|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  41 42 [43] 44 45   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrke 08 - 2. del
5.6.2008 21:54:16   
ključek
Ima pa naša lepotička 850 gramov...

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Lara Croft)
Neposredna povezava do sporočila: 1051
5.6.2008 21:54:58   
ključek
tisti Anonimen sem jaz. To je pa tako, če hitiš.

pozdravčke tudi tebi................user posted image

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 1052
5.6.2008 21:55:33   
ključek
Lara, bova kakšno rekli???? user posted image

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 1053
5.6.2008 21:59:46   
ključek
ne?? pol pa nočko vsem skupaj.........................user posted image
pa za jutranje čvekice.................user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 1054
5.6.2008 22:01:34   
arabela*
jao,jao,v kake teme se spuščamouser posted image user posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 1055
5.6.2008 22:03:21   
ključek
user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 1056
5.6.2008 22:05:34   
ključek
joj, men spet teče vn iz prsi....................in sam iz ene strani...........user posted image
a pol je res to še močneje, ko dojiš?
pa frišna pižama...............flekasta...........user posted image

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 1057
5.6.2008 22:05:57   
arabela*
zdaj pa grem pred tv Urgenco gledat,pa vse kar ji sledi.
Jutri je treba pa prej vstat,ker grem malo k gin.user posted image (ne na pregled)user posted image .
Pa spet user posted image čutim lakoto v trebuhu,pa kaj je to????user posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 1058
5.6.2008 22:06:21   
ključek
kam ste spet šle..................

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 1059
5.6.2008 22:06:54   
arabela*
Me to you,odvisno je pol,koliko boš dojila.Več dojiš,več je mleka.Manj dojiš,manj ga jeuser posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 1060
5.6.2008 22:07:15   
arabela*
nikamoruser posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 1061
5.6.2008 22:07:34   
ključek
grm jz tud. da ne bom mela monologe.................user posted image

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 1062
5.6.2008 22:09:07   
arabela*
a sem jaz za monolog???user posted image

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 1063
5.6.2008 22:12:33   
arabela*
user posted image user posted image ,hecam se.
Grem zdaj,ker gre mala igrice igrat,pa rabi fraj računalnik.
Nočkouser posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 1064
5.6.2008 22:13:43   
ključek
Nočko

nočko.

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 1065
5.6.2008 22:17:41   
Lara Croft
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you

Lara, bova kakšno rekli???? user posted image

Ja hudiča, če sem pa fotke dajala v album.... zdej pa še vidim ne, če sploh dela.... Pejte hitro prekontrolirat..... user posted image Kr nej se vam malo sline cedijo..... hihih... Ma kako bi šla spet tja.... čeprav je bla vlaga skoraj 100%.....

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 1066
5.6.2008 22:31:11   
lana luna
lara ti pa si lumpa!! s kakšnimi nam lušte delašuser posted image JEST BI TUT TM ŠLAuser posted image

ja če ga preveč otresa pol se spemiji (oz. bodoči otroc) lohk prehladijo. smrkavi ratajo. zarad prepiha. punce ne tega brat, da se naute zgražaleuser posted image user posted image . to je sam za Larouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

pa kera prav da gre urgenco gledat. sej je šele čez pol ure. CSI sem pa spet zamudila, k tko pridno za računalnikam čičam. pa u tork ni blo Housa, sem čist depresijo fasalauser posted image zakaj so ga pa skenslaluser posted image

(odgovor članu Lara Croft)
Neposredna povezava do sporočila: 1067
5.6.2008 22:32:47   
lana luna
mene pa dons spet tko zvija kt takrat k ma člouk tardečo. kolk je to med nosečnostjo neprijeten občutk. čeprou vem, da se takrat maternica širi. bajeuser posted image

(odgovor članu lana luna)
Neposredna povezava do sporočila: 1068
5.6.2008 22:40:44   
Lara Croft
IZVIRNO SPOROČILO: lana luna

lara ti pa si lumpa!! s kakšnimi nam lušte delašuser posted image JEST BI TUT TM ŠLAuser posted image

ja če ga preveč otresa pol se spemiji (oz. bodoči otroc) lohk prehladijo. smrkavi ratajo. zarad prepiha. punce ne tega brat, da se naute zgražaleuser posted image user posted image . to je sam za Larouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

pa kera prav da gre urgenco gledat. sej je šele čez pol ure. CSI sem pa spet zamudila, k tko pridno za računalnikam čičam. pa u tork ni blo Housa, sem čist depresijo fasalauser posted image zakaj so ga pa skenslaluser posted image

In to je samo šest bogih fotk..... user posted image

Ahaaaaaaaaaaa.... zdej pa štekam.....user posted image .....

Jst nimam kje TV gledat.... pa sva skoz v pojsli... vsak za svojim laptopom.... hahaha.....
Hausa ne bo do jeseni več.... baje...... ma meni je šel že čist na živce.... kok je zoprn...user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1069
5.6.2008 22:45:16   
*bubi*
Naš user posted image  raste tako kot mora user posted image  Joj, sem si prav oddahnila, me je zadnje 3 tedne kar precej stiskalo user posted image  Hvala vsem za lepe želje.

*bubi* hud je tale terenc!! kaj je to za ena firma?

Tako.  To firmo sem našla na ebayu. Imajo več modelov, ročaj se obrača naprej/nazaj, cena je precej ugodna, v kompletu je vse - mehka torba, reža, torba za potrebščine,... ni da ni.... jaz sem kar navdušena, je pa drug problem: težki so kot svinec. Pa ne vem, kje bi jih lahko prej v živo videla user posted image

Tukaj jih imajo recimo:
http://cgi.ebay.de/TAKO-NATALIA-Kombi-Kinderwagen-Kombikinderwagen-NEU_W0QQitemZ310033338395QQihZ021QQcategoryZ23611QQrdZ1QQssPageNameZWD1VQQcmdZViewItemQQ_trksidZp1638Q2em118Q2el1247

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

Neposredna povezava do sporočila: 1070
5.6.2008 22:54:43   
lana luna
*bubi* user posted image user posted image user posted image user posted image sem ful vesela da je vaša user posted image tko kot mora biti... bravo!!!

res je lep tale vozk. in hvala za link. ker sem enkrat unga taroza že vidla, pa sm hotla pol link še Kahlo posalt, pa ga nism več najdla. zdj ga bom pa še enkat prpoplala.

Kahlo to je zate. k sm ti enkrat oblubla da najdm sliko. sam sm se zmotla, k sm mislila da je FIluu firma, pa je en drug.

http://cgi.ebay.de/TAKO-NATALIA-Kombi-Kinderwagen-Kombikinderwagen-NEU_W0QQitemZ310033338395QQihZ021QQcategoryZ23611QQrdZ1QQssPageNameZWD1VQQcmdZViewItemQQ_trksidZp1638Q2em118Q2el1247

< Sporočilo je popravil lana luna -- 5.6.2008 22:59:07 >

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1071
5.6.2008 22:55:15   
*bubi*
pralne plenice moje izkušnje so take, da jih ne bi nikoli kupila. Res da ne onesnažujejo okolja,

To pa čisto ne drži. Pralni praški in velika poraba pitne vode + elektrike ravno tako onesnažujeta okolje. Pač na drugačen način.

Mene pa G ful redno na 4 tedne naroča. In recimo današnji UZ je bil izredni - res samo UZ, redni pregled pa čez 2 tedna, tako kot mora bit. user posted image

(odgovor članu coko)
Neposredna povezava do sporočila: 1072
5.6.2008 22:58:54   
*bubi*
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you

joj, men spet teče vn iz prsi....................in sam iz ene strani...........user posted image
a pol je res to še močneje, ko dojiš?
pa frišna pižama...............flekasta...........user posted image

Kar navadi se user posted image  Pol si boš itak še blazinice za dojenje v modrc filala, da ne bo vse mokro user posted image

Kolostrum ni nič nenavadnega in nevarnega, vseeno pa ni dobro, da bi sama ven stiskala.

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 1073
5.6.2008 23:00:02   
*bubi*
Grem zdaj,ker gre mala igrice igrat,pa rabi fraj računalnik

user posted image user posted image user posted image  Aneja bo ob desetih zvečer igrice na računalniku igrala user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 1074
5.6.2008 23:00:42   
lana luna
madonca je dolg tale link...

nč zdj pa tečem gledat ER

nočko

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1075
Stran:   <<   < Prejšnja stran  41 42 [43] 44 45   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  41 42 [43] 44 45   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Predviden datuma poroda je vedno samo okviren
Ginekolog vam bo rok poroda izračunal s pomočjo posebne formule, vendar je to le približna ocena in ne pomeni, da se bo ...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.