Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Aprilke in Aprilčki 2006 (2) 26.5.2008 10:19:59
|
|
|
|
Krista28
|
Ja, Eya, bi mi to kar pasalo....al se pa na kavi tam dobive.....
< Sporočilo je popravil Krista28 -- 26.5.2008 10:20:24 >
|
|
|
|
RE: Aprilke in Aprilčki 2006 (2) 26.5.2008 10:22:27
|
|
|
|
Krista28
|
Marelica, saj mogoče je tko še boljš. Eni prej pojejo, eni mal kasnej, pa se bomo lahko tud pri varstvu mal menjaval.
|
|
RE: Aprilke in Aprilčki 2006 (2) 26.5.2008 10:42:08
|
|
|
|
maychika
|
sej ni problem za uro, ko bo...pridemo, čeprav naša tia ob enih šele gre spat...jo bomo že prepričal, da bo v avtu mal zadremala...če ne bo spet 5 minut pred ciljem zaspala kot ponavadi... ja čim več naj vas pride ane, če se že končno menimo...škoda ker zvezdice ne bo..aja, mojčiki bom pa jaz mesage poslala. mogoče nimajo še internet priklopljen...ji bom pisala zdaj...verjetno so pa vsi skup kar zgarani...pa saj veste kako je to...ane alička...
|
|
RE: Aprilke in Aprilčki 2006 (2) 26.5.2008 14:05:52
|
|
|
|
eya
|
Ok, bom šla jaz rezervirat, ampak jutri, ker danes me do večera ne bo v domače konce. Potem rečem za cca 12 odraslih, ob 1ih...nam je sicer tudi to malo zgodaj, bomo pač probali mulčka prej spat spravit. lp!
|
|
|
|
RE: Aprilke in Aprilčki 2006 (2) 26.5.2008 16:26:56
|
|
|
|
ksenija.
|
Mi bi tudi prišli vseh pet. Sem bila danes z Blažem pri pediatrinji in ima še samo dve pikici v lasišču in je rekla, da lahko jutri gremo v javnost, da nismo več kužni. Za IZtoka pa je rekla, da dokler ne izbruhnejo, da on tudi ni prenašalec, dokler nima prvega izpuščaja (se mi zdi da vsak drugače govori). Sedaj pa ne vem, mi bi ful radi prišli, zdaj se pa ostale zjasnite, če nam dovolite. Marelica, hvala, da si mi poslala sporočilo.
|
|
RE: Aprilke in Aprilčki 2006 (2) 26.5.2008 17:15:55
|
|
|
|
Marelica
|
Ksenija, jaz nimam nobenih pomislekov, tako da zaradi nas mirno pridite oz. bom celo vesela! Zvezdice in Čebelice Maje tako ne bo, tako da nosečk ni, malim pa mislim, da ne bo škodilo, tudi če jih po takoooo mali verjetnosti dobijo (itak bolje zdaj, kot v odrasli dobi). Naj še druge kaj rečejo, da ne bom jaz kaj kriva...
|
|
RE: Aprilke in Aprilčki 2006 (2) 26.5.2008 17:21:31
|
|
|
|
Marelica
|
SREČANJE APRILČKOV 2006 1.6.2008 v DOMŽALAH - picerija Paparotti ob 13:00 ( http://www.city-on.net/lokali_podrobnosti.php?pid=209 ) POTRDILI PRISOTNOST: Maychika + + Tia + Neli Barba + + Meta Krista28 + + Kristjan + Nadja Marelica + + Katarina + Dominik Ankica + Kristina Eya + + Žiga Alička + Živa =? (če bo le možno, pridita!!!) Ksenija + + Blaž + Zala + Iztok =? Ostale mamice še čakamo, da se javijo!!!! POHITITE!!!
|
|
RE: Aprilke in Aprilčki 2006 (2) 26.5.2008 19:19:48
|
|
|
|
Anonimen
|
Ksenja, zaradi naju tudi lahko pridete . Sem danes klicala še Livio, je rekla, da tudi mogoče pridejo, vendar še ne vejo zagotovo. Se mi pa zdi da ni treba dodatno rezervirat, se mi v tej piceriji ne zdi kakšen problem prinesti zraven še kakšno mizo. Uf, pri nas na sosednjem hribu že cel dan nekaj minirajo, zjutraj so me prestrašili, sem mislila, da je kje plin eksplodiral. Aja, naša bejba je včeraj staknila enega klopa kapitalca, sicer je bilo zgolj vprašanje časa pri vsem tme metanju po travi, čeprav je bila našpricana. Upam, da ni kaj staknila, proti klopnemu mening. smo jo dali cepiti .
|
|
|
|
RE: Aprilke in Aprilčki 2006 (2) 26.5.2008 23:37:19
|
|
|
|
maychika
|
IZVIRNO SPOROČILO: Marelica Ksenija, jaz nimam nobenih pomislekov, tako da zaradi nas mirno pridite oz. bom celo vesela! Zvezdice in Čebelice Maje tako ne bo, tako da nosečk ni, malim pa mislim, da ne bo škodilo, tudi če jih po takoooo mali verjetnosti dobijo (itak bolje zdaj, kot v odrasli dobi). Naj še druge kaj rečejo, da ne bom jaz kaj kriva... se podpišem...aja, mojčika pa še sporoči. nimajo še neta, tko da ni vedla. pa eya sporoči nam pod katerim imenom bo rezervacija tia je pa prej tak kašelj dobila, da je trikrat bruhala od sile kašljanja...groza...zdej je malo pomirjena, sam pa ful živahna, noče spat lahko noč
|
|
RE: Aprilke in Aprilčki 2006 (2) 27.5.2008 13:44:21
|
|
|
|
Marelica
|
SREČANJE APRILČKOV 2006 1.6.2008 v DOMŽALAH - picerija Paparotti ob 13:00 ( http://www.city-on.net/lokali_podrobnosti.php?pid=209 ) POTRDILI PRISOTNOST: Maychika + + Tia + Neli Barba + + Meta Krista28 + + Kristjan + Nadja Marelica + + Katarina + Dominik Ankica + Kristina Eya + + Žiga Ksenija + + Blaž + Zala + Iztok Alička + Živa =? (če bo le možno, pridita!!!) Ostale mamice še čakamo, da se javijo!!!! POHITITE!!!
|
|
|
|
RE: Aprilke in Aprilčki 2006 (2) 27.5.2008 19:59:05
|
|
|
|
eya
|
Krista, a si ti že rezervirala? Ker imajo eno rezervacijo za 12 odraslih+7 otrok, samo za ob pol treh? Ime se ujema s tvojim, tvojega priimka pa ne vem, pa nisem ziher, če je to prava rezervacija?
|
|
|
|
RE: Aprilke in Aprilčki 2006 (2) 28.5.2008 8:54:38
|
|
|
|
ksenija.
|
No, mi odpovedujemo, ker je Iztok včeraj dobil koze. koda, pa tako sem se veselila, da vas kočno spoznam vse skupaj. ŽAl pa Iztoka ne morem cel dan samega nekje pustit.
|
|
RE: Aprilke in Aprilčki 2006 (2) 28.5.2008 9:09:43
|
|
|
|
Marelica
|
Ksenija, škoda!!!! Sem kar imela eno tako slutnjo, da se bo to zgodilo. Kot da nam res ni usojeno priti skupaj. Iztoka še dojiš, kajne? Ah, res sem prav žalostna.
|
|
RE: Aprilke in Aprilčki 2006 (2) 28.5.2008 11:17:06
|
|
|
|
maychika
|
ojojoj pa res nimate sreče. pa tako smo se vas veselili...no, pozdravite se, to je glavno...
|
|
RE: Aprilke in Aprilčki 2006 (2) 28.5.2008 12:36:10
|
|
|
|
Krista28
|
Ja, Eya, to je moja rezervacija ...
< Sporočilo je popravil Krista28 -- 28.5.2008 12:50:30 >
|
|
RE: Aprilke in Aprilčki 2006 (2) 28.5.2008 12:59:54
|
|
|
|
alička
|
O vidim da se dogaja. Srečanje torej v nedeljo definitvno bo ! Mi je zelo žal, da naju ne bo, ampak so verjetnosti res majhne. Mi smo preseljeni , samo se tri štiri škatle se mi valjajo po stanovanju s stvarmi za kater nisem ziher ali naj jih vržem v kanto ali naj jih še kakšno leto tenstam v omari ... pa da vam raje ne govorim koliko sem že zmetala v smeti. Je pa luksuz, ko smo kar naenkrat v tako velikem stanovanju! To je na hitro, zdaj pa nazaj na delo.
|
|
|
|
RE: Aprilke in Aprilčki 2006 (2) 28.5.2008 18:49:45
|
|
|
|
Krista28
|
Ej, za uro komod spremenimo. Jst sm pač tako uro rekla, ker je blo rečeno, da po opoldaneskem spanju. Lahko se dobimo tudi prej....men je ok. Bravo Alička za selitev.
< Sporočilo je popravil Krista28 -- 28.5.2008 18:50:27 >
|
|
RE: Aprilke in Aprilčki 2006 (2) 29.5.2008 7:56:47
|
|
|
|
Anonimen
|
Jutro! Glede srečanja je meni za uro čisto vseeno. Naša spi kadar ej zaspana, nič ne komplicira, pa če bi bila že hudo utrujena, bi skočila pokonci, ko bi zagledala otroke . Meni je sedaj tako lepo, sonček in lepo vreme,.... Kristina me je včeraj nasmejala, vzame svojo torbo, reče mami, pa-pa, zelo odločno in je šla ven pod en macesen in se delala, da seka drevo (je videla očka). Mi je super, ker jo lahko brez skrbi spustim ven, ne da bi kakšen avto mimo pridivjal. Potem pa priteče notr in mi prinese rožico . Alička, jaz imam še po enem letu 3 škatle zapakirane od selitve . Čakajo na svoje omare, pa bodo še malo čakale. Pridna si, res. V smeti pa jaz še vedno mečem, neverjento, koliko se nabere, pa smo bolj minimalistično usmerjeni. No, možek ima malo hrčkaste narave . Ksenja, vi pa se čimprej pozdravite.
< Sporočilo je popravil Ankica -- 29.5.2008 7:57:03 >
|
|
|
|
RE: Aprilke in Aprilčki 2006 (2) 29.5.2008 9:13:06
|
|
|
|
alička
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ankica Naša spi kadar ej zaspana, nič ne komplicira, pa če bi bila že hudo utrujena, bi skočila pokonci, ko bi zagledala otroke . Pri nas je enako. Če se ji čez vikend preveč dogaja sploh ne gre spat. Včeraj jo je bilo tako lepo gledat ko je tekala po stanovanju in ji ni zmanjkalo prostora. Šele zdaj vidim, da smo bili res v majhnem, čeprav zdaj ko je stanovanje prazno sploh ne zgleda majhno. Moram delat.
|
|
|
|
RE: Aprilke in Aprilčki 2006 (2) 29.5.2008 11:20:26
|
|
|
|
Krista28
|
Živjo, Zadnje čase tud pr nas K. včasih štrajka s spanjem - čez dan noče it spat, včasih nama pa kar za mizo zakinka - kdo bi razumel sistem Koliko pa vaši še spijo čez dan? Kdaj pa nehajo?
|
|
RE: Aprilke in Aprilčki 2006 (2) 29.5.2008 12:55:38
|
|
|
|
alička
|
Krista čisto odvisno. Naša spi enkrat tudi 3-4 ure, včasih pa ne v soboto ne v nedejo ne gre spat. Pri varuški pa zaspi (tam spijo 2 uri), ker gredo itak vsi spat, tudi ona in to ponavadi prva. Do kdaj spijo pa ne vem. Zase vem (po pripovedovanju in iz spominov) da mi je bilo spanje vedno šiba božja. Tudi v vrtcu nisem nikoli zaspala (tega se še spomnim), me pa niso silili, ker sem lepo ležala in dala mir. Joj, kok se meni danes ne da bit v službi ... rabim en dopust, ampak tak prav, z nogami v luft (ne pa pokanje, pospravljanje ali učenje). Lep dan!
< Sporočilo je popravil alička -- 29.5.2008 12:56:24 >
|
|
|
|
RE: Aprilke in Aprilčki 2006 (2) 29.5.2008 20:11:14
|
|
|
|
Marelica
|
Oj! No, saj mi smo tudi zelo prilagodljivi, malo več problemov je mogoče zaradi malega... no, meni se je edino zazdelo malo pozna ura za kosilo. Razen, če ve niste vzele pice za kosilo in se mislite že prej doma najest. Pa naj ostane taka ura, če se bodo malčki lahko zato ven naspali. Mi smo danes šli k moji mami. Zaradi enega dela smo mislili iti bolj zgodaj (krenit ob 7h) pa sta mala spala ko polhka do pol osme (sem ju še budila)!!! Ko pa ostanemo doma in imamo ljubi čas spat pa se zbudita do pol sedme običajno. No, potem sta pa na pol poti še oba bruhala. In to danes, ko res ni bilo vroče zjutraj! Je bilo res kot zakleto. Aja spanje... eh, pri nas je Katarino zadnje čase tako težko prepričat v dnevni spanec. Čisto ji že očke skupaj vleče pa še kar nima volje it spat. Si skoz zmišljuje, da je žejna pa lačna pa risanko pa ne spat... tako da jo na koncu že skoraj stalno skregam in spat popokam. No, potem pa brez problema zaspi. Po moje je v obdobju, ko bi rada odločala o sebi ampak ne ve, kaj je zanjo nek hip najboljše. Pol pa raje trmari kot da bi me poslušala in ubogala. Komaj čakam nedelje! Pa upam, da nam v tem kratkem času ne uspe zbolet, ko smo med vročino in klimo.
|
|
RE: Aprilke in Aprilčki 2006 (2) 29.5.2008 22:51:02
|
|
|
|
Krista28
|
Ojla, Jst imam pa eno prošnjo. A ima katera štorkljo še doma, da bi jo v nedeljo prinesla s sabo in mi pokazala kako se namontira in če mi je sploh prav. Ko grem v vrtec po Kristjana je v bistvu ful zoprno zdej voziček pakirat, pa sam 50m peljat po tečnih kockah in ful v hrib, v kengurujčka je pa še ne bi dala, ker še ni stabilna glavica..sicer pa ga imam za kasneje. A štorklja se vam je obnesla?
|
|
|
|
RE: Aprilke in Aprilčki 2006 (2) 30.5.2008 0:25:15
|
|
|
|
maychika
|
IZVIRNO SPOROČILO: alička ... rabim en dopust, ampak tak prav, z nogami v luft aja, khm khm hi hi hi joj mi imamo za sabo spet en dan...jejhata. smo šli ven v peskovnik s tio in neli in se tia igra in smo bili ravno v fazi "a bi šli al ne" pa se tia z roba prekucne nazaj in z glavo v beton butne. jo vzamem k sebi, ker sem pač vedela, da bo jokat začela, se začne jokat pol pa se usloči nazaj in me sam s ta belim pogleda. in je sam nazaj dol lezla. js sm mislila da me bo konec. pol sem jo iz panike maretu dala in vidim, da se je začela neki trest...ampak ene 5-10 sekund, pol je pa pršla k seb. smo jo kar mal z vodo po glavi polil, da je prej k seb pršla, pa noge v luft...groza. pa smo klical v ZD in smo se šli pokazat...no...da na kratko zaključim...z možem sta ostala na opazovanju v bolnici na jesenicah. sam...zdej šele vidm kolk grozn je to ko en zgubi zavest...da je pa to tvoj otrok...uh.... sam to res ni res...pa ko bi se mogla učit, pa sta obe bolani, pa take akcije imamo...bog ne daj...upam, da se tu konča... v nedeljo vseeno pridemo, če bo vse v redu...itak pa ne verjamem drugače...mala je bla zgovorna ko smo se peljali tja...juhuhu povedala je za cel teden naprej. nič lahko noč...zjutraj moram vstati z neliko...zna biti ob 6h že, ponoči se bo pa verjetno tudi zbujala, ker ima zamašen nosek. komaj čakam jutranjo kavo. lp
|
Najbolj brane vsebine v rubriki 7 idej za izvirne božično-novoletne voščil...Za te voščilnice ne boste potrebovali ne veliko ročnih spretnosti, ne veliko pripomočkov. Pa vendar boste nad rezultatom...
Zdrava črevesna mikrobiotaČrevesje in pljuča medsebojno delujeta dvosmerno prek črevesne mikrobiote, njenih presnovnih produktov in imunskega sist...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?