|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  131 132 [133] 134 135   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Desetke007 part 3
5.6.2008 10:45:52   
metkica1
kinnie hvala za kavo, jaz si grem pa jajce pečit, sem lačna.

Mi menda res user posted image  pošilja komarje za računalnik, da me sekajo. Skoz moram imeti štekano tisto sranje drugače me kar napadajo. Na hrbet me je pikniluser posted image

(odgovor članu *kinnie*)
Neposredna povezava do sporočila: 3301
5.6.2008 11:23:56   
mišk
Valči: Jst te že itak skoz občudujem!user posted image  Pri 28 letih imaš pravljično število otrok (ne vem zakaj imam za tebe vedno občutek, da bo še četrti?!user posted image ), pridna, optimistična, v živo pa še luštna in prijazna!user posted image  Škoda, ker imaš doma dosti dela in se nimaš časa udeležit srečanj.

Obračamo se!!!: Ja, sem skor pozabla povedat! V torek smo se začel obračat v obe smeri! Sicer smo še zelo neelegantni in ne uspe nam vedno, a začetki so!user posted image  Malo jo "gembla" to, ker pri obračanju iz hrbta na trebuh proti trebuhu stegne obe nogici in potem ne gre.

(odgovor članu metkica1)
Neposredna povezava do sporočila: 3302
5.6.2008 11:45:28   
mišk
Jogurt za user posted image : Ker sem zasledila, da vas dosti daje jogurte svojim user posted image  me zanima, kakšne jim to dajete? Navadne, sadne, kakšne posebne?

Ali tiste, ki striktno pazite, da čimkasneje uvajate gosto hrano, ne dajete nobenih kupljenih kašic, čimveč zelenjave, dojite kolikor dolgo se da, opažate, da imajo vaši otroci kaj manj viroz, izpuščajev, bolezni, alergij, problemov s težo? To me res zanima.
Včasih se mi zdi, da če imajo user posted image , ki niso bili dolgo dojeni kakšno težavo, da jo nekateri takoj pripisujejo nedojenju in prezgodnjemu uvajanju! Če se pa kaj takega pojavi pri polno dojenemu otroku, je pa vse polno razlag.
Mogoče sem malo čudno to napisala, ampak bi res rada vedela, kako je v praksi s tem. Zavedam pa se (nemogoče da se ne bi), da je dojenje sigurno najboljše za otroka.user posted image

(odgovor članu mišk)
Neposredna povezava do sporočila: 3303
5.6.2008 11:52:28   
micla
user posted image user posted image user posted image  Juhu.....  še smo živi. Lepo, da se me še spomnete in me malo pogrešate, Pandica, Sanwebdra, Vanili in ostale. Je prou fajn prebrat, čeprav jst nisem kej dosti fer do vas, ko sem vas kar tako zapustila.    Ma je bla kar idrija ene par dni, ko nismo spali ponoči, pol pa čez dan skoz kej in zvečer crknjena za past dol. Zdej pa jo imam spet te dni pri mami v varstvu, da jst dokončam mojo diplomo, k se mi že fuzla od vsega. user posted image

Kje sm že jst ostala????? Tam nekje na daljni 90. strani. Itak da nisem čekirala za nazaj. Sem vas samo zdej dva dni prebrala, tko da sem refresh z zadnjimi novicami.

2ursae...bravo za UPUS.

bolančki in poškodovančki....čimprejšnje okrevanje.

shujševalni kotiček.....še jst obvezno noter, ker se sploh ne premakne iz 64. user posted image  Pa se je tud meni pokvarla vaga, mi ne kaže več dekov (torej samo okrogle kile) in tko res ne vem al se sploh kej premika, al ne. Je kar neki displej crknil tam na koncu. Jst bi pa tko se veselila tistih majhnih številkic, če bi se premikale v minus.   Samo zdej ta teden je malo kriza, ker sm tko noter v bukvah, da si sploh ne vzamem časa za kosilo in pol pojem samo kako packarijo na hitro, tko da ta teden ne pričakujem nobenih rezultatov.  

Vam vsem pošiljam en deževen primorski pozdravček, pa se beremo kasneje.

Aja pandica.....ful lep voziček si vzela. To so te letošnje kolekcije z bubblesi. Jst imam tudi rdečega, samo lanski model, v kombinaciji z bež, brez vzorcev, samo dve barvi, pa sivo antracit podvozje. Mi je tudi ful všeč, čeprav jst sm hotla zelenga - minty, pa me je moj prepričal da naj vzamem rdečga.  Kako si kej ti zadovoljna?   Fajn je pri PP ker lahko izbiraš med tolko modeli in barvami, da ne veš več kaj bi vzel na koncu.

Zdej pa grem spet čumit v knjige.

Pa pa,

micla

(odgovor članu mišk)
Neposredna povezava do sporočila: 3304
5.6.2008 12:08:19   
mehurčica
E, Mišk, no vidiš!user posted image Bravo Dona!

Janja, si tudi meni nardila lušte z bazenom. David bi se tudi ves čas metal not. Je zdaj celi veseli, ko na plavanju tauha brez rokavčkov. In seveda se tudi doma večkrat kopa in tauha. Se je v torek že dopolne kopal.user posted image Ej, tista je pa dobra: tiča mi slikaj.user posted image Sva z user posted image skupaj brala in se fajn nasmejala.

Zadnjič se Davidu rekla:"Lej David, to je pa pisateljica Svetlana Makarovič, ki je napisala Sapramiško in še par pravljic, ki jih ti tako rad bereš." In David seveda:"Jaz bi tudi pravljice pisal!"user posted image Moj otrok bi rad VSE!

Suzanamai, vedno dam perilo še na dodatno izpiranje, ker se mi že itak zdi, da ob pranju premalo vode vzame. Pa sva sčistila vse, ker je bilo za sčistit.user posted image

Pandica, vedno ti pozabim rečt: pri tistem lokalčku pri Ledni dvorani ne hodijo kužki lulat/kakat. Ker imajo ograjeno in stolčke še na travici. Pa so bile zadnjič tudi druge mamice(zraven mene in moje RR družbe) z dekicami na tleh. Imajo tudi mali peskovnik in toboganček. Kelnarca pa je bila tudi prijazna, edino res, da mi je pozabila vodo zraven kapučina prinest, ampak imam itak vedno s sabo svojo.
Sicer če so pa kelnarce slabe volje, je itak njihov problem. Glavno, da se imamo me lepo v naši družbi.

Kreganje/dretje na otroke: sem bila na enem predavanju na Sončku(zveza društev za CP) in je ena gospa tako lepo povedala, da ne bom nikoli pozabila. Je rekla, da če nas kdo (tudi naš otrok) spravi v slabo voljo, je to odvisno od nas samih in ne od tistega. Samo od nas je odvisno, koliko nam bo prišlo do živega. V tem smislu, da če "nas otrok razjezi/da je tečen cel dan itd.", da on ni nič kriv, če smo potem še mi slabe volje in se zderemo nanj. In da je sploh tepež čisto nesprejemljiv. V glavnem: POTRPEŽLJIVOST. In res, jaz se zelo malokrat zaderem nanj, res pa je, da mu morem dostikrat kaj bolj na glas povedat, ker enostavno prvih parkrat presliši(to vse poznate, ne?).
Ma res, jaz sem včasih že tako živčna zraven Davida, da če bi mi kdo v glavo videl, bi videl tistega hudega bika, ki piha skozi nosnice in "kurbla" z nogo.user posted image In vem, da v bistvu sploh ni toliko David kriv, ampak sama, da se dam sprovocirat, ker mu pač morem miljonkrat "to in ono". Noa1, se spomniš, kako sem zgledala skulirana takrat v mestu, potem sem ti pa rekla, da sem že čisto živčna?user posted image

Upam, da bo šlo to zdaj naprej, ker ne vem kje sem vse smajlije delala. Pa upam, da ste razumele moj zadnji odstavek. Sem bolj zmedeno napisala.user posted image V glavnem, ohranite mirne živčke in glasilke. Jih je škoda.

Šele, ko postaneš mama, začneš resnično cenit zdravje.

(odgovor članu mišk)
Neposredna povezava do sporočila: 3305
5.6.2008 12:10:10   
sanwebdra
FUUUUUUUUUUUUUUUUJ, dež!user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: pingi
Sanwebdra - zmeraj ti pozabim napisat kolk imaš fajn pramene oz. barvo lasuser posted image

user posted image  Se moram moji super frizerki zahvalituser posted image (spada v mojo starostno skupino, ima celo mojstrski izpit opravljen, pa čeprav je ene 15km stran doma in ima tam salon). Res je fajn, edina mi je uspela narediti NErumene pramene, imam namreč kar nekaj rdečega pigmenta ... drugače delava dve barvi in eno plast mojih naravnih, zdaj poleti pa samo svetle ....

user posted image user posted image user posted image Mi smo pa dobili vrtec, pardon jasli s 01.09.!!!! Prej bi vprašala, pa bi prej dobila odgovor, kajne Mariborčanke? Imam naslednji teden 1. roditeljski sestanek! Jupi!!!user posted image user posted image user posted image

micla, welcome back, pa čim uspešnejši zaključek diplome ...

Ko te dete vpraša, čeprav nikoli nismo doma imeli prižganega Big brotherja: "Mami, si jedla sir?"

(odgovor članu pingi)
Neposredna povezava do sporočila: 3306
5.6.2008 12:16:59   
mehurčica
O, Micla, lepo da si se javila.

Jaz sem pa včeraj že drugič pri kosilu dala Eni kislo smetano zraven. Ji je zgleda zelo dobro, ker je vse pomljackala. No in ker smo popoldne, takoj ko se je zbudila, šli v Planet Tuš, je tam dobila kar vanilijev jogurt. Tako kot 2ursae, nisem hotla dat Hipp, ker je sadja pač že dosti pojedla čez dan. In je zmazala celi 150g lonček! Sem mislila malo jaz pojest, ker imam vanilijev jogurt ful rada. Pa sem samo pol žličke na koncu dobila. Sicer je pa 5,8 maščobe, tako da je bila prava bomba. In nobenih reakcij!user posted image In že 3 dni jaz jem jajce, pa tudi nobenih težav.user posted image

Mišk, hm...ne vem kaj bi rekla. Jaz sem Davidu začela dajat pri 5,5m in je v 4 letih bil 4x bolan, od tega 6.bolezen, vodene koze in 2x prehlad. Eni sem začela dajat malo pred 6.mesecem in na srečo ni še nič bolana, je pa imela ves čas težave s kožo, kot da bi imela atopični dermatitis. Ampak je zdaj(upam, da ne samo trenutno) dooosti boljše.

(odgovor članu micla)
Neposredna povezava do sporočila: 3307
5.6.2008 12:20:33   
mehurčica
Sanwebdra, super!user posted image

Pa vedno pozabim: 2ursae, čestitke za izpit!

Mišk, jaz sem ji včeraj dala kar vanilijevega, ker sem si kar mislila, da bo pojedla, glede na sladkobo.user posted image Nisem upala tvegat pri lačnem otroku sredi Tuša.user posted image Sem pa kupila še enega navadnega s 3,2mm da ga bom zmešala s kakšnim sadjem in enega mareličnega tudi z več mm.
Samo kako težko je zadnje čase najt te jogurte z več mm. Ma vsi so neki lahki. Pa kaj me brigajo lahki jogurti.user posted image

(odgovor članu mehurčica )
Neposredna povezava do sporočila: 3308
5.6.2008 12:39:37   
micla
moja princesa pa najraje navadni jogurt papca. Zgleda, da ji paše bolj kiselkast okus, ker sadni in drugi sladki ji ne grejo v promet. sem pa mislila, da bi jozmešala recimo v navaden jogurt domačo marelično marmelado, pa bi ji tko nrdila domači sadni jogurt.

mehurčica...je pa res, da se skor ne dobi teh normalnih jogurtov. Vse samo neki light pa brez tega, pa brez unga....skratka nekaj za naš shujševalni kotiček, definitivno pa NE za naše user posted image .    Jst tud najrajš pojem jogurt s 3,2 mm, pa mleko tudi. Ma ne vem, sej lahko falim na celi črti, pa bi bla zdej že fajn suhica, če bi une light jedla. user posted image

Šibam v trgovino, k mam prou prazen hladilnik, pa se je moj že včeri kregal, da niti po kruh ne grem več. Tko da šibam, da ne bo spet prepečenca grickal. user posted image

micla

Neposredna povezava do sporočila: 3309
5.6.2008 12:51:30   
mehurčica
IZVIRNO SPOROČILO: micla
Ma ne vem, sej lahko falim na celi črti, pa bi bla zdej že fajn suhica, če bi une light jedla. user posted image
No, je že res, da kupim zase tistega z manj mm, ampak dostikrat pa si tudi privoščim puding s smetano. Kupim tistega z mm pač zato, ker mi je boljši in ne zato, ker ima manj mm. Pa itak te reklame, ki jih delajo: češ, za vitko postavo, z manj maščobami. Kaj pa OH(cuker)? To pa nafilajo not in si spet na istem. Treba je torej zraven še gledat OH. Tudi v te vode z okusom jih nafilajo. V Jani jih je ponavadi malo, pa še dobra je...vsaj meni.user posted image

Joj, kolko sem jaz danes tu. Eni spi, stanovanje pa še vedno v razsulu. Samo perilo se mi ljubi rihtat, za drugo pa sem lena kot tapravi lenivec.user posted image

(odgovor članu micla)
Neposredna povezava do sporočila: 3310
5.6.2008 13:04:14   
Pandica
Hej,

Kakšen dan za user posted image
Spet bo deževalo cel dan in ne bomo mogli nič ven na sprehod. Pa še "mrzlo" je tak postalo. Eh, nimam rada dežja user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: mišk

Ali tiste, ki striktno pazite, da čimkasneje uvajate gosto hrano, ne dajete nobenih kupljenih kašic, čimveč zelenjave, dojite kolikor dolgo se da, opažate, da imajo vaši otroci kaj manj viroz, izpuščajev, bolezni, alergij, problemov s težo? To me res zanima.

Moja   še zaenkrat hb   ni imela nič od tega kar si naštela. Samo 1x vročino  in pred kakšen mesec dni nazaj sma bile obe orung prehlajeni.  To pa je tut vse.

IZVIRNO SPOROČILO: micla

Aja pandica.....ful lep voziček si vzela. To so te letošnje kolekcije z bubblesi. Jst imam tudi rdečega, samo lanski model, v kombinaciji z bež, brez vzorcev, samo dve barvi, pa sivo antracit podvozje. Mi je tudi ful všeč, čeprav jst sm hotla zelenga - minty, pa me je moj prepričal da naj vzamem rdečga.  Kako si kej ti zadovoljna?   Fajn je pri PP ker lahko izbiraš med tolko modeli in barvami, da ne veš več kaj bi vzel na koncu.

Voziček je prva liga   , full sem zadovoljna z njim. Ja, vem ja, da so te bubless red, black in green letošnja nova kolekcija in barva. Jaz sem pa prvo razmišljala, da bi vzela Camelia barvo ( onega roza črnega ) , pa sem se pol na koncu vseeno za bubless red odločila, ker mi je bil lepši.
Sem pa pol gledala, da ta torba za na voziček stane 42e, mislim halo Kaj so nori al kaj? Ti jo imaš Micla? Verjetno ja, ker si jo dobila že zraven v kompletu, ne?
Kaj mogoče veš, če je kje tam pri vas v Gorici al pa v Italiji to kaj ceneje? Bi bila tak dobra pa bi malo pogledala, prooosssiimmm 

IZVIRNO SPOROČILO: mehurčica

Pandica, Glavno, da se imamo me lepo v naši družbi.

Se strinjam

Oktoberka   kako kaj kaže?

Lane31  geslo imaš na zs.

(odgovor članu micla)
Neposredna povezava do sporočila: 3311
5.6.2008 13:10:46   
oktoberka
Oktoberka kako kaj kaže?
IZVIRNO SPOROČILO: Pandica

Grrrrrrr....user posted image  Tetke še zmer nimam, test je včer pop pokazal -
Bom še par dni počakala in potem ponovila vajo.

http://oktoberka.moj-album.com

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 3312
5.6.2008 13:15:48   
Pandica
Oktoberka   torej še vedno stiskam pesti zate user posted image

(odgovor članu oktoberka)
Neposredna povezava do sporočila: 3313
5.6.2008 13:16:53   
oktoberka
IZVIRNO SPOROČILO: Pandica

Oktoberka   torej še vedno stiskam pesti zate user posted image

Hvala!user posted image

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 3314
5.6.2008 13:22:20   
Klaudia
oktobeka - a te mal heca user posted image  saj bo. Še kakšen dan, pol pa še en test skuri

Tiste, ki rade gledate imate tukaj 2 nova videa.

http://www.youtube.com/watch?v=crOtGZXkSTQ
http://www.youtube.com/watch?v=uZFETHzRvD0

If your kids are giving you a headache, follow the directions on the aspirin bottle, especially the part that says "keep away from children."
Susan Savannah

Neposredna povezava do sporočila: 3315
5.6.2008 13:24:42   
mehurčica
O, Oktoberka, še kar ni user posted imageuser posted image user posted image Držim pesti!user posted image

Moja miš pa spančka že 2 uri. Jaz pa sem mislila na en obisk, preden grem po Davida, pa zgleda ne bo nič. Zelenjava jo čaka že nakockana in pripravljena za kuhanje. Jaz pa sem pojedla 3 trdo kuhane jajčke. Ko pridemo domov okoli 17h, pa bom še solato hamsnila.

Neposredna povezava do sporočila: 3316
5.6.2008 13:27:01   
oktoberka
IZVIRNO SPOROČILO: Klaudia

oktobeka - a te mal heca user posted image  saj bo. Še kakšen dan, pol pa še en test skuri

Ne mal, ornk!! Sej pravm, ko pride, če pride, jo bom ornk natepla!user posted image

(odgovor članu Klaudia)
Neposredna povezava do sporočila: 3317
5.6.2008 13:28:39   
mehurčica
Joj, Lia, kak si sladka!user posted image
Jaz ji tudi morem kdaj kaj v roko dat, da ji še par žličk uspem uturit.user posted image V katerem formatu pa tebi snema filmčke? Ali jo snemaš prav s kamero? Nama fotoaparat snema v mpg in potem ga morem vsaj pretvorit, da nekak zgleda na youtube. Pa še tisto je megleno.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3318
5.6.2008 13:31:51   
metkica1
Lia kak je fajnauser posted image user posted image hja tale črka b je pri nas tako aktualna, da je cela mokra, ker še špuka zraven ampak jo je tak fajn poslušat

Neposredna povezava do sporočila: 3319
5.6.2008 13:32:48   
metkica1
oktoberka držim pestke zate pa za en velik +user posted image

(odgovor članu metkica1)
Neposredna povezava do sporočila: 3320
5.6.2008 13:37:48   
Klaudia

V katerem formatu pa tebi snema filmčke? Ali jo snemaš prav s kamero? Nama fotoaparat snema v mpg in potem ga morem vsaj pretvorit, da nekak zgleda na youtube. Pa še tisto je megleno.user posted image

Fotoaparat mi snema v formatu avi, Žigu pa mpg. Potem pa vse posnetke preden jih dam na youtube obdelam v Windows Movie makerju, ki pa naredi format wmv. Vse lepo in prav, vendar na divx predvajalnikih ne dela user posted image  In potem rabiš še pretvornik video formatov. Ma si zakompliciram življenje da je kar kej user posted image

If your kids are giving you a headache, follow the directions on the aspirin bottle, especially the part that says "keep away from children."
Susan Savannah

Neposredna povezava do sporočila: 3321
5.6.2008 14:32:25   
mehurčica
Midva pretvoriva z Blaze Media Pro. In tudi iz mpg, v wmv. Ampak niso tak lepi kot tvoji.user posted image

Nič, zdaj pa moreva it po Davida.

(odgovor članu Klaudia)
Neposredna povezava do sporočila: 3322
5.6.2008 14:35:32   
maja zarja
Lep deževni pozdrav.......uuuuuuuu kak ga sovražim,pa saj mene niti ne moti tolko moja pikica pa je čisto nesrečna,ko ne moreva venuser posted image ....od žalosti že zdaj spi drugo rundouser posted image .Ko je že čosto aut grema malo po terasi šetat pa je tak veselauser posted image ....

Oktoberka in Mišk držim pestke za čimprejšne +user posted image .

Ena je spraševala glede gh in dojenja in boleznih pri user posted image .......no moja user posted image ni bila skoraj nič dojena,ker pač na žalostuser posted image nisem dobila mleka.....in je praktično od rojstva na adaptiranem mleku......gosto hrano pa sva začele hitro po 3.5 mesecu uvajat,zdaj pa imava samo zvečer in ponoči mlekeca ostalo pa GH pa še ni bila bolana nič,no ja en rahl nahodek prejšni mesec........pa alergije na hrano tudi do zdaj še ni imela.....trkam,trkamuser posted image .......tak,da jaz mislin,da če dojiš je to za otroka sicer najbolje........dosti pa je odvisno tudi od imunskega sistema in dovzetnosti user posted image   za bolezni.....no toliko o tem.

Pri nas pa vse po starem le da spi mogoče malček več kot jeuser posted image .

Vsem slavljencem vse naj naj in oh in sploh...user posted image user posted image

Vsem bolančkom pa user posted image

(odgovor članu Klaudia)
Neposredna povezava do sporočila: 3323
5.6.2008 14:38:32   
maja zarja

Joj, Lia, kak si sladka!user posted image

user posted image se podpišem

Neposredna povezava do sporočila: 3324
5.6.2008 15:46:12   
mama06
Pozdravljene,

vreme je za en dr*kuser posted image .

Sva ravno prišla iz NFTh in sva ful pohvaljena, saj sva se že začela postavljat na vse štiri in puzat. Pa počasi mu ratuje samostojno sedenje, ampak še ni čisto siguren. Bo že. Sem res ful vesela.user posted image

oktoberka - držim pesti, da bo čez 2 dni user posted image user posted image

micla - WB, pa kar redno se sedaj javi, da bomo na tekočen. Saj veš, babnce smo radovedneuser posted image user posted image

Klaudia - Lia je taprava babauser posted image user posted image user posted image

GH - sva se do 6M samo dojila, razen riževih kosmičev zvečer pred spanjem z mojim mlekom. Sedaj pa jeva skoraj samo GH, razen zjutraj in zvečer, pa za uspavanje je ziza čez dan, pa alergij ali bolezni še ni bilo

šesta bolezen - zgleda, da sva ja tudi midva prebolela, amapak brez povišane TT. Sem danes govorila s P in greva v ponedeljek na kontrolo.

(odgovor članu maja zarja)
Neposredna povezava do sporočila: 3325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  131 132 [133] 134 135   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  131 132 [133] 134 135   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

dojenje
fantek712

zanima me kako ste vašega otroka odvadile od dojenja preden ste šle nazaj v službo?( problem je vrtec in nočno zbujanje-star je 9 mesecev). Prosim tudi za komentarje, hvala!

čaj namesto dojke ponoči (31%)

duda (19%)

pustim ga jokati (4%)

drugo (46%)

Število vseh glasov: 162

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!