|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  130 131 [132] 133 134   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Desetke007 part 3
4.6.2008 23:52:35   
Margareta
VANILI - tam pri ene 45-ih bova malo zadihali, gledali dokumentarce in pekli 10 vrst piškotovuser posted image

http://www.ednevnik.si/?w=Margareta

(odgovor članu Margareta)
Neposredna povezava do sporočila: 3276
4.6.2008 23:54:15   
VANILI
šit, tok jem sladoled, da me kar trese od mraza brrrrrrrrr

The only man who had his work done by Friday, was Robinson Crusoe.

(odgovor članu VANILI)
Neposredna povezava do sporočila: 3277
4.6.2008 23:56:51   
Margareta
Na srečanje me jutri ne bo, ker grem pomagat eni sorodnici. Bom pa prišla drugi teden

Ne, nisi prifuk..njena. Jaz sem tudi ravno danes opazovala mojega. Matr, kakšen dec je ratal. Za pohrustat. Potem mu pa to omenim. in, me vpraša, če se hecam.user posted image   Ko sva se spoznala je imel on 18, jaz pa 23. In je bil bolj deški.

Neposredna povezava do sporočila: 3278
4.6.2008 23:58:48   
VANILI
margareta ja, user posted image user posted image
a veš, da bom jaz pri 45 imela punčko v 1.letniku, sina pa šele 10let starega? In babica bom recimo teoretično šele pri 55? aja no saj to ni tok slabo. če prav računam. Sej zato pa moram bit fit!
amapksem taka pasivka, matr samo govorim o tem, naredim pa 0000000!!!!!

definitivno s bom pa na stara leta privoščila odklop, ki ga zdaj nekako zadržujem v sebi, oz. ne upam bit čist jaz. In bom veljala, če bom v tej vasi še ćživela, za "uno tačudnostaro zmešanouser posted image user posted image " ali pa bom "tadobra čarovnica", ko bom zelišča mešala.pa to pri 100plus letih mislim,ne prejuser posted image

(odgovor članu VANILI)
Neposredna povezava do sporočila: 3279
5.6.2008 0:03:23   
Margareta
vem o kakšnem odklopu govoriš. Zdaj si ga pač ne moreš privoščiti, niti jaz. Pa bi si ga.

Greva gledat sex, lahko noč

(odgovor članu VANILI)
Neposredna povezava do sporočila: 3280
5.6.2008 0:27:45   
valči
Hay,babike!

Samo naw brzake,ker sem tako lačna,da joj.Sem vzela ravnokar medenjake iz pečice in nisem enega probasla,jedla pa ob 18. nazadnje,gledala moža,ko je sladoled.Jaz pa vodo črepala.Tako,da si zaslužim velik plus.Ja,pa še Sacher totra je v hladilniku,sem jo včeraj naredila,ker je imel danes god možek.Tako da,pri nas ni možno hujšat,če ni izjemne volje.

VANILI,ne no bit tako kritična do sebe,sajo otroci še kako vedo,da jih imamo najraje na svetu in bi zanje naredili vse.Jaz se tudi zunaj včasih samo derem,ker sta skupaj kot dva vrasgeca.Maleka,pa slišita zelo slabo,zato moram petič glasno zakričat.Ker prvič ni ničuser posted image
Tako da.ne se obnremenjevat,ker smo samo ljudje.

lane 31 je tudi tako lepo naspisala,pa upam,da ti jutri povleče flašo spetuser posted image

janjasem se narežala tvojem sinu,faca malauser posted image

kinnie,ti si napisala,da je hči zmerjala petelina-****auser posted image ?Nisem sigurna,kera je bila,samo noro dobra fora,morem možeku povedatuser posted image

Sedaj pa imamo doma tri čudovite sončke,ki mi pomenijo vse na svetu.

Neposredna povezava do sporočila: 3281
5.6.2008 0:32:45   
2ursae
IZVIRNO SPOROČILO: Margareta

2ursae - katere zakone boš študirala? Jaz sem jih včasih brala, malo za hobi. Zdaj pa nimam časa.

vse!!! user posted image

nočko, sem rekla, da grem danes (oz. včeraj user posted image ) ob 11h spat, pa sem gledala po tvju dokumentarc o JBTZ. Zdej pa laufam u pojstlo.

moj 3-letni otrok na morju, navdušeno in razneženo opazuje mravlje: "iii, mravljica! Nosi drugo speštano mravljico!"

Neposredna povezava do sporočila: 3282
5.6.2008 0:54:34   
Pandica
IZVIRNO SPOROČILO: valči

Hay,babike!

Sem vzela ravnokar medenjake iz pečice in nisem enega probasla,gledala moža,ko je sladoled.Ja,pa še Sacher totra je v hladilniku

Res si karakter Valči, da te niso vse te dobrote premamile in nisi nič probala, bravo user posted image user posted image user posted image Mehurčica, hitro ji napiši en velik + user posted image
Jaz bi kar vse pojedla po mojem user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu valči)
Neposredna povezava do sporočila: 3283
5.6.2008 0:56:10   
Pandica
Zdaj pa grem jaz tut spat, ker še komaj gledam user posted image

Nočko  

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 3284
5.6.2008 0:57:25   
mama06
Evo, da še jaz malo postrašim ob tej zgodnji uriuser posted image user posted image

Lepo vas je brat, za pisanje pa trenutno zmanjkuje časa.

Grem še nekaj v usta dat, pol pa spat. Sva še oba z dragim budnauser posted image user posted image user posted image

LN vsem

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 3285
5.6.2008 2:09:51   
jasna
Janja, zdej mam pa še večje lušte po kopanjuuser posted image . Andraž je pa ful faca malauser posted image

Vanili, a si prepričlana, da za metuljčke ni malo kriv električni mrk?user posted image

Mama06, jaz se pravkar bašem s sendvičem. Lačna pa res ne morem spatuser posted image

Lahko nočuser posted image

< Sporočilo je popravil jasna -- 5.6.2008 2:10:48 >

(odgovor članu janja)
Neposredna povezava do sporočila: 3286
5.6.2008 6:55:51   
sanosan
Jasna - glede balkona pa je bilo tako, da bi moj probal nekoga od nekod poklicat, ker drugače bi morali gasilci vlamljat v stanovanje user posted image user posted image . Je rekel, da bi verjetno koga poklical, ki bi šel spodaj mimo bloka, če mu lahko telefon posodi, da bi lahko poklical. Ta drugi scenarij bomo pustili za drugič, ker se je tokrat na srečo lepo končalo.

(odgovor članu jasna)
Neposredna povezava do sporočila: 3287
5.6.2008 7:03:56   
VANILI
dobro jutro

mi2 raportirava ob tem zgodnjem deževnem jutru.

počas se pakiramo za vLj. prvič bo žabo prespal pri mojih.

lp in se vidimo!!!

(odgovor članu sanosan)
Neposredna povezava do sporočila: 3288
5.6.2008 7:57:34   
lane31
Dobro jutro ........proekt flaša je uspel....jokala ob 5 do 7 ,ji dam flašo in špuka ven....pa sem jo nežno za liček držala ,da sem jo prisilila popit prvi šluk.....pol pa je vlekla kot za stavo user posted image  in v šusu zasanjala nazaj

Valči..res si neverjetno pridna.....toliko pečeš in trije....mora lepo dišat pri vas.......jaz pa raje ne pečem,ker nisem karakter in preveč pojem.....tako pečem le če nas je več pri hiši ,ali pa da sladico vzamemo kam za obisk zraven

Jezna sem ker imam + 0,5 kg nazaj user posted image

Janja ,kinnie,2 ursae  .........za crknit smešno ....full rada berem take prigode vaših otrok user posted image

Pandica..........seveda več ne vem gesla user posted image  pa sem mislila ,da vem,a ga ne prime

Ko te bom poljubila za lahko noč,
te bom še tesneje
in še malo dlje stiskala k sebi.
Takrat se bom zahvalila Bogu zate.
Ničesar drugega ga ne bom prosila,
kot le za še en dan s teboj...

(odgovor članu VANILI)
Neposredna povezava do sporočila: 3289
5.6.2008 7:59:11   
Klaudia
Dobro jutro!

Prvo nekaj za nasmejat  user posted image

Danes ponoči sem tudi ugotovila vzrok Liinega nočnega joka. Je jokala že kakšne dve uri, pa sem rekla mogoče je pa lačna in sem ji zmešala AM. Ma je pospravila 100ml pa še okoli 60ml čaja pred tem, da sem jo pomirila. user posted image  Zgleda zdaj ko sem čist na koncu z živci nimam dovolj mleka. Se bo treba pomirit...

If your kids are giving you a headache, follow the directions on the aspirin bottle, especially the part that says "keep away from children."
Susan Savannah

(odgovor članu VANILI)
Neposredna povezava do sporočila: 3290
5.6.2008 8:17:22   
nova10ka
vanili imaš ZS

(odgovor članu Klaudia)
Neposredna povezava do sporočila: 3291
5.6.2008 8:18:34   
janja

Dobro jutro!
Klaudia
  - res za nasmejat user posted image user posted image user posted image user posted image

Joj, kakšen dan. Mi smo kar zaspali, tko da pridemo danes vsi trije. No, grem še mal spat.

tave - a vseen prideš k tko dežuje?

Otroci so naše največje bogastvo! Čuvajmo jih!

http://janja73.mojalbum.com
http://zo-ja.mojalbum.com

(odgovor članu Klaudia)
Neposredna povezava do sporočila: 3292
5.6.2008 8:47:00   
suzanamai
Aja, Suzanamai, to sem ti še pozabla napisat. Še ne vem, če ima dermatitis. Zgledalo je res tako. Je imela tako kožo še na rokicah, po prsnem košu in po hrbtu malo. Po rokicah in obrazku najbolj. Odkar pa jo kopam brez mila in z olivnim oljem in odkar sem odstranila pralni prašek v prahu in mehčalec, je pa skoraj brez. Samo na obrazku še ima, pa še to ful boljše! SEM TAKO VESELA! Morem prav zakričat. In druga teden imava dermatologinjo in mi je kar malo nerodno it, ko nima več skoraj nič. Upam, da ne bo rekla:"Ja kaj pa vi sem hodite?"

Ne bo tega rekla, brez skrbi. Itak ponavadi vsi pridejo na vrsto, kot zanalašč, takrat ko ni ničesar za pokazatuser posted image . Pa probaj dodatno izpirat, ko pereš perilo.

Ljubezen mame ob ljubečem očetu
je nekaj najmogočnejšega na svetu!

(odgovor članu mehurčica )
Neposredna povezava do sporočila: 3293
5.6.2008 9:11:11   
suzanamai
Urban ima tudi še vedno pikice po telesu. Ker nima nobene vročine, predvidevam da gre lahko za alergijo. Suzanamai - ti boš bolje vedela. A se alergija na KM lahko kaže v obliki izpuščajev. Jih ima pa samo po telesu, po obrazu nič, mogoče kakšno pikico tudi po notranji strani stegen in rok.

Lahko ja, Mai je imel na začetku pikice samo pod pazduho, po parih mesecih pa povsod po telesu razen obraza.

Ko daješ v sušilni stroj obvezno zapni vse netke, bo manj ropotalo. Jaz imam 1600 obratov centrifuge, vendar mi preveč zmečka perilo, tako da vedno zmanjšam na 1400 ali 1000, odvisno od perila in raje dalj sušim.

Tiča mi slikajuser posted image user posted image user posted image

Jasna me ki smo 30+ smo itak ko rožiceuser posted image

Vanili kok je to lepo, da me pogrešaš, pa še vedno sem tuuser posted image . Mi imamo Siol tv, gledamo nekje 10 programov, jaz pop, akanal, HBO in HBO comedy, mai extreme, možek pa športne, ostali so tam, ker so pač tamuser posted image .
Joj kolk jaz pogrešam metuljčke v trebuhuuser posted image

o Margareta, ti pa kar 5 let mlajšega, jaz bi tud sem se mal zajuser posted image pa sem vzela 5+user posted image

Joj kolk vidve jamrata, še dobro da sem 1 leto mlajšauser posted image , ko bo Zoja imela maturo jih bom imela 53, moj pa 58 user posted image , pri 70ih bom pa mogoče babicauser posted image

Klaudia mleka imaš verjetno dovolj, samo ne steče, ker nisi mirna. Pomiri se, pomisli na lepe trenutke in bo.

Zoja je ravnokar zaspala, tako da bova verjetno spet zamudiliuser posted image

Se vidimo

Ljubezen mame ob ljubečem očetu
je nekaj najmogočnejšega na svetu!

(odgovor članu janja)
Neposredna povezava do sporočila: 3294
5.6.2008 9:32:12   
*kinnie*
Dobro jutro.
No pa sem nazaj tista prava zvezdica zaspanka....več ko spim, več bi spala. Pri nas so sedaj božji dnevi glede spanja....otroci gredo spat ob 21, mali se je danes prvič zbudil ob 5h ( po zaslugi dragega, ker se tako glasno baše v službo, da zbudi celo bajto), pojedel in smo spali do 8.30.....in jaz bi šeeee.....to je tistoane, ko se nekomu ponudi dlan, pa zgrabi celo rokouser posted image

IZVIRNO SPOROČILO: janja

*kinnie* user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image sej kolk pa je stara tvoja? - a je tud letnik 2003. Mislim, da jih je kar nekaj, ki jih imajo ta letnik, tko da zna bit na pikniku avgusta še veselo.

ja naša ja konec leta 2003,....bo res veselo. Ko jo gledam, se mi zdi že takooo odrasla, ....take stvari sprašuje se pogovarja....
Valči: Ja , naša je tak fenomen.....pa vem da dobro ve, da je petelin mož od kure! Nekje je pobrala kletvico in ko jo je izrekla...še isti hip se je zavedla, da je narobe....in se je hitro znašla. In rekla ja kura-kura*, mož od kure....Je lisica ta naša mala....izgovore si tako originalno in hitro izmišlja, da človek sploh ne more verjeti-4 leta! Ojoj kaj me šele čaka,....saj veste tisto s frendicami smo bile na kaviuser posted image user posted image

(odgovor članu janja)
Neposredna povezava do sporočila: 3295
5.6.2008 9:39:25   
noa1
Dobro jutro!
Danes pa kar dežuser posted image . Saj je kar vredu, da se malo shladi, ker je bilo že preveč soparno (vsaj pri  nas v MB).
Bova šli danes kar z MT po opravkih. Je treba nabavit zelenjavo in meso za pupo.
Ljubljančanke: imejte se fajn na srečanju in ne toliko čvekat, ko smo me včeraj - ko smo kar dež pridelale.user posted image

moram it......kliče nekdo svojo mamo

(odgovor članu suzanamai)
Neposredna povezava do sporočila: 3296
5.6.2008 9:47:42   
valči
user posted image user posted image user posted image evo,sedaj sem si vse zbrisala...

lane,bravo za projekt flaškouser posted image user posted image
Pa enako sem jezna,kot ti,sem se pol kile zredila,kjub včerajšnji pridnosti,res sem bila pridna,pa grem gor!
Sem si od jeze za zajtrk naredila skuto,jogurt in malo jagod,sedaj pijem kavo,probala sem tri medenjake.Pol pojem jabolko,pa mini kosilo,pa češnje za večerjo in basta.Pa ima,da jutri vidim 63.0 kil!Ker danes mi je pokazalo 64.0,ne vem,kako to,pa sem od 6. zvečer stradala,bi mogla it dol.Pa včeraj delala,grabila po bregih travo,skakala skoz,niti minute miru,se prešvicalauser posted image Nič od nič.
Jaz se ne dam,ker hočem shujšet,hočem videti 5 spredaj,le to.Ker neka huda debelost to ni,a Margaretza,saj veš kako zgledam,če imava isto kil.Je malo špeha na trebuhu,nogah,to me moti!

(odgovor članu noa1)
Neposredna povezava do sporočila: 3297
5.6.2008 9:52:28   
valči
Samo še o letih nekaj malega.Sem presenečena,da ste presenečeneuser posted image
Z mojim sva začela,ko sem bila stara manj kot 17 let,po 6. letih sva se poročila,sem bila starta 23,čez 9 mesecev sem prvič rodila.Pri slabih 25 drugič rodila,pri 28  pa tretjič.In to je to.Sva planirala malo razliko,hišico imava gotovo,dela na kmetiji vedno dovolj,tako,da bom najbrž ostala doma,ker tast kmalu več ne bo mogel tako.

(odgovor članu valči)
Neposredna povezava do sporočila: 3298
5.6.2008 10:30:32   
metkica1
Jutro!

Spale sma do devetih.user posted image  Tudi zvečer nič ne sodelujem tu gori, ker enostavno padem v posteljo. Po porodu sem hodila spat ob polnoči, sedaj pa že ob devetih ali desetih.
Ve ste vse full pozne in greste spat zelo pozno, pa se mi zdi da fajn funkcionirate čez dan. Jaz bi bila pa cela povožena.

Valči se strinjam z ostalimi full pridna, res, mlada mami.user posted image  Sicer pa itak tudi vse ostale, vse imamo dosti dela. Kaj šeke ko gremo v službo.

grem malo dat spat..

(odgovor članu valči)
Neposredna povezava do sporočila: 3299
5.6.2008 10:42:38   
*kinnie*
Jaz sem si pa danes toliko obetala od sprehoda, se z otročki oblečemo, pridemo ven,user posted image .....in vse lepo ponovimo v obratni smeri.
Tako zdaj imam pa čas, da tistim, ki ste tu skuham eno dobrouser posted image

(odgovor članu metkica1)
Neposredna povezava do sporočila: 3300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  130 131 [132] 133 134   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  130 131 [132] 133 134   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

učitelji oš jožeta moškriča
popi

Anketa za vse na oš Jožeta Moškriča.

Sabina Mattersdorfer (65%)

Marko Popit (7%)

Damjan Košir (9%)

Mojca Štangar (2%)

Klavdija Rudolf Voje (7%)

Barbara Jordan Fleten (9%)

Število vseh glasov: 54

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!