VANILI
|
margareta, oj! kmalu bo sex!! mamčice ne se jezit name ker tok postov klikam, ampak sem ful jezna, ko naklofam in me pol ven zabriše. Zvezdic ne zbram no,tko da če jih kera hoče pogrešanje: jaz pa Živo, tudi Miclo (obožujem primorščino), orko, ki mi vedno kaj je pripravljena zrihtat (hvala še enx), suzanomai - kako si, upam da dobro!!, skuštrano (da napiha malo morskega zraka semle), pot (kako kaj pritožba? Javi se kaj!!), no druge vas pa berem, pa vas ne pogrešam mehurčica - uau, kake fotke!!vidla sem tatu tvojga, a ti ga ma tudi?? Prav luštna familija ste zlepimi otročki!! David ma pahude učke z metlicami starost 30 plus: lepo vas prosim, a ste kaj pomislile na nas, stare mamčice .jaz bom letos že kar celih debelih (no upam da suhih ) 36 . grozno se sliši, čeprav počutim se čist ok, energije mam dost, podplate mam še mehke , pa velik bosa hodim (praktično noter skos, zunaj pa tudi skos),lase ima že sive, ampak so mele kolegice že prej, jaz se pa ne barvm tko da to glih ni znak staranja, koža mi še ne visi, gub še ni takih, d bi se sekirala,,, no edino joški bodo imeli sindrom praznih vrečk, ampak glede na to, da soodslužli svojmu namenu, tudi ok... no, kile bodo tudi šle dol.. torej, ko bo vse to, jih bom kazala 25 ja malo morgen. bolj kot same številke me je nasplošno strah staranja aradi pešanja. Samo to. Zato pa bom začela jeseni spet z jogo pa še s čim, pa možgane moramo 100 na uro zaposlit, da bomo na starost fit (pa še rima se)