mojčika
|
Pri nas je Meta ratala prav hudiček. Navita je 300 na uro, sploh nima obstanka. Po drugi strani pa zelo rada hodi na stranišče v vrtcu in kar velikokrat pove za lulat in kakat. Je pa zoprno, ker je meni tako zelo slabo popoldne, da se ne morem ukvarjat z Meto in samo ležim ter čakam, da mine. Pri nas je isto, samo da sem jaz bolna, brez energije in volje. MM je lahko zunaj tudi po 4 ure, brez da bi bila potem utrujena. Pa če sem kje v bližini, moram vse to početi še jaz. Po me pa še slaba vest peče, da se mi vsega tega ne ljubi, nonam pa se. WC nam gre fenomenalno dobro, doma smo suhi, spimo še s plenico, ven pa še ne upam brez, da ne bi preveč leteli nazaj, čakam, da bo bolj vroče in manj oblek. Si je pa mož umislil tako fin ploh za na WC, v zeleni barvi s 15 kravami okrog, bele in pisano šekaste in mali je v veselje lulanje in kakanje. Kaj rečejo gosti, ne vprašat Včeraj smo imeli prvega pravega zobozdravnika in razen dretja, smo jo dobro vnesli. Zobki so ok, pa dude in podobno stran, pokazala je, kako se prav krtači, pohvalila je našo izbiro krtačke, menjamo pa naj jo na 2 meseca. *zvezdica* pametnega nasveta nimam, ni pa fajn, so te komisije kar tečne ja. Krista lep dan za vozičkanje, uživajte. No jaz pa sama in gledam skozi okno v prelep dan, sem že 10 dni zaprta in bi kar malo kričala