|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  71 72 [73] 74 75   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: zakladki marčevk
5.6.2008 12:41:40   
tina50
no jaz sem po večini pospravla, vas sem prebralauser posted image , dež pa zgleda ne bo nehaluser posted image user posted image .

zdej grem pogledat pa še albumček od katy

(odgovor članu tina50)
Neposredna povezava do sporočila: 1801
5.6.2008 12:47:33   
tina50
katy13, perp iiiiiiiiiii, kakšni princeski

(odgovor članu tina50)
Neposredna povezava do sporočila: 1802
5.6.2008 12:50:57   
Katy13
IZVIRNO SPOROČILO: pomlad08

NOHTI IN LASJE - mislim, da ti manjka vitamina B. Jaz sem imela podobne probleme pa sem jemala vitamin B in se je porihtalo!

Glede bolečin, VILMA, si me pa res rešila, sem spila ful vode in šla parkrat na WC pa so se kamenčki sami odstranli, so bili še majhni user posted image  HVALA!

Helen Harper plenic pa ne poznam, kje pa jih prodajajo?

Katy, mi imamo uz kolkov ko bomo stari 4 mesece in 13 dni!!! user posted image  

user posted image  za odpravljene kamne.

Te plenice prodajajo v Baby centru in so cenejše od Fixies in Pampers.

Imate pa res pozno slikanje kolkov. Saj drugače ni problem, vendar sedaj se bo začela vročina...

Odlocitev, da boste imeli otroka, sprejmete v trenutku. Tako za vedno sklenete, da bo vaše srce hodilo zunaj vašega telesa.

(odgovor članu pomlad08)
Neposredna povezava do sporočila: 1803
5.6.2008 12:51:39   
Katy13
IZVIRNO SPOROČILO: Dinki

Katy13....vse najboljše tvoji princeski za 2 meseca user posted image . Sem pogledala tudi slikice. Maš ene par fotk prav posrečenih user posted image , pa kake zvedave učke ima user posted image . Pleničk pa ne poznam.

Hvala.

Odlocitev, da boste imeli otroka, sprejmete v trenutku. Tako za vedno sklenete, da bo vaše srce hodilo zunaj vašega telesa.

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 1804
5.6.2008 12:53:46   
Katy13
IZVIRNO SPOROČILO: Zofy

IZVIRNO SPOROČILO: Katy13

Ali katera uporablja plenice Helen Harper  in kako so?

Ja, jaz sem jih kupila za jih preizkusit. Meni so super, nekaj takega kot DM-ove se mi zdijo. Julija ni imela po njih nič rdeče ritke in tudi premočile mi nikoli niso ponoči. So pa kar poceni, ampak so menda najcenejpe Muellerjeve.

Mi smo pa imeli danes UZ kolkov in so še vedno 1auser posted image user posted image user posted image .

Zofy - hvala za za tvoje poročilo o plenicah.

user posted image  za kolke.

(odgovor članu Zofy)
Neposredna povezava do sporočila: 1805
5.6.2008 12:54:15   
Katy13
IZVIRNO SPOROČILO: Špela100

Vsem čestitke za dopolnjen drugi ali pa že tretji mesec. Mi tudi hitimo proti tretjemu mesecu.

Hvala.

(odgovor članu Špela100)
Neposredna povezava do sporočila: 1806
5.6.2008 12:56:42   
Katy13
IZVIRNO SPOROČILO: *medica*

katy taja pa je tako srčkana..tiste učke ..iiii..pa res je pravi mislec..kak rokico drži...user posted image

*medica* - hvala.

(odgovor članu *medica*)
Neposredna povezava do sporočila: 1807
5.6.2008 12:59:28   
Katy13
IZVIRNO SPOROČILO: tina50

Hvala

(odgovor članu tina50)
Neposredna povezava do sporočila: 1808
5.6.2008 13:01:09   
jagoga
IZVIRNO SPOROČILO: Vilma

No vreme je pravo za pospravljat. Se bom lotila resno mal pucat, ker ko bo sonce, me stanovanje ne vidi. Priporočam enako tudi vam. user posted image
Jaz sem ravno skuhala puding, zdaj me čakata dva stroja za polikat, potem pa sesanje in pomivanje po tleh (ups pa saj so to same nujne stvari, nič resnegauser posted image )
J
Dominik z ostanki irokeze user posted image  
http://shrani.si/f/3x/LT/4BulDQkY/img4041.jpg
Dominik boža Julijo. V rokah obvezna oprema - avtomobilček user posted image
http://shrani.si/f/3Y/zq/23Rf2MaN/img4070.jpg
Julija spi...vedno zarita z nosom v obrobo koška user posted image  Kakorkoli jo bom obračala, pristane ona na koncu v tej pozi user posted image
http://shrani.si/f/1j/nO/4rRDw4AO/img4093.jpg

Jaz sem se tudi odločila, da bom likala, pa sem pol že zlikala, pa mi je potem likalnik padel na tla in se razbil. Ga moram jutri nesti tastu pokazat, pa bomo videli, če se ga da kaj poprtaviti,ali bom mogla novega kupiti.

Julija pa je tako srčkana je že ful zrasla od zadnjič.

(odgovor članu Vilma)
Neposredna povezava do sporočila: 1809
5.6.2008 13:15:40   
perp
IZVIRNO SPOROČILO: tina50

ja hvala user posted image

(odgovor članu tina50)
Neposredna povezava do sporočila: 1810
5.6.2008 13:52:42   
san
vas samo pozdravim, ker ni časa. mali je že tri dni tako bogi, ga zvija, pa je sam pr men v naročju ok in še hodt je treba skoz gor pa dol. tut prebrat mi ni uspel še.

no, sam tolk od mene, greva zdele mal vn, dokler ne lijr

(odgovor članu perp)
Neposredna povezava do sporočila: 1811
5.6.2008 14:42:11   
Dinki
IZVIRNO SPOROČILO: Naša črtica koraka

IZVIRNO SPOROČILO: Dinki

Hrvaška....mi je žal, da se ta tema sploh odpira, ampak če si jo že ti....tudi midva sva totalno proti!!! ampak druge možnosti ne vidim za letos, drugače sva midva zmeraj hodila drugam, dlje. Letos bo pa konec avgusta Tit star dobre 4 mesece in sem zaradi tega vzela bližjo varianto....bi pa danes naredila drugače ko vidim, da se tudi z dojenčkom vse da, ampak zdej imam dopust že plačan. Greva pa v stanovanje v hiški s teraso.

glih z dojenčkom je najlažje potovat! Na avionu je itak car ... user posted image  so zadovoljni, če so pri mamici,

jokec...

Imaš prav NČK....vendar tako sem razmišljala ko sem bila še user posted image  in nisem vedela kaj me čaka user posted image . Sem že takrat rezervirala in plačala. Danes bi zagotovo ravnala drugače, ker vidim da se z mojim sončkom vse da. Bom vedela pri drugem otroku user posted image .

7.4.2008 je najino življenje dobilo nov smisel.....ime mu je Tit.

(odgovor članu Naša črtica koraka)
Neposredna povezava do sporočila: 1812
5.6.2008 14:44:05   
Dinki
IZVIRNO SPOROČILO: pomlad08

Dinki, za dojenje si pa verjetno mislila špelo user posted image

Joj, seveda Špela100. Oprosti Pomlad08 user posted image .

(odgovor članu pomlad08)
Neposredna povezava do sporočila: 1813
5.6.2008 14:46:50   
Dinki
IZVIRNO SPOROČILO: san

vas samo pozdravim, ker ni časa. mali je že tri dni tako bogi, ga zvija, pa je sam pr men v naročju ok in še hodt je treba skoz gor pa dol. tut prebrat mi ni uspel še.

San user posted image .....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .....ne vem več kaj naj še dam......mi je kar hudo.....upam, da bo Urban čim hitreje bolje.....kaj so ga krčki tako močno napadli?
Drži se!!!!!!!!

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 1814
5.6.2008 14:48:49   
Špela100
Ojla Jagoga...no pa imaš spet razlog, da prideš v Postojno, ker so pri Batagelu likalniki do 50% znižani cel junij in je en hud likalnik 160,30 eur ( ta je znižan 30%.)

Ja punce vreme za pospravljanje, čeprav se mi tudi pospravljat ne da...raj se mal z mojim sončkom cartam.

Slikce pa od vseh ful lepe, kakšni sončki lepi...

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 1815
5.6.2008 16:54:35   
tina50

Katiandi: Jaka 
Ob rojstvu: 3180g, 49 cm
1. mesec: 4010g, 56 cm
2. mesec: 4950g, 58,5 cm

san: Urban
Ob rojstvu: 3790g, 54 cm
1. mesec: 5200g, 57,5 cm
2. mesec: 6000g, 61,5 cm

Arabela: Sergej
Ob rojstvu: 3780g, 51cm
1.mesec:5380g, 57,5cm
2.mesec: 6840g, 59,5cm
3.mesec: 7460g, 62,5cm

jagoga: Tomaž
Ob rojstvu: 2990g, 50 cm
1. mesec: 3900g, 52 cm
2. mesec: 4650g, 56 cm

Vilma: Julija
Ob rojstvu: 3010g, 50cm
1,5. mesec: 4615g, 54 cm

Naša črtica koraka: Anja
Ob rojstvu: 3290g, 51cm
5tednov: 4015g, 54,5cm

Tina50: Lan
Ob rujstvu: 3880g, 53cm
6tednov: 5220g, 57cm 

Dinki: Tit
Ob rojstvu: 4235 g, 58 cm
3. tedni: 5190 g
6 tednov: 6900 g, 61 cm

lucalu: Tai
Ob rojstvu: 2550g, 48cm
1 mesec: 3950g, 55cm
2 meseca: 4880g, 59cm

Ribica85 : Kristjan
ob rojstvu: 3950g, 55cm
1 mesec: 5000g, 59cm
2 mesec: 6100g, 62cm

medica: anis
ob rojstvu: 3740g, 53cm
1 mesec: 4750g, 56cm

gaya24: Maj
ob rojstvu: 4680g, 53cm
3.tedne: 5200g, 56.5cm
6.tednov: 6100g
2. mesec: 6800g, 63cm

Mergetka: Matic
ob rojstvu: 3610g, 51cm
6 teden: 4660g, 54cm

perp: Neja
ob rojstvu: 3820g, 54cm
1.mesec: 4470g, 56,7cm
2. mesec: 5610g, 60,3cm

Zofy: Julija
Ob rojstvu: 3300g, 52cm
1 mesec: 4000g, 53,4cm
2. mesec: 5200g, 59,2cm

Lona 76: Taja
Ob rojstvu: 3900g, 53 cm
1. mesec: 4170g, 54 cm
2. mesec: 5210g, 57 cm

Katy13: Taja
Ob rojstvu: 3680g, 51,5 cm
19 dni: 4070g, 55 cm
2. meseca: 5210g, 58 cm

paola: Vesna
ob rojstvu: 3500g, 51 cm
1. mesec: 4500g, 56 cm
2. mesec: 5500g, 63 cm

< Sporočilo je popravil tina50 -- 5.6.2008 17:01:21 >

(odgovor članu Katy13)
Neposredna povezava do sporočila: 1816
5.6.2008 16:58:32   
tina50
IZVIRNO SPOROČILO: san

joj, san upam, da se mu čimprej izboljša user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 1817
5.6.2008 17:06:18   
tina50
sem sedajle štela kolk nas je na seznamu, komaj 18, kolk nas je bilo pa prej pri marčevkahuser posted image  user posted image

pri nas je še kar slabo vremeuser posted image , smo kar noter, ati in Lan spančkata jaz pa na rr!

morje: res je kar zoprno it na hr, ampak nam kej dosti ne preostane. mi bomo šli za vikend v vodice h kolegom, za en teden še pa ne vema kam bomo šli, mene na krk vleče, ker še nisem bila!

(odgovor članu tina50)
Neposredna povezava do sporočila: 1818
5.6.2008 19:00:54   
pomlad08
san,
upam, da bo kmalu boljše!

mi se tud dons popoldne več ali manj pestvamo ...

(odgovor članu tina50)
Neposredna povezava do sporočila: 1819
5.6.2008 19:34:18   
tina50
no pa smo končno lah šli malna sprehod, kak je pasalouser posted image

a ste že ve v vozičku kaj dvignile vzglavje malčkom, ali kdaj se to lahkouser posted image

dans kar skoz jaz nekj bluzim tu goruser posted image

lahko in mirno noč

(odgovor članu pomlad08)
Neposredna povezava do sporočila: 1820
5.6.2008 20:07:43   
Katy13
San - držim pesti, da bodo krči čimprej mimo.

Naša Taja pa že cel dan spi. Očitno ji paše takšno vreme. Ob 12.40 sem mislila iti ven s slingom in sem se šla preobleči in ko sem prišla nazaj je spala. Potem pa je spala do 13.40 in sem jo oblekla in sva šliu z vozičkom ven in je takoj zaspala in spala do 15.00. Takrat sva se sprevili in najedli in mi je zaspala na dojki in nato spala do 16.45 in bila pol ure pokonci, sva se zopet sprevili in najedli in šli z vozičkom ven in še sedaj spi. Zjutraj je spala do 9.00 (jo je telefon zbudil), nato pa je spala še od 10.00-11.10. Tako, da pri nas danes ni nič cartanja.

MI pa letos ne bomo šli na morje. Jaz nočem iti, ker se mi zdi še prehitro, ker Taja itak ne bi imela kaj od tega, midva pa tudi lahko eno leto ven spustiva. Verjetno je pa drugačew, če je prej že en otrok, ker potem greš zaradi tistega.

Nič, lepo se imejte...

(odgovor članu tina50)
Neposredna povezava do sporočila: 1821
5.6.2008 22:24:43   
Lona76
Živjo!
San upam, da Urbana čimprej neha zvijati.
Naša Taja spi 20 minut. Joj danes tudi ona ni bila razpoložena. Je bla skos neki jokava. Sem jo mogla skos po rokah nosit da ni jokala in tudi spala ni tako kot ponavadi. Zdej pa ne vem a zato ker je včeraj zvečer šele ob polnoči zaspala (kadar sem jo odložila se je zbudila), ali jo vreme daje. Upam, da niso kakšni krčki.
Včeraj je tudi ona dopolnila 3 mesece. V ponedeljek pa imava posvetovalnico. Če bo cepljena bomo videli, ker je še vedno prehlajena.
Nogavičke ima v stanovanju še vedno obute. Imamo cca. 25 stopinj, če pa tenperatura naraste pa hitro klimo prižgem, s Tajo pa se umakneva, da ne piha direktno na njo. Ponavadi imam prižgano, ko sva na sprehodu in prideva lepo na hladno. Danes tudi v trgovino nisem mogla, ker je skos padal. Mi ni v dežju z njo v trgovino za hodit.
Drugače pa midve uporabljava Mullerjeve pleničke. Ji odgovarjajo bolj kot Pamperske pa še full cenejše so.
Danes sva bile torej skos notri. No spala je toliko da sem jaz vse zlikala, pa enkrat tok da sem pojedla kosilo. Joj pa še za jutri je tak smotan vreme napovedan. V bistvu za cel teden kar nekaj.
Grem  zdej še jaz spat. Lahko noč!

(odgovor članu Katy13)
Neposredna povezava do sporočila: 1822
5.6.2008 22:26:05   
Lona76
Aja lasje tudi meni odpadajo, pa bi mogla prejšnji petek k frizerju, pa sem ga mogla odpovedati, nohte pa imam full trde ampak sem nerodna k sam hudič in ko so full lepi enega zlomim. Se že kam butnem da odleti. Mi pa tudi hitro rastejo.
Zdej pa res grem

(odgovor članu Lona76)
Neposredna povezava do sporočila: 1823
5.6.2008 22:32:14   
katj
ojla mamice!

ena je sprašvala glede morja.....mi gremo pa v soboto na morje v Stella Maris, bomo postavil prikolico do cca sredine avgusta, odvisno od vremena. upam, da bomo zdravi.

san, jst tud držim pesti, da tole čimprej mine!

Tina50, smo bli v mami št.122, januar.

men tud lase odpadajo, isto kot pri marku, točno v tretjem mesecu po rojstvu. ampak takrat sem mela dolge, zdej kratke.

če se kateri ljubi, jst ne znam, naše mere;

rojstvo: 53 in 3620
1.mesec: 4450 in 55,5
2.mesec: 5600 in 61
3. mesec: 6100 in 62

smo mel pa dons cepljenje in "čakamo", če bo kej reakcije?

ROK 2.3.2008
MARK 22.11.2006

(odgovor članu Katy13)
Neposredna povezava do sporočila: 1824
5.6.2008 22:41:04   
mergetka
Ojla, mamice!!!!user posted image

Da se malo javim... Mi smo fajn, user posted image raste in se mi zdi vsak dan težji, sploh ko ga nosim.
Malo ga še matrejo krčki, ampak ni panike, ga pač nosimo in mu damo kako kapljico "droge vuzenica".

Vozi se rad, od začetke je takoj zaspal, zdaj pa ful dolgo gleda, kaj se vse premika.

IZVIRNO SPOROČILO: Arabela

Morje... . se že veselim, prikoica je čisto zraven morja, ni pakiranja na plažo,to je glavno..user posted image

Mi gremo tudi mal na morje, sam najbrž septembra za teden dni v hotel, prej pa najbrž za neki dni v prikolico od sorodnikov. Sam si tudi ne predstavljam našega pakiranja. Midva sva že do sedaj vedno mela ful stvari...

NAŠEL ME JE ANGEL TISTO NOČ… TAM

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 1825
Stran:   <<   < Prejšnja stran  71 72 [73] 74 75   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  71 72 [73] 74 75   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Objemi so pomembni za razvoju možganov doj...
Noben starš ne pozabi prvega objema z dojenčkom, raziskave pa kažejo, da ti najzgodnejši objemi okrepijo možganske reakc...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?