Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Čigavo fotko bi najraje videle? 6.6.2008 14:23:25
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: anitaz IZVIRNO SPOROČILO: karin24 Tanika sej si me že vidla. Al ne Drgač mam pa sam eno sliko v šihtu, pa še ta je dve let stara pa še na msnju je, je ne znam dol shranit Sm se od srki nalezla Ne znam dol shranit Kaj se smeješ. Res ne znam. Pač doma sm jo naložila na msn, dol je pa ne znam shrant
|
|
|
|
RE: Čigavo fotko bi najraje videle? 6.6.2008 14:24:01
|
|
|
|
anitaz
|
IZVIRNO SPOROČILO: puncica IZVIRNO SPOROČILO: karin24 V bistvu so kle gor same hude babe Zanimivo tud jaz to ugotavljam, sam nobena si pa ne upa slike gor napopat Ti, puncica, kar tiho bodi!!! Svoje ne upaš dat,a ne, ker se bomo vse poskrile Si čiiiist preveč huda!!!
|
|
|
|
RE: Čigavo fotko bi najraje videle? 6.6.2008 14:24:02
|
|
|
|
Strawberrie Cherrie
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanikaa IZVIRNO SPOROČILO: anitaz tanika-ti si pa huda bjond bejba Blond že, to ja, samo Ojej punca, a si ti videla svoje slike? In potem meni praviš huda bejba Ajmo, pot pod noge pa k okulistu. Matr te bom!!!
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 6.6.2008 14:24:32
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Čigavo fotko bi najraje videle? 6.6.2008 14:27:00
|
|
|
|
puncica
|
IZVIRNO SPOROČILO: anitaz Ti, puncica, kar tiho bodi!!! Svoje ne upaš dat,a ne, ker se bomo vse poskrile Si čiiiist preveč huda!!! Mene ste itak vidle že parkrat tle gor ti pa tud v živo tako da nimam potrebe dajat sliko gor
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 6.6.2008 14:29:20
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Čigavo fotko bi najraje videle? 6.6.2008 14:31:01
|
|
|
|
BAMBINA_
|
IZVIRNO SPOROČILO: puncica Mene ste itak vidle že parkrat tle gor ti pa tud v živo tako da nimam potrebe dajat sliko gor Jaz še nisem. Daj, da te vidimo
|
|
RE: Čigavo fotko bi najraje videle? 6.6.2008 14:32:09
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: BAMBINA_ IZVIRNO SPOROČILO: puncica Mene ste itak vidle že parkrat tle gor ti pa tud v živo tako da nimam potrebe dajat sliko gor Jaz še nisem. Daj, da te vidimo Jaz tud ne.
|
|
|
|
RE: Čigavo fotko bi najraje videle? 6.6.2008 14:32:10
|
|
|
|
puncica
|
IZVIRNO SPOROČILO: lukrecija Uuuuuuuuuu, da vam povem kater je pa itak najhujša bejba tuka jna rr-u. SC! Ej, SC... da ne boš mislila, da sem lejzbika k sem te že tolikokrat pohvalila. Na-a. Nisem. Sam ****t ga, če pa dobr zgledaš. hočem dokaze
|
|
|
|
RE: Čigavo fotko bi najraje videle? 6.6.2008 14:32:49
|
|
|
|
puncica
|
IZVIRNO SPOROČILO: karin24 IZVIRNO SPOROČILO: BAMBINA_ IZVIRNO SPOROČILO: puncica Mene ste itak vidle že parkrat tle gor ti pa tud v živo tako da nimam potrebe dajat sliko gor Jaz še nisem. Daj, da te vidimo Jaz tud ne. ko da karin sliko gor jo dam tud jst
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 6.6.2008 14:32:52
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Čigavo fotko bi najraje videle? 6.6.2008 14:33:15
|
|
|
|
Volga
|
Beda.
|
|
|
|
RE: Čigavo fotko bi najraje videle? 6.6.2008 14:34:06
|
|
|
|
puncica
|
IZVIRNO SPOROČILO: Volga Beda. zakaj že?
|
|
|
|
RE: Čigavo fotko bi najraje videle? 6.6.2008 14:34:26
|
|
|
|
Volga
|
IZVIRNO SPOROČILO: puncica IZVIRNO SPOROČILO: Volga Beda. zakaj že? K ste prpe.
|
|
|
|
RE: Čigavo fotko bi najraje videle? 6.6.2008 14:34:51
|
|
|
|
BAMBINA_
|
IZVIRNO SPOROČILO: lukrecija IZVIRNO SPOROČILO: BAMBINA_ IZVIRNO SPOROČILO: puncica Mene ste itak vidle že parkrat tle gor ti pa tud v živo tako da nimam potrebe dajat sliko gor Jaz še nisem. Daj, da te vidimo kva sta smešni. Lukrecija
|
|
RE: Čigavo fotko bi najraje videle? 6.6.2008 14:35:02
|
|
|
|
puncica
|
kdo je prpa?
|
|
|
|
RE: Čigavo fotko bi najraje videle? 6.6.2008 14:36:00
|
|
|
|
Katey
|
Limajta
|
|
|
|
RE: Čigavo fotko bi najraje videle? 6.6.2008 14:36:09
|
|
|
|
BAMBINA_
|
Pikolino, majke mi, že ta drugič, tale tiskarski škrat nagaja Evo, Lukrecija, tegale sem hotela pripopati
|
|
RE: Čigavo fotko bi najraje videle? 6.6.2008 14:36:19
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: puncica kdo je prpa? ti
|
|
|
|
RE: Čigavo fotko bi najraje videle? 6.6.2008 14:36:57
|
|
|
|
Naty*Taja
|
Madona, mate cajt punce... Ma, ja, nektere se v živo stran obrnejo, da jih ne spoznaš, da so z rr. tule bi pa kr slike gor mele... pa kaj še... Ne resno, jaz bi pa rada Gino vidla, če je res tak huda in brihtna, kot njene besede... Pa brez zamere....
|
|
RE: Čigavo fotko bi najraje videle? 6.6.2008 14:37:11
|
|
|
|
BAMBINA_
|
IZVIRNO SPOROČILO: puncica kdo je prpa? Ti, ker nočeš pripopati fotke.
|
|
[Brisano sporočilo] 6.6.2008 14:40:10
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Čigavo fotko bi najraje videle? 6.6.2008 14:40:30
|
|
|
|
Taula
|
A preverjate konkurenco
|
|
RE: Čigavo fotko bi najraje videle? 6.6.2008 14:40:39
|
|
|
|
puncica
|
sem jo že pred časom ko je bla podobna debata, tako kot je rekla Volga BV mene ste že vidle a ja pa nivess ne sežem do kolen
|
|
|
|
RE: Čigavo fotko bi najraje videle? 6.6.2008 14:41:47
|
|
|
|
puncica
|
IZVIRNO SPOROČILO: Naty-Taja Madona, mate cajt punce... Ma, ja, nektere se v živo stran obrnejo, da jih ne spoznaš, da so z rr. tule bi pa kr slike gor mele... pa kaj še... Katera se ti je pa stran obrnila?
|
|
|
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.