|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  91 92 [93] 94 95   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Prigode marčkov in marčic 007
29.5.2008 22:05:18   
A-N-J-A
IZVIRNO SPOROČILO: Barči78

No sedaj pa takole, prečesala sem Bizovik po dolgem in po čez, potem pa sem se vrnila domov. Ja, lep izlet, samo Brunarice nisva našla, pa še baje sta dve Brunarici, in potem me je vsak na svoj konec pošiljal, in sem odšla domov.user posted image  Zdej pa prosim bolj natančen opis poti, če pridem iz obvoznice direktno na Bizovik, kako dalje???

Papa.

A si se držala teh navodil????

-če pridete z dolenjske smeri-izvoz bizovik-zavijete levo-čez par 100m na semaforju,kjer je tudi tabla bizovik zavijete levo(drugam itak ne morte)-se peljete čez polje(dolga ravna cesta)-pridete v bizovik,čez križišče naravnost in skos naravnost po malo ovinkasti cesti dokler ne pridete do konca,kjer je brunarica(tam je tudi konec ceste)
-če pridete z druge strani mimo btc-ja-izvoz bizovik-zavijete desno-potem pa isto kot zgoraj

,ker bolj podrobno ti ne znam opisat.
Drugič bomo pa rajši na vezi, če se zgubiš.Upam da boš naslednjič prišlauser posted image .

(odgovor članu Barči78)
Neposredna povezava do sporočila: 2301
29.5.2008 22:16:25   
Barči78
Joj ANJA, čist sem falila, sem šla mimo BTCja, ampak po tej strani, kjer je VOlvo na koncu, potem pa me je prjazen možakar peljal mimo firme Protect proti Bizoviku, sem prišlaa tja, drugo križišče desno, ker naslenje križišče je že obvoznica, sem vozila po prednostni kar nekaj časa, potem pa me je ena punca usmerila v čisto drugo strani, kakor da je v tej smeri druga Brunarica, sem šla nazaj, me je spet nekdo usmeril nazaj na cesi, ki pelje proti obvoznici in sem šla domov, Žan je bil že precej utrujen od vročine in vožnje.
Upam pa, da drugič uspem priti.

DA BI VERJEL VASE, NI TREBA, DA VERJAMEJO VATE DRUGI LJUDJE.

(odgovor članu A-N-J-A)
Neposredna povezava do sporočila: 2302
29.5.2008 22:23:52   
A-N-J-A
IZVIRNO SPOROČILO: Barči78

Joj ANJA, čist sem falila, sem šla mimo BTCja, ampak po tej strani, kjer je VOlvo na koncu, potem pa me je prjazen možakar peljal mimo firme Protect proti Bizoviku, sem prišlaa tja, drugo križišče desno, ker naslenje križišče je že obvoznica, sem vozila po prednostni kar nekaj časa, potem pa me je ena punca usmerila v čisto drugo strani, kakor da je v tej smeri druga Brunarica, sem šla nazaj, me je spet nekdo usmeril nazaj na cesi, ki pelje proti obvoznici in sem šla domov, Žan je bil že precej utrujen od vročine in vožnje.
Upam pa, da drugič uspem priti.

Joj tole si pa res čisto falilauser posted image .
Ta druga brunarica je v Zadvoru, če bi prišla v Bizovik ne bi mogla falit.Drugič pa na izvoz Bizovik, ne Btc pa zihr ne bo šlo nič narobeuser posted image .

(odgovor članu Barči78)
Neposredna povezava do sporočila: 2303
30.5.2008 8:44:56   
*sonchek*
Jutro!

Vidim, da ste včeraj preživele lepo popoldne pri brunarici. Če se naslednji teden še kaj dobite, se vama pridruživa še midva user posted image
Drugače pa brez posebnosti - Anej je še vedno v domači oskrbi, danes ima kontrolo pri P, tako da verjetno dobimo dovoljenje za odhod v vrtec, čeprav me je grozno strah, da spet kaj ne pokasiramo user posted image
V službi gužva, Anej se ta teden čuva pri dediju in uživa 100/h, pa počasi odštevamo tedne do dopusta. Bučkota bova kak teden pred dopustom vzela ven iz vrtca in gre na počitnice k mojim.

(odgovor članu A-N-J-A)
Neposredna povezava do sporočila: 2304
30.5.2008 10:55:51   
urla
Zdej pa nehite hvalt mojga prvorojenca, k mi je že malo nerodnuser posted image . So pa res vsi naši sončki tako zrasli. Žigata bi sfalila, če bi ga srečala, Hana je zrasla, Brina tudi, Borko-punčka naša je cel korenjak, edino Lan in Nejc sta mi ostala podobna.

Mi smo se imeli tudi super, samo pogrešam pa naše čveke, ko so otroci pridno spali v vozičku, mi smo pa imela velikoooooo časa za klepetat.
Naša je že v avtu omagala, se doma zbudila, pojedla zvrhan krožnik polente in mleka in spet šla v mižule do 7 zjutraj.
Jest sem pa ta rdečo fasala in sem tečna in imam popadke lakote.
Zdej grem pa delat.....user posted image

Tinaaja - KRUH???????

(odgovor članu *sonchek*)
Neposredna povezava do sporočila: 2305
30.5.2008 11:40:46   
K_a_t_i
Dskubin, pozabla sem se ti zahvalt za ponudbo za prevlekco. Je problem, ker jo rabimo v torek pa nisem hotla težit. Itak so mi pa dons rekli, da jih imajo samo v velikih centrih (pozimi, seveda user posted image ).

Barči, šit no user posted image . A nisi mela nobene telefonske? Bomo za drugič uredil. Drgač si pa začela kar prav, samo po prednostni ne bi smela it, ampak skoz naravnost.

Dons mamo služben piknik na Primorskem. Štartamo čez eno urco. Držte pesti, da ne bo dežja!!!! Pa, pa

Aja, Urla - jst tud upam, da bo Žigi tak prjazen fantek kt Tian user posted image . PA JST BI TUD VOLA POJEDLA (PMS) user posted image .

< Sporočilo je popravil K_a_t_i -- 30.5.2008 11:42:37 >

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu urla)
Neposredna povezava do sporočila: 2306
30.5.2008 11:50:36   
tinaaja
Tinaaja - KRUH???????

gor ima posip - mislim, da so kosmici user posted image tak droben..
user posted image KRUH POLNOZRNATI KRUH IZ PŠENIČNE MOKE 500g Proizvajalec: PEKARNA GROSUPLJE Davčna stopnja: 8,5% Blagovna znamka: MERCATOR Cena: 1,29 EUR / Kos 309,14 SIT/ Kos Cena na enoto: 2,58 EUR / kg 618,27 SIT/ kg Okus: POLNOZRNATIVelikost: ŠTRUČKAuser posted image Kol.: kg  user posted image  

Preden si bila spočeta, sem si te želela, še preden si bila rojena, sem te ljubila in komaj si se rodila, bi zate umrla. To je čudež življenja. /Maureen Hawkins/

(odgovor članu urla)
Neposredna povezava do sporočila: 2307
30.5.2008 22:12:40   
A-N-J-A
O madona sem nas komi našla-na drugi straniuser posted image .

Saj sem že dopoldan vse napisala pa me je vn vrgel in se mi ni dal še enkrat, bom pa zdaj.

Danes sva bila z Borom v vrtcu, sem zelo zadovoljna z vzg. in pomočnicouser posted image user posted image user posted image .Bor ju sicer ni nič šmerglu, ker je mel full dela z letanjem okol.No pol je najdu še vlak in je skor volan strgu stran, pol je začel še na klopco(na vlaku) plezat, pa kr čez se je nagvouuser posted image , pol je zašel v peskovnik in si je z največjo lopato mivko v usta tlaču.Ko sem ga oštela se je režu in s še večjo hitrostjo hop v ustauser posted image .V glavnem mu je dogajaluser posted image .
Pol sem popokala Elo in smo šli domov.

Za drug teden pa neki čuden vreme napovedan, mi naj bi šli pa na morčija- ne vem, ne vemuser posted image .

tinaaja-uživaj jutri maximalno, pa nič za Brinčiko skrbetuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 2308
30.5.2008 23:41:10   
Anonimen
HOj,

vidim, da ste uzivale v brunarici... slikce zgledajo super!!!

Pri nas nic pretresljivo novega... rastejo nam spodnje stirice in zato malo ne spimo. Pa nekaj pikic je dobila po telesu. ker mislim, da so od sonca, se te dni malo drzimo stran vrocine..

jutri gremo pa na krst Livijine sestricne.. upam, da bo vreme zdrzalo...

lepo se imejte.

(odgovor članu A-N-J-A)
  Neposredna povezava do sporočila: 2309
31.5.2008 21:31:17   
skačica
hej!

Da nas malo dvignem. Ja kje pa ste vse?
Mi smo bili spet pri kolegici novembrki na pikniku, si pogosto na njenem dvorišču naredimo piknik namesto kosila in je prav luštno. Ima vse ograjeno tako da lahko otroci prosto tekajo in ne rabiš kar naprej stati za njimi.

Iza je čez dan odspala samo eno urico, zato sem jo ob osmih samo še pod tuš nesla in spat. Upam, da bo dobro spala, ker ga je zadnji teden mal sračkala in se zbujala. Ne vem kaj jo je mučilo...počasi si že želim eno noč celo prespati...

Glede najine parcele:ker se stvari nikamor ne premaknejo, oni pa kar obljubljajo, sem napisala en tak lušten mail županu občine, kjer bi gradila. In zdej mi je odpisal, naj ga pokličen na njegov gsm. V ponedeljek ga pokličem, me prav zanima kaj ima za povedati, ko bi se stvari vsaj kam premaknile...mogoče pa... držite pesti.

prikolica- razmišljava, da si kupiva poč. prikolico. Zelo rada sva na morju, za nepremičnino denarja verjetno ne bo, ker bova gradila hiško, zato bi si pa kupila prikolo. Jo katera ima oz. jo imate, kje ste locirane in + in - takega nakupa? Mi bi verjetno več ali manj večino poletnih vikendov preživeli dol pa tudi maja in septembra, tko da verjetno bi se splačal?

Grem krožnike zložit v pomivalca pol pa na avtonet mal gledat tele prikole...
Lahko noč.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2310
31.5.2008 22:31:12   
sezam
IZVIRNO SPOROČILO: skačica
Ima vse ograjeno tako da lahko otroci prosto tekajo in ne rabiš kar naprej stati za njimi.

Kolk jaz to doma pogrešam, pa nič od tega user posted image user posted image

Mi smo bili pa danes na enem RD - otroškem in je blo prav luštno.

Drugače pa nič novega pri nas, le časa za RR je skoz manj user posted image  Preberem vas še nekako (še dobro, da manj pišete), za pisat pa že zmanjka. Smo pa danes dopoldan postavili doma še eno gugalnico (tako 3-delno) in je Ana čist not padla. se je morala še zvečer it gugat, ko smo prišli domov (pa na RD je tud skoz hotla bit na gugalnici user posted image ) Jo moram pa pohvalit, da je danes pokapirala, kako se sama poganja user posted image  - guga.

Sreča ni v tem da počneš to kar rad počneš, temveč v tem, da imaš rad to kar moraš početi. (Sir.S.M.Barrie)

(odgovor članu skačica)
Neposredna povezava do sporočila: 2311
31.5.2008 23:30:22   
Pikca
Čer,
evo sem vas uspela prebrat po dolgem časuuser posted image  
Krasne fotke marčkovuser posted image . Vedno bolj luštni souser posted image

Naš Jernejček se je zdaj v par dneh navdušil za hojo - ne še sam, ampak če ga za rokce drži... vem, da to ni najboljše, ampak prepričat babi in dedija... saj veste. Zdaj pa tudi doma ful teži. Je pa postal tudi bolj stabilen in mislim, da bo kmalu shodil.

Živa se je pa prejšnji teden prvič stepla v vrtcu (no vsaj jaz sem prvič zvedela). Jo je en fantek že večkrat zanalašč ruknil med pitjem, da se je polila. Zadnjič ji je pa moj rekel, da naj ga kar nazaj mahne in zdaj ga je... on pa seveda spet nazaj in tko naprej...

ma šit no, kadar se spravim na RR se kdo zbudiuser posted image ... moram it ...

(odgovor članu sezam)
Neposredna povezava do sporočila: 2312
31.5.2008 23:48:46   
cv105
dober večer

oglašam se po dolgem času ... mogoče katera ne verjame ampak ... zvečr zmanjka al moči al pa časa za ...

upam, da ste zdravi in pridni in luštni user posted image  ... ob prvem dopusti si bom prebrala vse za nazaj ... danes pa ...

moram pohvalit našega Maksa ... fant in pol ... obožuje vrtec ... le zakaj ... ja zato, ker ima tam punco user posted image  ... mal starejša dečva, ki ga vsako jutro počaka pri vratih in potem skupaj odjadrata v igralnico ... ni fajn obutek, ko mama to gleda user posted image

danes je nekaj zbolel, vročina in smrkeljček ... malo smo ga ohlajali, malo je pomagal calpol in zdaj spi ...

pravkar sem zaključila z delom za službo ... imam ful dela ampak uživam ... user posted image

pozdravček user posted image

(odgovor članu Pikca)
Neposredna povezava do sporočila: 2313
1.6.2008 8:33:39   
tinaaja
ooooooo cv105 - wb user posted image

skacica - osebno bi raje investirala v avtodom kot prikolico. res so razlike v ceni velike, ampak je avtodom ornk bolj in lazje uporaben. V oziji druzini imamo oboje - prikolico, ki je vsako leto v pavsalu in avtodom. avtodom lahko uporabljas tudi pozimi, saj imajo ogrevanje. Z avtodomom komot vsak vikend nekam skocis, medtem ko s prikolico mal tezje. Res pa je zacetna investicija in vzdrzevanje dost drazje. Aja, pri nas se jih ne da dobit za neko normalno ceno, je treba kar npr v nemcijo ponje. Seveda govorim o rabljenih, ker novi so hmmm user posted image dragi user posted image user posted image

Bravo Jernej user posted image

Grem, sem cist fuc od vcerajsnje poroke user posted image

Preden si bila spočeta, sem si te želela, še preden si bila rojena, sem te ljubila in komaj si se rodila, bi zate umrla. To je čudež življenja. /Maureen Hawkins/

(odgovor članu cv105)
Neposredna povezava do sporočila: 2314
1.6.2008 8:52:44   
skačica
jutro!

Jernej, user posted image  za hojo. Še malo...

cv- ja, ti si pa bla pogrešana dlje časauser posted image .

Jaz sem že pokonc, Iza še spi. Je pa ponoči tja do enih tako kašljala, da je bruhala zravenuser posted image , potem se je pa vse skupaj umirilo in je mirno spala oz. še spi. Vročine nima, upam, da se bo tud kašelj čez dan umiril. Bom mal sleza dala...
Smo mislili it nekam ven na kosilo pa verjetno ne bo nič iz tega, bom vidla kako bo stanje, ko se zbudi.
Popoldne pa je v eni cerkvi koncert, ki je posvečen mojemu atiju in ne vem kam naj dam Izo v varstvo. S sabo je ne bom vzela, ker je ta cerkvica odmaknjena in je pol ure peš do tja (razen, če si invalid ali starejši, potem je organiziran prevoz), tašča je pa dobila herpes zoster (pri otročkih isti virus povzroča norice, če jih še niso preboleli in se valda bojim, da bi jo okužila, čeprav bratranec meni, da je možnost majhna.)
Bom vidla, mogoče sploh nikamr šla ne bom, če bo mala bolna.

Moj je šel mal en rally pogledat, pride kmal nazaj. Ga pa še vedno nahajajo športni avtomobili...user posted image

tinaaja- verjamem, da imaš pravuser posted image , ampak po moje se z možem ne bova spuščala v tako investicijo. Midva bi kupila letno- zimsko in bi bla skozi vse leto parkirana dol nekje na morju, verjetn jo ne bi nič domov vlekli ali pa samo čez zimo. A vi jo peljete na zimo domov? Bi pa odštela nekje do 8 jurjev zanjo.

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 2315
1.6.2008 9:09:15   
tejčica
En lep pozdravček z Obale.

Mi imamo en problem. Primanjkuje nam časa! Poznano???user posted image  

Mali je cuker in pol in babi in dedi ga z veseljem čuvata. So se pa okorajžili in začel dopoldan tudi malo pohajat, tako da babi skoči tudi na kak kofetek z Vidom. Se pa ponavlja zgodba, skozi katero sem šla že s Tajo ko sem začela delat. Mali je jezen name, ma prav alergičen. Ko pridem iz službe se začne dret ko me vidi in ni šans k meni. In tako je od večera. Čez vikend je situacija malo boljša, ma kaj ko je hitro ponedeljek. user posted image  Pri Taji je to trajalo skoraj 3 mesece, upam da pri Vidu ne bo toliko.user posted image   

Taja je pa čisto v pričakovanju šole. Vsako stvar ki naredi, jo poveže s šolo. Upam da bo tako navdušena tudi potem, ko bo že v šoli.user posted image  Nas je pa ta teden presenetila in se naučila vozit kolo brez malih koleščkov.user posted image user posted image user posted image Saj res da je stara že skoraj 6 let in je bil res že čas za to, ma Taja je ful pozno ugotovila kako se pedalira, pol se pa še midva nisva in nisva zrajtala da bi ji male koleščke dala stran, dokler sama ni rekla, da jih noče več. In sedaj se je v parih dneh naučila vozit brez. Bravo pupa moja!

Pri meni je pa šola spet na tapeti. V naslednjih 2-3 tednih imam dva fejst zajuser posted image  izpita in bodo moji popoldnevi minevali za zvezki.

Toliko na kratko od nas, da nas ne pozabite.

Uživajte.user posted image

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 2316
1.6.2008 9:36:43   
tinaaja

A vi jo peljete na zimo domov?

ne. samo na parkirisce v kampu jo odpeljejo cez zimo. prikole se splaca kupovat po sezoni, ko se jih nekateri zelijo losat n se jih da dobit ful ugodno.

tejcica, srecno z izpiti.. upam, da bo B lazje prenesla uvajanje in mojo odsotnost, me kar stisne, ko preberem kaj takega. ju3 zacnemo, cez 1 teden pa sluzba

(odgovor članu tejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 2317
1.6.2008 15:38:52   
erna14
tinaaja-kakouser posted image hik...hikkuser posted image  a si cool.morm povedat da je una zadnc dobila eno jo je pol prsla nasminkat v salon sam kaj pa vem men je bla kr neki,uglavnem lica ji ni nc povdarla,pudra je mela gor ......tko da no placala je pa 30 evrckov,tko da men se zdi za to kr ji je nardila kr user posted image ma ne vem no
skacica-moj brat vedno vsako leto vzame v firmi(adrija)prikolco res k je full dobr opremlena ma pa vse od tusa,spalnice,kuhinje,jedilni kot ki se spremeni v posteljo in se pograd,ki se dalocit od ostalih prostorov in se mi zdi da je res odlicna,tko da tako bi vam kar priporocala sam cenovno je pa pomoje tam zelo pri vrhu...sam je pa velika,dobr razporejena
cv105-ja vem kako to zgleda,ziga ma tud punco v vrtcu res vedno k prideva in k greva si data lupcka pa baje se tud med tem k sta tam skoz stiskata pa lupckata pa ona mu cevelcke prnese k se zbudi,hlace pa kuzka,za pit,tko prava mala zena je ze skoruser posted image user posted image uglavnem lustni so

ziga je pa full napredoval v govoru res kar ne morem vrjet kar cez noc tko full ponavlja besede npr.cevelj,hisa,avto,aja pa sara(moja necakinja),mija(pomocnica vzgojiteljice)......pa se bi lahko nastevala...aja mama ni vec mama ampak mami.pa ata ni vec ata ampak oci...user posted image user posted image sem tko vesela.

moj soncek Ziga-12.3.2007

(odgovor članu A-N-J-A)
Neposredna povezava do sporočila: 2318
1.6.2008 16:43:06   
*sonchek*
Še hiter pozdravček od naju...
Danes sva se razvajala pri mojih in se imela super. Dedi in babi sta itak zakon, mami še opazil ni user posted image
Sem ga morala pa 3x preobleči, ker sta z dedijem čofotala. Zdaj spi kot polh, jaz pa čakam mojga, da se vrne, ker je bil spet na službeni poti...
Še nekaj slikc

user posted image

user posted image

user posted image

(odgovor članu A-N-J-A)
Neposredna povezava do sporočila: 2319
1.6.2008 17:09:34   
Žabika
Ma kako so veliki tile naši sončki. Res hitro napredujejo. Bravo vsem za nove dosežke in prve ljubezni. user posted image

No, tudi jaz se ubadam s kroničnim pomanjkanjem časa, ampak že od jutri naprej mislim, da bo bolje. Od danes sem spet na polno zaposlena - 40 urni delavnik, od jutri naprej pa izkoriščam lanski in letošnji dopust in del ostale porodniške, tako da grem v službo spet enkrat avgusta. Sej se dobro sliši, ampak kar težko mi je bilo spet za tako dolgo zapustiti službico. Ampak sej bo hitro minilo.

Jutri odhajamo na Krk za slabe 14 dni, potem pa še direktno iz Reke s Hano in mojimi starši, z ladjo šibam na Hvar za 10 dni. Torej kar nekaj morčija bo. No upam vsaj. Iz Krka se mogoče še kaj javim, na Hvaru pa bom v lepem zalivčku odklopila vse in počivala, babi pa dedi bosta pa pedenala Hano. user posted image
Da vam malo sline pocedimuser posted image ! Takole zgleda naš zalivček na Hvaru:
user posted image

Naomi: kje se skrivaš???

tinaaja: dober štart jutri!

Pa še eno vprašanje: Hani so se po zapestjih, in nekaj tudi med prstki in po komolcih začele pojavljati neke lise, koža pa ni hrapava. Najprej sva mislila, da so to lise od udarcev, ampak med prsti se pa res ne udari. Ne vem kaj bi lahko bilo. Kakšna ideja? No verjetno bom jutri zjutraj še do P skočila, če mi ne bo na um padlo od česa bi to lahko bilo.

(odgovor članu *sonchek*)
Neposredna povezava do sporočila: 2320
1.6.2008 20:39:00   
K_a_t_i
IZVIRNO SPOROČILO: Žabika
Naomi: kje se skrivaš???

2-krat!

Mi smo pa dons spoznali Žana in Nejo - navte verjele - na Bizoviku user posted image . Cela familija je super (en bolj nasmejan kt drug)!!! Slikce bo pa Barči prpopala, ko bo našla cajt.

Drugače pa - vikend kul. V petek je mami žurala, v soboto smo bli na pikniku in je fotrček podaljšal in žural, Žiga je bil zlat otrok in je po 1 urni vožnji domov nadaljeval spanec v svoji postelji do jutra user posted image , dons sva bla pa zjutraj na igrišču, popoldne, ko je pa oči z žura pršu, smo jo pa na Bizovik mahnili. Luštno, skratka.

Lubice - jst ne vem kwa je z našem, ampak nauču se je rečt Kaja in skoz to ponavlja. Je pa to ena punčka iz vrtca in dons sta oba kr strmela en v druzga, ko smo se na igrišču srečal user posted image .

Žabika, maksimalno uživajte!!!!

U, Erna! Bravo Žiga!!!! To pa je besedni zaklad za 14 mesečnika.
Anej luškan.
Tejčica, držim pesti.
Skačica, jst ne bi kupla prikolice. Se mi zdi predrago za tisto kar dobiš.
Pikca, že hodi?

Ok, vas zapuščam user posted image . Nočko.

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu Žabika)
Neposredna povezava do sporočila: 2321
1.6.2008 22:28:38   
Žabika

na Bizoviku

Mi malo časa ostaja! Greš v Bizovik in iz Bizovika!

prikola in morje: tudi jaz ne bi in to predvsem zaradi gneče na cestah vsak vikend. Si sploh ne predstavljam, da bi se z otrokom in psom vsak vikend gor in dol vozila. Verjetno bi, če bi bila tršica drugače razmišljala.

Kati: hvala enako!

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 2322
2.6.2008 8:26:47   
A-N-J-A

na Bizoviku

Mi malo časa ostaja! Greš v Bizovik in iz Bizovika!

Sem študirala če čm spet napisat, da ne bom zatežena izpadla, pa me je Žabika prehitelauser posted image ..
Punce zapomnite siuser posted image .

Jaz vam pa sam sporočam da ne gremo na morčija, ker je od kolegice mali zboleluser posted image .Upam da se hitro pozdravi in da štartamo drug tedenuser posted image .

Žabika-foušuser posted image

tinaaja-user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Žabika)
Neposredna povezava do sporočila: 2323
2.6.2008 10:09:57   
erna14
kati-ja ok sam on sam ponavlja,on sam od sebe ne bo reku cevelj...ampak moram jaz rect cevelj pa on ponovi razen imena pa non stop vpije okol sara,mija,babi....

moj soncek Ziga-12.3.2007

(odgovor članu A-N-J-A)
Neposredna povezava do sporočila: 2324
2.6.2008 11:22:07   
tinaaja
prikola in morje: tudi jaz ne bi in to predvsem zaradi gneče na cestah vsak vikend. Si sploh ne predstavljam, da bi se z otrokom in psom vsak vikend gor in dol vozila.

s temle se jaz popolnoma strinjam. osebno ne bi nikol imela pavsala, ampak mi2 sva samo koristnika, kadar je prosto user posted image Taka opcija je pa fina. Zato bi raje avtodom, ker se lahko ustavis kjerkoli, kuhas, spi, .. kjerkoliiiii...  ne rabis skoz na isto lokacijo hodit. mal morje, mal gore,... In z malim otrokom potovat z avtodomom je veliko lazje.

Zabika ... ob uni sliki se mi sline cedijooooooooooooo.. i ja bih.. uzivajte!!!

anja, skoda za morje user posted image Ampak saj do septembra boste se velik lahko sli user posted image mene mal mika, da bi ju3 skocila, ce bi bilo lepo vreme. morda me pa kaksna thaiss povabi na pijacko  user posted image

Varuska - ma gut no user posted image verjetno bo mamici tezje kot brini user posted image   danes sva bili tam eno uro, jutri pa bo ze mal sama, jaz pa hitro v hoferja mal posnofat user posted image Fak naslednji teden ob takem casu pa ze sluzbaaaaa user posted image sem kar mal razdvojena, vesela po eni strani, po drugi pa se mi ne daaaa, ker vem, kok ucenja in privajanja me caka.

(odgovor članu Žabika)
Neposredna povezava do sporočila: 2325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  91 92 [93] 94 95   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  91 92 [93] 94 95   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 načinov za vzgojo otroka brez kaznovanja
Kazen ni potrebna, da bi se otrok naučil pravil obnašanja. Nasprotno, večina kazni, ki jih starši izvajajo, otrokom ne p...
Zanimivosti o januarčkih
Začetek novega leta prinese mesec januar. Našli smo 5 lastnosti, ki so skupne otrokom, rojenim v mesecu januarju.

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......