|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  70 71 [72] 73 74   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: zakladki marčevk
4.6.2008 20:09:43   
lucalu
IZVIRNO SPOROČILO: Naša črtica koraka

Zanima me, kako je z vašimi NOHTI, LASMI ...

Nohti so super, lasje pa izpadajo, da groza... user posted image  Upam, da se čimprej konča, ker, če ne, bom brez. user posted image

(odgovor članu Naša črtica koraka)
Neposredna povezava do sporočila: 1776
4.6.2008 20:12:57   
lucalu
IZVIRNO SPOROČILO: paola

Še oblačite nogavičke v stanovanju?

Ne, Tai jih v glavnem nima več. Če pa vidim, da ima mrzle nogice, mu jih pa obujem.

(odgovor članu paola)
Neposredna povezava do sporočila: 1777
4.6.2008 20:17:22   
lucalu
Pozdravljene mamice!
Samo na brzino... pri nas je vse vredu, razen očko imamo spet malo vneto... Se je pa Tai danes smejal res naglas in mamica je full vesela. user posted image
Zdaj me pa že počasi kliče in mu moram dat večerjo...
Pridne bodite in javljajte se!
Mimogrede, pogrešam san!!!

(odgovor članu lucalu)
Neposredna povezava do sporočila: 1778
4.6.2008 20:37:29   
perp
evo mi dons že pančkamo ene dve urci. Tko da je nisem nič niti skopala niti umila. Ko se bo zbudila, jo bom samo podojila, previla in preoblekla v pižamo user posted image . Jo bom bom pa zjutraj umila.

user posted image  vsem za dopolnjena 2 in 3 mesece.

prejšnji teden sve imele spet pediatra. Smo se cepili (ubistvu je cepivo v obliki sirupa) proti Rotavirusu. A ve ste jih cepile? najbrž ne, ker ni nobena še govorila o tem?

Kakšna je pa kaj situacija pri vas glede varstva, ko se boste vrnile nazaj v službo? to bo res že tolk hitr ....

Pa glede dopusta .... vi ki greste na Hrvašk (sicer sva midva fulll proti - baje po tanovem nesmemo nič hrane neti s sabo na hrvašk), ali boste v kampu v prikolici ali v apartmaju ali v hotelu? Midva še nimava pojma, kaj bomo naredili glede dopustovanja???? Imamo sicer v družini brako prikolico, ampak je postla bolj majhna, lih za dva. Kam bi pa dali Nejčico? Sam je pa ful fino, ker je ful miren kamp, pa veliko je sence ... Mah, bomo vidl.

(odgovor članu lucalu)
Neposredna povezava do sporočila: 1779
4.6.2008 20:38:36   
perp
IZVIRNO SPOROČILO: lucalu

Ne, Tai jih v glavnem nima več. Če pa vidim, da ima mrzle nogice, mu jih pa obujem.

točno tolk, itak je ful vroče. Mi imamo v stanovanju 27stopinj. Resno razmišljava o nakupu klime.

(odgovor članu lucalu)
Neposredna povezava do sporočila: 1780
4.6.2008 20:41:38   
perp

Vožnja...naš Tit jo obožuje. Zmeraj najprej firbca, potem pa zaspi. Začne jokati le če mu je zelo vroče. Takrat ga vzamem malo ven in ko ga položim nazaj v lupinico je spet mir.

Tudi Neja jo naravnost obožuje. user posted image  Sedi pa vedno vzadej. Sicer nisve še šle same nikamor. Jaz v svojem avtu sploh nimam stranskega Air baga, moj user posted image  pa ga v avto ima.

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 1781
4.6.2008 20:43:49   
perp
IZVIRNO SPOROČILO: pomlad08

Aja, pa mi smo se tud zaceli slinit ... Vceraj sem kar naekrat opazila, da ima bodi cist moker pod vratom user posted image

Tudi naša se fullll slini. Sploh ne vem kaj je to. Non stop. Zakaj pride do tega?

(odgovor članu pomlad08)
Neposredna povezava do sporočila: 1782
4.6.2008 20:46:37   
Nasy
joj, izpadanje lasuser posted image povsod so moji lasje, groza..mislim, da se bom šla kmalu čist na kratko ostrič, čeprav sem bila na kratko nazadnje ostrižena, ko sem šla v 1. razreduser posted image
uf, naša se tudi fuul slini. zdej pančka, z vmesnimi prekinitvami.

Vsak človek je zase svet- čuten, svetal in lep, kot zvezda na nebu!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Naši živahni deklici se je pridružil prvoaprilček :)

(odgovor članu perp)
Neposredna povezava do sporočila: 1783
4.6.2008 21:59:28   
*medica*
pozdravljene...
nasy čestitke tudi tebi za dopolnjene tri meseceuser posted image user posted image user posted image

pomlad samo da te ej nehalo boleti..in da ti je bolje..user posted image

dinki sem vesela da sem te potolažila je bil to tudi moj namen..ker se mi zdi da je brez veze paničarit po nepotrebnem..drgač sem jest ful tak flegmatik..oz si vse vzamem bolj na izi..moj mi včasih reče da bi bil tako rad ko jest..nemaram zdravnikov in obiskov pri njih..ampak če je nuja pa itak moraš jet..no glede otroka bom pa že vidla kako bo..bom presodla..no hvala bogu mi zej še ni blo potrebe nekaj ful letat zdravnikom..sam če bi pa mogla pa ni druge ane..

lasje in nohti..nohti so fenomenalni..še bolš so ko pa preh..so se mi ful lomil pa mehki so bli sploh nisem mogla met dolgih dolgo časa...zj so pa kr lepi pa ko najdem čas si jih fajn popedenam pa nalakiram da mam lepe rokice..user posted image
lasje pa so katastrofa..ko metla..pa povsod so..odpadajo ko da mam res tok viška..no nasrečo še ni vidt nobene pleše..user posted image sem pa zj 18naročena k frizerki..se bom pobarvala na oranžnouser posted image pa še mal postrigla no že zj mam kratke pa hočem še krajšuser posted image

slinenje ...anis spuša svoj DNK povsod..že mislim da dva tedna..vedno je mokr..včasih dam slinček večkat pa ga pozabim..to pa ti je to neko obdobje malčka da se začne slinit..moj nečak se je tako slinil da so mu menjal slinčke pomoje na vsako uro user posted image user posted image pol nekako mine točno ne vem kdaj ampak mine kot vse nelagodnosti

nogavičke pa včasih dam gor včasih pa ne odvisno od temparature v stanovanju..

katy taja pa je tako srčkana..tiste učke ..iiii..pa res je pravi mislec..kak rokico drži...user posted image

(odgovor članu Nasy)
Neposredna povezava do sporočila: 1784
5.6.2008 9:08:30   
pomlad08
Dobro jutro!

Mi smo kar dobro spali, s kakšnimi tremi podoji. Vreme je bolj kislo, upam, da se popravi, ker bi sla rada na upravno enoto naročit osebno izkaznico.

Mi bomo sicer dopustovali bolj v kakšnih hribih (Bohinj, Martuljek ...), ker nama z možem ni nič do morja. So nama temperature na gorenjskem bolj všeč, da se nam ne bo treba skoz skrivati pred soncem.

Moram nehat zaenkrat, se še oglasim.

Pa SAN še zmeraj ni na spregled, kje si???

(odgovor članu *medica*)
Neposredna povezava do sporočila: 1785
5.6.2008 9:36:08   
Vilma
No vreme je pravo za pospravljat. Se bom lotila resno mal pucat, ker ko bo sonce, me stanovanje ne vidi. Priporočam enako tudi vam. user posted image
Jaz sem ravno skuhala puding, zdaj me čakata dva stroja za polikat, potem pa sesanje in pomivanje po tleh (ups pa saj so to same nujne stvari, nič resnegauser posted image )
Jaz tudi pogrešam San, le kam se je skrila. Upam, da ni kaj narobe z njenima starejšima otrokoma. Tudi jaz se ponavadi ne oglasim, kadar starejši zboli. Enostavno takrat ni časa za računalnik. Upam, da se čim prej oglasi.
Nohti zaenkrat ok. Si jih pa skoz strižem, ker sem enkrat Julijo fajn opraskala, pa ne bi še enkrat. user posted image  
Lasje mi zanekrat še ne odpadajo, se pa spomnim te faze pri Dominiku. Tako da pride zagotovo, očitno samo malo kasneje.
Včeraj sem dala par fotk pri decembrčicah gor.
Če zanima še vas, poglejte moja dva sončka. user posted image
Bom kar kopirala
Dominik z ostanki irokeze user posted image  
http://shrani.si/f/3x/LT/4BulDQkY/img4041.jpg
Dominik boža Julijo. V rokah obvezna oprema - avtomobilček user posted image
http://shrani.si/f/3Y/zq/23Rf2MaN/img4070.jpg
Julija spi...vedno zarita z nosom v obrobo koška user posted image  Kakorkoli jo bom obračala, pristane ona na koncu v tej pozi user posted image
http://shrani.si/f/1j/nO/4rRDw4AO/img4093.jpg

(odgovor članu pomlad08)
Neposredna povezava do sporočila: 1786
5.6.2008 9:37:24   
tina50
Dobro jutro!

Tolk da vas malo pozdravim, ker moram malo po stanovanju pospravt, ker se lepi dnevi kar poznajo, da se nič ne pospravlja, pa cote moram poštimat,......
moram izkoristit, ker je zunaj dež in Lan trenutno spi. včasih slabo vreme kar paše, da si malo notri poštimašuser posted image , samo upam, da ne bo cel dan padalo!

prebrala vas bom potem, ko bom fertik, če ne boma šla že ven!

lepo se imejte 

(odgovor članu pomlad08)
Neposredna povezava do sporočila: 1787
5.6.2008 10:05:46   
Dinki
IZVIRNO SPOROČILO: lucalu

Tudi pri nas je tako. Se mi zdi, da Tit prav uživa brez nogavičk, jaz pa tudi ko lahko gledam tiste male prstke na nogicah user posted image . No, danes ko je tako vreme in ni take vročine mu jih bom seveda obula, če je pa sonce in vročina pa ne.

7.4.2008 je najino življenje dobilo nov smisel.....ime mu je Tit.

(odgovor članu lucalu)
Neposredna povezava do sporočila: 1788
5.6.2008 10:10:13   
Arabela
Jutro!

Noč minila ok, mali že pančkal dopoldanski spanec, zdaj se igra na blazini...

Proti rotavirusu se mi nismo cepili...
Moji nohti ok, lasje so mi začeli izpadati.. hvalabogu, ker jaz jih imam definitivno preveč...user posted image user posted image user posted image

No pa še slikica našega "ribiča" pravi ati..user posted image

user posted image

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu tina50)
Neposredna povezava do sporočila: 1789
5.6.2008 10:22:03   
Dinki
IZVIRNO SPOROČILO: perp

prejšnji teden sve imele spet pediatra. Smo se cepili (ubistvu je cepivo v obliki sirupa) proti Rotavirusu. A ve ste jih cepile? najbrž ne, ker ni nobena še govorila o tem?

Kakšna je pa kaj situacija pri vas glede varstva, ko se boste vrnile nazaj v službo? to bo res že tolk hitr ....

Pa glede dopusta .... vi ki greste na Hrvašk (sicer sva midva fulll proti - baje po tanovem nesmemo nič hrane neti s sabo na hrvašk), ali boste v kampu v prikolici ali v apartmaju ali v hotelu? Midva še nimava pojma, kaj bomo naredili glede dopustovanja???? Imamo sicer v družini brako prikolico, ampak je postla bolj majhna, lih za dva. Kam bi pa dali Nejčico? Sam je pa ful fino, ker je ful miren kamp, pa veliko je sence ... Mah, bomo vidl.

Perp, mi se še nismo cepili proti rotavirusu. Zaenkrat smo naročeni za tisto redno cepljenje, za rota virus bova še videla, sej je ša čas do 6. meseca.

Kako glede varstva? Pojma nimam!!!!! Jaz sem oddala prošnje letos v kar nekaj vrtcev zato, da bom imela plus točke naslednje leto....kako bom "krpala" do septembra pa ne vem.....če ne drugega bom v službi zaprosila za 4 urni delavnik user posted image .....jah kaj pa čem če ne bom dobila vrtca!

Hrvaška....mi je žal, da se ta tema sploh odpira, ampak če si jo že ti....tudi midva sva totalno proti!!! ampak druge možnosti ne vidim za letos, drugače sva midva zmeraj hodila drugam, dlje. Letos bo pa konec avgusta Tit star dobre 4 mesece in sem zaradi tega vzela bližjo varianto....bi pa danes naredila drugače ko vidim, da se tudi z dojenčkom vse da, ampak zdej imam dopust že plačan. Greva pa v stanovanje v hiški s teraso.

(odgovor članu perp)
Neposredna povezava do sporočila: 1790
5.6.2008 10:29:03   
Dinki
lasje pa so katastrofa..ko metla..pa povsod so..odpadajo ko da mam res tok viška..no nasrečo še ni vidt nobene pleše..

user posted image user posted image user posted image
tole sem se pa nasmejala....no, to opažam pa tudi jaz, da so lasje bolj brez življenja, neki se jim ne da user posted image .....izpadajo pa mi ne, vsaj zaenkrat še ne....

Ja, imate prav punce....San nam je nekam pobegnila.....upam, da se kaj javi in da je vse OK.....

Pomlad08....super, da vam gre dojenje že bolje user posted image ....vztrajnost se splača user posted image . Se pa zdaj kar velikokrat med dojenjem spomnim nate in se zahvalim, da nama gre s Titom dojenje tako lepo. On zmeraj zloži rokice k sebi ko se doji user posted image ...se niti ne zavedamo kolk je to vredno, dokler nam kaj ne "zaškripa".

Vilma imaš prav...danes gremo lahko vse malo v akcijo s pospravljanjem user posted image ....če mi bo le Tit do dopustil. Slikice so super!!!!!!!

....no, zdej se pa oglaša moj malček preko baby fona, se je zbudil.....

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 1791
5.6.2008 11:29:06   
perp
Slikce vaših malčkov so res superca. Sem jih danes tudi jaz dodala od naše princeske.

Meni lasje zelo malo odpadajo, nohte pa imam tudi jaz tako lepe in dolge, take močne. Prej nikoli. Sem pa upala, da po porodu ne bom več imela mazoljev, pa sem se žal uštela user posted image

Naša spet spančka. Včerej in današnjo noč to je sam spala. Sicer se je zbujala na 3 urce in jedla, ampak je vedno ful takoj nazaj zaspala.

Zgleda, da bo vreme dons res bolj kisel. JAz imam k sreči kar dobro posparavljen stanovanje. Sem že včer pobrisala prah, moj dragi je pa posesal user posted image . zdele pa samo pomijem po tleh in grem lahko malo ležkat skupej z nejo (to je itak najlepši del dneva). Jaz jo pa že od nekdaj dostikrat podojim na postelji leže in jo potem kar tam pustim spančkat.

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 1792
5.6.2008 11:38:56   
pomlad08
Je zaspal, tako da se lahko malo oglasim, čeprav imam fuuuuuuuuul za pospravljat, pa se mi ne da ... Pa še učit bi se mogla, mam jutri en izpit, pa se mi tud ne da user posted image

No sej zdej me pa že kliče user posted image

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 1793
5.6.2008 11:40:13   
Naša črtica koraka
IZVIRNO SPOROČILO: Dinki

Hrvaška....mi je žal, da se ta tema sploh odpira, ampak če si jo že ti....tudi midva sva totalno proti!!! ampak druge možnosti ne vidim za letos, drugače sva midva zmeraj hodila drugam, dlje. Letos bo pa konec avgusta Tit star dobre 4 mesece in sem zaradi tega vzela bližjo varianto....bi pa danes naredila drugače ko vidim, da se tudi z dojenčkom vse da, ampak zdej imam dopust že plačan. Greva pa v stanovanje v hiški s teraso.

glih z dojenčkom je najlažje potovat! Na avionu je itak car ... user posted image  so zadovoljni, če so pri mamici,

jokec...

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 1794
5.6.2008 11:40:23   
perp
ja tud moja se je zbudila. Mi je zaspala na rokah, pa sem jo dala v zibko. Napaka user posted image user posted image user posted image . Zibka čez dan ... to sploh ne gre skupaj user posted image user posted image

(odgovor članu pomlad08)
Neposredna povezava do sporočila: 1795
5.6.2008 12:11:34   
tina50
Katj a mi lah poveš v kateri številki mame si bila, če ni skrivnost!

(odgovor članu katj)
Neposredna povezava do sporočila: 1796
5.6.2008 12:15:41   
tina50
IZVIRNO SPOROČILO: pomlad08

Glih kličem ginekologinjo pa se ne javijo user posted image  upam da bo vse kul. Če se mi ne bojo oglasili, bom šla kar tja, tole je že nevzdržno.

pomlad08 upam, da si boljše

(odgovor članu pomlad08)
Neposredna povezava do sporočila: 1797
5.6.2008 12:19:54   
tina50
IZVIRNO SPOROČILO: Naša črtica koraka

Zanima me, kako je z vašimi NOHTI, LASMI ... meni se nohti tako strašno cepijo, po dolžini, si morete predstavljat, tako grozno je to! Pa si postrižem nohte do konca, pa ne pomaga ... Mislim, da mi manjka kakšen vitamin ali mineral, samo kateri???
Zaenkrat so lasje ok, sem in tja kakšen izpade ...

nohti so ok., celo boljše kot prej preden sem bila noseča, lasje pa mi izpadajo na veliiikooooo

(odgovor članu Naša črtica koraka)
Neposredna povezava do sporočila: 1798
5.6.2008 12:26:38   
pomlad08
Hvala, tina, sem ze ok. user posted image

Dinki, za dojenje si pa verjetno mislila špelo user posted image

Midva čakava da neha deževat, ker morava v trgovino, pridejo obiski, pa nimam nič pametnega za postrežt.

alarm

(odgovor članu tina50)
Neposredna povezava do sporočila: 1799
5.6.2008 12:37:15   
tina50
IZVIRNO SPOROČILO: Arabela

user posted image

iiiiiiiiiiii, pravi cukrček,

Vilma, tvoja dva sta tudi cukrčka!!

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 1800
Stran:   <<   < Prejšnja stran  70 71 [72] 73 74   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  70 71 [72] 73 74   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?