mojčika
|
Hojal, sem doba in takoooo bi šla ven, drugače čist ok, a kašelj je obupen, sploh ker gre tako ven. V album sem dala par fotk, dnevna, ki ji manjka še regal za TV, svoj delavni kotiček, sobo MM, ki je zelooo pospravljena , najina spalnica. Kuhinja je ostala še ta stara, ker ko se znebiva vsaj enega kredita, takoj kupiva novo. Kuhinja ima tudi shrambo. Smo v visokem pritljičju, od spalnic stran dva metra je travnik in zahajajoče sonce, dnevna in kuhinja sta obrnjeni k jutranjemu soncu in gledamo v zelen hribček. Res luštno, vsakomur, ki pride k nam, je razgled super. Drugače pa še hodniček in dokaj velika kopalnica, ogromna klet in skupaj s kletjo okrog 80 kvadratov . Na regal v dnevni pa čakam že celo večnost, upam, da bo kmalu. Naj povem, da so naši uspehi brez pleničke kar dobri. Kakamo tako samo na školko, niti ne več na kahlico, polulala se nama je v dveh dneh dopoldan ene dvakrat, danes pa smo že trikrat lepo lulali na školko. Ponoči pa bo treba še čakat. Gre nam pa kar dobro in dokaj fletno se ji zdi imet kiklco in spodnjice. Pa še vroče je tako, da bo brez plenič res fajn. Imamo pa eno čudno zadevo, tako velik rigamo, po domače, da mi je že malo čudno, kaj bi to bilo, 10X na dan brez pretiravanja. A je kateri kaj znano, čemu bi to lahko bilo??? No zdaj pa malo poležečki teste popravljat in še dobre 3 tedne in počitnice, juhej, otroci se mi kar smejijo, ko jim povem, da jih težje čakam kot oni, zato sem pa zadnje dni zelo prizanesljiva z čim manj delavnimi urami