Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del 5.6.2008 21:55:58
|
|
|
|
Anonimen
|
Mojca-a si ti dobila špeguček? (slovensko-ogledalce)
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del 5.6.2008 21:57:21
|
|
|
|
Anonimen
|
Sej ni važno kje jih je dobila-jih je v glavnem delila Kva sva ble frrr frrrr??????
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del 5.6.2008 22:01:11
|
|
|
|
mojca 32
|
IZVIRNO SPOROČILO: **** Mojca-a si ti dobila špeguček? (slovensko-ogledalce) ne nisem name je kr pozabila pa sej se ne gledam rada
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del 5.6.2008 22:02:17
|
|
|
|
Rivi
|
IZVIRNO SPOROČILO: **** Sej ni važno kje jih je dobila-jih je v glavnem delila Kva sva ble frrr frrrr?????? al pa ko ko ko ko:))))))
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del 5.6.2008 22:02:22
|
|
|
|
mojca 32
|
aja pa še nekaj ;jaz sem bila kar z vsemi domača,upam da vas ni to motilo ampak meni se zdi kot da vas poznam že doooooooolgo časa
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del 5.6.2008 22:04:38
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Rivi IZVIRNO SPOROČILO: **** Sej ni važno kje jih je dobila-jih je v glavnem delila Kva sva ble frrr frrrr?????? al pa ko ko ko ko:)))))) uuuuuuuuuuuuuuu za tole Rivi-čak se
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del 5.6.2008 22:05:38
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: mojca 32 aja pa še nekaj ;jaz sem bila kar z vsemi domača,upam da vas ni to motilo ampak meni se zdi kot da vas poznam že doooooooolgo časa Ma ja,men je šlo res full na jetra k si me tikala.Zadnjič ok?????? Pa sej se že dolg poznamo
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del 5.6.2008 22:10:57
|
|
|
|
mojca 32
|
IZVIRNO SPOROČILO: **** IZVIRNO SPOROČILO: mojca 32 aja pa še nekaj ;jaz sem bila kar z vsemi domača,upam da vas ni to motilo ampak meni se zdi kot da vas poznam že doooooooolgo časa Ma ja,men je šlo res full na jetra k si me tikala.Zadnjič ok?????? Pa sej se že dolg poznamo ja no v živo ne, se pa sedaj
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del 5.6.2008 22:18:20
|
|
|
|
Rivi
|
IZVIRNO SPOROČILO: **** IZVIRNO SPOROČILO: mojca 32 aja pa še nekaj ;jaz sem bila kar z vsemi domača,upam da vas ni to motilo ampak meni se zdi kot da vas poznam že doooooooolgo časa Ma ja,men je šlo res full na jetra k si me tikala.Zadnjič ok?????? Pa sej se že dolg poznamo ž
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del 5.6.2008 22:23:22
|
|
|
|
Anonimen
|
Kaj ž???
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del 5.6.2008 22:34:00
|
|
|
|
Rivi
|
IZVIRNO SPOROČILO: **** Kaj ž??? ah, zdej sem pa že prepozna za "uredi"
< Sporočilo je popravil Rivi -- 5.6.2008 22:41:48 >
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del 5.6.2008 22:50:01
|
|
|
|
birdy
|
Hoj Lady, tvojga še ni? Me je moj klicu da je še pri njih. Jah, moja tašča nima meje, če bo hodu dam ob 23-24h ti ne laže. Res je tok časa delu
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del 5.6.2008 23:05:05
|
|
|
|
tonja
|
dober večer A ste že vse šibale spat? A bo katera z mano bedela? Ne vem kako mi bo uspelo, ker mi učke že sedaj lezejo skupaj. Kaj bo šele ob 3h, 4h. Uf, kje je še to!! Berem malo za nazaj pa vidim da ste se spomnile na Lovrovo 9. mesečnico! Lenča in poopsika hvala
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del 5.6.2008 23:05:37
|
|
|
|
LadyB
|
Hoj Lady, tvojga še ni? Me je moj klicu da je še pri njih. Jah, moja tašča nima meje, če bo hodu dam ob 23-24h ti ne laže. Res je tok časa delu , vem vem. Mu verjamm, če neb pr vam delal bi mi blo pa že sumljiv . očitni bo prišel na poroko v soboto, pa hoče not vnest
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del 5.6.2008 23:08:35
|
|
|
|
LadyB
|
ojla Tonja!! Joj boga , upam da boš zdržala, kakšen full zanimiv film si priklop tm okol treh, pa bo hit minil cajt. Nas boš pa itak še par ur brala, pol se bo vmes še lovro zbudil, pa bo hit minil.
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del 5.6.2008 23:10:47
|
|
|
|
tonja
|
IZVIRNO SPOROČILO: LadyB ojla Tonja!! Joj boga , upam da boš zdržala, kakšen full zanimiv film si priklop tm okol treh, pa bo hit minil cajt. Nas boš pa itak še par ur brala, pol se bo vmes še lovro zbudil, pa bo hit minil. hvala ladyB, upam da bo res hitro mimo .....pa še en kup cunj sem si pripravila za likat, če mi bo dolg čas......
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del 6.6.2008 4:26:35
|
|
|
|
tonja
|
no no, saj mi kar gre..... ......še malo pa se bodo začeli moji domači zbujati.... zlikala sem vse Lovro se je 3x do sedajle zbudil in malo pocuzal, tudi jaz sem malo jedla pa še sem lačna .... da pa bi vse za nazaj prebrala pa moram še nekaj noči prebedeti
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del 6.6.2008 4:29:43
|
|
|
|
tonja
|
zjutraj boste imele same moje monologe sem gledala sličice iz piknika. Kako ste luštni pa očitno ste se res imeli fino. (Me je moj okregal, zadnjič enkrat ko sem mu rekla, da ste mele piknik zakaj nisem povedala, da bi še mi prišli. Pa morda pridemo na jesenskega - lahko bi bil kostanjev piknik, a ne? Lani se nisem upala najesti kostanjev,ker napenjajo - zaradi dojenja, letos pa se jih bom najedla, za naprej in nazaj (če mi bo uspelo končati z dojenjem)
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del 6.6.2008 4:35:28
|
|
|
|
tonja
|
No, ta prvi so že vstali!!!!!! Ptički že pojejo
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del 6.6.2008 7:03:10
|
|
|
|
tonja
|
No takole pa sem dočakala jutro Zdaj grem pa jest, se oblečt in počasi proti Ljubljani.... lep dan vam želim, čeprav je deževen pa pa
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del 6.6.2008 7:13:00
|
|
|
|
Talika19
|
IZVIRNO SPOROČILO: tonja No takole pa sem dočakala jutro Zdaj grem pa jest, se oblečt in počasi proti Ljubljani.... lep dan vam želim, čeprav je deževen pa pa Vauuuu , dobra si, da si zdržala. Jaz ne vem če bi. Kakšen pregled pa imaš to? In zakaj moraš prebedeti noč?
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del 6.6.2008 7:13:41
|
|
|
|
Talika19
|
IZVIRNO SPOROČILO: tonja zjutraj boste imele same moje monologe sem gledala sličice iz piknika. Kako ste luštni pa očitno ste se res imeli fino. (Me je moj okregal, zadnjič enkrat ko sem mu rekla, da ste mele piknik zakaj nisem povedala, da bi še mi prišli. Pa morda pridemo na jesenskega - lahko bi bil kostanjev piknik, a ne? Lani se nisem upala najesti kostanjev,ker napenjajo - zaradi dojenja, letos pa se jih bom najedla, za naprej in nazaj (če mi bo uspelo končati z dojenjem) glej, da se vidimo na jesenskem pikniku, zdej bo Zalenka organizator
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del 6.6.2008 7:52:41
|
|
|
|
kawasakica
|
IZVIRNO SPOROČILO: poopsika kawasakica, tebi pa sploh adijo nisem rekla...al sem, pismo sploh ne vem , pa po riti te bom če mi boš še plačala pijačo ja na pol sma se poslovile, pa saj je dovolj...boljše na pol,ko nič
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del 6.6.2008 7:56:59
|
|
|
|
zalenka
|
jutro no pri nas je že bolj dober dan in sem tolk zaspana, da ne vem če ne bom namest maga raje mal odspala. nitka je vstala ob 5h in pol je šla ob 6.30 spat in je spala cele pol urce . no zdej je pa že pri babici in jo grem pol okoli 12h iskat, če ne bo kake urgence in jo bo treba prej. sem se res preveč hvalila z njenim spanjem in zdej mam takle evo. tonja lepo te je brat, se nam dolgo nisi oglasila. si ne predstavljam, kako si zdržala celo noč, sploh ker so ostali okoli tebe spali. kostanjev piknik je pa ful dobra ideja, sam ta bi bil že pozno jesenski, mogoče tega ti organiziraš , jaz pa enega septembrskega.
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del 6.6.2008 7:58:41
|
|
|
|
zalenka
|
na pikniku ste ble ful luštne in vaši tamali itak cortki. **** dej povej mi geslo za album - a sem trot al tvoje standardno mi ne dela
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?