko bi najraje videle? 6.6.2008 13:13:39
|
|
|
|
Volga
|
IZVIRNO SPOROČILO: lukrecija IZVIRNO SPOROČILO: srki Lukrecija, je zdaj kaj? Ne, srki... si mi že drug mail poslala... tokrat brez priponke. Joj, ampak to je pa dejansko za poscat Škoda, k je šla Srka domov, komu se bomo pa zdaj smejali?
|
|
|
|
RE: Čigavo fotko bi najraje videle? 6.6.2008 13:13:53
|
|
|
|
tanikaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: lelaval Srki, sliko moraš zapreti. In komaj potem lahko priponaš sliko. Tanika, ne delaj se norca. Saj ne more vsk pri 20. imet diplome. Saj se ne delam norca, resno mislim. Kaj ni prej napisala, da ma sliko doprto in jo kopira?
|
|
[Brisano sporočilo] 6.6.2008 13:15:06
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Čigavo fotko bi najraje videle? 6.6.2008 13:15:26
|
|
|
|
kofetek2010
|
IZVIRNO SPOROČILO: lelaval Lahko tud meni, jaz sem neka dobra duša danes. prava mati Tereza sem pa le glej, da ti ta naziv ne bo preveč stopil v glavo. mi je že btw... SRKI - a se ne bi ti mal na tehniki s kakšno uporabnico povezala in bi skupaj dali skoz kak "šnelkurs"
|
|
|
|
RE: Čigavo fotko bi najraje videle? 6.6.2008 13:16:55
|
|
|
|
Volga
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana73 IZVIRNO SPOROČILO: lelaval Lahko tud meni, jaz sem neka dobra duša danes. prava mati Tereza sem pa le glej, da ti ta naziv ne bo preveč stopil v glavo. mi je že btw... SRKI - a se ne bi ti mal na tehniki s kakšno uporabnico povezala in bi skupaj dali skoz kak "šnelkurs" ja, dobro bi bilo, če bi si pomagali. Srka zgleda obvlada excel, una pa, upajmo, da e-majle pa take zadeve.
|
|
|
|
RE: Čigavo fotko bi najraje videle? 6.6.2008 13:17:02
|
|
|
|
Anonimen
|
Tako se pa že dolgo nisem nasmejala, super res.
|
|
|
|
RE: Čigavo fotko bi najraje videle? 6.6.2008 13:24:59
|
|
|
|
tanikaa
|
Bogami, tudi jaz. Samo v veliko večji smeh me spravi eksel.
|
|
RE: Čigavo fotko bi najraje videle? 6.6.2008 13:26:06
|
|
|
|
Volga
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ankica Tako se pa že dolgo nisem nasmejala, super res. Tudi jaz ne. Hvala, Volga, da si odprla to temo. Srki, ti pa, ne vem ali si se ga drugače bo treba pa Ampak, ljubavi, samo zate, ki si mi polepšala dan
|
|
|
|
RE: Čigavo fotko bi najraje videle? 6.6.2008 13:27:05
|
|
|
|
tanikaa
|
****ti Volga, pa ti si cuker fasala.
|
|
RE: Čigavo fotko bi najraje videle? 6.6.2008 13:29:25
|
|
|
|
Volga
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanikaa ****ti Volga, pa ti si cuker fasala. In? Bi ti raje tega
|
|
|
|
RE: Čigavo fotko bi najraje videle? 6.6.2008 13:31:20
|
|
|
|
Anonimen
|
mater a ste na marihuani?
|
|
|
|
RE: Čigavo fotko bi najraje videle? 6.6.2008 13:33:11
|
|
|
|
tanikaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Volga IZVIRNO SPOROČILO: tanikaa ****ti Volga, pa ti si cuker fasala. In? Bi ti raje tega Ja, zgleda da si ti danes na travi.
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?