|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  67 68 [69] 70 71   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: zakladki marčevk
31.5.2008 11:35:55   
perp
IZVIRNO SPOROČILO: Dinki

IZVIRNO SPOROČILO: Naša črtica koraka

IZVIRNO SPOROČILO: perp

katj tebe sem pa videla v eni reviji (mislim da v Mama)user posted image user posted image

?????? a se ve poznate tudi na neanonimni ravni? Ker če se, potem si grem prec pobrit brke, če me slučajno za kako bejbi revijo slikajo!

user posted image user posted image  Jaz osebno nobene od vas ne poznam (vsaj na 4 oči ne)....mi je pa žal - bi si želela z marsi katero od vas spit kakšno kavico user posted image . Katj sem jaz prepoznala zaradi Marka od katerega slikico je dala tu gor user posted image  pa še v reviji je bila (takrat še) ponovno noseča.....NČK ženske imamo še par dodatnih čutov razvitih, smo čarovnice user posted image . Na ta način sem "prepoznala" tudi Perp na materinski šoli....kar tako, pa je nikoli prej nisem videla user posted image .

ja ta naš šesti čut je res zakon, bravo Dinki user posted image user posted image

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 1701
31.5.2008 13:23:40   
Špela100
Ma ste, smešne brke pobrit...user posted image user posted image user posted image
Ja tudi jaz se javim vsake kvatre enkrat, pa sem se zdaj takoj morala, da me ne boste kregale...user posted image user posted image
Berem, pa vas, berem redno...

Ena me je spraševala, se mi zdi da San, če sem dobila pregrinjalo za voziček...sem, sem dobila, hvala za skrb in prijaznost...

Mi smo ok...Maks zadnje dneve malo štrajka z dojenjem, kar neki se krega, mora bit res kar lačen, da začne vlečt, pol pa kupčka podremo in ni šans, da se podojimo še na drugo stran user posted image user posted image user posted image , danes je sicer mal boljš, tako da upam, da ga je samo vročina zdelala. Drugače plenice so polne, živahen pa je tudi.

Mi smo bili zadnja dva dneva zunaj v kartkih hlačah in krratki majčki, na glavi pa nič....Vendar kot je že Vilma rekla, pri nas skozi piha in se mu je uček mal vnel...ma danes je boljš.....grem....alarm......

(odgovor članu perp)
Neposredna povezava do sporočila: 1702
31.5.2008 22:42:50   
gaya24
Hojla!

Vidim, da ste bolj ali manj vse ok.

Zofy, upam, da bo naslednič pri zdravniku vse ok. Mene je tud tolk prestrašla, ko me je gledla. Je začela govorit...ja kje pa mate vi maternico, sem skor s stola dol padla, ker sem bla čist fertik. Je rekla, da je misla da mi jo je mal zraven prišil (pri CR), no sam pol je vidla da je vse ok. Hvala bogu.

Drugač pa...mi smo imeli danes krst. Maj je bil ful priden, le mal se je zbunil, ko ga je župnik z vodo polil user posted image , aja, pa ko ga je mazilil je tk fajn prdnil, da samo ga vsi slišali in se začeli smejat. Skratka, fajn je blo. Bom dala fotke v album, da bote lahk pogledle.

Zdaj pa greva z user posted image film gledat, Maj je ravno zaspal, ga je ati uspaval.

Mirno noč vsem

(odgovor članu Špela100)
Neposredna povezava do sporočila: 1703
31.5.2008 22:45:17   
marita
sam tolk vam pišem, da se javim. Pri nas vse po starem, imamo fajn ritem, lepo smo se privadili maksu in on namuser posted image ...he, he, he. Kakšnih posebnosti ni, razen da je zelooo priden fantek. Bravo moj maks.user posted image

(odgovor članu gaya24)
Neposredna povezava do sporočila: 1704
1.6.2008 19:54:01   
Nasy
Da se še jaz oglasim, da ne boste mislile, da sem umrlauser posted image
Naša dojenčica čez dan spi na rokah, včasih jo uspeva prepričat, da spi na najini postelji a če je sama, ni veliko spanca, zibka je pa njena sovražnica št. 1 čez dan. V naročju brez problema spi tudi 2 uri. Dojiva se še, včasih z dodatkom, včasih brez. Čez 3 dni bomo stari 3 meseceuser posted image kako je hitro minilo, ne morem verjet, se mi zdi, da sem prejšnji teden prišla iz porodnišnice. Mala je drugače pridna, se tko smejčka že, da je kr veselje, čeprav se še ne zna naglas. Pa gruliuser posted image slini se že ful. Zdej spančka pr očiju v naročju, spet ima danes nek čuden režim spanja in hranjenja.
Ej, punce, a ve zdej poleti zatemnite stanovanje? Jaz ga moram, kar imamo spalnico in dnevno obrnjeno na zahod, pa je sonce cel pop. do večera. Tko sprašujem, ker naj bi ne zastirali, da dojenček ne zamenja dan in nočuser posted image
Lepo čvekanje vam želim, se že še kaj oglasim!

Vsak človek je zase svet- čuten, svetal in lep, kot zvezda na nebu!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Naši živahni deklici se je pridružil prvoaprilček :)

(odgovor članu marita)
Neposredna povezava do sporočila: 1705
1.6.2008 21:32:42   
Naša črtica koraka
o, pozdravljene NAsy, marita, gaja in špela! Lepo je tudi od vas slišat glas, oz. vas prebratuser posted image !

Ja, otročke imamo pa vse pridne in brihtne ... že vedo kaj hočejo in kako to dosežt, pa čeprav so še majčkeni user posted image .

Nasy, jaz čez dan zatemnim sobo, ko postane anja zaspana, tako ji pomagam zaspati. To, o zamenjavi dneva in noči, pa se mi zdi da bolj velja za novorojenčke ...

Mi smo ok...Maks zadnje dneve malo štrajka z dojenjem, kar neki se krega, mora bit res kar lačen, da začne vlečt, pol pa kupčka podremo in ni šans, da se podojimo še na drugo stran user posted image user posted image user posted image , danes je sicer mal boljš, tako da upam, da ga je samo vročina zdelala.

ja, tudi mi smo imeli tako težavo, danes pa sem ostala kar cel dan noter in sva se dojili in dojili user posted image  oblečena je bila pa manj kot včeraj, danes samo bodi, pokrita s pleničko, občasno obute nogavičke ... morda je bila pa včeraj preveč oblečena??

SAN, tudi jaz sem prejšne dni dala anji malo vode, uf, jo je popila 60 ml, potem pa driskala, da je bilo veseljeuser posted image .

Drugač pa...mi smo imeli danes krst. Maj je bil ful priden, le mal se je zbunil, ko ga je župnik z vodo polil user posted image , aja, pa ko ga je mazilil je tk fajn prdnil, da samo ga vsi slišali in se začeli smejat. Skratka, fajn je blo. Bom dala fotke v album, da bote lahk pogledle.
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Nasy)
Neposredna povezava do sporočila: 1706
1.6.2008 22:13:01   
Lona76
Hojla vsem!
Sem učeri spet cel roman napisala, pa me je ven vrgl, sem bla tko jezna da sem računalnik ugasnila in šla spat.user posted image
V glavnem hvala vsem za želje za Tilna, on je že v redu, priden (miren) je bil točno en dan, pol je pa že norel.
V glavnem čestitke za opravljene izpite, spanje v svoji sobici, prodane in kupljene avtomobile.
Upam, da ti zrihtajo zobe San. Tudi jaz bi morala iti, pa me je zobarja strah k user posted image .
Tina upam, da jhe bila plenička že polna.
Zofy držim pesti da se ti maternica lepo skrči. Moji svakinji so dali tablete za krčenje samo ne vem zakaj.
Jaz in Taja sva bili pa v četrtek in petek spet na Pediatrični. Je imela kri v blatu in sedaj sumijo na alergijo na mleko ali jajca, lahko pa da je virusno. Tako da sva sedaj dobili mleko na recept, pa jaz imam  dieto. user posted image
Je pa en zdravnik reku da jo na prepogosto hranim (hrani se na 1.5 do 2 uri kadar jo podojim) in je rekel, da ji moram po vsakem podoji dodati še umetno mleko. Pa da ker poliva ji moram umetno mleko gostiti z rižolinom. No danes je dobila zgoščeno, pa je ravno tako polila ker se je tok najedla. Včeraj pa mleka sploh ni hotla pit, je zvečer samo 90 ml. popila. Pa probam mlek in je zanič k hudič. Pa še smrdi. No bomo videli kok časa bo mogla to piti.
Zdej grem pa pico pogledat. Zame seveda brez sira. Pa papat!
Lahko noč!

(odgovor članu Naša črtica koraka)
Neposredna povezava do sporočila: 1707
1.6.2008 22:15:00   
katj
ojla!

sem prov vesela vaših "opazk"user posted image .

vidm da ste vse kr fajn.

san, tebi pa želim, da opraviš z zobki čimmanj boleče.
jst sem bla glih zanč pr zobarju, pa mava še kr neki dela, ampak sile pa ni.

jst pa sama sebe slišm, kako mi kosti pokajo user posted image , k ena stara baba. pijem tabletke kalcij, če sploh kej pomaga?

mi smo tud v kratkih rokavih, ko je pa vroče pa tud brez hlač. pa v hudi vročini se tud bl švoh dojimo. pa vodico pijemo.
a mislite, da se mora ustekleničena kupljena voda tud prekuhavat?

pa pridno se učite user posted image user posted image , jst se bom tud še mogla, pa sem lenuh!

res sva bla z markcem v mami ja user posted image , zdej me pa poznate.

a ste se že kej dobile in spoznale z našimi otročki? jst sem prec za kakšno kavico al pa špancir.
res pa, da se bo zdej morje začel in bo man časa.
kam kej greste na morje? mi v Umag v kamp Stellamaris.

ROK 2.3.2008
MARK 22.11.2006

Neposredna povezava do sporočila: 1708
1.6.2008 22:16:05   
Lona76
atiandi: Jaka 
Ob rojstvu: 3180g, 49 cm
1. mesec: 4010g, 56 cm
2. mesec: 4950g, 58,5 cm

san: Urban
Ob rojstvu: 3790g, 54 cm
1. mesec: 5200g, 57,5 cm
2. mesec: 6000g, 61,5 cm

Arabela: Sergej
Ob rojstvu: 3780g, 51cm
1.mesec:5380g, 57,5cm
2.mesec: 6840g, 59,5cm
3.mesec: 7460g, 62,5cm

jagoga: Tomaž
Ob rojstvu: 2990g, 50 cm
1. mesec: 3900g, 52 cm
2. mesec: 4650g, 56 cm

Vilma: Julija
Ob rojstvu: 3010g, 50cm
1,5. mesec: 4615g, 54 cm

Naša črtica koraka: Anja
Ob rojstvu: 3290g, 51cm
5tednov: 4015g, 54,5cm

Tina: Lan
Ob rujstvu: 3880g, 53cm
6tednov: 5220g, 57cm 

Dinki: Tit
Ob rojstvu: 4235 g, 58 cm
3. tedni: 5190 g
6 tednov: 6900 g, 61 cm

lucalu: Tai
Ob rojstvu: 2550g, 48cm
1 mesec: 3950g, 55cm
2 meseca: 4880g, 59cm

Ribica85 : Kristjan
ob rojstvu: 3950g, 55cm
1 mesec: 5000g, 59cm
2 mesec: 6100g, 62cm

medica: anis
ob rojstvu: 3740g, 53cm
1 mesec: 4750g, 56cm

gaya24: Maj
ob rojstvu: 4680g, 53cm
3.tedne: 5200g, 56.5cm
6.tednov: 6100g

Mergetka: Matic
ob rojstvu: 3610g, 51cm
6 teden: 4660g, 54cm

perp: Neja
ob rojstvu: 3820g, 54cm
1.mesec: 4470g, 56,7cm
2. mesec: 5610g, 60,3cm

Zofy: Julija
Ob rojstvu: 3300g, 52cm
1 mesec: 4000g, 53,4cm
2. mesec: 5200g, 59,2cm

Lona 76: Taja
Ob rojstvu: 3900g, 53 cm
1. mesec: 4170g, 54 cm
2. mesec: 5210g, 57 cm

(odgovor članu Lona76)
Neposredna povezava do sporočila: 1709
1.6.2008 22:22:11   
Lona76
Aja NČK, jaz imam tudi 4 letnika. Jaz ga bom uzela iz vrtca za en mesec in takrat bomo šli za 14 dni na morje, potem pa ga bosta imeli še malo babici. Bo bolj malo samo z mano. Sej je priden sam se morm skos pol pregovarjat za ven, pa s Tajo pol ne morva met tazga ritma k ga mava če sva sami. Pa še zoprn mi je, k ga morm pol skos prosit počakaj da Tajo nahranim, da jo previjem,... in moj revček potrpežljivo čaka. Se ne moram z njim tok igrat če sem sama z obema in me potem kar malo vest peče, da ga zapostavljam. Ampak trenutno me res Taja full rabi. Popoldne ko smo vsi štirje se pa enkrat jaz in enkrat mož z njim ukvarajava.

(odgovor članu Lona76)
Neposredna povezava do sporočila: 1710
2.6.2008 9:32:10   
Arabela
Jutro!

Vikend je za nami... bil prav naporen ker smo se ves čas potepali... mapak mali je bil ful priden... Ves čas lepo pančkal v vozičku, pa na travici, pa se malo cartal pri vseh... prav luštno..

Ta teden moram še vzdršati imam izpit 6 in 10ega, potem pa mir mir mir... ampak treba se je še ta teden učit, pa se mi tako ne da....

Evo grem dol...

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu Lona76)
Neposredna povezava do sporočila: 1711
2.6.2008 9:38:22   
pomlad08
Dobro jutro!
Mi smo ta vikend na veliko zurali, smo bili na ohceti v soboto, vceraj pa na rojstnem dnevu moje prijateljice. Super se imamo, jaz sem se naucila dojiti v slingu, tako da zdaj res ni vec ovir za iti kamorkol in kadarkol.

Danes bova pa bolj pocivala, sva kar doma, bova sla verjetno samo popoldne na kaksen sprehod.

Aja, pa mi smo se tud zaceli slinit ... Vceraj sem kar naekrat opazila, da ima bodi cist moker pod vratom user posted image

(odgovor članu Lona76)
Neposredna povezava do sporočila: 1712
2.6.2008 10:16:46   
san
no, lepo, da ste se javile, tapogrešaneuser posted image user posted image

hvala vsem za dobre želje glede mojih zob.

nasy, mi tud zdej spimo bolj ko ne samo še po rokah čez danuser posted image . v posteljici čez dan sploh ne. v tavelki pa samo, če jaz spim z njim. tolk sm ga razvadla, da kar smrdiuser posted image

lona super, da je tilen že živahen. ampak ti si pa prav boga, upam da bo tegale letanje okoli doktorjev kmalu konecuser posted image . glede vrtca, bo pa moj mali letos tudi kar v vrtcu, ker se meni tudi smili, da mora nonstop čakat nameuser posted image . hči to lažje prenaša, no, pa tudi ona ima družbo in ji ne bo dolgčas.

arabela, ta teden bo dež, pa se boš lažje učila. držim pestiuser posted image

pomlad, jst tud v slingu dojim včasih, sam mali ima raje, če ga dam ven, se več naje. a ga hraniš v pokončnem položaju, al ga nosiš kot v štorklji?

no, mi smo šli pa včeraj s prijatelji plezat na Vransko. je bilo super, urbanček je pa ves čas veselo pančkaluser posted image . no, na začetku je bil malce buden, potem je pa drnjohal dokler smo bili tam, gotovo ene 2 do 3 urce. tko, da je celo meni uspelo poskusit plezat. no, drugače so pa otroci prav uživali v plezanju, pa mi odrasli tudi in kljub začetnemu dežju (se je ravno ulilo, ko smo se pripeljali), je bilo potem vreme krasnouser posted image .

drugače se pa naš mali tudi na veliko slini, pa gruli in se pogovarja. smejčka se tudi zelo rad, včasih mu uspe že na glas. pa steguje rokice proti igračkam in maha z njimi, ker mu jih še ne uspe prijet, potem se pa pritožujeuser posted image . pa tudi tako, če ga odložiš, se pritoži na veliko, ker on bi bil seveda skoz po rokah. in to maminihuser posted image . lumpek mali.

no, zdele pa čakam, da se dete zbudi, potem pa greva ven. če bo prevroče jo bova mahnila kar na rožnik.

(odgovor članu pomlad08)
Neposredna povezava do sporočila: 1713
2.6.2008 10:20:27   
san
aja, katj, nismo se še nikoli dobila, no, vsaj v večini. jaz osebno ne poznam nobene. mislim, da se tiste iz okolice SG-ja poznajo.

kupljene vode, pa jaz nisem prekuhala, ko sm mu jo dala. samo jaz mu je ne dam velik, čeprav on bi. jaz mu jo dam res tko po 3 do 5 požirkov naenkrat in potem kasneje zopet. ravno zato, da ne bi driskal na velikouser posted image

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 1714
2.6.2008 11:14:18   
Balerina
Pozdravljene, se še jaz kaj javim. Se še nisem javila od marca. Mislim da sem samo napisala da je bil Jure rojen 20. marca pa njegove mere. Smo imeli res pestro. Takoj po najinem prihodu iz porodnišnice je zbolela Gaja ko se je pa ravno pozdravila in je šla lahko v vrtec je pa zbolel Jure. Smo ga imeli en teden na pediatrični. Jo me kr strese ko pomislim na tiste grozne dni, ko je bil vsak dan slabši in ko nisem vedela v kakšnem stanju bo ko pridem k njemu user posted image . Ko sem ga po treh dneh prvič videla jokati pa so se mi kar oči zarosile, sva bila z možem tako vesela njegovega joka, tudi tisti v porodnišnici ni bil tako lep.
No sedaj smo že vredu.

Gaja pa je morala biti doma še en mesec in je šla danes prvič v vrtec. Preventivno da Jure ne zboli ponovno. Bi bilo lahko zanjga, mh ja raj ne razmišlam.

No torej sta za mano dobra dva pestra meseca. Gaja pri svojih 22 mesecih zahteva svojo pozornost, pa sej je zaigra sama, ampak to je šele nevarno, sej veste da 22 mesečniki ne poznajo strahu in nevarnosti. Jure pa tudi želi svoje.

Pa še mere našega Jurčka, pri enem mesecu je bil 58 cm in 4600 g. Se že smeji tudi naglas in ''pogovarja'' je včasih prava klepetula, mami pa grozna nič ne razume, pa obrne se iz hrbta na bok. Po postli se tako premika da res še dobro da ima ograjico. Je prav živahen. Je kr dobro nimamo pa nobenega reda ko se spomni da je lačen i pojedel ogromno. Spi tudi kar vredu, to je ponoči, se le enkrat zbudimo pa še to ne vsako noč. Se je pa navadil sam v svoji postelci zaspatuser posted image  tako da ga dava okoli 9h v postelco pa kar zaspi.

No dosti za enkrat se še tipkamo. Upam da bom imela sedaj malo več časa.  

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 1715
2.6.2008 13:16:49   
Katy13
Pozdravljene!

NAjprej hvala vsem za vaše čestitke za moj uspešno opravljen izpit.

Sedaj pa še ena vesela novica. NAša Taja sedaj že četrti dan ni kakala in sem poklicala babico (ki nas je na začetku obiskovala). Predlagala mi je anj jo masiram (da ji noge pokrčim do trebuščka in to ponavljam), ali pa ji naj izmerim vročino v ritki (navaden termometer namažeš s kremo za ritko) - dokazano, to res deluje, se je ful pokakala. Če ap še to ne bi pomagalo, pa je rekla, da naj fejst sladkam prekuhano vodo (naravno odvajalo) - vendar mi to ni dišalo.

Še nekaj bi priporočala, da bi ena ta seznam urejala, ker drugače se ena drugo brišemo s seznama.

Odlocitev, da boste imeli otroka, sprejmete v trenutku. Tako za vedno sklenete, da bo vaše srce hodilo zunaj vašega telesa.

(odgovor članu Balerina)
Neposredna povezava do sporočila: 1716
2.6.2008 13:53:17   
tina50
IZVIRNO SPOROČILO: *medica*

aja pa moram vam povedat da anis spi že tretjo noč v svoji sobi..sem kar zadovoljna on pa tud..sinoči mi je zaspal ob 9 in spal do 6zjutraj..sploh nisem mogla vrjet..drgač mi se je vmes enkat zbudil d sva se podojila zj p anič no bomo vidl kako bo nocoj..

kako se pa ti počutiš, mene je pa mal strah, da se bom slabo počutila, ko ga bom dala v svojo sobouser posted image  drugače, pa čestitke anisu, da je tako pridenuser posted image user posted image

(odgovor članu *medica*)
Neposredna povezava do sporočila: 1717
2.6.2008 14:01:17   
tina50
IZVIRNO SPOROČILO: Naša črtica koraka

TINA50,
kremica: dr. Houscha, v spreju, skoraj 20€. Če slučajno dobiš enako kremo v spreju ceneje, mi prosim tega NIKAR NE povej, da se ne bom sekirala.  

user posted image user posted image user posted image , ne bomuser posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1718
2.6.2008 14:17:14   
Dinki
Pozdravljene punce!

Vidim, da se je kar nekaj mamic oglasilo po dolgem času....lepo user posted image .
Fino je brati, da so vsi naši malčki OK in da lepo napredujejo ter nas že sedaj skoraj vsi po vrsti vrtijo okoli prsta user posted image . Sem gledala tudi malce seznamček s težami in velikostjo in vidim, da je naš Tit kar zmagovalec kljub temu da je najmlajši....tudi Arabelin Sergej ni nič bolj švoh, je pa več kot mesec dni starejši od Tita.
Slinjenje....tudi naš Tit se že nekaj časa slini in dela balončke user posted image .
Kakanje....krčenje nogic zagotovo pomaga. Jaz mu jih velikokrat krčim - temu rečemo telovadba in se takrat velikokrat lepo sprdka.
Poleg vsega tega nam Tit še zmeraj kar fajn glavo nazaj krivi. Zmeraj ko leži na hrtu jo začne nazaj vleči user posted image  pa vem da ni dobro, mu jo skoz ravnam....ima katera tudi podobne izkušnje? ali vaši malčki že vsi samostojno držijo glavo?

Drugače smo pa OK, noč je bila super, danes pa smo imeli laufanje dopoldne naokoli, sem dobila avto in smo šli urediti prepis, registracijo ipd.

Zdej bom pa začela pico delat user posted image ....
lepo se imejte.....

7.4.2008 je najino življenje dobilo nov smisel.....ime mu je Tit.

(odgovor članu tina50)
Neposredna povezava do sporočila: 1719
2.6.2008 14:19:05   
Dinki
Aja....Tina50, kaj je bilo potem s kakanjem od Lana? je šlo? user posted image

7.4.2008 je najino življenje dobilo nov smisel.....ime mu je Tit.

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 1720
2.6.2008 14:27:52   
tina50
ojla!

najprej, da  vam povem v soboto se je Lan, potem pokakaluser posted image user posted image , joj kako smo bli veseli! včeraj zjutraj po tako, da smo lah dali njegovo ritko kar pod tušuser posted image .

v soboto se nisem nič javla, ker sem imela doma frizerko in me je rihtala vse skupaj 5,5 ur! sem se strigla, potem mi je s peroksidom naredila pramene, potem me je pobarvala in še sfrizirala! dobro, da je bila pri meni, da sem Lana normalno rihtala!

včeraj smo imelai pa krst in je bil ful priden, skoz je spal, se ni pustil motit! bilo je pa 7 krstov in edini fant je bil naš! je imel kar velko izbiro!user posted image

(odgovor članu tina50)
Neposredna povezava do sporočila: 1721
2.6.2008 14:31:08   
tina50
Glavica...Lan je sicer zelo močen v vrt, vndar čist samostojno je še ne drži, še pazimo!

(odgovor članu tina50)
Neposredna povezava do sporočila: 1722
2.6.2008 14:33:26   
Špela100
Dan...
kako ste danes???

Mi smo kar v redu, le Maks še vedno štrajka z dojenjem, vsakič ko ga hočem pristavit, se odriva proč, začne jokati, brcati, mahati z rokicami....sploh noče vlečt, potem mu dam dudico, pa ko že mal zadrema, mu hitro dam jošk, pa parkrat povleče, dokler ne skapira, da to ni dudica, pa spet jok....se mi zdi da tako malo poje...ne vem kaj naj naredim...ima katera tak problem??

Tudi slini se ful, pa rokice tlači v usta in glasno cmoka, seveda tudi spi ne dolgo, ko se zbudi jaz spet v akcijo, da je lačen, ga dam zraven spet jok in tako že 6 dni...morda mi uspe, da spije 60 ml, ga vagam...

Samo včeraj zvečer je po 4 urni pavzi, spal 2 uri, potem pojedel na obe in brez joka ter zaspal.

Sploh ne vem več kaj naj naredim, pa mu skoz tipam uha, da ga kaj ne boli, pa dlesni, če ni kak zobek...pojma nimam več kaj bi to bilo.

lepo se imejte

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 1723
2.6.2008 14:45:55   
tina50
mergetka sem gledala slike! kako je luškan, pa kakšne laske ima!

(odgovor članu Špela100)
Neposredna povezava do sporočila: 1724
2.6.2008 14:57:06   
Vilma
Dan čvekice...
Špeli a še vedno se matrate z dojenjem? user posted image  Ti prav nič ne zavidam, predloga pa nimam nobenega, ker sem prepričana,da si že vse sprobala in da ti Maksa najbolje poznaš. Očitno si je vzel dudico za svojo in tvoj jošk ne mara.
Pri nas je ravno kontra. Julija noče dude, noče flaše, noče žlice. No z žlico ji zlijem notri kapljice, pa se jezi, fajn joka, tudi zaleti se ji dostikrat. Tako da jaz ne vem, kako bomo mi dodajali tekočino. user posted image  zaenkrat se tolažim s tem, da je mleko dovolj. In če je fajn vroče, menda materino mleko rata bolj redko, da je za odžejat.
Balerina lepo da si se javila user posted image  Kaj pa je imel Jure za eno bolezen, da je bil teden dni na pediatrični? Mene je vsak dan strah, kdaj in kaj bo naš privlekel z vrtca. Zdaj menda razsajajo vodene koze, pa jih še ne bi imela. Naj bo Julija stara vsaj ene pol leta.
Katj jaz sem tudi za to, da ena ureja seznamček. user posted image  A se kera javi? user posted image
Dinki na pregledu pediatrinji omeni, da Tit vleče glavico nazaj. Ona bo ocenila, a je potrebno it v razvojno ali ne. drugače pa Julija kar lepo drži glavico, seveda ne dolgo, ampak en čas pa že.

Mene pa zanima, če se vaši malčki radi vozijo v avtu? Naša frajla ne. Smo bili v soboto v Izoli, se je drla celo pot tja in nazaj. Ne in ne zaspat, pa sem pazila, da smo šli tja, ko je bila zaspana. user posted image  Enako je bilo teden dni prej, ko smo šli v LJubljano. Pa dude noče, da bi se potolažila. Upam, da kmalu mine to obdobje. Ne vem, kaj jo tako moti, pa vedno pazim, da ni preveč oblečena. Itak pa je v avtu tudi klima.

Drugače pa moram pohvalit našo frajlo. Že pet noči zapored zaspi okrog 20.00, 20.30 in spi prvo rundo do 5.00 alic elo 5.30, se podoji in spi naprej do osmih. user posted image user posted image user posted image  Zmaga vam rečem! user posted image

Kam boste šle na dopust z malčki? Mi gremo prvo rundo zdaj konec junija v toplice, potem septembra pa še enkrat, samo še ne vemo kam.

< Sporočilo je popravil Vilma -- 2.6.2008 15:05:37 >

(odgovor članu Špela100)
Neposredna povezava do sporočila: 1725
Stran:   <<   < Prejšnja stran  67 68 [69] 70 71   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  67 68 [69] 70 71   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?