|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  34 35 [36] 37 38   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrke 08 - 2. del
3.6.2008 19:05:08   
emi*
Petra1978 kako se slikica pripne nimam pojma,ampak me pa nekaj zanima. Kaj za ta 3D pregled greš lahko kadarkoli in kamorkoli ali to spada h kakemu pregledu?Mogoče si to že kje razložila ampak nisem šla za tem.user posted image

(odgovor članu petra1978)
Neposredna povezava do sporočila: 876
3.6.2008 19:07:21   
emi*
Tako nasplošno me zanima,ker bi si šla sedaj kak cd naredit pa ne vem če je to možno,če pustijo,da greš kar tako kam na pregled.No upam,da ja.user posted image

(odgovor članu emi*)
Neposredna povezava do sporočila: 877
3.6.2008 19:18:40   
petra1978
Emi, 3D pregled je samoplačniški in lahko greš h kateremu G želiš, tja ki pač to delajo. Če ga ne dela tvoj G, se pa pozanimaj kje ga delajo. Je pa res taka lepa izkušnja. Dela se pa med 24 in 28 tednom (po nekaterih informacijah lahko tudi prej).
Ne vem od kod si Emi, ampak na Ptuju ga dela dr. Lukman in si res vzame čas in vse pokaže. Pri meni je bilo še celo tak, da je mali skoz rokice in nogice pred obrazek tiščal, tako da lahko pridem v ponedeljek še enkrat in mi bo še takrat naredil (brezplačno seveda).

(odgovor članu emi*)
Neposredna povezava do sporočila: 878
3.6.2008 19:37:33   
petra1978
V album sem dala eno slikico. Upam, da mi je uspelo.

Neposredna povezava do sporočila: 879
3.6.2008 20:04:09   
Lara Croft
IZVIRNO SPOROČILO: petra1978

Uspelo ti je.....user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 880
3.6.2008 22:35:28   
gold fish
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

pa v čem je sploh poenta šole za starše,ko greš drugič rodit??
Kaj pa če ne greš niti po potrdila?kaj je pol s partnerjem,je lahko zravn al kako??user posted image

moj sodelavec ja lani bil zraven pri drugem porodu...sem ga zadnjič vprašala kako je s potrdilom, pa je rekel, da on to zdaj sploh ni imel, pa tudi vprašal ga ni nihče zanj .....

Če si bila prvič v MŠ v bolnici in hodiš zdaj kaj tam okrog, idi v 2 nadstropje porodnišnice, poišči sestro Eriko in ti bo napisala potrdilo ....jaz sem šla za ziher..... me kap, da pol moj ne bi mogel bit zravenuser posted image .....

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 881
3.6.2008 22:42:12   
gold fish
IZVIRNO SPOROČILO: petra1978

lepi jenči...user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 882
3.6.2008 22:56:36   
Lara Croft
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish

....jaz sem šla za ziher..... me kap, da pol moj ne bi mogel bit zravenuser posted image .....

Ma bi šla še jaz za njim ven.... bi pa na hodniku rodila..... hahaha

(odgovor članu gold fish)
Neposredna povezava do sporočila: 883
4.6.2008 7:57:50   
*bubi*
....jaz sem šla za ziher..... me kap, da pol moj ne bi mogel bit zraven .....

Iz tega razloga bo moj šel kar lepo sam user posted image user posted image user posted image

Potrdilo od bubija je zapravil, pa vprašanje, če bi mu veljalo (3 leta nazaj, pa še v LJ). Čeprav lani ni nihče niti pomislil na kako potrdilo, je pa bila res drugačna okoliščina.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

Neposredna povezava do sporočila: 884
4.6.2008 7:58:39   
Lara Croft
Danes pa nisem imela kej med zajtrkom delat.... a se vam ne da niti pisat več? Ma sej danes ni vroče, noooo....user posted image

No, zdej pa itak šibam..... lep dan babetine... user posted image

(odgovor članu Lara Croft)
Neposredna povezava do sporočila: 885
4.6.2008 8:23:00   
gold fish
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi*

....jaz sem šla za ziher..... me kap, da pol moj ne bi mogel bit zraven .....

Iz tega razloga bo moj šel kar lepo sam user posted image user posted image user posted image

Potrdilo od bubija je zapravil, pa vprašanje, če bi mu veljalo (3 leta nazaj, pa še v LJ). Čeprav lani ni nihče niti pomislil na kako potrdilo, je pa bila res drugačna okoliščina.

bubi - mi smo hodili v mš 9 let nazajuser posted image , pa prvič sploh nismo dobili potrdila....zdaj pa...user posted image .....

.....  probaj ga dobit tu v mb....saj sestra nikamor ne gleda...vzame list in napiše vajina imena in to je to......

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 886
4.6.2008 8:29:03   
gold fish
..... ja kje ste čvekice? ...... saj vem zakaj vas ni ...... evo vam user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   za lažje prebujanje..... je še vroča, ravnokar kuhana.....

...jaz pa moram danes res začet pakirat, ker drugače ........    pa se mi ne dauser posted image user posted image .....

Grem zdaj spit kavico, pa pridem pol malo prečekirat.....če se je že katera zbudila.....

Neposredna povezava do sporočila: 887
4.6.2008 8:58:53   
arabela*
dobro jutro.
Evo še enauser posted image ,ampak brezkofeinskauser posted image .
Vidim,da še vedno o MŠ kramljate.Jaz nisem prvič dobila potrdila,bom pa verjetno šla v porodnišnico vprašat k Eriki,nevem pa kako bo pomagalo,če grem sedaj na Ptuj rodit.user posted image
Mi smo vredu.Danes za spremembo same z malečko.Naš ati dela.Pa saj paše,da sva malo sameuser posted image .
Tud danes bova bolj na izzy,manj dela,več počitka.user posted image .bova kuhale spet kanelone,pol pa bom se spet lahko nažirala ko nora.Me spet nek apetit grabi,pa sem mislila,da je to za mano.
user posted image ,kam odhajaš,na morje??
Petra,lep jenčekuser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

Neposredna povezava do sporočila: 888
4.6.2008 9:08:44   
Tejchy
Jutro punce!

Hvala za kavico...

No, pa je le malo popustila vročina... hvala bogu.. ima moj nos par dni časa, da si malo opomore od kihanja pa smrkanja user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  

petra - lušna slikca user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  

user posted image  ... js bi ful rajš pakirala, kot pa da moram v pisarni ždet... bi rajši šla na morje... se tolažim s tem, da bo itak kmalu 5. julij, ko si bom tud js privošla malo morja user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  ... upam, sam da bo vreme primerno...

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 889
4.6.2008 9:15:22   
gold fish
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

user posted image ,kam odhajaš,na morje??

...v Zadar.....

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 890
4.6.2008 9:38:04   
ključek
...v Zadar.....

user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 891
4.6.2008 9:38:57   
ključek
user posted image

to pa za vse velja....................

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 892
4.6.2008 9:54:07   
arabela*
joj,kak vam zavidam.
Jaz bi tudi šla na morjeuser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 893
4.6.2008 10:05:33   
gold fish
..... počasi pripravljam kosilo ....... juhica iz bučk in brokolja, puranji zrezki, krompirček in paradižnikova solata ......user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 894
4.6.2008 10:06:19   
gold fish
.... pakiranje ....še vedno nič....user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 895
4.6.2008 10:31:11   
lana luna
puranji zrezki, krompirček in paradižnikova solata

njamiuser posted image

pa je res orecej lenobno tlele dons. smo že od včer na isti straniuser posted image sej jest grem tut mal ajat predn grem u akcijo. ker sem zdele 4 ure kavice kuhala, pa sm mjčkn utrujena. ja pa sej če bi sle sam kavice bi blo še dobr, največji problem je 4 ure šalce pa talarčke pa žličke prekladat, pa za koritam statuser posted image user posted image

petra lepa slikica? a to je del obrazka??

gold fish  hit se sprav pakirat, to je pa ja luštn počet, sej greš vendar na morje!!!

me to you enkrat me boš naučila tele slikovite poste pisatuser posted image

fajn bodte...

jest grem ajatuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 896
4.6.2008 10:34:58   
ključek
..... počasi pripravljam kosilo ....... juhica iz bučk in brokolja, puranji zrezki, krompirček in paradižnikova solata ......

mmmmmmmmmm....................pridem na kosilo...............samo brez solate zame, prosim...........................user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 897
4.6.2008 10:35:41   
ključek
.... pakiranje ....še vedno nič....

jaz tudi vedno zadnji dan pakiram................pol pa foto pozabim doma..............user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 898
4.6.2008 10:47:50   
majaS80
Pozdravljene septemberke,
tudi jaz sem ena izmed vas in me nekaj zanima glede naraščanja naših kilogamov????user posted image   a sedaj v zadnjih 4 mesecih pridobimo še velko teže ali samo to kar se otrok redi ?  malo sem zmedena glede nakupa oblačil.
Sem kupila kavbojke za nosečnice in kot zgleda jih še nosim samo ta mesec in konec, če bo šlo tako naprej......   Malo se mi zdni škoda kupovati te cote in potem jih več ne bom potrebovala.... ampak v službo pa je še treba hoditi user posted image

Vem, da je odvisno od posameznice, ampak vseeno koliko se še OBIČAJNO  zredijo nosečnioce v zadnjih 4-3 mesecih??

Hvala za podatek,
lp

MajaK

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 899
4.6.2008 11:07:13   
arabela*
pozdravljena MajaS8O,user posted image
glede oblačil je tako,da pač probaš čimveč skombinirat in da čim manj kupuješ.No,če si prvič noseča ti bodo stvari itak ostale v primeru,če še boš kdajuser posted image .
Glede kg,pa ti rečem,da se najbolj zrediš ravno tisti zadnji mesec.Vsaj pri meni je bilo tako.
Punce,meni je spet tako slabo.Pa je bil sedaj cel mesec mir,danes pa opet.Pa ravno v trgovino se odpravljam.Upam,da mi ratauser posted image

(odgovor članu majaS80)
Neposredna povezava do sporočila: 900
Stran:   <<   < Prejšnja stran  34 35 [36] 37 38   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  34 35 [36] 37 38   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.